FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

muamerc
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 21 maj 2015, 14:07

U jeku napada na nas od strane vecine strucnjaka i fudbalskih radnika zbog qrcobolje u zadnjim tekmama jedna osoba je stala na nasu stranu, niko drugi nego Jose Mourinho. On kaze, - idealan scenario je da osvojis titulu i da ides kuci na odmor, a u suprotnom ako imas jos dodatne tri utakmice moze se desiti ono sto se desi Bayernu a to je da sve tri izgubis. Tako i mi imamo jos dvije i ne treba kriviti igrace za neuspijeh. Igraci imaju cilj da osvoje prvenstvo i kad se to desi fokus se jednostavno izgubi.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 maj 2015, 14:31

Sta mislite ko bi se bolje uklopio u Bauern, Messi ili Hazard? Koga dovesti?

:urnebes:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 21 maj 2015, 14:39

Hazard.
Mia San Mia

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 21 maj 2015, 14:49

Stipu Greivisa starog trolera...kad Greivis komentarise nas onda znas da je to daleko od ozbiljnosti.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 maj 2015, 14:52

Greivis je napisao/la:Sta mislite ko bi se bolje uklopio u Bauern, Messi ili Hazard? Koga dovesti?

:urnebes:

Greivisa, ja mislim da bi on rasturo kao sto njega na forumu i njegovu prciju od kluba za koju navija rasturaju :mrgreen: kuknjava
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 maj 2015, 14:57

muamerc je napisao/la:Stipu Greivisa starog trolera...kad Greivis komentarise nas onda znas da je to daleko od ozbiljnosti.
Ozbiljno pitam. Vidim da ih spominjete. Dobar je i Sterling, a mislim da ne bi bilo lose dovesti Thiaga Silvu za odbranu. Sanchez neka bude druga opcija ako propadne za Hazarda.

Ali evo necu vise nista pisati kad napadate gosta.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 maj 2015, 15:04

Pizzaro odlazi ove sezone što znači da je potreban jedan backup napadač, a Van Persie odlazi iz Uniteda i on mi je onako idealan igrač za taj status, ako bi ga prihvatio. :)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 maj 2015, 15:06

Sanchez u Minhen može jedino doć k'o ispomoć konobarima u vrijeme Oktoberfesta. :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 maj 2015, 15:15

nego momci hajmo se mi vratii ozbiljnijim stvarima.Sta mislite ovo za svajniija i o eventualnom potpisu za sotone-

Po meni svinjcek kako god bi trebao ostati u minkrnu ipak je on nase djete citavu karijeru je proveo ko nas osvojio sa nama sve ,istina i on je u lagaganom padu forme godine vec cine svoje ,povrede iz predhodnih sezona ,ali opet po meni igrac koji jos moze dati .Po meni prije bi alnosa prodao on je juce dosao .

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 21 maj 2015, 15:17

PEP je napisao/la:nego momci hajmo se mi vratii ozbiljnijim stvarima.Sta mislite ovo za svajniija i o eventualnom potpisu za sotone-

Po meni svinjcek kako god bi trebao ostati u minkrnu ipak je on nase djete citavu karijeru je proveo ko nas osvojio sa nama sve ,istina i on je u lagaganom padu forme godine vec cine svoje ,povrede iz predhodnih sezona ,ali opet po meni igrac koji jos moze dati .Po meni prije bi alnosa prodao on je juce dosao .
Zapravo griješiš PeP,izvini što te ispravljam,ali bode mi oči ova rečenica. Sasvim sigurno nije došao jučer,nego na početku ove sezone. Živio :bih:
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 maj 2015, 15:18

SteveHeighway je napisao/la:
PEP je napisao/la:nego momci hajmo se mi vratii ozbiljnijim stvarima.Sta mislite ovo za svajniija i o eventualnom potpisu za sotone-

Zapravo griješiš PeP,izvini što te ispravljam,ali bode mi oči ova rečenica. Sasvim sigurno nije došao jučer,nego na početku ove sezone. Živio :bih:
:eh: to ti mene zajebavas :eh: , to se tako kaze :roll: :eh:

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 21 maj 2015, 15:19

Što se mene tiče mogu obojica da idu. Naročito Bastian, dok se još uvijek pristojan novac može uzeti za njega.
Samo neka Martineza ne diraju.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 21 maj 2015, 15:19

Kako god,pogrešno je :bih:
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 21 maj 2015, 15:20

Eh braćo bavarci, za jedno mjesec dana idem u Minhen, na 50 dana. Ima li sta vrijedno obici osim AA? Posto cu dosta vremena provesti na poslu.
I ima li neki jeftiniji smjestaj od 15 eura na noc? U obzir dolaze prva tri ringa.
Mia San Mia

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 maj 2015, 15:25

R32 je napisao/la:Eh braćo bavarci, za jedno mjesec dana idem u Minhen, na 50 dana. Ima li sta vrijedno obici osim AA? Posto cu dosta vremena provesti na poslu.
I ima li neki jeftiniji smjestaj od 15 eura na noc? U obzir dolaze prva tri ringa.

@SteveHeighway Hajd ti Bgt na svoju temu.

Koji si ti sreckovic ;) .Sretno ,obavezno da posjetis nas hram,dom nase svetinje , mogu i neke fotke mislim stadiona i tako :mrgreen: .
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 21 maj 2015, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 maj 2015, 15:25

Astren je napisao/la:Samo neka Martineza ne diraju.
Hoćemol' doživit' da momčina zaigra tamo gdje je najbolji na svijetu? :pray:

Neće ni Alonso a posebno Švajni nigdje, prazne su to priče. Ja bih Alonsa prod'o, al' Švajna, pa i nisam baš siguran, iako se isti zayebava već duže vrijeme.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 21 maj 2015, 15:32

Hvala Pep :) A definitivno da hocu, i meni je prvi puta, tako da nestrpljivo cekam. Spojilo se nesto najbolje, ugodno s korisnim. :mrgreen:
Mia San Mia

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 maj 2015, 15:33

Centre forward je napisao/la:

Neće ni Alonso a posebno Švajni nigdje, prazne su to priče. Ja bih Alonsa prod'o, al' Švajna, pa i nisam baš siguran, iako se isti zayebava već duže vrijeme.
:thumbup: ,svajni mora karijeru zavrsiti u minkenu .Alonso je tudjin ko ga hebe :mrgreen:

a ko martneza dirne tetku cu mu **** :mrgreen: , guardioli nikad necu halaliti sto unistava martineza ,barem sto se tice pokstaki u igri,djelom i za povrede .Nesto se pitam bas kako ce od sledece sezone da igra ,ipak previse je odsustvovao ,imam osjecaj da je izgubio na intezitetu a tu je guardiola da u tome jos pomogne :sick: :puke: .
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 21 maj 2015, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 21 maj 2015, 15:38

PEP je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:

:thumbup: ,svajni mora karijeru zavrsiti u minkenu .Alonso je tudjin ko ga hebe :mrgreen:
U Bayernu moze ostati onaj ko dobro igra izuzev da mu je 35-6 pa da se oprosti ali trljat igraca/e jos 5 godina samo zato sto su zasluzili mislim da nema smisla. Moze ako prihvati klupu; Bayern nije dobrotvorna ustanova.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 21 maj 2015, 15:44

Slazem se s Muamerom, Svajnija ostaviti da tu zavrsi karijeru, al ne zasluzuje vise prvih 11. U suprotnom, buket cvijeca.
Mia San Mia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []