Dajmo ime reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

ribery
Moderator
Kontakt:

Re: Dajmo ime reprezentaciji BiH

Post Postao/la ribery » 29 jan 2009, 16:48

Valencia je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la: ljiljan je cvijet koliko ja znam...
...a orao je ptica :mrgreen: :lol: :lol: .
:mrgreen:

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 29 jan 2009, 16:49

Tema ce pod kljuc a akteri ce biti sankcionisani ako se rasprava nastavi u smejru u kojem je krenula,sport ljudi,sport......
AMAR OSIM!!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jan 2009, 16:50

omar33 je napisao/la:
Srdjan Topola je napisao/la:Ljiljani a?bil vi?kolko ja znam to simbolise samo muslimane i federaciju,izvinite ako grijesim,i onda kaze aj navijaj za BiH a ne za Srbiju :!: :!: :!: Stab vi rekli kad bi ja sad naprimer rekao Dvoglavi Orlovi
:D :D :D
prvo ako ces diskutovati sa nama probaj koristiti naziv bosnjak a ne musliman, jedno je vjera drugo nacija. ;)
a druga stvar, grijesis sinei brkas pojmove. ne mozes porediti ljiljane koji simboloiziraju nastanak bosanske drzavnosti i orlove pod kojima je pocinjen genocid u bosni i hercegovini.
ljiljani nisu samo simbol bosnjaka vec i srba i hrvata koji su pod tim obiljezjem branili svoju domovinu od najezde sa istoka i zapada.
taj simbol je nosio dragan vikic, srbin, alija izetbgovic bosnjak, zeljko komsic hrvat, pa sta?
i ti se sad pojavljujes i nesto kao ne stima jel? e pa nece da moze ;)
ali vidimo barem napredak jer ako nista pojavio se jedan srdjan na ovom forumu koji bi navijao za svoju zemlju. svaka cast! ;)
bravo...
i prvo ne vjerujem da je dragan vikic srbin...on je najvjerovatnije bosanac pravoslavne vjeroispovjesti isto tako i komskic bosanac katolicke vjeroispovjesti....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 29 jan 2009, 16:52

ribery je napisao/la:
Srdjan Topola je napisao/la:Ljiljani a?bil vi?kolko ja znam to simbolise samo muslimane i federaciju,izvinite ako grijesim,i onda kaze aj navijaj za BiH a ne za Srbiju :!: :!: :!: Stab vi rekli kad bi ja sad naprimer rekao Dvoglavi Orlovi
:D :D :D
Ma kada bi se i tako zvali, ti i tebi slicni ne bi sa BiH navijali, tako da ne treba uopste raspravljat. Ljiljani ne pretstavlju samo muslimane kako ti kazes, tek toliko da se zna.
Mislim da je o ovome suvišno govoriti , jer koliko god mi govorili istinu vi će te preokrenuti drugačije. A samo da nešto dodam, pa je.ote, ljiljan bi baš treba više biti drag grb vama (kršćani) jer više lči na krst, al šta ćeš...

I hvala na izvinjenju, jer si pogriješio ! ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 29 jan 2009, 16:56

csh je napisao/la:Tema ce pod kljuc a akteri ce biti sankcionisani ako se rasprava nastavi u smejru u kojem je krenula,sport ljudi,sport......

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jan 2009, 17:00

ma glupo je o ovom svemu raspravljati ba...pa kakvo god ime dobije svi oni koji vole bosnu i hercegovinu i koji za nju srcem navijaju nebitno ko je su vjere njima ce uvijek biti ljiljani i nista drugo...pazi ovo sta mislis komentarise baho ponovo neku utakmicu repkke i kaze star warriorsi protiv nekog tamo....pa nidje veze...sta mislite koliko bi to puta neki komentator reko...nijednom...zvuci preglupo...a ovo liljani ovo je ponos drzave i repke i svih igraca koji igraju za nju...pa jbt najezis se kad kazes ljiljani zlatni...to je u srcu...kad kazes star warrior mislis da gledas neki crtani na kome je neka utakmica....nidje veze....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 29 jan 2009, 17:02

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma glupo je o ovom svemu raspravljati ba...pa kakvo god ime dobije svi oni koji vole bosnu i hercegovinu i koji za nju srcem navijaju nebitno ko je su vjere njima ce uvijek biti ljiljani i nista drugo...pazi ovo sta mislis komentarise baho ponovo neku utakmicu repkke i kaze star warriorsi protiv nekog tamo....pa nidje veze...sta mislite koliko bi to puta neki komentator reko...nijednom...zvuci preglupo...a ovo liljani ovo je ponos drzave i repke i svih igraca koji igraju za nju...pa jbt najezis se kad kazes ljiljani zlatni...to je u srcu...kad kazes star warrior mislis da gledas neki crtani na kome je neka utakmica....nidje veze....
potpisujem

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 29 jan 2009, 17:09

Kakve su ovo gluposti,to postavili temu da sami sebe ismijavamo ,stvarno smjesno !!!!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 jan 2009, 17:12

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma glupo je o ovom svemu raspravljati ba...pa kakvo god ime dobije svi oni koji vole bosnu i hercegovinu i koji za nju srcem navijaju nebitno ko je su vjere njima ce uvijek biti ljiljani i nista drugo...pazi ovo sta mislis komentarise baho ponovo neku utakmicu repkke i kaze star warriorsi protiv nekog tamo....pa nidje veze...sta mislite koliko bi to puta neki komentator reko...nijednom...zvuci preglupo...a ovo liljani ovo je ponos drzave i repke i svih igraca koji igraju za nju...pa jbt najezis se kad kazes ljiljani zlatni...to je u srcu...kad kazes star warrior mislis da gledas neki crtani na kome je neka utakmica....nidje veze....
Naravno svi se najezimo, od nas pa sve do Ilje i onog iz RS (kako se zove, pas ga ****)? :mrgreen: :lol: Mogu zamislit kako bi Damjanovic i Radeljic najezili da ih nazovemo zlatnim ljiljanima!? :mrgreen: :lol:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 29 jan 2009, 17:15

slika

Glupo je se uopste raspravljati o ovome, postoje neke cinjenice a to je da:

je ljiljan simbol bas krscanskih kraljevskih porodica
je ljiljan simbor otpora bezumlju te slobode
je ljiljan simbol otpora
je ljiljan antidot za mrzitelje BIH
je ljiljan priznanje nasim najvecim herojima

Shodno tome, znajuci da se drzava pravila sa "ljiljanima" nema potrebe da se namecu neki klonirani i retardirani imenicki surogati koji lice na abortirani intelektualni defekt.

Nadalje, trosit ovoliko energije pored nakaze od saveza, "drzavnih predstavnika" a o sportu da ne govorim - nema smisla.
Bezveze gubitak vremena i nerava.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 29 jan 2009, 17:16

Valencia je napisao/la:
Naravno svi se najezimo, od nas pa sve do Ilje i onog iz RS (kako se zove, pas ga ****)? :mrgreen: :lol: Mogu zamislit kako bi Damjanovic i Radeljic najezili da ih nazovemo zlatnim ljiljanima!? :mrgreen: :lol:
to njih ne treba da zanima a ne treba ni nas...oni su izabrali Bosnu i Hercegovinu...i time su postali Zlatni Ljiljani..

AMMMeRRR
Kontakt:

Post Postao/la AMMMeRRR » 29 jan 2009, 17:16

aAHhahahahahhahahaha svaka vam dala odavno se nisam ovako ismijao hahaha....kojih prijedloga Boze....zvjezdani ratnici xD...pa ajmo star wars ekipa stavit hahah ... vazda su bili ljiljani i vazda ce bit, ljiljani ne smetaju onim sto navijaju, a oni sto su tu nastanjeni a idu po okolnim zemljama navijat, bas me zaboli neka stvar za njihov stav.

al evo imam ja par primjera :
1) power rangers (mocno na engleskom)
2) dzakrsolji - ( dza - dzamija, kr - krst , so - sokol , lji-ljiljan - cisto da budu svi sretni i zadovoljni)
3) super mega terminators
4) testeroni
5) leteci zvjezdoglavi zmajevi ( cool na engleskom , flying starheaded dragons ilitiga skraceno moze "flydrasta") ha hu
itd itd.......... mislim sve u svrhu smijeha :D....malo da se oraspolozi covjek, meni se dan popravio kad sam procitao sve ovdje hah :D...ljiljani , vazda bili , vazda ce bit ;)

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 29 jan 2009, 17:19

Mogli bi se zvati " reprezentacija bez saveza " :lol: :lol: :lol:
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jan 2009, 17:25

anlayan je napisao/la:
Valencia je napisao/la:
to njih ne treba da zanima a ne treba ni nas...oni su izabrali Bosnu i Hercegovinu...i time su postali Zlatni Ljiljani..
potpisujem....a mozda bi se i oni najezili...neznamo mi....a bi sigurno...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 jan 2009, 17:29

anlayan je napisao/la:
Valencia je napisao/la:
OK je to sto ti kazes, ja te razumijem, ali ne mozes onda ocekivat od Srba i Hrvata da igraju i navijaju za BiH. Ako smo zlatni ljiljani, onda je licimjerno nekom Srbinu i Hrvatu prebacivat sto ne igra ili navija za BiH. Srbi i Hrvati ljiljane ne osjecaju svojim simbolima i to je njihovo pravo.

slika - moja podloga na dekstopu! 8-)
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 29 jan 2009, 17:39

e kad cujes ovoliko dijametralno suprotnih stavova na jednom mjestu od ljudi koji zajedno zive u jednoj drzavi na prostoru od 51129 km kvadratnih...zasluzujemo samo jedno ime i to druga palestina....nikad se mi necemo ni oko cega dogovorit....nikad nas niko nece ozbiljno shvatat.....za ostatak evrope cemo uvijek predstavljat cirkusku karavanu koja nekad uspije rezirat neku ozbiljnu predstavu...al u bit cemo uvijek bit cirkus zbog ljudi koji kazu da je hrgovic ustasa...a cojk bio sudionik velike pobjede kontra danske....pa je papc ustasa i cetnik jer se opet nemeremo dogovorit jel hrvat ili srbin....a svi ga mole da se vrati...pa je blaz sliskovic bio ustasa a cojk u dva navrata bi nadomak velikog uspjeha...pa je bajic cetnik...a nije bio cetnik kad smo u spaniji zamal pobjedili furiju....pa nam je onda reprezentacija sastavljena od balija kazu neki....pa evo i ciro nam nevalja ....zasto?jer nema dlake na jeziku...ko muzur je bolji .....itd itd
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

bluewarior
Kontakt:

Post Postao/la bluewarior » 29 jan 2009, 17:40

ZLATNI LJILJANI

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 29 jan 2009, 18:19

plave strijele, zlatni ljiljani, lavovi, su dobra imena za reprezentaciju.
a ono zvijezdani ratnici :lol: to bi bilo dobro ime za reprezentaciju ako se ikad pojavi u pro evolution socceru 8-)
a treba i igrace pitati koja im se imena svidjaju... :)
100% sportski i krajnje opušten potpis

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 29 jan 2009, 18:22

RiNo je napisao/la:plave strijele, zlatni ljiljani, lavovi, su dobra imena za reprezentaciju.
a ono zvijezdani ratnici :lol: to bi bilo dobro ime za reprezentaciju ako se ikad pojavi u pro evolution socceru 8-)
a treba i igrace pitati koja im se imena svidjaju... :)
Plave Strijele..hmm...mislim da to bas nikome ne bi smetalo ali treba razmatrati i druge solucije..:)

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 29 jan 2009, 18:26

ljliljani ili sevdalije :D
1942 1983 2001

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.