Valencia je napisao/la:...a orao je pticaZELJO DO GROBA je napisao/la: ljiljan je cvijet koliko ja znam...![]()
![]()
.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Valencia je napisao/la:...a orao je pticaZELJO DO GROBA je napisao/la: ljiljan je cvijet koliko ja znam...![]()
![]()
.
bravo...omar33 je napisao/la:prvo ako ces diskutovati sa nama probaj koristiti naziv bosnjak a ne musliman, jedno je vjera drugo nacija.Srdjan Topola je napisao/la:Ljiljani a?bil vi?kolko ja znam to simbolise samo muslimane i federaciju,izvinite ako grijesim,i onda kaze aj navijaj za BiH a ne za Srbiju![]()
![]()
Stab vi rekli kad bi ja sad naprimer rekao Dvoglavi Orlovi
![]()
![]()
![]()
a druga stvar, grijesis sinei brkas pojmove. ne mozes porediti ljiljane koji simboloiziraju nastanak bosanske drzavnosti i orlove pod kojima je pocinjen genocid u bosni i hercegovini.
ljiljani nisu samo simbol bosnjaka vec i srba i hrvata koji su pod tim obiljezjem branili svoju domovinu od najezde sa istoka i zapada.
taj simbol je nosio dragan vikic, srbin, alija izetbgovic bosnjak, zeljko komsic hrvat, pa sta?
i ti se sad pojavljujes i nesto kao ne stima jel? e pa nece da moze![]()
ali vidimo barem napredak jer ako nista pojavio se jedan srdjan na ovom forumu koji bi navijao za svoju zemlju. svaka cast!
Mislim da je o ovome suvišno govoriti , jer koliko god mi govorili istinu vi će te preokrenuti drugačije. A samo da nešto dodam, pa je.ote, ljiljan bi baš treba više biti drag grb vama (kršćani) jer više lči na krst, al šta ćeš...ribery je napisao/la:Ma kada bi se i tako zvali, ti i tebi slicni ne bi sa BiH navijali, tako da ne treba uopste raspravljat. Ljiljani ne pretstavlju samo muslimane kako ti kazes, tek toliko da se zna.Srdjan Topola je napisao/la:Ljiljani a?bil vi?kolko ja znam to simbolise samo muslimane i federaciju,izvinite ako grijesim,i onda kaze aj navijaj za BiH a ne za Srbiju![]()
![]()
Stab vi rekli kad bi ja sad naprimer rekao Dvoglavi Orlovi
![]()
![]()
csh je napisao/la:Tema ce pod kljuc a akteri ce biti sankcionisani ako se rasprava nastavi u smejru u kojem je krenula,sport ljudi,sport......
potpisujemZELJO DO GROBA je napisao/la:ma glupo je o ovom svemu raspravljati ba...pa kakvo god ime dobije svi oni koji vole bosnu i hercegovinu i koji za nju srcem navijaju nebitno ko je su vjere njima ce uvijek biti ljiljani i nista drugo...pazi ovo sta mislis komentarise baho ponovo neku utakmicu repkke i kaze star warriorsi protiv nekog tamo....pa nidje veze...sta mislite koliko bi to puta neki komentator reko...nijednom...zvuci preglupo...a ovo liljani ovo je ponos drzave i repke i svih igraca koji igraju za nju...pa jbt najezis se kad kazes ljiljani zlatni...to je u srcu...kad kazes star warrior mislis da gledas neki crtani na kome je neka utakmica....nidje veze....
Naravno svi se najezimo, od nas pa sve do Ilje i onog iz RS (kako se zove, pas ga ****)?ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma glupo je o ovom svemu raspravljati ba...pa kakvo god ime dobije svi oni koji vole bosnu i hercegovinu i koji za nju srcem navijaju nebitno ko je su vjere njima ce uvijek biti ljiljani i nista drugo...pazi ovo sta mislis komentarise baho ponovo neku utakmicu repkke i kaze star warriorsi protiv nekog tamo....pa nidje veze...sta mislite koliko bi to puta neki komentator reko...nijednom...zvuci preglupo...a ovo liljani ovo je ponos drzave i repke i svih igraca koji igraju za nju...pa jbt najezis se kad kazes ljiljani zlatni...to je u srcu...kad kazes star warrior mislis da gledas neki crtani na kome je neka utakmica....nidje veze....
to njih ne treba da zanima a ne treba ni nas...oni su izabrali Bosnu i Hercegovinu...i time su postali Zlatni Ljiljani..Valencia je napisao/la:Naravno svi se najezimo, od nas pa sve do Ilje i onog iz RS (kako se zove, pas ga ****)?ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma glupo je o ovom svemu raspravljati ba...pa kakvo god ime dobije svi oni koji vole bosnu i hercegovinu i koji za nju srcem navijaju nebitno ko je su vjere njima ce uvijek biti ljiljani i nista drugo...pazi ovo sta mislis komentarise baho ponovo neku utakmicu repkke i kaze star warriorsi protiv nekog tamo....pa nidje veze...sta mislite koliko bi to puta neki komentator reko...nijednom...zvuci preglupo...a ovo liljani ovo je ponos drzave i repke i svih igraca koji igraju za nju...pa jbt najezis se kad kazes ljiljani zlatni...to je u srcu...kad kazes star warrior mislis da gledas neki crtani na kome je neka utakmica....nidje veze....![]()
Mogu zamislit kako bi Damjanovic i Radeljic najezili da ih nazovemo zlatnim ljiljanima!?
![]()
potpisujem....a mozda bi se i oni najezili...neznamo mi....a bi sigurno...anlayan je napisao/la:to njih ne treba da zanima a ne treba ni nas...oni su izabrali Bosnu i Hercegovinu...i time su postali Zlatni Ljiljani..Valencia je napisao/la:Naravno svi se najezimo, od nas pa sve do Ilje i onog iz RS (kako se zove, pas ga ****)?ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma glupo je o ovom svemu raspravljati ba...pa kakvo god ime dobije svi oni koji vole bosnu i hercegovinu i koji za nju srcem navijaju nebitno ko je su vjere njima ce uvijek biti ljiljani i nista drugo...pazi ovo sta mislis komentarise baho ponovo neku utakmicu repkke i kaze star warriorsi protiv nekog tamo....pa nidje veze...sta mislite koliko bi to puta neki komentator reko...nijednom...zvuci preglupo...a ovo liljani ovo je ponos drzave i repke i svih igraca koji igraju za nju...pa jbt najezis se kad kazes ljiljani zlatni...to je u srcu...kad kazes star warrior mislis da gledas neki crtani na kome je neka utakmica....nidje veze....![]()
Mogu zamislit kako bi Damjanovic i Radeljic najezili da ih nazovemo zlatnim ljiljanima!?
![]()
OK je to sto ti kazes, ja te razumijem, ali ne mozes onda ocekivat od Srba i Hrvata da igraju i navijaju za BiH. Ako smo zlatni ljiljani, onda je licimjerno nekom Srbinu i Hrvatu prebacivat sto ne igra ili navija za BiH. Srbi i Hrvati ljiljane ne osjecaju svojim simbolima i to je njihovo pravo.anlayan je napisao/la:to njih ne treba da zanima a ne treba ni nas...oni su izabrali Bosnu i Hercegovinu...i time su postali Zlatni Ljiljani..Valencia je napisao/la:Naravno svi se najezimo, od nas pa sve do Ilje i onog iz RS (kako se zove, pas ga ****)?ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma glupo je o ovom svemu raspravljati ba...pa kakvo god ime dobije svi oni koji vole bosnu i hercegovinu i koji za nju srcem navijaju nebitno ko je su vjere njima ce uvijek biti ljiljani i nista drugo...pazi ovo sta mislis komentarise baho ponovo neku utakmicu repkke i kaze star warriorsi protiv nekog tamo....pa nidje veze...sta mislite koliko bi to puta neki komentator reko...nijednom...zvuci preglupo...a ovo liljani ovo je ponos drzave i repke i svih igraca koji igraju za nju...pa jbt najezis se kad kazes ljiljani zlatni...to je u srcu...kad kazes star warrior mislis da gledas neki crtani na kome je neka utakmica....nidje veze....![]()
![]()
Plave Strijele..hmm...mislim da to bas nikome ne bi smetalo ali treba razmatrati i druge solucije..RiNo je napisao/la:plave strijele, zlatni ljiljani, lavovi, su dobra imena za reprezentaciju.
a ono zvijezdani ratnicito bi bilo dobro ime za reprezentaciju ako se ikad pojavi u pro evolution socceru
![]()
a treba i igrace pitati koja im se imena svidjaju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.