Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Virtu4l
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2015, 23:08

Ma da, vjerovatno je to, nema šta drugo. Uživo je baš impresivno, ali ne znam je li moguće da niti jedna kuća nema papire i da je sve divlje?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 maj 2015, 23:10

Što ne bi bilo moguće hahhaha
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 maj 2015, 23:11

Virtu4l je napisao/la:Ma da, vjerovatno je to, nema šta drugo. Uživo je baš impresivno, ali ne znam je li moguće da niti jedna kuća nema papire i da je sve divlje?
Naravno da je moguce. Nemaju ni kanalizaciju. Ali drago mi je da si video to, jer nema slike koja to moze da opise, ovo sto sam ja okacio je jedan manji deo. :mrgreen:

Evo, mozda se ovde bolje vidi.

slika
Zadnja izmjena: Tribalian, dana/u 21 maj 2015, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2015, 23:11

Tribalian je napisao/la:Ljudi, ovo ne da nije moguce, nego neko ko je samo prosao jednom kroz BG zna da ovo pojma sa zivotom nema. :mrgreen:
Samo ću ti reći da se ovdje radi o Emaar grupaciji, koja je uz Royal group vjerovatno najmoćniji investitor na planeti zemlji. Nikad oni ne bi rizikovali svoj ugled da nemaju ozbiljne planove, naravno, problem je što u ovom slučaju nije sve do njih.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 maj 2015, 23:13

Dok se tu neko petlja sa prezimenom na " ić " tu cista posla nisu :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2015, 23:14

Tribalian je napisao/la:Naravno da je moguce. Nemaju ni kanalizaciju. Ali drago mi je da si video to, jer nema slike koja to moze da opise, ovo sto sam ja okacio je jedan manji deo. :mrgreen:

Evo, mozda se ovde bolje vidi.
Baš tako, ovako na slikama mi ne djeluje impresivno kao uživo, jbt, imao sam osjećaj da mu nema kraja.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 maj 2015, 23:15

Virtu4l je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Ljudi, ovo ne da nije moguce, nego neko ko je samo prosao jednom kroz BG zna da ovo pojma sa zivotom nema. :mrgreen:
Samo ću ti reći da se ovdje radi o Emaar grupaciji, koja je uz Royal group vjerovatno najmoćniji investitor na planeti zemlji. Nikad oni ne bi rizikovali svoj ugled da nemaju ozbiljne planove, naravno, problem je što u ovom slučaju nije sve do njih.
Ovi neki iz opozicije kazu da slican prevarantski projekat postoji negde u Kazahstanu. A rok za izgradnju Beograda na vodi je pomeren na 30 godina. :mrgreen:

Evo gledam na Vikipediji, u ovom naselju zivi 20 nacija. :lol:

Jos se i @ Legenda ubacuje sa
Što ne bi bilo moguće hahhaha
Znaci da je i on krenuo da gradi visespratnicu tamo. :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 maj 2015, 23:22

Legenda već ima tamo dvije kuće i poslovne prostore. Zato je on tebe stalno pito kakvo je vrijeme u Beogradu :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 maj 2015, 23:23

legenda reala je napisao/la:Pravda za Cartmana i Hairliju :bih: :bih:
+1 :bih:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 maj 2015, 23:23

bagrcavi je napisao/la:Legenda već ima tamo dvije kuće i poslovne prostore. Zato je on tebe stalno pito kakvo je vrijeme u Beogradu :lol:
:urnebes:

sad meni neke stvari postaju jasnije :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2015, 23:27

Tribalian je napisao/la:Ovi neki iz opozicije kazu da slican prevarantski projekat postoji negde u Kazahstanu. A rok za izgradnju Beograda na vodi je pomeren na 30 godina. :mrgreen:
Druže, vlasnik EMAAR grupacije je desna ruka Šeika Maktouma, vladara Dubaija. To su ljudi koji imaju neograničen budžet, ali bukvalno. Međutim, ja mislim da im Vučić ne može obezbijediti ono što traže, jer oni ulaze samo u čiste priče i nikad ne žele da zavise od drugih (birokratije).

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 maj 2015, 23:30

Virtu4l je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Ovi neki iz opozicije kazu da slican prevarantski projekat postoji negde u Kazahstanu. A rok za izgradnju Beograda na vodi je pomeren na 30 godina. :mrgreen:
Druže, vlasnik EMAAR grupacije je desna ruka Šeika Maktouma, vladara Dubaija. To su ljudi koji imaju neograničen budžet, ali bukvalno. Međutim, ja mislim da im Vučić ne može obezbijediti ono što traže, jer oni ulaze samo u čiste priče i nikad ne žele da zavise od drugih (birokratije).
Da se kojim slucajem to i ostvari , postavlja se pitanje ko ce da kupi te stanove i poslovni prostor, prvo to je mnogo dobra lokacija ( za nas ovde) , ali kako dovuci strance i cime ih privuci ? Ne znam vise ni sta da mislim.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 maj 2015, 23:35

jbo BG šta ću tamo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 maj 2015, 23:37

legenda reala je napisao/la:jbo BG šta ću tamo
A da ga pozove neka prosecna , sa prosecnim izgledom, peske bi krenuo iz Gorazda. :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 maj 2015, 23:37

više ne :P

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 maj 2015, 23:39

Moj Trib, Legenda se zaljubio :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 maj 2015, 23:39

Sta je ovo, Sutka jebote
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2015, 23:39

Tribalian je napisao/la:Da se kojim slucajem to i ostvari , postavlja se pitanje ko ce da kupi te stanove i poslovni prostor, prvo to je mnogo dobra lokacija ( za nas ovde) , ali kako dovuci strance i cime ih privuci ? Ne znam vise ni sta da mislim.
To im je specijalnost, njihovi projekti su uglavnom rasprodati prije nego što se počne sa izgradnjom, a garancija je upravo Šeik Maktoum. Znači, sad kupiš stan 30% jeftinije i dobiješ papir na kojem piše da ti on garantuje da ćeš ga dobiti. Iza svakog projekta stoji kraljevska porodica i još nije zabilježen slučaj da je neko 'zakinut'. Stanove i poslovne prostore će kupiti njihovi partneri, i neće zavisiti od 'običnog' naroda, oni savršeno dobro znaju kakva je naša platežna moć. Oni su odlučili da utope brdo para kod nas, samo se ne zna gdje, Trnovo, Beograd, Sarajevo...

Veoma dobro znam kako funkcionišu, jer poznajem jednog čovjeka koji je poprilično visoko pozicioniran u toj hijerarhiji. Naš je čovjek, ali je uslovno rečeno 'uspio' u životu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 maj 2015, 23:41

legenda reala je napisao/la:više ne :P
Znaci li to @ Legendo da si navatao nesto u zavicaju ? :P
bagrcavi je napisao/la:Moj Trib, Legenda se zaljubio :mrgreen:
Vidim. :mrgreen: Nije ga valjda neka Sarajka obrlatila , da mu pokupi sve ovo sto je zaradio ovih meseci ? :lol:

@Virtu4l , ako ti kazes. :salut: Voleo bih da je tako.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 maj 2015, 23:43

Ma nije on Sarajeva vidio 10+ godina :mrgreen: Đe će je nać' nego u Goraždu :tralala:
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []