Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ma da, vjerovatno je to, nema šta drugo. Uživo je baš impresivno, ali ne znam je li moguće da niti jedna kuća nema papire i da je sve divlje?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- legenda reala
- Kontakt:
Što ne bi bilo moguće hahhaha
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Naravno da je moguce. Nemaju ni kanalizaciju. Ali drago mi je da si video to, jer nema slike koja to moze da opise, ovo sto sam ja okacio je jedan manji deo.Virtu4l je napisao/la:Ma da, vjerovatno je to, nema šta drugo. Uživo je baš impresivno, ali ne znam je li moguće da niti jedna kuća nema papire i da je sve divlje?
Evo, mozda se ovde bolje vidi.

Zadnja izmjena: Tribalian, dana/u 21 maj 2015, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Samo ću ti reći da se ovdje radi o Emaar grupaciji, koja je uz Royal group vjerovatno najmoćniji investitor na planeti zemlji. Nikad oni ne bi rizikovali svoj ugled da nemaju ozbiljne planove, naravno, problem je što u ovom slučaju nije sve do njih.Tribalian je napisao/la:Ljudi, ovo ne da nije moguce, nego neko ko je samo prosao jednom kroz BG zna da ovo pojma sa zivotom nema.![]()
Dok se tu neko petlja sa prezimenom na " ić " tu cista posla nisu 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Baš tako, ovako na slikama mi ne djeluje impresivno kao uživo, jbt, imao sam osjećaj da mu nema kraja.Tribalian je napisao/la:Naravno da je moguce. Nemaju ni kanalizaciju. Ali drago mi je da si video to, jer nema slike koja to moze da opise, ovo sto sam ja okacio je jedan manji deo.
Evo, mozda se ovde bolje vidi.
Ovi neki iz opozicije kazu da slican prevarantski projekat postoji negde u Kazahstanu. A rok za izgradnju Beograda na vodi je pomeren na 30 godina.Virtu4l je napisao/la:Samo ću ti reći da se ovdje radi o Emaar grupaciji, koja je uz Royal group vjerovatno najmoćniji investitor na planeti zemlji. Nikad oni ne bi rizikovali svoj ugled da nemaju ozbiljne planove, naravno, problem je što u ovom slučaju nije sve do njih.Tribalian je napisao/la:Ljudi, ovo ne da nije moguce, nego neko ko je samo prosao jednom kroz BG zna da ovo pojma sa zivotom nema.![]()
Evo gledam na Vikipediji, u ovom naselju zivi 20 nacija.
Jos se i @ Legenda ubacuje sa
Znaci da je i on krenuo da gradi visespratnicu tamo.Što ne bi bilo moguće hahhaha
Legenda već ima tamo dvije kuće i poslovne prostore. Zato je on tebe stalno pito kakvo je vrijeme u Beogradu 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:
+1legenda reala je napisao/la:Pravda za Cartmana i Hairliju![]()
bagrcavi je napisao/la:Legenda već ima tamo dvije kuće i poslovne prostore. Zato je on tebe stalno pito kakvo je vrijeme u Beogradu
sad meni neke stvari postaju jasnije
Druže, vlasnik EMAAR grupacije je desna ruka Šeika Maktouma, vladara Dubaija. To su ljudi koji imaju neograničen budžet, ali bukvalno. Međutim, ja mislim da im Vučić ne može obezbijediti ono što traže, jer oni ulaze samo u čiste priče i nikad ne žele da zavise od drugih (birokratije).Tribalian je napisao/la:Ovi neki iz opozicije kazu da slican prevarantski projekat postoji negde u Kazahstanu. A rok za izgradnju Beograda na vodi je pomeren na 30 godina.![]()
Da se kojim slucajem to i ostvari , postavlja se pitanje ko ce da kupi te stanove i poslovni prostor, prvo to je mnogo dobra lokacija ( za nas ovde) , ali kako dovuci strance i cime ih privuci ? Ne znam vise ni sta da mislim.Virtu4l je napisao/la:Druže, vlasnik EMAAR grupacije je desna ruka Šeika Maktouma, vladara Dubaija. To su ljudi koji imaju neograničen budžet, ali bukvalno. Međutim, ja mislim da im Vučić ne može obezbijediti ono što traže, jer oni ulaze samo u čiste priče i nikad ne žele da zavise od drugih (birokratije).Tribalian je napisao/la:Ovi neki iz opozicije kazu da slican prevarantski projekat postoji negde u Kazahstanu. A rok za izgradnju Beograda na vodi je pomeren na 30 godina.![]()
- legenda reala
- Kontakt:
jbo BG šta ću tamo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A da ga pozove neka prosecna , sa prosecnim izgledom, peske bi krenuo iz Gorazda.legenda reala je napisao/la:jbo BG šta ću tamo
- legenda reala
- Kontakt:
više ne 
To im je specijalnost, njihovi projekti su uglavnom rasprodati prije nego što se počne sa izgradnjom, a garancija je upravo Šeik Maktoum. Znači, sad kupiš stan 30% jeftinije i dobiješ papir na kojem piše da ti on garantuje da ćeš ga dobiti. Iza svakog projekta stoji kraljevska porodica i još nije zabilježen slučaj da je neko 'zakinut'. Stanove i poslovne prostore će kupiti njihovi partneri, i neće zavisiti od 'običnog' naroda, oni savršeno dobro znaju kakva je naša platežna moć. Oni su odlučili da utope brdo para kod nas, samo se ne zna gdje, Trnovo, Beograd, Sarajevo...Tribalian je napisao/la:Da se kojim slucajem to i ostvari , postavlja se pitanje ko ce da kupi te stanove i poslovni prostor, prvo to je mnogo dobra lokacija ( za nas ovde) , ali kako dovuci strance i cime ih privuci ? Ne znam vise ni sta da mislim.
Veoma dobro znam kako funkcionišu, jer poznajem jednog čovjeka koji je poprilično visoko pozicioniran u toj hijerarhiji. Naš je čovjek, ali je uslovno rečeno 'uspio' u životu.
Znaci li to @ Legendo da si navatao nesto u zavicaju ?legenda reala je napisao/la:više ne
Vidim.bagrcavi je napisao/la:Moj Trib, Legenda se zaljubio
@Virtu4l , ako ti kazes.