Ma nek ide, ko ga J**+, ove sezone nula, kao i svi.Nije kvalitet za Sarajeva, ali eto.Upropastit ćete ga kao i Ševku.Ističe mu ugovor ovo ljeto tako da najvjerovatnije ide, samo gdjebelosevic28 je napisao/la:Pozz RAjaSorry sto upadam na temu, ali i prije sam pisao, tako da, nadam se da ne smeta xd Interesuje me, znate li vi za pricu da smo (FK Sarajevo) dogovorili s vama Hebibovica? Mozda brat Cernica zna nesto vise...pa bi volio da mi odg, ili on ili neko ko zna.
Pozz
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
-
belosevic28
- Kontakt:
Aa pratio sam, da ovu sezonu nije ni priblizno dobar kao proslu. Opet se nadam ako dodje, imat ce mozda vise motiva kod nas. Nezz sta bi ti rekao za Kekija, u pocetku je bio dobar, odjednom se izgubio... Privatni problemi su ga sHebali skroz..Crvena1981Armija je napisao/la:Ma nek ide, ko ga ****, ove sezone nula, kao i svi.Nije kvalitet za Sarajeva, ali eto.Upropastit ćete ga kao i Ševku.Ističe mu ugovor ovo ljeto tako da najvjerovatnije ide, samo gdjebelosevic28 je napisao/la:Pozz RAjaSorry sto upadam na temu, ali i prije sam pisao, tako da, nadam se da ne smeta xd Interesuje me, znate li vi za pricu da smo (FK Sarajevo) dogovorili s vama Hebibovica? Mozda brat Cernica zna nesto vise...pa bi volio da mi odg, ili on ili neko ko zna.
Pozz
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Ma vjeruj, nema on neku veliku kvalitetu, teško gdje može u Europu otići u neki veći klub, a da je baš ono što vama treba ne vjerujem.Opet se ide da se oslabi Velež, a ne da se pojača Sarajevo.Ali, hvala Aniju za sve, sretno mu, ispao je korektan prema Veležu.belosevic28 je napisao/la: Aa pratio sam, da ovu sezonu nije ni priblizno dobar kao proslu. Opet se nadam ako dodje, imat ce mozda vise motiva kod nas. Nezz sta bi ti rekao za Kekija, u pocetku je bio dobar, odjednom se izgubio... Privatni problemi su ga sHebali skroz..
A Ševko, vrati se
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja mislim da je Ani nama bas potreban, jer je polivalentan, relativno mlad, a i mozemo ga dovesti bez obestecenjaCrvena1981Armija je napisao/la:Ma vjeruj, nema on neku veliku kvalitetu, teško gdje može u Europu otići u neki veći klub, a da je baš ono što vama treba ne vjerujem.Opet se ide da se oslabi Velež, a ne da se pojača Sarajevo.Ali, hvala Aniju za sve, sretno mu, ispao je korektan prema Veležu.belosevic28 je napisao/la: Aa pratio sam, da ovu sezonu nije ni priblizno dobar kao proslu. Opet se nadam ako dodje, imat ce mozda vise motiva kod nas. Nezz sta bi ti rekao za Kekija, u pocetku je bio dobar, odjednom se izgubio... Privatni problemi su ga sHebali skroz..
A Ševko, vrati se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iskreno, ja sam čuo da je završeno za Anija sve gore, i to preko jednog našeg igrača. Volio bih da je šupljak i da ostane sezonu još jer je on bio povrijeđen 3 puta, znaci 3 razlicite povrede je imao tokom ove sezone i nije se baš lahko od toga oporaviti, a ako dodamo tome da je i on vidio da se nešto promijenilo u psihi svih igrača, ne vidim razlog da bi se on previše "ložio" i probijao po strani, ako imamo metuzaleme u sredini. Ne moze se bas reci da je ove sezone nula, samo nije to taj Anibelosevic28 je napisao/la:Pozz RAjaSorry sto upadam na temu, ali i prije sam pisao, tako da, nadam se da ne smeta xd Interesuje me, znate li vi za pricu da smo (FK Sarajevo) dogovorili s vama Hebibovica? Mozda brat Cernica zna nesto vise...pa bi volio da mi odg, ili on ili neko ko zna.
Pozz
-
belosevic28
- Kontakt:
Iskreno, ja sam čuo da je završeno za Anija sve gore, i to preko jednog našeg igrača. Volio bih da je šupljak i da ostane sezonu još jer je on bio povrijeđen 3 puta, znaci 3 razlicite povrede je imao tokom ove sezone i nije se baš lahko od toga oporaviti, a ako dodamo tome da je i on vidio da se nešto promijenilo u psihi svih igrača, ne vidim razlog da bi se on previše "ložio" i probijao po strani, ako imamo metuzaleme u sredini. Ne moze se bas reci da je ove sezone nula, samo nije to taj Ani[/quoteshaman7 je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Pozz RAjaSorry sto upadam na temu, ali i prije sam pisao, tako da, nadam se da ne smeta xd Interesuje me, znate li vi za pricu da smo (FK Sarajevo) dogovorili s vama Hebibovica? Mozda brat Cernica zna nesto vise...pa bi volio da mi odg, ili on ili neko ko zna.
Pozz
I ja sam misljenja da je on malo izgubio motiv igrajuci dole, mislim da bi kod nas mogao biti onaj stari Ani, a takav bi nam dobrodosao... Ugl., vidjetcemo.
Ako se kojim slucajem dese pozitivne stvari u klubu,a nije iskljuceno da hoce, onda bih ja volio da kostur ekipe ostane i pojaca sa jos 5-6 dobrih igraca.Osovina tima po meni je Bobic,Maletic,Skahic,Nikolic,Blagojevic,Hebibovic,Jankovic i Haurdic . Na ovo dodati pojacanja i to lijevi bek,stoper dva veznjaka i jadan do dva napadaca.Tako poslozena ekipa uz dobro vodjenje bi sigurno imala dobre sanse za taj dugo iscekivani rezultatski iskorak.Medjutim to su samo moje zelje a sta ce biti ostaje da vidimo i to vrlo brzo.Idealan rasplet situacije : Evropa na kraju prvenstva uz postavljene reflektore i natkrivena centralna tribina

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Jednog sa ovog spiska mozes maknuti ide nama jedan...rodjenisa je napisao/la:Ako se kojim slucajem dese pozitivne stvari u klubu,a nije iskljuceno da hoce, onda bih ja volio da kostur ekipe ostane i pojaca sa jos 5-6 dobrih igraca.Osovina tima po meni je Bobic,Maletic,Skahic,Nikolic,Blagojevic,Hebibovic,Jankovic i Haurdic . Na ovo dodati pojacanja i to lijevi bek,stoper dva veznjaka i jadan do dva napadaca.Tako poslozena ekipa uz dobro vodjenje bi sigurno imala dobre sanse za taj dugo iscekivani rezultatski iskorak.Medjutim to su samo moje zelje a sta ce biti ostaje da vidimo i to vrlo brzo.Idealan rasplet situacije : Evropa na kraju prvenstva uz postavljene reflektore i natkrivena centralna tribina![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sve ovo oko Veleža je jedna velika smijurija...
Uprava ne zna šta želi sa Veležom?
Sve je ovo tromo, a obična raja i simpatizeri umorni neznanjem ljudi u klubu. Ako Velež u ovoj kukuruz ligi ne može ništa osvojiti, onda šta dalje govoriti.
Došlo je do zasićenja i samo dragi BOG zna šta će se desiti sa klubom.
Što se tiče Anija ja koliko sam imao informacije, dečko je rekao da ga isključivo zanima inostranstvo, ali izgleda da su mnogi namirisali Tanove pare pa in on, i ako je tako to je njegova stvar, ali to samo govori koliko neki igrači jedno pričaju a na kraju drugo rade, iako veliko hvala Aniju za vjernost Veležu.
Što se tiče Anija ja koliko sam imao informacije, dečko je rekao da ga isključivo zanima inostranstvo, ali izgleda da su mnogi namirisali Tanove pare pa in on, i ako je tako to je njegova stvar, ali to samo govori koliko neki igrači jedno pričaju a na kraju drugo rade, iako veliko hvala Aniju za vjernost Veležu.
Re: FK Velež : Omladinski pogon
[youtube][/youtube]
@pile 87 nista me ne moze iznenaditi ,pa tako ni da jedan od nabrojanih na kraju sezone zavrsi kod vas.Cak sta vise ubjedjen sam da i ovo s Dzelom na klupi Veleza nije bas tako slucajno.Ima veze sa stvarima koje se spremaju od ovog Ljeta,ali neka sve malo stane ,nije sve za foruma.pile87 je napisao/la:Jednog sa ovog spiska mozes maknuti ide nama jedan...rodjenisa je napisao/la:Ako se kojim slucajem dese pozitivne stvari u klubu,a nije iskljuceno da hoce, onda bih ja volio da kostur ekipe ostane i pojaca sa jos 5-6 dobrih igraca.Osovina tima po meni je Bobic,Maletic,Skahic,Nikolic,Blagojevic,Hebibovic,Jankovic i Haurdic . Na ovo dodati pojacanja i to lijevi bek,stoper dva veznjaka i jadan do dva napadaca.Tako poslozena ekipa uz dobro vodjenje bi sigurno imala dobre sanse za taj dugo iscekivani rezultatski iskorak.Medjutim to su samo moje zelje a sta ce biti ostaje da vidimo i to vrlo brzo.Idealan rasplet situacije : Evropa na kraju prvenstva uz postavljene reflektore i natkrivena centralna tribina![]()
Predpostavljam da se radi o Anelu Hebibovicu i licno mislim ako ne ode vani da mu je pametan izbor Zeljo .Puno je razloga a glavni je da ce puno lakse doci do konacnog cilja ,odlaska u inostranstvo.
Pozdrav crvenoj braći znal neko šta je sa hadžićem bio je poćeo igrati a onda povreda protiv viteza.
Čuj priče. Naberite odavde. I pitari i manijaci. Velike glave.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
daj Bože.rodjenisa je napisao/la:@pile 87 nista me ne moze iznenaditi ,pa tako ni da jedan od nabrojanih na kraju sezone zavrsi kod vas.Cak sta vise ubjedjen sam da i ovo s Dzelom na klupi Veleza nije bas tako slucajno.Ima veze sa stvarima koje se spremaju od ovog Ljeta,ali neka sve malo stane ,nije sve za foruma.pile87 je napisao/la:Jednog sa ovog spiska mozes maknuti ide nama jedan...rodjenisa je napisao/la:Ako se kojim slucajem dese pozitivne stvari u klubu,a nije iskljuceno da hoce, onda bih ja volio da kostur ekipe ostane i pojaca sa jos 5-6 dobrih igraca.Osovina tima po meni je Bobic,Maletic,Skahic,Nikolic,Blagojevic,Hebibovic,Jankovic i Haurdic . Na ovo dodati pojacanja i to lijevi bek,stoper dva veznjaka i jadan do dva napadaca.Tako poslozena ekipa uz dobro vodjenje bi sigurno imala dobre sanse za taj dugo iscekivani rezultatski iskorak.Medjutim to su samo moje zelje a sta ce biti ostaje da vidimo i to vrlo brzo.Idealan rasplet situacije : Evropa na kraju prvenstva uz postavljene reflektore i natkrivena centralna tribina![]()
Predpostavljam da se radi o Anelu Hebibovicu i licno mislim ako ne ode vani da mu je pametan izbor Zeljo .Puno je razloga a glavni je da ce puno lakse doci do konacnog cilja ,odlaska u inostranstvo.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
2014- Okic,Letic,Ostrakovic,bude li tako ko sto pricate za Hebibovica a ja se nadam da nije treba zapalit upravu zapalit +ako ode i celo tad ti je sve jasno sta nasa uprava zeli da napravi od kluba,jednog prosjecnog prvoligasa koji ce se borit da ne ispadne svake godine

#musvdg
Brat moj ,mi smo s ovim sto imamo definitivno mrtvi prosjek,vjerujem da se slazes.Mi ako zelimo iskorak ,moramo gotovo cijeli tim mjenjati.Naravno to je gotovo pa nemoguca misija,samo ti zelim docarati kakav je kvalitet tima kojeg imamo.Nemoj niko da me demantuje,ova ekipa od 15 utakmica u gostima nije u stanju jednu pobjedu ostariti,to je realnost ove ekipe,mrtvi prosjek ,blizi dnu nego vrhu tabele.1922VFC1981 je napisao/la:2014- Okic,Letic,Ostrakovic,bude li tako ko sto pricate za Hebibovica a ja se nadam da nije treba zapalit upravu zapalit +ako ode i celo tad ti je sve jasno sta nasa uprava zeli da napravi od kluba,jednog prosjecnog prvoligasa koji ce se borit da ne ispadne svake godine![]()
Dakle kad vidim totalni remont ekipe onda se mogu nadati boljim rezultatima,a sve dok 1-2 ode pa dovedu 2-3 prosjecna to je produzavanje agonije.
pa ako ima nešto što znaš daj pprodjenisa je napisao/la:Brat moj ,mi smo s ovim sto imamo definitivno mrtvi prosjek,vjerujem da se slazes.Mi ako zelimo iskorak ,moramo gotovo cijeli tim mjenjati.Naravno to je gotovo pa nemoguca misija,samo ti zelim docarati kakav je kvalitet tima kojeg imamo.Nemoj niko da me demantuje,ova ekipa od 15 utakmica u gostima nije u stanju jednu pobjedu ostariti,to je realnost ove ekipe,mrtvi prosjek ,blizi dnu nego vrhu tabele.1922VFC1981 je napisao/la:2014- Okic,Letic,Ostrakovic,bude li tako ko sto pricate za Hebibovica a ja se nadam da nije treba zapalit upravu zapalit +ako ode i celo tad ti je sve jasno sta nasa uprava zeli da napravi od kluba,jednog prosjecnog prvoligasa koji ce se borit da ne ispadne svake godine![]()
Dakle kad vidim totalni remont ekipe onda se mogu nadati boljim rezultatima,a sve dok 1-2 ode pa dovedu 2-3 prosjecna to je produzavanje agonije.
@Aleme samo iznosim svoje misljenje,nemam nikakvih informacija hvala Bogu.
Nadam se da će barem skupština donijeti neke nove zaključke i da se vidi šta i kako dalje, jer je ovo danas živa patnja...rodjenisa je napisao/la:@Aleme samo iznosim svoje misljenje,nemam nikakvih informacija hvala Bogu.
mi uopšte ne znamo šta nam je cilj s klubom borba za vrh, sredina ili opstanak?
nek neko izađe iz kluba sa saopštenjem i da se zna na čemu smo.
Ne radi se o tome drug,jednostavno nedostatak novca je u pitanju,a mnogo je obaveza ,nas trenutni cilj je obezbjediti uslove da i dalje igramo u Vrapcicima jer nam prijeti izgon iz Mostara ako ne obezbjedimo sve usloveAlemC85 je napisao/la:Nadam se da će barem skupština donijeti neke nove zaključke i da se vidi šta i kako dalje, jer je ovo danas živa patnja...rodjenisa je napisao/la:@Aleme samo iznosim svoje misljenje,nemam nikakvih informacija hvala Bogu.![]()
mi uopšte ne znamo šta nam je cilj s klubom borba za vrh, sredina ili opstanak?![]()
![]()
nek neko izađe iz kluba sa saopštenjem i da se zna na čemu smo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.