RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vedator
Kontakt:

Re: FK Velež : Omladinski pogon

Post Postao/la vedator » 23 maj 2015, 01:57

[youtube][/youtube]

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 23 maj 2015, 09:07

pile87 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Ako se kojim slucajem dese pozitivne stvari u klubu,a nije iskljuceno da hoce, onda bih ja volio da kostur ekipe ostane i pojaca sa jos 5-6 dobrih igraca.Osovina tima po meni je Bobic,Maletic,Skahic,Nikolic,Blagojevic,Hebibovic,Jankovic i Haurdic . Na ovo dodati pojacanja i to lijevi bek,stoper dva veznjaka i jadan do dva napadaca.Tako poslozena ekipa uz dobro vodjenje bi sigurno imala dobre sanse za taj dugo iscekivani rezultatski iskorak.Medjutim to su samo moje zelje a sta ce biti ostaje da vidimo i to vrlo brzo.Idealan rasplet situacije : Evropa na kraju prvenstva uz postavljene reflektore i natkrivena centralna tribina :bale: :bale:
Jednog sa ovog spiska mozes maknuti ide nama jedan...
@pile 87 nista me ne moze iznenaditi ,pa tako ni da jedan od nabrojanih na kraju sezone zavrsi kod vas.Cak sta vise ubjedjen sam da i ovo s Dzelom na klupi Veleza nije bas tako slucajno.Ima veze sa stvarima koje se spremaju od ovog Ljeta,ali neka sve malo stane ,nije sve za foruma.
Predpostavljam da se radi o Anelu Hebibovicu i licno mislim ako ne ode vani da mu je pametan izbor Zeljo .Puno je razloga a glavni je da ce puno lakse doci do konacnog cilja ,odlaska u inostranstvo.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 23 maj 2015, 09:43

Pozdrav crvenoj braći znal neko šta je sa hadžićem bio je poćeo igrati a onda povreda protiv viteza.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2015, 11:07

Čuj priče. Naberite odavde. I pitari i manijaci. Velike glave.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 maj 2015, 11:20

rodjenisa je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Ako se kojim slucajem dese pozitivne stvari u klubu,a nije iskljuceno da hoce, onda bih ja volio da kostur ekipe ostane i pojaca sa jos 5-6 dobrih igraca.Osovina tima po meni je Bobic,Maletic,Skahic,Nikolic,Blagojevic,Hebibovic,Jankovic i Haurdic . Na ovo dodati pojacanja i to lijevi bek,stoper dva veznjaka i jadan do dva napadaca.Tako poslozena ekipa uz dobro vodjenje bi sigurno imala dobre sanse za taj dugo iscekivani rezultatski iskorak.Medjutim to su samo moje zelje a sta ce biti ostaje da vidimo i to vrlo brzo.Idealan rasplet situacije : Evropa na kraju prvenstva uz postavljene reflektore i natkrivena centralna tribina :bale: :bale:
Jednog sa ovog spiska mozes maknuti ide nama jedan...
@pile 87 nista me ne moze iznenaditi ,pa tako ni da jedan od nabrojanih na kraju sezone zavrsi kod vas.Cak sta vise ubjedjen sam da i ovo s Dzelom na klupi Veleza nije bas tako slucajno.Ima veze sa stvarima koje se spremaju od ovog Ljeta,ali neka sve malo stane ,nije sve za foruma.
Predpostavljam da se radi o Anelu Hebibovicu i licno mislim ako ne ode vani da mu je pametan izbor Zeljo .Puno je razloga a glavni je da ce puno lakse doci do konacnog cilja ,odlaska u inostranstvo.
daj Bože. :?

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 23 maj 2015, 12:13

2014- Okic,Letic,Ostrakovic,bude li tako ko sto pricate za Hebibovica a ja se nadam da nije treba zapalit upravu zapalit +ako ode i celo tad ti je sve jasno sta nasa uprava zeli da napravi od kluba,jednog prosjecnog prvoligasa koji ce se borit da ne ispadne svake godine :evil: :evil:
#musvdg

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 23 maj 2015, 13:18

1922VFC1981 je napisao/la:2014- Okic,Letic,Ostrakovic,bude li tako ko sto pricate za Hebibovica a ja se nadam da nije treba zapalit upravu zapalit +ako ode i celo tad ti je sve jasno sta nasa uprava zeli da napravi od kluba,jednog prosjecnog prvoligasa koji ce se borit da ne ispadne svake godine :evil: :evil:
Brat moj ,mi smo s ovim sto imamo definitivno mrtvi prosjek,vjerujem da se slazes.Mi ako zelimo iskorak ,moramo gotovo cijeli tim mjenjati.Naravno to je gotovo pa nemoguca misija,samo ti zelim docarati kakav je kvalitet tima kojeg imamo.Nemoj niko da me demantuje,ova ekipa od 15 utakmica u gostima nije u stanju jednu pobjedu ostariti,to je realnost ove ekipe,mrtvi prosjek ,blizi dnu nego vrhu tabele.
Dakle kad vidim totalni remont ekipe onda se mogu nadati boljim rezultatima,a sve dok 1-2 ode pa dovedu 2-3 prosjecna to je produzavanje agonije.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 maj 2015, 13:20

rodjenisa je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:2014- Okic,Letic,Ostrakovic,bude li tako ko sto pricate za Hebibovica a ja se nadam da nije treba zapalit upravu zapalit +ako ode i celo tad ti je sve jasno sta nasa uprava zeli da napravi od kluba,jednog prosjecnog prvoligasa koji ce se borit da ne ispadne svake godine :evil: :evil:
Brat moj ,mi smo s ovim sto imamo definitivno mrtvi prosjek,vjerujem da se slazes.Mi ako zelimo iskorak ,moramo gotovo cijeli tim mjenjati.Naravno to je gotovo pa nemoguca misija,samo ti zelim docarati kakav je kvalitet tima kojeg imamo.Nemoj niko da me demantuje,ova ekipa od 15 utakmica u gostima nije u stanju jednu pobjedu ostariti,to je realnost ove ekipe,mrtvi prosjek ,blizi dnu nego vrhu tabele.
Dakle kad vidim totalni remont ekipe onda se mogu nadati boljim rezultatima,a sve dok 1-2 ode pa dovedu 2-3 prosjecna to je produzavanje agonije.
pa ako ima nešto što znaš daj pp

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 23 maj 2015, 13:23

@Aleme samo iznosim svoje misljenje,nemam nikakvih informacija hvala Bogu.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 maj 2015, 13:25

rodjenisa je napisao/la:@Aleme samo iznosim svoje misljenje,nemam nikakvih informacija hvala Bogu.
Nadam se da će barem skupština donijeti neke nove zaključke i da se vidi šta i kako dalje, jer je ovo danas živa patnja... :twisted:

mi uopšte ne znamo šta nam je cilj s klubom borba za vrh, sredina ili opstanak? :crazy: :facepalm:

nek neko izađe iz kluba sa saopštenjem i da se zna na čemu smo.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 23 maj 2015, 13:32

AlemC85 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:@Aleme samo iznosim svoje misljenje,nemam nikakvih informacija hvala Bogu.
Nadam se da će barem skupština donijeti neke nove zaključke i da se vidi šta i kako dalje, jer je ovo danas živa patnja... :twisted:

mi uopšte ne znamo šta nam je cilj s klubom borba za vrh, sredina ili opstanak? :crazy: :facepalm:

Ne radi se o tome drug,jednostavno nedostatak novca je u pitanju,a mnogo je obaveza ,nas trenutni cilj je obezbjediti uslove da i dalje igramo u Vrapcicima jer nam prijeti izgon iz Mostara ako ne obezbjedimo sve uslove

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 23 maj 2015, 13:38

rodjenisa je napisao/la:
Ispod prosjeka,jos jedna u nizu od sezona za zaborav iako tako nije izgledalo na pocetku.Sam se sebi vise gadim koliko se sekiram i gazim neke druge obaveze zbog Veleza a ljudi iz kluba nam vracaju ovako kako vracaju,ovo stvarno vise nema smisla..Jedino sto su uradili za sve ove godine je taj teren pomocni koji ne bi uradili da nije nas a posebno nase dijaspore(a ustvari ga jos nisu ni uradili,sjetite se februara i recenica "CEKAMO LJEPSE VRIJEME" pa onda odjednom fali jos 15.000km za zid okolo).Ne znam za vas ali meni je vise pun k..
#musvdg

salmy

Post Postao/la salmy » 23 maj 2015, 14:00

Braću, nemojte da se zamaramo sa nekakvim kalkulacijama sta ce biti ko po onoj staroj poslovici "da su babi muda , bila bi deda".

Cjeneci klubove kakvi su Sarajevo i Zeljo, misljenja sam da nema potrebe raspravljati gdje ce Ani ili neko drugi iz Veleza.

Sve su to "matematike", a za nas navijace enigma, sto znaci da mi samo pretpostavljamo gdje ce ko i sta ce biti u buducnosti.

Naše je da podrzimo klub i da ako smo u mogucnosti ucestvujemo u njegovom daljem napretku. Ja sam prvi govorio protiv Dzele i da veze nema sa zivotom, ali ako je njegov dolazak uvertira za Velezovo bolje sutra i napredak, onda kapa do poda.

Meni je iskreno samo stalo da danas, a i u zadnjem kolu abd vidim Rodjene kao pobjednike :clap: :clap: :clap:

Zato danas samo pobjeda i to visoka, bez kalkulacija da nam šupci sutra ne prigovore kako smo nekome dali bodove i skinuli unaprijed gaće :guz: . Zvijezda je na zalost svakako "otpisana" tako da tu dileme nema, ljutio se neko ili ne.
Forzaaaaaaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 maj 2015, 15:34

rodjenisa je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:

Ne radi se o tome drug,jednostavno nedostatak novca je u pitanju,a mnogo je obaveza ,nas trenutni cilj je obezbjediti uslove da i dalje igramo u Vrapcicima jer nam prijeti izgon iz Mostara ako ne obezbjedimo sve uslove
Sa budžetom od milion i 200.000 hiljada KM ne može zajedno ekipa i stadion. morat će se budžet povećati barem da bude blizu 2 miliona KM ako se žele ispuniti svi planovi za narednu sezonu...

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 23 maj 2015, 15:43

O tome ti pricam drug . Gdje naci tolike pare :?:
Vjerujem da ce se neko rijesenje iznaci ali treba biti objektivan i malo stati na loptu.I ja sam prvi galamio zbog neispunjenih obecanja ,zbog postavljanja trenera bez iskustva itd ali moramo ljude pustiti da na miru rade ove krucijalne stari.
Ne branim nikoga ,pokusavam biti realan i smiren ,i meni ljudi fale rezultati nemam rijeci da opisem ali sam siguran da ce mo u bliskoj buducnosti imati razloga za radovanje ,jbg ne moze se glavom kroz zid
Strpljen-spasen :lol:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 23 maj 2015, 16:28

FK VELEZ KAO KLUB JE INSTITUCIJA,a TRENUTNA UPRAVA I ROSTER TIMA JE ZESCA RINAKA (cast izuzetku ili "cima" ako ih imaa.)Dok god budu gubili od ovih anonimusa tipa Viteza,Drine,Radnika pa i danas Zvijezde(gdje ce mo sigurno izgubiti) i to bez zestine u igri i borbenosti kakvu klub zasluzuje ,nabijem ih sviju na chundarehanu.Protiv Sarajeva,Sirokog i zrinjskog smo vidili da mogu igrati dobro i da mogu svakoga dobiti a poslije ovih razocarenja im svima :guz: jer to zasluzuju.(ukljucujuci i vezano za omladinski pogon,izuzev same djece jer djeca nisu kriva)

VFC THE RELIGION :tokralju:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 23 maj 2015, 17:16

pravo smo poceli :/

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 23 maj 2015, 22:05

Hvala vam ljudi danas ste odigrali korektno vidi se je ekipa opustena i da vam je trebalo bilo bo gusto. Vidimo se ako Bog da iduce sezone.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 23 maj 2015, 23:44

batigol777 je napisao/la:Hvala vam ljudi danas ste odigrali korektno vidi se je ekipa opustena i da vam je trebalo bilo bo gusto. Vidimo se ako Bog da iduce sezone.
Ubjedjen sam da ogromna vecina nasih navijaca gotivi Zvjezdu kao klub i da ne zali zbog danasnjeg rezultata.Mi smo generalno ljuti na nas same ,jako lose i nonsalantno smo se ponasali u dobrom djelu sezone,pa je raja dobro ljuta na upravu i igrace.
Nadam se da dobijate slijedece kolo i ostajete u ligi ,iako vam nece biti nimalo lahko.Sretno u svakom slucaju ;)

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 24 maj 2015, 00:08

Danas mi je jedan od navijaca veleza koji su bili u gradaccu rekao da su vasi igraci na odmoru jos od utakmice sa seljom? Jel bio ko od forumasa na utakmici ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.