FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 19 apr 2010, 17:27

ima na sportinu....pishe da je riberi i govu svjedok a ko je osumnjiceni nije poznato... :geek: :geek: a to za titu tesko da je istina al jbg sta ja znam nista nije nemoguche... :)
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 apr 2010, 17:42

Policija ispitala Riberya zbog maloljetne marokanske prostitutke

Po mnogima najbolji igrač njemačkog Bayerna Frank Ribery u nedjelju se našao u "žiži" francuske javnosti.

Francuski reprezentativac je ispitan zbog navodne veze sa maloljetnom marokanskom prostitutkom koja se desila 2009. godine.

Prema pisanju njemačkih i francuskih medija Ribery je prilikom prošlosedmičnog ispitivanja priznao samo poznavanje marokanske prostitutke.

Riberyjevi advokati tvrde da je njihov klijent ispitan samo u svojstvu svjedoka, dok se nezvanično saznaje da su u cijelu priču umješana još trojica francuskih reprezentativaca.

Također, neslužbeno se saznaje da je jedan od njih i Sidney Govou.

Ukoliko bude podignuta optužnica protiv francuskih reprezentativaca prijeti im kazna od tri godine zatvora i 45 hiljada eura.
#divovi

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 19 apr 2010, 18:24

Evo nekih dosadašnjih parametara...

Robben je postigao 15 golova u zadnjih 16 utakmica. Dosad je nanizao 19 golova (14 u BL), a također ima i 6 asistencija. Ako gledamo po zbiru poena (golovi+asistencije), ima 20 poena u 21 odigranoj utakmici. Dosadašnji rekord u jednoj sezoni (nacionalna liga) je imao dok je igrao za PSV i tada je na kontu imao 12 golova.

Muller je nanizao 16 golova (10 u BL), a najbolji je asistent BL-a sa 10 asistencija i jedini je "napadač" koji je nastupio u svim utakmicama BL-a (31 ukupno, 26 u početnoj postavi).

Olić i Gomez imaju po ukupno 14 pogodata (obojica po 10 u BL). S tim da je Olić postigao više golova u CL-u, od kojih su 3 bila od vitalnog značaja za Bayern (Juventus i 2x Manchester).

FANTASTIC TRIO ZA CIKLUS CIO!!! :D :D :D
Sent from my Philips Smart TV.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 apr 2010, 18:37

ma razlicite verzije su se pojavile vezano za riberyja u njemackim medijima...prema jednoj ribery se "igrao" s maloljetnom prostitutkom ali nije znao da je maloljetna...e sad dal je smijesno il zalosno prosudite sami :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 19 apr 2010, 18:56

mozda i dobro za riberya nek se rastane vahiba od njega,onda nece imati problema da ostane u bayernu jer njemu ne smeta vrijeme dok njegovo j zeni smeta :twisted:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 apr 2010, 20:25

fino @seco, naka si ti-to napisao kako si vidio, ne volim kopirane postove. :) odsad psujemo jovanku. :mrgreen: ribery je samo kao svjedok saslusan, kao jos dva igraca (jedan igra u olimpiku, drugi u spaniji). sumnja se na nekog kolegu iz reprezentacije koji je koristio usluge maloljetne marokanke. zaboravih reci da je i govou, igrac lyona takodjer kao svjedok saslusan.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 apr 2010, 22:23

Van Gaal primio vijest o smrti njegove majke. Otputovao je u Holandiju da prisustvuje pokopu, a u Munchen se vraca do utorka navecer.

R.I.P.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 apr 2010, 22:33

omerbavarac je napisao/la:Van Gaal primio vijest o smrti njegove majke. Otputovao je u Holandiju da prisustvuje pokopu, a u Munchen se vraca do utorka navecer.

R.I.P.
jeste majka, ali njegove zene. znaci, punica je u pitanju.
Vom Jäger zum Gejagten

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 19 apr 2010, 22:56

Jooj Gaal je sada sretan ,umrla mu punica ,djes bolje ! Ima da sataremo Lyon u srijedu navece :D :D

Jusuf Coric 96
Kontakt:

Post Postao/la Jusuf Coric 96 » 19 apr 2010, 22:59

AJMO SVI NA FACEBOOK I POSTANITE FAN FC BAYERNA,IDITE NA OVAJ LINK

http://www.facebook.com/search/?post_fo ... 272&ref=ts

POSTANITE FAN I PREDLOŽITE PRIJATELJIMA.DA VIDIMO KOLIKO IMAMO NAVIJAČA BAYERNA NA FACEBOOK-U................SVI POSTANITE FAN PLSSSSSSSSSSSSSS..... :D :D :D :D I AKO NIJE PROBLEM PREDLOŽITE SVOJIM PRIJATELJIMA......ZA SADA IMAMO 50 ČLANOVA :cry: :cry:
Jux

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 apr 2010, 23:03

Jusuf Coric 96 je napisao/la:AJMO SVI NA FACEBOOK I POSTANITE FAN FC BAYERNA,IDITE NA OVAJ LINK

POSTANITE FAN I PREDLOŽITE PRIJATELJIMA.DA VIDIMO KOLIKO IMAMO NAVIJAČA BAYERNA NA FACEBOOK-U................SVI POSTANITE FAN PLSSSSSSSSSSSSSS..... :D :D :D :D I AKO NIJE PROBLEM PREDLOŽITE SVOJIM PRIJATELJIMA......ZA SADA IMAMO 50 ČLANOVA :cry: :cry:
postao :D :D :D :D :D :D ...iskljuci bolan taj caps lock, fasovat ces ban :lol: :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 apr 2010, 23:06

jux, sta se deres? :mrgreen: iskljuci taj caps lock, pobogu brate. i sta ce ti taj avatar ako si pristalica bayerna?

@b_bk, :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 19 apr 2010, 23:09

geronimo je napisao/la:jux, sta se deres? :mrgreen: iskljuci taj caps lock, pobogu brate. i sta ce ti taj avatar ako si pristalica bayerna?

Us'o u grupu...
A gero sigurno ima punicu, pa stavlja ovaj smajli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jusuf Coric 96
Kontakt:

Post Postao/la Jusuf Coric 96 » 19 apr 2010, 23:27

geronimo je napisao/la:jux, sta se deres? :mrgreen: iskljuci taj caps lock, pobogu brate. i sta ce ti taj avatar ako si pristalica bayerna?

http://www.facebook.com/pages/FC-Bayern ... 272&ref=ts
ajmo svi u grupu

1:kakav avatar,šta avatar
2:ostao mi ovaj caps lock upaljen pa i zaboravio na njega sorry :D
Jux

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 apr 2010, 23:33

Pikcur @ Juka,pikcur :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 apr 2010, 23:40

harishp je napisao/la:Pikcur @ Juka,pikcur :mrgreen:
Da prevedem. :mrgreen: :mrgreen:
Nosi Toressa sa profila. Kako ja znam taj ne igra za Bayern. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 apr 2010, 23:41

@the sisoko :D - kakvu tastu imam, bolje da je nemam. :mrgreen:
jux, jukice dragi, taj na avataru mora da je robben kada je bio mladji, dok nije obosio po glavi. :lol:

da se vratim na temu, igraci lyona krenuli danas put minhena sa mini busevima (10 komada). valjda su mislili da ce im biti komotnije nego da putuju klasicnim autobusom. veceras na konak u stuttgartu i sutra ponovo put pod noge na A8, koji je inace poznat po velikoj guzvi. tih 230km nece im bas proteci u razgledanju okoline. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 19 apr 2010, 23:47

Jusuf Coric 96 je napisao/la:AJMO SVI NA FACEBOOK I POSTANITE FAN FC BAYERNA,IDITE NA OVAJ LINK

Molim te Kopirao si moj FAN CLUB FC BAYERN koji je osnovan da bude bas napravljen kao sto postoji FAN CLUB BARCE,ARSENALA I MANCHESTERA..

Zato predlozi nek se ubace tamo imat ches administratora meni nije do clanova nego da bude istisnski navijaca Bayerna kao sto sam ya
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 apr 2010, 09:34

ne mogodoh iscitati , je l´ galonja otisao na zalost ili, pak, na slavlje? :lol:

geronimo je napisao/la:fino @seco, odsad psujemo jovanku.
znao sam da si nastran, ali ovo je usilo i ludog milojka. iiiii, mindza k´o kesa. :roll: doduse mindza i riba ne stare, tako da..khm...viel glück. :lol:
ako ti se dopadne mog´o bi se i ozeniti pa uzeti i prezime.
jes´ da ces zivjeti ovako

[youtube][/youtube]

al´ prezime broz ne moze nositi svak! :lol:

nego, ak volis te gadosti imam jednu pricicu, a u glavnim ulogama su moja malenkost i jedna romkinja. :D

ps
kako postavljas smaje?
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 20 apr 2010, 15:40

jel isitna ovo sto se govori o riberyu i toj maloljetnoj prostitutki?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []