FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Monolog » 19 apr 2010, 15:48

Šta ovo Riberry radi u policiji? Nešto mi je njemaški zahrđ'o ali se spominje neka maloljetna prostitutka.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 apr 2010, 15:52

Monolog je napisao/la:Šta ovo Riberry radi u policiji? Nešto mi je njemaški zahrđ'o ali se spominje neka maloljetna prostitutka.
Izgleda da je i Riberry ''zahrdjao'' cim ide Munibovom trasom. :lol:
''Sumnja se,jos nista nije dokazano''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 apr 2010, 15:56

harishp je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Šta ovo Riberry radi u policiji? Nešto mi je njemaški zahrđ'o ali se spominje neka maloljetna prostitutka.
Izgleda da je i Riberry ''zahrdjao'' cim ide Munibovom trasom. :lol:
''Sumnja se,jos nista nije dokazano''
Ma uspio sam nešto prevesti, a kako me "dobro" služi njem. jezik, shvatih da on nije osumnjičeni (tako reče njegova advokatica or sth. like that), već svjedok. Svakako bi mi bilo čudno da je i on u tim vodama s obzirom na njegovu privrženost porodici.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 19 apr 2010, 16:51

geronimo je napisao/la:@seco, kad odsovis :) napisi to o copavom zagorcu.
dakle, :oops: citam u jednim novinama koje ovom prilikom necu reklamirati, slijedece;
u dokumentaciji radio beograda postoji snimak razgovora sa nekadasnjim muftijom hamdijom jusufspahicem, gdje je muftija izgovorio najvecu tajnu koju je cuvao-tito je umro kao musliman.

kada je umro tito, zajedno smo isli ja i ambasador alzira a.h. adzali da se upisemo u knjigu zalosti.
kada smo dosli, odmah nam je prisao b. badurina, sef nj. kabineta ili licni sekretar. pridje meni i kaze:
-cestitam vam.
-covjek je umro, sta mi cestitas?
-umro je u vasoj vjeri. umro je citajuci Kur´an.
-vidjecete kad bude sahranjen. bice samo ime i prezime, godina rodjenja i godina smrti, jer tako se muslimani sahranjuju...(najveci komunista nema petokraku na grobu)

tokom posljednjih dana zivota u bolnici u sloveniji na titovom stoluje stajao samo Kur´an.
pet godina kasnije sreli su se muftija jusufspahic i a. adzali u kairu.
muftija ga je zamolio da mu kaze sta mu je onomad rekao badurina na francuskom.
ambasador je rekao nesto slicno onome sto je cuo i muftija.
muftija dodaje i to da je u svakoj prilici, kada bi se sreo sa brozom, razgovarao o pitanjima islamskog vjerovanja.

tekst je podug pa sam se skoncentrisao na ono najvaznije.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 19 apr 2010, 16:56

ma ribery je samo davao izjavu za taj slucaj on nije uopste barem tako kazu imao veze sa tim seksualnim skandalom,kao maloljetna prostitutka je imala seksualne odnose sa nekim igracima iz francuske

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 19 apr 2010, 17:27

ima na sportinu....pishe da je riberi i govu svjedok a ko je osumnjiceni nije poznato... :geek: :geek: a to za titu tesko da je istina al jbg sta ja znam nista nije nemoguche... :)
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 apr 2010, 17:42

Policija ispitala Riberya zbog maloljetne marokanske prostitutke

Po mnogima najbolji igrač njemačkog Bayerna Frank Ribery u nedjelju se našao u "žiži" francuske javnosti.

Francuski reprezentativac je ispitan zbog navodne veze sa maloljetnom marokanskom prostitutkom koja se desila 2009. godine.

Prema pisanju njemačkih i francuskih medija Ribery je prilikom prošlosedmičnog ispitivanja priznao samo poznavanje marokanske prostitutke.

Riberyjevi advokati tvrde da je njihov klijent ispitan samo u svojstvu svjedoka, dok se nezvanično saznaje da su u cijelu priču umješana još trojica francuskih reprezentativaca.

Također, neslužbeno se saznaje da je jedan od njih i Sidney Govou.

Ukoliko bude podignuta optužnica protiv francuskih reprezentativaca prijeti im kazna od tri godine zatvora i 45 hiljada eura.
#divovi

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 19 apr 2010, 18:24

Evo nekih dosadašnjih parametara...

Robben je postigao 15 golova u zadnjih 16 utakmica. Dosad je nanizao 19 golova (14 u BL), a također ima i 6 asistencija. Ako gledamo po zbiru poena (golovi+asistencije), ima 20 poena u 21 odigranoj utakmici. Dosadašnji rekord u jednoj sezoni (nacionalna liga) je imao dok je igrao za PSV i tada je na kontu imao 12 golova.

Muller je nanizao 16 golova (10 u BL), a najbolji je asistent BL-a sa 10 asistencija i jedini je "napadač" koji je nastupio u svim utakmicama BL-a (31 ukupno, 26 u početnoj postavi).

Olić i Gomez imaju po ukupno 14 pogodata (obojica po 10 u BL). S tim da je Olić postigao više golova u CL-u, od kojih su 3 bila od vitalnog značaja za Bayern (Juventus i 2x Manchester).

FANTASTIC TRIO ZA CIKLUS CIO!!! :D :D :D
Sent from my Philips Smart TV.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 apr 2010, 18:37

ma razlicite verzije su se pojavile vezano za riberyja u njemackim medijima...prema jednoj ribery se "igrao" s maloljetnom prostitutkom ali nije znao da je maloljetna...e sad dal je smijesno il zalosno prosudite sami :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 19 apr 2010, 18:56

mozda i dobro za riberya nek se rastane vahiba od njega,onda nece imati problema da ostane u bayernu jer njemu ne smeta vrijeme dok njegovo j zeni smeta :twisted:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 apr 2010, 20:25

fino @seco, naka si ti-to napisao kako si vidio, ne volim kopirane postove. :) odsad psujemo jovanku. :mrgreen: ribery je samo kao svjedok saslusan, kao jos dva igraca (jedan igra u olimpiku, drugi u spaniji). sumnja se na nekog kolegu iz reprezentacije koji je koristio usluge maloljetne marokanke. zaboravih reci da je i govou, igrac lyona takodjer kao svjedok saslusan.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 apr 2010, 22:23

Van Gaal primio vijest o smrti njegove majke. Otputovao je u Holandiju da prisustvuje pokopu, a u Munchen se vraca do utorka navecer.

R.I.P.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 apr 2010, 22:33

omerbavarac je napisao/la:Van Gaal primio vijest o smrti njegove majke. Otputovao je u Holandiju da prisustvuje pokopu, a u Munchen se vraca do utorka navecer.

R.I.P.
jeste majka, ali njegove zene. znaci, punica je u pitanju.
Vom Jäger zum Gejagten

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 19 apr 2010, 22:56

Jooj Gaal je sada sretan ,umrla mu punica ,djes bolje ! Ima da sataremo Lyon u srijedu navece :D :D

Jusuf Coric 96
Kontakt:

Post Postao/la Jusuf Coric 96 » 19 apr 2010, 22:59

AJMO SVI NA FACEBOOK I POSTANITE FAN FC BAYERNA,IDITE NA OVAJ LINK

http://www.facebook.com/search/?post_fo ... 272&ref=ts

POSTANITE FAN I PREDLOŽITE PRIJATELJIMA.DA VIDIMO KOLIKO IMAMO NAVIJAČA BAYERNA NA FACEBOOK-U................SVI POSTANITE FAN PLSSSSSSSSSSSSSS..... :D :D :D :D I AKO NIJE PROBLEM PREDLOŽITE SVOJIM PRIJATELJIMA......ZA SADA IMAMO 50 ČLANOVA :cry: :cry:
Jux

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 apr 2010, 23:03

Jusuf Coric 96 je napisao/la:AJMO SVI NA FACEBOOK I POSTANITE FAN FC BAYERNA,IDITE NA OVAJ LINK

http://www.facebook.com/search/?post_fo ... 272&ref=ts

POSTANITE FAN I PREDLOŽITE PRIJATELJIMA.DA VIDIMO KOLIKO IMAMO NAVIJAČA BAYERNA NA FACEBOOK-U................SVI POSTANITE FAN PLSSSSSSSSSSSSSS..... :D :D :D :D I AKO NIJE PROBLEM PREDLOŽITE SVOJIM PRIJATELJIMA......ZA SADA IMAMO 50 ČLANOVA :cry: :cry:
postao :D :D :D :D :D :D ...iskljuci bolan taj caps lock, fasovat ces ban :lol: :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 apr 2010, 23:06

jux, sta se deres? :mrgreen: iskljuci taj caps lock, pobogu brate. i sta ce ti taj avatar ako si pristalica bayerna?

@b_bk, :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 19 apr 2010, 23:09

geronimo je napisao/la:jux, sta se deres? :mrgreen: iskljuci taj caps lock, pobogu brate. i sta ce ti taj avatar ako si pristalica bayerna?

Us'o u grupu...
A gero sigurno ima punicu, pa stavlja ovaj smajli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jusuf Coric 96
Kontakt:

Post Postao/la Jusuf Coric 96 » 19 apr 2010, 23:27

geronimo je napisao/la:jux, sta se deres? :mrgreen: iskljuci taj caps lock, pobogu brate. i sta ce ti taj avatar ako si pristalica bayerna?

http://www.facebook.com/pages/FC-Bayern ... 272&ref=ts
ajmo svi u grupu

1:kakav avatar,šta avatar
2:ostao mi ovaj caps lock upaljen pa i zaboravio na njega sorry :D
Jux

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 apr 2010, 23:33

Pikcur @ Juka,pikcur :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.