Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Rooney88
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Rooney88 » 23 maj 2015, 18:34

Biti realan ovdje je samoubistvo. Jel' pitar kriv sto retard ondje ulijeće klizeći? Kontakta je bilo i to je to. Najranije bi da nije ali...

Jbga
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 maj 2015, 18:35

Bihac96 je napisao/la: Zato nasi iz federacije ginu protiv komsija a lagano pustaju ovim iz RS-a.vidi Slobode sta radi lafo autogol :twisted: ali nije Sloboda samo mi sami sebe guzimo
:yawn:
Nad tobom sunce najljepše sja

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 23 maj 2015, 18:35

anelkabvb je napisao/la:Vise vrijedi Zeljino drugu mjesto sa njihovom djecom, nego kupljena titula parama nekoga ko vjerovatno do prije par mjeseci nije ni cuo za FKS, ovo je smijesno...i prije nego sto krene drvlje i kamenje po meni samo da kazem da nisam Zeljovac :bih: :bih: :bih:
:shh: :shh: :shh: :guz: :guz: :guz:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 maj 2015, 18:36

Rooney88 je napisao/la:Biti realan ovdje je samoubistvo. Jel' pitar kriv sto retard ondje ulijeće klizeći? Kontakta je bilo i to je to. Najranije bi da nije ali...

Jbga
realno, je li bilo kontakta Kožulja i Tatomirovića, Sarajevo - Široki, u finišu prvog dijela? :kafa:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 23 maj 2015, 18:37

Kevin je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Biti realan ovdje je samoubistvo. Jel' pitar kriv sto retard ondje ulijeće klizeći? Kontakta je bilo i to je to. Najranije bi da nije ali...

Jbga
realno, je li bilo kontakta Kožulja i Tatomirovića, Sarajevo - Široki, u finišu prvog dijela? :kafa:

ma kad nije bio penal nad Memijom protiv Zvijezde, a većina pitara je govorila da je sve čisto... :yawn:
Zadnja izmjena: Ljiljani87, dana/u 23 maj 2015, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
1921 !
05.06.1998

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 maj 2015, 18:37

Sarajevo je zasluženo prvak,Željo je imao priliku da na Koševu preokrene stvar u svoju korist ali nisu,ne znam što ocekuju od Viteza ili Radnika da dobije Sarajevo kad ni oni nisu u stanju dobiti isto evo vec devet utakmica u nizu..

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 maj 2015, 18:38

Pa FKS u svakom smislu neće ovako moći opstati, jer se novac neće toliko upumpavati i narednih godina, jednostavno, napraviće se ogromna rupa neće je tri tana moći zakrpit, a iskorak sa ovakvom ekipom i trenerom u Evropi je nemoguc

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 23 maj 2015, 18:39

Jbga
Ne bih zaista da ulazim u ove priče što se potežu ali ovo ako ti je penal onda si se davno pozdravio sa realnošću. Ne može biti penal kad je čovjek prvo počeo da pada pa onda zakačio igrača koji pravi klizeći. Ali kakvih sam se penala nagledao u zadnje vrijeme pa čak i u LP ne čudi me da je i ovo svirano. Nekad je penal bio pravi faul u šesnaestercu, a sad imaš Freda koji nakon utakmice sa Hrvatskom govori kako je 'osjetio kontakt i pao', dakle de facto priznao da je simulirao i nikom ništa. Smijurija.

Sve je ovo posljedica manekenizacije fudbala.

shakalll
Kontakt:

Post Postao/la shakalll » 23 maj 2015, 18:39

anelkabvb je napisao/la:Vise vrijedi Zeljino drugo mjesto sa njihovom djecom, nego kupljena titula parama nekoga ko vjerovatno do prije par mjeseci nije ni cuo za FKS, ovo je smijesno...i prije nego sto krene drvlje i kamenje po meni samo da kazem da nisam Zeljovac :bih: :bih: :bih:
Samo se vi time tjesite, dobar si momak :D
1946

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 23 maj 2015, 18:40

shakalll je napisao/la:
anelkabvb je napisao/la:Vise vrijedi Zeljino drugo mjesto sa njihovom djecom, nego kupljena titula parama nekoga ko vjerovatno do prije par mjeseci nije ni cuo za FKS, ovo je smijesno...i prije nego sto krene drvlje i kamenje po meni samo da kazem da nisam Zeljovac :bih: :bih: :bih:
Samo se vi time tjesite, dobar si momak :D

:thumbup:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 maj 2015, 18:41

chily-rz je napisao/la:Sarajevo je zasluženo prvak,Željo je imao priliku da na Koševu preokrene stvar u svoju korist ali nisu,ne znam što ocekuju od Viteza ili Radnika da dobije Sarajevo kad ni oni nisu u stanju dobiti isto evo vec devet utakmica u nizu..
Od Viteza ja ništa nisam očekivao, očekivao sam da neće biti ovoliko poklonjenih golova, očekivao sam da se ne priznaju golovi iz ofsajda, i da se ekipama kao Čelik ne sviraju nepostojeći ofsajdi... očekivao sam da se igrači Viteza bar pobune oko diskutabilnog penala, itd... očekivao sam logične stvari, i po pravilima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 maj 2015, 18:42

Kevin je napisao/la:

Jbga
Daj video, stvarno se ne sjećam pa ne mogu ni reci.

@duke
Nećemo tako. Ako se ne slažemo onda ti nemaš pojma i te spike. Ja ne kažem da je penal čist nego da je bilo elemenata a mogao je i ne svirati. Moze tako? Mi smo svoju šansu provocirali na Koševu. Sarajevo ovu tekmu uzima zasluženo ipak.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 23 maj 2015, 18:45

sarajevo je slobodu preminiralo za utakmicu sa mladosti ,takodzertvitez ce dobiti travnika u travniku ,igraci viteza su su dobili po 2 plate premije a kluzpa jednu za ovaj dogovor i prijateljsku nagradu ,izvor je igrac travnika kapetan koje je moj drug dog je trenirao u zelji ,takodzer vitez nije zeliopricati sa zeljinom upravom koja je nudila pare kao stimulaciju u danasnjoj utakmici ,mladost je bila zeznula ali sloboda okrenu

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 23 maj 2015, 18:47

Čestitke navijačima Fudbalskog Kluba Sarajevo na tituli
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 maj 2015, 18:47

Rooney88 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

Jbga
Daj video, stvarno se ne sjećam pa ne mogu ni reci.

@duke
Nećemo tako. Ako se ne slažemo onda ti nemaš pojma i te spike. Ja ne kažem da je penal čist nego da je bilo elemenata a mogao je i ne svirati. Moze tako? Mi smo svoju šansu provocirali na Koševu. Sarajevo ovu tekmu uzima zasluženo ipak.
hahahaha...drama
video nema..stručnjaci sa bht-a nisu ni prikazali tu situaciju..al ako nađem sa arene postavim, nije problem.. :bih:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 23 maj 2015, 18:47

jos da znas gdje igra Kapetan

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 maj 2015, 18:49

Kevin je napisao/la:
hahahaha...drama
video nema..stručnjaci sa bht-a nisu ni prikazali tu situaciju..al ako nađem sa arene postavim, nije problem.. :bih:
Ne znam cemu smijeh. :? S pregleda se ne sjecam iako izbjegavam Sarajevo gledati, ne volim. Postavi video ili posalji u PP pa ti kazem, ne mogu u prazno pricati.
R.I.P

MIRZA RASCIC

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 maj 2015, 18:49

Virtu4l je napisao/la: Od Viteza ja ništa nisam očekivao, očekivao sam da neće biti ovoliko poklonjenih golova, očekivao sam da se ne priznaju golovi iz ofsajda, i da se ekipama kao Čelik ne sviraju nepostojeći ofsajdi... očekivao sam da se igrači Viteza bar pobune oko diskutabilnog penala, itd... očekivao sam logične stvari, i po pravilima.
Ovo je PL BiH,nema ovdje Burnleya da povuce Hull za sobom :mrgreen:

Istina,bilo je par diskutabilnih odluka u korist Sarajeva ali bilo je i kontra njih(istina manje),Čeliku je isti ofsajd recimo sviran i na Otoci,cist penal kontra Zrinjskog nije sviran,jel to i Olimpik i Zrinjski štimaju ?

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 23 maj 2015, 18:51

Kevin je napisao/la:

Jbga
Apsolvirano davno , da je svirao ne bi' pogrijesio isto sto nije pogrijesio sto nije svirao. Sve zavisi od sudije, dal' se sudija slijepo drzi pravila ili prema svom kriterijumu.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 maj 2015, 18:53

Dakle Siroki opet kiksao, ostaje im kup jedino posto ne vjerujem da ovakvi kakvi jesu mogu dobiti Zrinju, dzaba sto je kuci. Bit` ce paklen uzvrat sa Olimpikom.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.