Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Biti realan ovdje je samoubistvo. Jel' pitar kriv sto retard ondje ulijeće klizeći? Kontakta je bilo i to je to. Najranije bi da nije ali...
Jbga
Jbga
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Bihac96 je napisao/la: Zato nasi iz federacije ginu protiv komsija a lagano pustaju ovim iz RS-a.vidi Slobode sta radi lafo autogolali nije Sloboda samo mi sami sebe guzimo
Nad tobom sunce najljepše sja
anelkabvb je napisao/la:Vise vrijedi Zeljino drugu mjesto sa njihovom djecom, nego kupljena titula parama nekoga ko vjerovatno do prije par mjeseci nije ni cuo za FKS, ovo je smijesno...i prije nego sto krene drvlje i kamenje po meni samo da kazem da nisam Zeljovac![]()
![]()
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
realno, je li bilo kontakta Kožulja i Tatomirovića, Sarajevo - Široki, u finišu prvog dijela?Rooney88 je napisao/la:Biti realan ovdje je samoubistvo. Jel' pitar kriv sto retard ondje ulijeće klizeći? Kontakta je bilo i to je to. Najranije bi da nije ali...
Jbga
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Ljiljani87
- Kontakt:
Kevin je napisao/la:realno, je li bilo kontakta Kožulja i Tatomirovića, Sarajevo - Široki, u finišu prvog dijela?Rooney88 je napisao/la:Biti realan ovdje je samoubistvo. Jel' pitar kriv sto retard ondje ulijeće klizeći? Kontakta je bilo i to je to. Najranije bi da nije ali...
Jbga
ma kad nije bio penal nad Memijom protiv Zvijezde, a većina pitara je govorila da je sve čisto...
Zadnja izmjena: Ljiljani87, dana/u 23 maj 2015, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Sarajevo je zasluženo prvak,Željo je imao priliku da na Koševu preokrene stvar u svoju korist ali nisu,ne znam što ocekuju od Viteza ili Radnika da dobije Sarajevo kad ni oni nisu u stanju dobiti isto evo vec devet utakmica u nizu..
Pa FKS u svakom smislu neće ovako moći opstati, jer se novac neće toliko upumpavati i narednih godina, jednostavno, napraviće se ogromna rupa neće je tri tana moći zakrpit, a iskorak sa ovakvom ekipom i trenerom u Evropi je nemoguc
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne bih zaista da ulazim u ove priče što se potežu ali ovo ako ti je penal onda si se davno pozdravio sa realnošću. Ne može biti penal kad je čovjek prvo počeo da pada pa onda zakačio igrača koji pravi klizeći. Ali kakvih sam se penala nagledao u zadnje vrijeme pa čak i u LP ne čudi me da je i ovo svirano. Nekad je penal bio pravi faul u šesnaestercu, a sad imaš Freda koji nakon utakmice sa Hrvatskom govori kako je 'osjetio kontakt i pao', dakle de facto priznao da je simulirao i nikom ništa. Smijurija.Rooney88 je napisao/la:Biti realan ovdje je samoubistvo. Jel' pitar kriv sto retard ondje ulijeće klizeći? Kontakta je bilo i to je to. Najranije bi da nije ali...
Jbga
Sve je ovo posljedica manekenizacije fudbala.
Samo se vi time tjesite, dobar si momakanelkabvb je napisao/la:Vise vrijedi Zeljino drugo mjesto sa njihovom djecom, nego kupljena titula parama nekoga ko vjerovatno do prije par mjeseci nije ni cuo za FKS, ovo je smijesno...i prije nego sto krene drvlje i kamenje po meni samo da kazem da nisam Zeljovac![]()
![]()
1946
shakalll je napisao/la:Samo se vi time tjesite, dobar si momakanelkabvb je napisao/la:Vise vrijedi Zeljino drugo mjesto sa njihovom djecom, nego kupljena titula parama nekoga ko vjerovatno do prije par mjeseci nije ni cuo za FKS, ovo je smijesno...i prije nego sto krene drvlje i kamenje po meni samo da kazem da nisam Zeljovac![]()
![]()
Od Viteza ja ništa nisam očekivao, očekivao sam da neće biti ovoliko poklonjenih golova, očekivao sam da se ne priznaju golovi iz ofsajda, i da se ekipama kao Čelik ne sviraju nepostojeći ofsajdi... očekivao sam da se igrači Viteza bar pobune oko diskutabilnog penala, itd... očekivao sam logične stvari, i po pravilima.chily-rz je napisao/la:Sarajevo je zasluženo prvak,Željo je imao priliku da na Koševu preokrene stvar u svoju korist ali nisu,ne znam što ocekuju od Viteza ili Radnika da dobije Sarajevo kad ni oni nisu u stanju dobiti isto evo vec devet utakmica u nizu..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Daj video, stvarno se ne sjećam pa ne mogu ni reci.Kevin je napisao/la:realno, je li bilo kontakta Kožulja i Tatomirovića, Sarajevo - Široki, u finišu prvog dijela?Rooney88 je napisao/la:Biti realan ovdje je samoubistvo. Jel' pitar kriv sto retard ondje ulijeće klizeći? Kontakta je bilo i to je to. Najranije bi da nije ali...
Jbga
@duke
Nećemo tako. Ako se ne slažemo onda ti nemaš pojma i te spike. Ja ne kažem da je penal čist nego da je bilo elemenata a mogao je i ne svirati. Moze tako? Mi smo svoju šansu provocirali na Koševu. Sarajevo ovu tekmu uzima zasluženo ipak.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
sarajevo je slobodu preminiralo za utakmicu sa mladosti ,takodzertvitez ce dobiti travnika u travniku ,igraci viteza su su dobili po 2 plate premije a kluzpa jednu za ovaj dogovor i prijateljsku nagradu ,izvor je igrac travnika kapetan koje je moj drug dog je trenirao u zelji ,takodzer vitez nije zeliopricati sa zeljinom upravom koja je nudila pare kao stimulaciju u danasnjoj utakmici ,mladost je bila zeznula ali sloboda okrenu
Čestitke navijačima Fudbalskog Kluba Sarajevo na tituli
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
hahahaha...dramaRooney88 je napisao/la:Daj video, stvarno se ne sjećam pa ne mogu ni reci.Kevin je napisao/la:realno, je li bilo kontakta Kožulja i Tatomirovića, Sarajevo - Široki, u finišu prvog dijela?Rooney88 je napisao/la:Biti realan ovdje je samoubistvo. Jel' pitar kriv sto retard ondje ulijeće klizeći? Kontakta je bilo i to je to. Najranije bi da nije ali...
Jbga
@duke
Nećemo tako. Ako se ne slažemo onda ti nemaš pojma i te spike. Ja ne kažem da je penal čist nego da je bilo elemenata a mogao je i ne svirati. Moze tako? Mi smo svoju šansu provocirali na Koševu. Sarajevo ovu tekmu uzima zasluženo ipak.
video nema..stručnjaci sa bht-a nisu ni prikazali tu situaciju..al ako nađem sa arene postavim, nije problem..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
jos da znas gdje igra Kapetan
Ne znam cemu smijeh.Kevin je napisao/la:
hahahaha...drama
video nema..stručnjaci sa bht-a nisu ni prikazali tu situaciju..al ako nađem sa arene postavim, nije problem..
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ovo je PL BiH,nema ovdje Burnleya da povuce Hull za sobomVirtu4l je napisao/la: Od Viteza ja ništa nisam očekivao, očekivao sam da neće biti ovoliko poklonjenih golova, očekivao sam da se ne priznaju golovi iz ofsajda, i da se ekipama kao Čelik ne sviraju nepostojeći ofsajdi... očekivao sam da se igrači Viteza bar pobune oko diskutabilnog penala, itd... očekivao sam logične stvari, i po pravilima.
Istina,bilo je par diskutabilnih odluka u korist Sarajeva ali bilo je i kontra njih(istina manje),Čeliku je isti ofsajd recimo sviran i na Otoci,cist penal kontra Zrinjskog nije sviran,jel to i Olimpik i Zrinjski štimaju ?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Apsolvirano davno , da je svirao ne bi' pogrijesio isto sto nije pogrijesio sto nije svirao. Sve zavisi od sudije, dal' se sudija slijepo drzi pravila ili prema svom kriterijumu.Kevin je napisao/la:realno, je li bilo kontakta Kožulja i Tatomirovića, Sarajevo - Široki, u finišu prvog dijela?Rooney88 je napisao/la:Biti realan ovdje je samoubistvo. Jel' pitar kriv sto retard ondje ulijeće klizeći? Kontakta je bilo i to je to. Najranije bi da nije ali...
Jbga
Dakle Siroki opet kiksao, ostaje im kup jedino posto ne vjerujem da ovakvi kakvi jesu mogu dobiti Zrinju, dzaba sto je kuci. Bit` ce paklen uzvrat sa Olimpikom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.