Smiješna je i reakcija viteza. Kao da svira aut a ne penalMancini je napisao/la:Bilo je elemenata za krivičnu prijavu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovdje pojedincima kao da ne radi mozak. Poenta je da nije bilo kontakta između dva igrača.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
2-2 sloboda
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa jbg, nisu svi igrači poklopljeni, morali su se osigurati ovi iz odbrane Viteza, da ga slučajno neko iz napada ne bi zabio.Peterski je napisao/la: Smiješna je i reakcija viteza. Kao da svira aut a ne penal![]()
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
smiješno je da se i nakon svih događanja neki ovdje čude

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
fujRooney88 je napisao/la:Puzi samo iskoristio ponuđeno, bilo je sigurno elemenata za penal. A ionako Vitez ne može ništa.
goveđigulašmajka
- akisarajevo92
- Kontakt:
Vise vrijedi Zeljino drugo mjesto sa njihovom djecom, nego kupljena titula parama nekoga ko vjerovatno do prije par mjeseci nije ni cuo za FKS, ovo je smijesno...i prije nego sto krene drvlje i kamenje po meni samo da kazem da nisam Zeljovac

Zadnja izmjena: anelkabvb, dana/u 23 maj 2015, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
+1anelkabvb je napisao/la:Vise vrijedi Zeljino drugu mjesto sa njihovom djecom, nego kupljena titula parama nekoga ko vjerovatno do prije par mjeseci nije ni cuo za FKS, ovo je smijesno...i prije nego sto krene drvlje i kamenje po meni samo da kazem da nisam Zeljovac![]()
![]()
Nece Vitez ispastiElegant je napisao/la:Sloboda - Mladost 0:2, kako ce se tek prepustiti pitarima.![]()
Vitez, Zvijeda
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Strašno je šta su sve uradiliAndroid je napisao/la:Nece Vitez ispasti![]()
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Biti realan ovdje je samoubistvo. Jel' pitar kriv sto retard ondje ulijeće klizeći? Kontakta je bilo i to je to. Najranije bi da nije ali...
Jbga
Jbga
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Bihac96 je napisao/la: Zato nasi iz federacije ginu protiv komsija a lagano pustaju ovim iz RS-a.vidi Slobode sta radi lafo autogolali nije Sloboda samo mi sami sebe guzimo
Nad tobom sunce najljepše sja
anelkabvb je napisao/la:Vise vrijedi Zeljino drugu mjesto sa njihovom djecom, nego kupljena titula parama nekoga ko vjerovatno do prije par mjeseci nije ni cuo za FKS, ovo je smijesno...i prije nego sto krene drvlje i kamenje po meni samo da kazem da nisam Zeljovac![]()
![]()
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
realno, je li bilo kontakta Kožulja i Tatomirovića, Sarajevo - Široki, u finišu prvog dijela?Rooney88 je napisao/la:Biti realan ovdje je samoubistvo. Jel' pitar kriv sto retard ondje ulijeće klizeći? Kontakta je bilo i to je to. Najranije bi da nije ali...
Jbga
- Ljiljani87
- Kontakt:
Kevin je napisao/la:realno, je li bilo kontakta Kožulja i Tatomirovića, Sarajevo - Široki, u finišu prvog dijela?Rooney88 je napisao/la:Biti realan ovdje je samoubistvo. Jel' pitar kriv sto retard ondje ulijeće klizeći? Kontakta je bilo i to je to. Najranije bi da nije ali...
Jbga
ma kad nije bio penal nad Memijom protiv Zvijezde, a većina pitara je govorila da je sve čisto...
Zadnja izmjena: Ljiljani87, dana/u 23 maj 2015, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Sarajevo je zasluženo prvak,Željo je imao priliku da na Koševu preokrene stvar u svoju korist ali nisu,ne znam što ocekuju od Viteza ili Radnika da dobije Sarajevo kad ni oni nisu u stanju dobiti isto evo vec devet utakmica u nizu..
Pa FKS u svakom smislu neće ovako moći opstati, jer se novac neće toliko upumpavati i narednih godina, jednostavno, napraviće se ogromna rupa neće je tri tana moći zakrpit, a iskorak sa ovakvom ekipom i trenerom u Evropi je nemoguc
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne bih zaista da ulazim u ove priče što se potežu ali ovo ako ti je penal onda si se davno pozdravio sa realnošću. Ne može biti penal kad je čovjek prvo počeo da pada pa onda zakačio igrača koji pravi klizeći. Ali kakvih sam se penala nagledao u zadnje vrijeme pa čak i u LP ne čudi me da je i ovo svirano. Nekad je penal bio pravi faul u šesnaestercu, a sad imaš Freda koji nakon utakmice sa Hrvatskom govori kako je 'osjetio kontakt i pao', dakle de facto priznao da je simulirao i nikom ništa. Smijurija.Rooney88 je napisao/la:Biti realan ovdje je samoubistvo. Jel' pitar kriv sto retard ondje ulijeće klizeći? Kontakta je bilo i to je to. Najranije bi da nije ali...
Jbga
Sve je ovo posljedica manekenizacije fudbala.
Samo se vi time tjesite, dobar si momakanelkabvb je napisao/la:Vise vrijedi Zeljino drugo mjesto sa njihovom djecom, nego kupljena titula parama nekoga ko vjerovatno do prije par mjeseci nije ni cuo za FKS, ovo je smijesno...i prije nego sto krene drvlje i kamenje po meni samo da kazem da nisam Zeljovac![]()
![]()
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.