Cisto sumnjma da ce Husref stari pitar svojima napraviti probleme zadnje kol pred titulu i reci svojim igracima da odigraju borbeno, bice to jedna lezenra utakmica u kojoj ce Sarajevo postici gol onako ne ofirno.ultrasstyle_tz je napisao/la:Sarajevo je daleko kvalitetnije i zasluzilo je titulu , ali dobro ce se morati potruditi zadnje kolo da je potvrde ako zeljo odigra svoje u zenici..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ti rece nece Sarajevo biti prvak 100%! Imas li jos kakvih prognoza da ih izbjegavamo?Elegant je napisao/la:Cisto sumnjma da ce Husref stari pitar svojima napraviti probleme zadnje kol pred titulu i reci svojim igracima da odigraju borbeno, bice to jedna lezenra utakmica u kojoj ce Sarajevo postici gol onako ne ofirno.ultrasstyle_tz je napisao/la:Sarajevo je daleko kvalitetnije i zasluzilo je titulu , ali dobro ce se morati potruditi zadnje kolo da je potvrde ako zeljo odigra svoje u zenici..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Strpi se do utorka pa ce vidjeti !joker90 je napisao/la:Ti rece nece Sarajevo biti prvak 100%! Imas li jos kakvih prognoza da ih izbjegavamo?Elegant je napisao/la:Cisto sumnjma da ce Husref stari pitar svojima napraviti probleme zadnje kol pred titulu i reci svojim igracima da odigraju borbeno, bice to jedna lezenra utakmica u kojoj ce Sarajevo postici gol onako ne ofirno.ultrasstyle_tz je napisao/la:Sarajevo je daleko kvalitetnije i zasluzilo je titulu , ali dobro ce se morati potruditi zadnje kolo da je potvrde ako zeljo odigra svoje u zenici..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
FK Sloboda Tuzla - SD Eibar...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Hahaha dosta cudni rezultati u Španiji... Barcelona - Zeljo xd sljedece sezone imaju 6 bodova od DeportivaBlueIsTheColor je napisao/la:FK Sloboda Tuzla - SD Eibar...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Sarajevo je prvak, zasluzeno, dobili su utakmice koje su trebali. Siroki, Zrinjski i Zeljo su igrali ko picke na Kosevu, nisu iskoristili slabosti, zapravo sam uvjeren da ova tri kluba nemaju dovoljno jake trenere, a njih je Kodro izuzetno dobro fizicki pripremio za ovaj nivo.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
treba prijaviti UEFA-i... bice posla za istrazne organe...samirr je napisao/la:Hahaha dosta cudni rezultati u Španiji... Barcelona - Zeljo xd sljedece sezone imaju 6 bodova od DeportivaBlueIsTheColor je napisao/la:FK Sloboda Tuzla - SD Eibar...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Ako ništa, nikada zadnje kolo nije bilo ovako raspoređeno, da zadnjih šest ekipa u međusobnom duelu kroji sudbinu. 
Zadnje kolo ce biti najpaklenije u istoriji PL-a. Sampioni smo mi tu je najmanja dilema. Listica ako ne osvoji kup protiv zrinje ide na noz za evropu. A opstanak ce biti infrakt. Ovo kolo realni rezultati su u igru vratili Zvijezdu koja bi spobjedom u Ugljeviku i sa recimo postenom igrom i pobjedom Travnika nad Vitezom obezbijedila opstanak
Imaju tu jos slavija i drina tako da ce sledeca subota biti vrela kao nikad
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Imaju tu jos slavija i drina tako da ce sledeca subota biti vrela kao nikad
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Rooney88 je napisao/la:Uzima Vitez danas.
Ev Vitez slavi
pukla zastavica, nestalo vode, sudija ostao zaključanBlueIsTheColor je napisao/la:treba prijaviti UEFA-i... bice posla za istrazne organe...samirr je napisao/la:Hahaha dosta cudni rezultati u Španiji... Barcelona - Zeljo xd sljedece sezone imaju 6 bodova od DeportivaBlueIsTheColor je napisao/la:FK Sloboda Tuzla - SD Eibar...
šala mala vidiš da je Eibar pobijedio zadnju utakmicu, a mi popili dvicu i gdje je tu sličnost
Sve se vraca, sve se placa jarane 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
BlueIsTheColor je napisao/la:treba prijaviti UEFA-i... bice posla za istrazne organe...samirr je napisao/la:Hahaha dosta cudni rezultati u Španiji... Barcelona - Zeljo xd sljedece sezone imaju 6 bodova od DeportivaBlueIsTheColor je napisao/la:FK Sloboda Tuzla - SD Eibar...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
I poslije one komedija izjave "pukla zastavica, ostao zakljucan sudija" ono bi nesto da prijavljuje! hahahaha 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko je uopste rekao da ce se Sarajevu pustiti, dok je Husic na celu kluba nece se prodavati obraz. Sloboda ide u Sarajevo bez par bitnih igraca iz prve postave koje je danas kartonirao Bjelica. A i da idemo citavi bod bi bio ko kuca pred 20 000 ljudi, tako da je poraz realan jer je Sarajevo jace i igra kuci pred navijacima. Uz to je vjerovatno dosta vise nabrijano mada ni nasi nisu bez motiva jer se dokazuju ovo proljece i uzelo su 28 bodova ali bez stopera, veznog, napadaca koji je danas dao dva gola tesko da Sloboda moze uzeti bodove Sarajevu koje ce da prolije krv za titilu..
Molim vas stavite ovdje sve uspjehe vaseg kluba onako iskreno.Hajmo pehare da vidimo .Kazu kurci se onaj ko ima pa eto nemoite vi bit ko mi onda niste nista bolji od nas.Netrazim ja od vas da pobjedite pitare jer mi necemo Celika dobit ali vi nemate niakvih uspjeha osim evo sad sto vam je godta sto Zeljo nece osvojit ligu.To klub kao Sloboda nije zasluzio.Ja sam gledo Slobodu jos u vremenima Sarajlica Omerovica i igrali ste najaci fudbal u gostima.Imali ste najbrzu kontru u onoj drzavi da naucim malo ove mladze o istoriji njihovog kluba.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
ma jarane bit je motiviranosti... eto po vasim ranijim pricama Barca nabije Bayerna, ubije sve redom a ne moze Deportiva... Granada - Atl. Madrid 0:0... stvar motivacije i zainteresovanosti... svugdje to ima, a vi drvlje i kamenje, svak vam bio kriv osim vas samih... svuda se desavaju te situacije i svako dobije ono koliko zasluzi na zelenom terenu tokom sezone...Coraco je napisao/la:pukla zastavica, nestalo vode, sudija ostao zaključanBlueIsTheColor je napisao/la:treba prijaviti UEFA-i... bice posla za istrazne organe...samirr je napisao/la:Hahaha dosta cudni rezultati u Španiji... Barcelona - Zeljo xd sljedece sezone imaju 6 bodova od Deportiva![]()
šala mala vidiš da je Eibar pobijedio zadnju utakmicu, a mi popili dvicu i gdje je tu sličnost![]()
sloboda ce dogodine u nizi rang svakako.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja se ne pravim nista samo eto na terenu nece biti onako kako ljudi zele tj Sloboda ce odigrati posteno.. Kao i protiv Sirokog, Zrinjskog i Zeljeznicara.Alipasino je napisao/la:Molim vas stavite ovdje sve uspjehe vaseg kluba onako iskreno.Hajmo pehare da vidimo .Kazu kurci se onaj ko ima pa eto nemoite vi bit ko mi onda niste nista bolji od nas.Netrazim ja od vas da pobjedite pitare jer mi necemo Celika dobit ali vi nemate niakvih uspjeha osim evo sad sto vam je godta sto Zeljo nece osvojit ligu.To klub kao Sloboda nije zasluzio.Ja sam gledo Slobodu jos u vremenima Sarajlica Omerovica i igrali ste najaci fudbal u gostima.Imali ste najbrzu kontru u onoj drzavi da naucim malo ove mladze o istoriji njihovog kluba.
U osam utakmica protiv prva 4 Sloboda je uzela 4 boda. Tri boda Zrinjskom na jesen, jednom sretnom utakmicom gdje nismo zasluzili tako da mi nismo nikakva zemlja.
Da igramo kuci protiv njih pa et, ali ovako u gostima tesko
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
nema potrebe da se uplices u raspravu... nit te se dotice nit me interesujes ko insan... samo navodim primjere, a ovo prijava je bila ironija, ako si upoznat pojmom... diskutujem normalno s momkom koji je citirao, a vi oboljeli provokatori koji jedva cekate da lafo nekom suknete i da budete svakom loncu poklopac zaobidjite...joker90 je napisao/la:I poslije one komedija izjave "pukla zastavica, ostao zakljucan sudija" ono bi nesto da prijavljuje! hahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.