Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Elegant
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Elegant » 23 maj 2015, 20:05

ultrasstyle_tz je napisao/la:Sarajevo je daleko kvalitetnije i zasluzilo je titulu , ali dobro ce se morati potruditi zadnje kolo da je potvrde ako zeljo odigra svoje u zenici..
Cisto sumnjma da ce Husref stari pitar svojima napraviti probleme zadnje kol pred titulu i reci svojim igracima da odigraju borbeno, bice to jedna lezenra utakmica u kojoj ce Sarajevo postici gol onako ne ofirno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 maj 2015, 20:06

Elegant je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:Sarajevo je daleko kvalitetnije i zasluzilo je titulu , ali dobro ce se morati potruditi zadnje kolo da je potvrde ako zeljo odigra svoje u zenici..
Cisto sumnjma da ce Husref stari pitar svojima napraviti probleme zadnje kol pred titulu i reci svojim igracima da odigraju borbeno, bice to jedna lezenra utakmica u kojoj ce Sarajevo postici gol onako ne ofirno.
Ti rece nece Sarajevo biti prvak 100%! Imas li jos kakvih prognoza da ih izbjegavamo?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 maj 2015, 20:08

joker90 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Ti rece nece Sarajevo biti prvak 100%! Imas li jos kakvih prognoza da ih izbjegavamo?
Strpi se do utorka pa ce vidjeti !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 23 maj 2015, 20:29

FK Sloboda Tuzla - SD Eibar...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 23 maj 2015, 20:36

BlueIsTheColor je napisao/la:FK Sloboda Tuzla - SD Eibar...
Hahaha dosta cudni rezultati u Španiji... Barcelona - Zeljo xd sljedece sezone imaju 6 bodova od Deportiva
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 23 maj 2015, 20:40

Sarajevo je prvak, zasluzeno, dobili su utakmice koje su trebali. Siroki, Zrinjski i Zeljo su igrali ko picke na Kosevu, nisu iskoristili slabosti, zapravo sam uvjeren da ova tri kluba nemaju dovoljno jake trenere, a njih je Kodro izuzetno dobro fizicki pripremio za ovaj nivo.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 23 maj 2015, 20:44

samirr je napisao/la:
Hahaha dosta cudni rezultati u Španiji... Barcelona - Zeljo xd sljedece sezone imaju 6 bodova od Deportiva
treba prijaviti UEFA-i... bice posla za istrazne organe...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 maj 2015, 20:49

Ako ništa, nikada zadnje kolo nije bilo ovako raspoređeno, da zadnjih šest ekipa u međusobnom duelu kroji sudbinu. :tokralju:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 23 maj 2015, 20:59

Zadnje kolo ce biti najpaklenije u istoriji PL-a. Sampioni smo mi tu je najmanja dilema. Listica ako ne osvoji kup protiv zrinje ide na noz za evropu. A opstanak ce biti infrakt. Ovo kolo realni rezultati su u igru vratili Zvijezdu koja bi spobjedom u Ugljeviku i sa recimo postenom igrom i pobjedom Travnika nad Vitezom obezbijedila opstanak
Imaju tu jos slavija i drina tako da ce sledeca subota biti vrela kao nikad

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 maj 2015, 21:00

Rooney88 je napisao/la:Uzima Vitez danas.
:lol: :lol: :lol:
Ev Vitez slavi :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 23 maj 2015, 21:02

BlueIsTheColor je napisao/la:
samirr je napisao/la:
pukla zastavica, nestalo vode, sudija ostao zaključan :urnebes:

šala mala vidiš da je Eibar pobijedio zadnju utakmicu, a mi popili dvicu i gdje je tu sličnost :mrgreen: :mrgreen:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 23 maj 2015, 21:10

Sve se vraca, sve se placa jarane :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 23 maj 2015, 21:12

samirr je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 maj 2015, 21:14

I poslije one komedija izjave "pukla zastavica, ostao zakljucan sudija" ono bi nesto da prijavljuje! hahahaha :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 maj 2015, 21:20

Ko je uopste rekao da ce se Sarajevu pustiti, dok je Husic na celu kluba nece se prodavati obraz. Sloboda ide u Sarajevo bez par bitnih igraca iz prve postave koje je danas kartonirao Bjelica. A i da idemo citavi bod bi bio ko kuca pred 20 000 ljudi, tako da je poraz realan jer je Sarajevo jace i igra kuci pred navijacima. Uz to je vjerovatno dosta vise nabrijano mada ni nasi nisu bez motiva jer se dokazuju ovo proljece i uzelo su 28 bodova ali bez stopera, veznog, napadaca koji je danas dao dva gola tesko da Sloboda moze uzeti bodove Sarajevu koje ce da prolije krv za titilu..

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 maj 2015, 21:21

Molim vas stavite ovdje sve uspjehe vaseg kluba onako iskreno.Hajmo pehare da vidimo .Kazu kurci se onaj ko ima pa eto nemoite vi bit ko mi onda niste nista bolji od nas.Netrazim ja od vas da pobjedite pitare jer mi necemo Celika dobit ali vi nemate niakvih uspjeha osim evo sad sto vam je godta sto Zeljo nece osvojit ligu.To klub kao Sloboda nije zasluzio.Ja sam gledo Slobodu jos u vremenima Sarajlica Omerovica i igrali ste najaci fudbal u gostima.Imali ste najbrzu kontru u onoj drzavi da naucim malo ove mladze o istoriji njihovog kluba.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 23 maj 2015, 21:22

Coraco je napisao/la:
samirr je napisao/la:Hahaha dosta cudni rezultati u Španiji... Barcelona - Zeljo xd sljedece sezone imaju 6 bodova od Deportiva
pukla zastavica, nestalo vode, sudija ostao zaključan :urnebes:

šala mala vidiš da je Eibar pobijedio zadnju utakmicu, a mi popili dvicu i gdje je tu sličnost :mrgreen: :mrgreen:
ma jarane bit je motiviranosti... eto po vasim ranijim pricama Barca nabije Bayerna, ubije sve redom a ne moze Deportiva... Granada - Atl. Madrid 0:0... stvar motivacije i zainteresovanosti... svugdje to ima, a vi drvlje i kamenje, svak vam bio kriv osim vas samih... svuda se desavaju te situacije i svako dobije ono koliko zasluzi na zelenom terenu tokom sezone... ;)

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 23 maj 2015, 21:28

sloboda ce dogodine u nizi rang svakako.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 maj 2015, 21:28

Alipasino je napisao/la:Molim vas stavite ovdje sve uspjehe vaseg kluba onako iskreno.Hajmo pehare da vidimo .Kazu kurci se onaj ko ima pa eto nemoite vi bit ko mi onda niste nista bolji od nas.Netrazim ja od vas da pobjedite pitare jer mi necemo Celika dobit ali vi nemate niakvih uspjeha osim evo sad sto vam je godta sto Zeljo nece osvojit ligu.To klub kao Sloboda nije zasluzio.Ja sam gledo Slobodu jos u vremenima Sarajlica Omerovica i igrali ste najaci fudbal u gostima.Imali ste najbrzu kontru u onoj drzavi da naucim malo ove mladze o istoriji njihovog kluba.
Ja se ne pravim nista samo eto na terenu nece biti onako kako ljudi zele tj Sloboda ce odigrati posteno.. Kao i protiv Sirokog, Zrinjskog i Zeljeznicara.

U osam utakmica protiv prva 4 Sloboda je uzela 4 boda. Tri boda Zrinjskom na jesen, jednom sretnom utakmicom gdje nismo zasluzili tako da mi nismo nikakva zemlja.
Da igramo kuci protiv njih pa et, ali ovako u gostima tesko

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 23 maj 2015, 21:31

joker90 je napisao/la:I poslije one komedija izjave "pukla zastavica, ostao zakljucan sudija" ono bi nesto da prijavljuje! hahahaha :lol:
nema potrebe da se uplices u raspravu... nit te se dotice nit me interesujes ko insan... samo navodim primjere, a ovo prijava je bila ironija, ako si upoznat pojmom... diskutujem normalno s momkom koji je citirao, a vi oboljeli provokatori koji jedva cekate da lafo nekom suknete i da budete svakom loncu poklopac zaobidjite...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []