Ajax je napisao/la:Radovac je najveci potencijal u BiH. Po meni i veci od Cimija. Momak ima sve, on bi vec sada mogao da igra u pola timova u Bundesligi. I ne treba govoriti da je mlad i Pjanic je rano krenuo.Sabinho je napisao/la:Ne smijemo pretrpati ekipu jbg po meni, Radovac recimo mora imati mjesto.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1946
- BoskoAntic
- Kontakt:
Izvini, ali ovo mu ne bi ni babo izjavio. Mali je talenat samo takav, ali on sad kod nas umre nakon 70 minute, kakva crna Bundesliga, otpuhali bi ga...Ajax je napisao/la:Radovac je najveci potencijal u BiH. Po meni i veci od Cimija. Momak ima sve, on bi vec sada mogao da igra u pola timova u Bundesligi. I ne treba govoriti da je mlad i Pjanic je rano krenuo.Sabinho je napisao/la:Ne smijemo pretrpati ekipu jbg po meni, Radovac recimo mora imati mjesto.![]()
Njemu treba jos malo da stasa jos godina dvije standardnog igranja kod nas, i bice od njega igrač dobar aBd
U INAT SVIMA 1946
Ima nesto Pjanicevsko u sebi. To sam ja govorio vec poslje one utakmice protiv Cardiffa. Jednostavno to se vidi. I Cimi je dobar samo na drugi nacin.Sabinho je napisao/la:Ma dragulj druze samo takav.
Kondiciju je najlakse nabiti. A nije ni Bundesliga toliko gruba kao naprimjer Engleska. A i ovi fantazisti su zasticeni. Grublja je Premijer liga po tome. Vidjecemo za par godina. Po meni vec sada ima potreban kvalitet a svakako treba jos malo da ojaca i stekne iskustva.BoskoAntic je napisao/la:Izvini, ali ovo mu ne bi ni babo izjavio. Mali je talenat samo takav, ali on sad kod nas umre nakon 70 minute, kakva crna Bundesliga, otpuhali bi ga...
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 maj 2015, 19:54, ukupno mijenjano 2 puta.
-
bordobijeli
- Kontakt:
eh sad treba krilo ,treba dva beka ,stoper ,zadnji vezni pa to je 6 igraca ,realno treba nam bocni i stoper ako je baš kvalitetan ostalo je sve dobro popunjeno naravno ako mozes dovesti igraca tipa Jajala da to treba uraditi a sad dovoditi igraca tipa kostic,puric radi broja ili nazivati pojacanjima to nam ne treba imamo mi mihojevica ,radovca ,andjusica i bice ih još .Sabinho je napisao/la:Jbg druze i Mesa je tu, doci ce sebi preko ljeta a ako opet ode Cimirot ostaje Samir dakle da Alispahic i Radovac budu u vezi a ispred Stojcev, dalje tu je i Rustem koji je odlicno odradio sve sto je dobio. Ne smijemo pretrpati ekipu jbg po meni, Radovac recimo mora imati mjesto.Ajax je napisao/la:Najpotrebniji je po meni stoper pa tek onda desni bek i mozda neki vrhunski zadnji vezni. Posebno ako se proda Cimi onda mozda da se dovede neki defanzivniji zadnji vezni. Kao sto je Ademi u Dinamu ili Drincic u Partizanu. Potreban je jedan takav igrac ili Besic u reprezentaciji. Posebno protiv boljih protivnika kad igras.Sabinho je napisao/la:Po meni su neophodni vrhunski desni bek i stoper, o ostalom se da polemisati, ovo je hitno.
Head
@boskoantic tacno tako, jedno krilo tipa Dulja bi sjelo samo tako.![]()
30. kolo BH Telecom Premijer lige BiH 2014/15: FK Sarajevo - FK Sloboda
Cijena ulaznice za tribinu "Sjever - Vedran Puljić" - 3 KM
Cijena ulaznice za tribinu "Sjever - Vedran Puljić" - 3 KM
Ti si opet šampion !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iako sam clan kupit cu je da se sjecam abd utakmice koja nam je donijela titulu 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BoskoAntic
- Kontakt:
Imaš ppMortemHz je napisao/la:Iako sam clan kupit cu je da se sjecam abd utakmice koja nam je donijela titulu
U INAT SVIMA 1946
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
koliko trazi spahic ? da ga je dovest bar pola godine joj , koliko bi pomogao kao i mladim igracima ...
@Ajax
Razumijemo se. Svakome je jasno da nam treba izuzetno kvalitetan stoper. Marka i Kovu sam spomenuo u kontekstu rotacije na drugom stoperu. Zadnjih 15tak minuta ih stavljati zajedno kod utakmica koje vodimo dva razlike, da se njih dvojica stele skupa. Bio bih najsretniji da na ustrb ove titule (aBd) sto vise mladih igraca dobiju sto vecu minutazu. Jedva cekam da zaigraju i Andjusic, Kadusic, Burovic...
Razumijemo se. Svakome je jasno da nam treba izuzetno kvalitetan stoper. Marka i Kovu sam spomenuo u kontekstu rotacije na drugom stoperu. Zadnjih 15tak minuta ih stavljati zajedno kod utakmica koje vodimo dva razlike, da se njih dvojica stele skupa. Bio bih najsretniji da na ustrb ove titule (aBd) sto vise mladih igraca dobiju sto vecu minutazu. Jedva cekam da zaigraju i Andjusic, Kadusic, Burovic...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uNbx 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
700K eura po sezoni minimalno a i nije on u planu jer je previse izdvojiti samo na njega toliko i to da bude nesto malo..HeraklitMracni je napisao/la:koliko trazi spahic ? da ga je dovest bar pola godine joj , koliko bi pomogao kao i mladim igracima ...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Da su ovdje nasa braca Vedran, Admir, Ismir, Gojza, Sudo, Aldin, Jasmin da vide nase danasnje Sarajevo.
Toliko smo brace izgubili u ovom susnom periodu, sad sve to naplatiti i proslaviti za nasu bracu.
Toliko smo brace izgubili u ovom susnom periodu, sad sve to naplatiti i proslaviti za nasu bracu.
1946
Deba...
Fakat da se syebes ko je sve "otisao" u kratkom vremenskom periodu.
Fakat da se syebes ko je sve "otisao" u kratkom vremenskom periodu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Maler je Tan, da nam ne donese razocarenjeMortemHz je napisao/la:DaHeraklitMracni je napisao/la:Dolazil Tan ?? Bas me zanima ??
Bilo bi super da ga obradujemo, sigurno da ce biti odusevljen atmosferom i bakljama itd
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Evolution87
- Kontakt:
Pa znas da se u goste ne ide praznih ruku 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
Sarajevo22
- Kontakt:
testiran je bio Cimi, nakim aparatom, da jedini u BiH ima zadovoljavajuci kapacitet pluca za bundes.Sabinho je napisao/la:Ma dragulj druze samo takav.Ajax je napisao/la:Radovac je najveci potencijal u BiH. Po meni i veci od Cimija. Momak ima sve, on bi vec sada mogao da igra u pola timova u Bundesligi. I ne treba govoriti da je mlad i Pjanic je rano krenuo.Sabinho je napisao/la:Ne smijemo pretrpati ekipu jbg po meni, Radovac recimo mora imati mjesto.![]()
a i oni tamo imaju onih ludih vjera i rituala, mozda i on pripada tako nekoj vjeri/sekti koja obozava vatru pa u budzetu za narednu godinu isplanira i pirotehnikuHead je napisao/la:Kad amidza vidi bakljadu.
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 19 gostiju.