FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
30. kolo BH Telecom Premijer lige BiH 2014/15: FK Sarajevo - FK Sloboda
Cijena ulaznice za tribinu "Sjever - Vedran Puljić" - 3 KM
Cijena ulaznice za tribinu "Sjever - Vedran Puljić" - 3 KM
Ti si opet šampion !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iako sam clan kupit cu je da se sjecam abd utakmice koja nam je donijela titulu 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BoskoAntic
- Kontakt:
Imaš ppMortemHz je napisao/la:Iako sam clan kupit cu je da se sjecam abd utakmice koja nam je donijela titulu

U INAT SVIMA 1946
-
- Kontakt:
koliko trazi spahic ? da ga je dovest bar pola godine joj , koliko bi pomogao kao i mladim igracima ...
@Ajax
Razumijemo se. Svakome je jasno da nam treba izuzetno kvalitetan stoper. Marka i Kovu sam spomenuo u kontekstu rotacije na drugom stoperu. Zadnjih 15tak minuta ih stavljati zajedno kod utakmica koje vodimo dva razlike, da se njih dvojica stele skupa. Bio bih najsretniji da na ustrb ove titule (aBd) sto vise mladih igraca dobiju sto vecu minutazu. Jedva cekam da zaigraju i Andjusic, Kadusic, Burovic...
Razumijemo se. Svakome je jasno da nam treba izuzetno kvalitetan stoper. Marka i Kovu sam spomenuo u kontekstu rotacije na drugom stoperu. Zadnjih 15tak minuta ih stavljati zajedno kod utakmica koje vodimo dva razlike, da se njih dvojica stele skupa. Bio bih najsretniji da na ustrb ove titule (aBd) sto vise mladih igraca dobiju sto vecu minutazu. Jedva cekam da zaigraju i Andjusic, Kadusic, Burovic...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uNbx 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
700K eura po sezoni minimalno a i nije on u planu jer je previse izdvojiti samo na njega toliko i to da bude nesto malo..HeraklitMracni je napisao/la:koliko trazi spahic ? da ga je dovest bar pola godine joj , koliko bi pomogao kao i mladim igracima ...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Da su ovdje nasa braca Vedran, Admir, Ismir, Gojza, Sudo, Aldin, Jasmin da vide nase danasnje Sarajevo.
Toliko smo brace izgubili u ovom susnom periodu, sad sve to naplatiti i proslaviti za nasu bracu.

Toliko smo brace izgubili u ovom susnom periodu, sad sve to naplatiti i proslaviti za nasu bracu.
1946
Deba...
Fakat da se syebes ko je sve "otisao" u kratkom vremenskom periodu.
Fakat da se syebes ko je sve "otisao" u kratkom vremenskom periodu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Maler je Tan, da nam ne donese razocarenjeMortemHz je napisao/la:DaHeraklitMracni je napisao/la:Dolazil Tan ?? Bas me zanima ??

Bilo bi super da ga obradujemo, sigurno da ce biti odusevljen atmosferom i bakljama itd

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Evolution87
- Kontakt:
Pa znas da se u goste ne ide praznih ruku 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
testiran je bio Cimi, nakim aparatom, da jedini u BiH ima zadovoljavajuci kapacitet pluca za bundes.Sabinho je napisao/la:Ma dragulj druze samo takav.Ajax je napisao/la:Radovac je najveci potencijal u BiH. Po meni i veci od Cimija. Momak ima sve, on bi vec sada mogao da igra u pola timova u Bundesligi. I ne treba govoriti da je mlad i Pjanic je rano krenuo.Sabinho je napisao/la:Ne smijemo pretrpati ekipu jbg po meni, Radovac recimo mora imati mjesto.![]()
a i oni tamo imaju onih ludih vjera i rituala, mozda i on pripada tako nekoj vjeri/sekti koja obozava vatru pa u budzetu za narednu godinu isplanira i pirotehnikuHead je napisao/la:Kad amidza vidi bakljadu.

Pyro is not a crime !
Samo da ne plantuje plastove sijena da palimo na tribini, vole Malezijci to palit. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sta mislite scene, kad pocne goriti na sjeveru izlazi amidza iz loze, Dino mu donosi baklju i amidza je zapali.

1946
Poslije tekme amidža vadi zapaljenu baklju iz džepaTHEC je napisao/la:a i oni tamo imaju onih ludih vjera i rituala, mozda i on pripada tako nekoj vjeri/sekti koja obozava vatru pa u budzetu za narednu godinu isplanira i pirotehnikuHead je napisao/la:Kad amidza vidi bakljadu.![]()

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Nakon na miru odgledane utakmice mogu reći da ste većinom vi bili u pravu, ali ni moje stajalište nije daleko od istine. Prvo poluvrijeme nisam gledao pa sam tako imalo malo oskudnu sliku o svemu. Prvo poluvrijeme smo odigrali jako dobro dok smo u drugom igrali na intervale. Bilo je dobrih dijelova ali i onih manje dobrih gdje bi ozbiljnija ekipa to veoma lako kaznilo. Spominjao sam sinoć onu lošu reakciju Velkoskog i ispostavilo se da mu je to jedini loš potez na utakmici. Benko jke isto tako bio standardno dobar, bori se i nervira kod loše reakcije, vidi se da je pravi potencijal. Okić se popravio, ali daleko od onog što on može. Vezni red je bio na visini zadatka, po prvi put u zadnjih mjesed dana me ni Stojčev nije nervirao. Gojko i Samir su fantastičan tandem an sredini, zaista će biti šteta kad se rastave. Samir ima neku lucidnost u pasu, samo je nekoliko puta "pročitan" a da nije zabili bi mi mnogo više od tri gola. O Gojku ej suvišno trošiti riječi i veoma mi je drago da se vratio na na svoju staru formu, i gotovo sam siguran da nas našpušta na ljeto. Možda je i tako bolje, on je već iznad nivoa ove lige i red je da napravi iskorak.
Brić nije na nivou, da li je povreda razlog tome ja ne znam, ali definitivno nije to to što nama treba i što je najgore ni Kallasi ne ulijeva mnogo sigurnosti u igri. Tako da je bi bilo loše tražiti bolje riješenje na poziciji desnog beka. Puzi, standardan.
Svojim partijama u derbiju i juče me je iznenadio Kovačević, dobro je fakat odradio ove dvije utakmice. Tatko, standardan.
Delač. Ne znam za vas ali ja sam potpuno miran na centaršuteve protivnika, uvijek je Delač tu da to hladno pokupi.
Neka opća slika o igri je onako, nije to loše protiv ovakvih ekipa ali protiv ozbiljnijih mora to bolje.
Još ako Bog da uspješno odraditi i to zadnje kolo pa neka dernek počne. Nemojte se zanositi da će protiv Tuzlaka biti lako, neće sigurno, zato momci moraju odraditi veoma ozbiljno.
Brić nije na nivou, da li je povreda razlog tome ja ne znam, ali definitivno nije to to što nama treba i što je najgore ni Kallasi ne ulijeva mnogo sigurnosti u igri. Tako da je bi bilo loše tražiti bolje riješenje na poziciji desnog beka. Puzi, standardan.
Svojim partijama u derbiju i juče me je iznenadio Kovačević, dobro je fakat odradio ove dvije utakmice. Tatko, standardan.
Delač. Ne znam za vas ali ja sam potpuno miran na centaršuteve protivnika, uvijek je Delač tu da to hladno pokupi.
Neka opća slika o igri je onako, nije to loše protiv ovakvih ekipa ali protiv ozbiljnijih mora to bolje.
Još ako Bog da uspješno odraditi i to zadnje kolo pa neka dernek počne. Nemojte se zanositi da će protiv Tuzlaka biti lako, neće sigurno, zato momci moraju odraditi veoma ozbiljno.