Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Citizen-X
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Citizen-X » 20 apr 2010, 11:00

Monolog je napisao/la:Inter - Barcelona više od 6.5 offsidea (1.9) - Ibrahimović, Milito i Eto'o + utrčavanja Barcinih bočnih igrača i mislim da bi ovo moglo vrlo lako proći.

Detroit - Phoenix kp1(1.4) - Objektivno, red wingsi su mnogo jači i trebali bi ovo riješiti i u regularnom toku, no playoff je, svi su naoštreni pa je sigurnije da se ovako ogradim(o).

Bern - Servette 1(1.8) - ukoliko domaćini pobjede, završavaju priču(vode 3:1 u pobjedama).

Melzer - Lappenti 1 (1.4) - iskren da budem, očekivao sam manju kvotu. Vrlo je moguće da Jurgen ovo završi u 2 seta.

Kvota 6.7 - neki normalan ulog.

Inter - Barcelona 2 - Inter u posljednja 4 susreta nije zabio gol Barceloni. Messi 3 utakmice nije zabio, večeras će biti naoštren. Barce se nije naigrala protiv Espanyola, danas bi mogli sve to da završe. Inter je i u prva 2 susreta u grupi bio nadigran(da, nije tada imao Sneijdera, ali nije ni Barca imala Messija i Ibrahimovića), tako da...

Phoenix - Portland (+7.5) 2 - Portland igra življe bez Roy-a, Phoenix nije ni u prvom susretu slavio, danas će svim silama pokušati da dobiju Portlnad, a baš tu vidim prednost Blazersa. Oni su svoje napravili u prošloj utakmici, tako da...No, to ne znači da će tek tako istrčati na teren.

Lakers - Oklahoma(189.5 - over) - Bryant vs Durant. Da, prva utakmica je bila na mali broj poena, ali to je zbog toga što je promašeno mnogo otvorenih šuteva na obje strane. Danas bi mogla biti prava suprotnost. Durantula i Westbrook mogu zabiti puno, Bryant i Gasol također, nadam se malo run&gun basketu.

Montanes - Chardy 2:0 - dobra kvota na Montanesa (1.3 je obična, 1.7 je na ovaj rezultat) - Montanes izraziti "zemljaš", 3 titule koje je osvojio su bile na zemljanoj podlozi i mislim da će i danas poslati Francuza kući.
Hvala jaruga za trud...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 20 apr 2010, 12:16

bosna-široki (kp) 2 2,40
inter-barcelona 2 2,60
houston-florida (1.inn) X 1,80 za: 2km iznos:24,5km

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 20 apr 2010, 12:55

Ybo majku pa moze li ista da se pogodi a da ne bude suprotno od onoga sto odigram... :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 12:59

Stakhovsky Sergiy - Zverev Mischa 1 set 2
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 13:01

Enisey - Spartak St. Petersburg over 156
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 apr 2010, 13:34

Sinoc sam pao Caen 150km,drugi listic 170km san francisko katastrofa....ima li kakvih savjeta :mrgreen:

Evo od mene par parova 8-) ja pogadjam velike kvote na malim padam :mrgreen:

Hokey Njemacka liga finale Play off-a Hannover - Augsburg (1.ut) 2 3.35 ili x2 1.90
Augsburg je sve pomeo pred sobom ove sezone i oni su moji veliki favoriti,nijednom nisam pao na njima u zadnjih 5 mjeseci....Pa se sretno ko odigra 8-)

Welshpool - Aberystwyth 2 1.60 super kvota s obzirom da gosti igraju odlicno ove sezone i niko se bas nije naigrao protiv njih tako da mislim da ce nastaviti niz i danas po meni ovo je zicer....sretno 8-)

Manchester - Portland (3:0) play off Ahl konacni pobjednik kp1 1.60 Manchester odlican u play off-u i odlican domacin
mislim da veceras zavrsavaju seriju..sinoc sam pogodio kp1 isto je kvota bila 1.60...sretno :D

Atlanta - Milwaukee (1:0) moguca je pobjeda gostiju 3.30 ili kontra hendikep -7....
nisam siguran da li ce Andrew Bogut nastupiti inace glavni igrac Bucksa u svakom slucaju gosti su imali savsenu sezonu pa probajte na sistem,nepreporucujem za neka ulaganja....sretno :D

Oxford Utd. - Wrexham 1 1.60 mislim da bi domacin trebao dobiti (2:1 zadnja utakmica )1 49 % 27 % x 24 % 2

sretno..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 apr 2010, 13:37

bad_boy je napisao/la:Enisey - Spartak St. Petersburg over 156
Kosevi su na dobrom putu prije poluvremena 37:45 :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 13:41

Ponos Torina je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:Enisey - Spartak St. Petersburg over 156
Kosevi su na dobrom putu prije poluvremena 37:45 :mrgreen:
Daj Boze da prodje,imam ih na tiketu jednom,zajedno sa Zverevom .

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 apr 2010, 13:48

Ma prolazis koseve presli su kvotu u prvom poluvremenu ;)

Zaboravio sam dodati Bosna-Siroki 2 ko vrata 2.25 domacini imaju ogromne probleme u ekipi,sprema se velika cistka u Bosni bice puno otkaza igracu su nezadovoljni,tim je nekvalitetan....Dok sa druge strane Siroki blista imaju odlicnu ekipu i najboljeg igraca Maisona koji nosi ekipu na svakoj utakmici 8-) Nazalost Bosna je u takvom stanju da se 2 mora igrati... :(

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 20 apr 2010, 13:49

danas je po meni zicer

bosan-široki 2 ;)

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 13:55

Ja mislim da ce Bosna veceras uzeti Širokog,90% sam siguran u to,kasnije cu tipovat na njih na tiketu,na onom gdje sam igrao Zvereva i koseve,imao sam Montanesa over 20 gemova,i Navarro under 20 gemova.Ukupno 11 km,na 2 km 22 km,ovo da se ranije da dignem lovu :D

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 20 apr 2010, 14:00

puno je to 90% nevjerujem pa makar,pokazala je bosna svoju snagu u utakmici protiv zrinjskog :roll: :D

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 14:02

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:puno je to 90% nevjerujem pa makar,pokazala je bosna svoju snagu u utakmici protiv zrinjskog :roll: :D
Danas bi se mogla osvetit Širokom za onaj poraz u Širokom B.tako da danas po meni Bosna uzima ovaj mec,i nije losa kvota :D sta mislis Inter-Barca,tipujem na Inter jer je prva kuci,i trazice pobjedu,jos Barca umorna od puta,putovali 14 sati do Milana.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 apr 2010, 14:04

ajd neka mi neko sastavi listic kvota neka bude 20 8-) ali da je sigurica bez cenzure :mrgreen:

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 20 apr 2010, 14:06

bad_boy je napisao/la:
BAVARAC DO GROBA je napisao/la:puno je to 90% nevjerujem pa makar,pokazala je bosna svoju snagu u utakmici protiv zrinjskog :roll: :D
Danas bi se mogla osvetit Širokom za onaj poraz u Širokom B.tako da danas po meni Bosna uzima ovaj mec,i nije losa kvota :D sta mislis Inter-Barca,tipujem na Inter jer je prva kuci,i trazice pobjedu,jos Barca umorna od puta,putovali 14 sati do Milana.
hajd vidjet cemo za bosnu kako ce zavrsiti :D
ma siguran sam da barsa nece pobjediti sad hocel biti kec il iks to je pitanje al fina je i kvota na 1X 1.57 :D

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 14:10

Ponos Torina je napisao/la:ajd neka mi neko sastavi listic kvota neka bude 20 8-) ali da je sigurica bez cenzure :mrgreen:
Bosna 1
QPR 1
Ruch 1
Inter 1
Llaneli 1

20,93 km

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 20 apr 2010, 14:12

Ponos Torina je napisao/la:Sinoc sam pao Caen 150km,drugi listic 170km san francisko katastrofa....ima li kakvih savjeta :mrgreen:

Evo od mene par parova 8-) ja pogadjam velike kvote na malim padam :mrgreen:

Hokey Njemacka liga finale Play off-a Hannover - Augsburg (1.ut) 2 3.35 ili x2 1.90
Augsburg je sve pomeo pred sobom ove sezone i oni su moji veliki favoriti,nijednom nisam pao na njima u zadnjih 5 mjeseci....Pa se sretno ko odigra 8-)

Welshpool - Aberystwyth 2 1.60 super kvota s obzirom da gosti igraju odlicno ove sezone i niko se bas nije naigrao protiv njih tako da mislim da ce nastaviti niz i danas po meni ovo je zicer....sretno 8-)

Manchester - Portland (3:0) play off Ahl konacni pobjednik kp1 1.60 Manchester odlican u play off-u i odlican domacin
mislim da veceras zavrsavaju seriju..sinoc sam pogodio kp1 isto je kvota bila 1.60...sretno :D

Atlanta - Milwaukee (1:0) moguca je pobjeda gostiju 3.30 ili kontra hendikep -7....
nisam siguran da li ce Andrew Bogut nastupiti inace glavni igrac Bucksa u svakom slucaju gosti su imali savsenu sezonu pa probajte na sistem,nepreporucujem za neka ulaganja....sretno :D

Oxford Utd. - Wrexham 1 1.60 mislim da bi domacin trebao dobiti (2:1 zadnja utakmica )1 49 % 27 % x 24 % 2

sretno..
Prosto nemoguće...

http://www.youtube.com/watch?v=ex2ryik9j9g

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 20 apr 2010, 14:33

ma veceras wade over 26 sigurica samo treba upariti s jos jednim :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 apr 2010, 14:35

Sve je moguce povreda izgleda lose bas ali nikad se nezna,i na nba stranici znaju lagati i prosipati suplje tako da nikom nevjerujem do se sam ne uvjerim :mrgreen: :mrgreen:

A rekao sam da nisam siguran da ce igrati :(

Bad Boy nikad neigram protiv Barce :mrgreen:

Usput jedan siguran par Inter Milan - Barcelona 0-2 gola kvota 1.70 ;)

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 14:37

Ponos Torina je napisao/la:Sve je moguce povreda izgleda lose bas ali nikad se nezna,i na nba stranici znaju lagati i prosipati suplje tako da nikom nevjerujem do se sam ne uvjerim :mrgreen: :mrgreen:

A rekao sam da nisam siguran da ce igrati :(

Bad Boy nikad neigram protiv Barce :mrgreen:

Usput jedan siguran par Inter Milan - Barcelona 0-2 gola kvota 1.70 ;)
Jg.onda odigraj 0-2 gola,ako ne igras protiv Barce,al najvise bi volio vidjet Barcu kako dize pehar na Bernabeu :D

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.