Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bad_boy
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 13:01

Enisey - Spartak St. Petersburg over 156
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 apr 2010, 13:34

Sinoc sam pao Caen 150km,drugi listic 170km san francisko katastrofa....ima li kakvih savjeta :mrgreen:

Evo od mene par parova 8-) ja pogadjam velike kvote na malim padam :mrgreen:

Hokey Njemacka liga finale Play off-a Hannover - Augsburg (1.ut) 2 3.35 ili x2 1.90
Augsburg je sve pomeo pred sobom ove sezone i oni su moji veliki favoriti,nijednom nisam pao na njima u zadnjih 5 mjeseci....Pa se sretno ko odigra 8-)

Welshpool - Aberystwyth 2 1.60 super kvota s obzirom da gosti igraju odlicno ove sezone i niko se bas nije naigrao protiv njih tako da mislim da ce nastaviti niz i danas po meni ovo je zicer....sretno 8-)

Manchester - Portland (3:0) play off Ahl konacni pobjednik kp1 1.60 Manchester odlican u play off-u i odlican domacin
mislim da veceras zavrsavaju seriju..sinoc sam pogodio kp1 isto je kvota bila 1.60...sretno :D

Atlanta - Milwaukee (1:0) moguca je pobjeda gostiju 3.30 ili kontra hendikep -7....
nisam siguran da li ce Andrew Bogut nastupiti inace glavni igrac Bucksa u svakom slucaju gosti su imali savsenu sezonu pa probajte na sistem,nepreporucujem za neka ulaganja....sretno :D

Oxford Utd. - Wrexham 1 1.60 mislim da bi domacin trebao dobiti (2:1 zadnja utakmica )1 49 % 27 % x 24 % 2

sretno..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 apr 2010, 13:37

bad_boy je napisao/la:Enisey - Spartak St. Petersburg over 156
Kosevi su na dobrom putu prije poluvremena 37:45 :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 13:41

Ponos Torina je napisao/la:
Kosevi su na dobrom putu prije poluvremena 37:45 :mrgreen:
Daj Boze da prodje,imam ih na tiketu jednom,zajedno sa Zverevom .
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 apr 2010, 13:48

Ma prolazis koseve presli su kvotu u prvom poluvremenu ;)

Zaboravio sam dodati Bosna-Siroki 2 ko vrata 2.25 domacini imaju ogromne probleme u ekipi,sprema se velika cistka u Bosni bice puno otkaza igracu su nezadovoljni,tim je nekvalitetan....Dok sa druge strane Siroki blista imaju odlicnu ekipu i najboljeg igraca Maisona koji nosi ekipu na svakoj utakmici 8-) Nazalost Bosna je u takvom stanju da se 2 mora igrati... :(

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 20 apr 2010, 13:49

danas je po meni zicer

bosan-široki 2 ;)

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 13:55

Ja mislim da ce Bosna veceras uzeti Širokog,90% sam siguran u to,kasnije cu tipovat na njih na tiketu,na onom gdje sam igrao Zvereva i koseve,imao sam Montanesa over 20 gemova,i Navarro under 20 gemova.Ukupno 11 km,na 2 km 22 km,ovo da se ranije da dignem lovu :D

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 20 apr 2010, 14:00

puno je to 90% nevjerujem pa makar,pokazala je bosna svoju snagu u utakmici protiv zrinjskog :roll: :D

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 14:02

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:puno je to 90% nevjerujem pa makar,pokazala je bosna svoju snagu u utakmici protiv zrinjskog :roll: :D
Danas bi se mogla osvetit Širokom za onaj poraz u Širokom B.tako da danas po meni Bosna uzima ovaj mec,i nije losa kvota :D sta mislis Inter-Barca,tipujem na Inter jer je prva kuci,i trazice pobjedu,jos Barca umorna od puta,putovali 14 sati do Milana.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 apr 2010, 14:04

ajd neka mi neko sastavi listic kvota neka bude 20 8-) ali da je sigurica bez cenzure :mrgreen:

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 20 apr 2010, 14:06

bad_boy je napisao/la:
BAVARAC DO GROBA je napisao/la:puno je to 90% nevjerujem pa makar,pokazala je bosna svoju snagu u utakmici protiv zrinjskog :roll: :D
Danas bi se mogla osvetit Širokom za onaj poraz u Širokom B.tako da danas po meni Bosna uzima ovaj mec,i nije losa kvota :D sta mislis Inter-Barca,tipujem na Inter jer je prva kuci,i trazice pobjedu,jos Barca umorna od puta,putovali 14 sati do Milana.
hajd vidjet cemo za bosnu kako ce zavrsiti :D
ma siguran sam da barsa nece pobjediti sad hocel biti kec il iks to je pitanje al fina je i kvota na 1X 1.57 :D

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 14:10

Ponos Torina je napisao/la:ajd neka mi neko sastavi listic kvota neka bude 20 8-) ali da je sigurica bez cenzure :mrgreen:
Bosna 1
QPR 1
Ruch 1
Inter 1
Llaneli 1

20,93 km

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 20 apr 2010, 14:12

Ponos Torina je napisao/la:Sinoc sam pao Caen 150km,drugi listic 170km san francisko katastrofa....ima li kakvih savjeta :mrgreen:

Evo od mene par parova 8-) ja pogadjam velike kvote na malim padam :mrgreen:

Hokey Njemacka liga finale Play off-a Hannover - Augsburg (1.ut) 2 3.35 ili x2 1.90
Augsburg je sve pomeo pred sobom ove sezone i oni su moji veliki favoriti,nijednom nisam pao na njima u zadnjih 5 mjeseci....Pa se sretno ko odigra 8-)

Welshpool - Aberystwyth 2 1.60 super kvota s obzirom da gosti igraju odlicno ove sezone i niko se bas nije naigrao protiv njih tako da mislim da ce nastaviti niz i danas po meni ovo je zicer....sretno 8-)

Manchester - Portland (3:0) play off Ahl konacni pobjednik kp1 1.60 Manchester odlican u play off-u i odlican domacin
mislim da veceras zavrsavaju seriju..sinoc sam pogodio kp1 isto je kvota bila 1.60...sretno :D

Atlanta - Milwaukee (1:0) moguca je pobjeda gostiju 3.30 ili kontra hendikep -7....
nisam siguran da li ce Andrew Bogut nastupiti inace glavni igrac Bucksa u svakom slucaju gosti su imali savsenu sezonu pa probajte na sistem,nepreporucujem za neka ulaganja....sretno :D

Oxford Utd. - Wrexham 1 1.60 mislim da bi domacin trebao dobiti (2:1 zadnja utakmica )1 49 % 27 % x 24 % 2

sretno..
Prosto nemoguće...

http://www.youtube.com/watch?v=ex2ryik9j9g

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 20 apr 2010, 14:33

ma veceras wade over 26 sigurica samo treba upariti s jos jednim :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 apr 2010, 14:35

Sve je moguce povreda izgleda lose bas ali nikad se nezna,i na nba stranici znaju lagati i prosipati suplje tako da nikom nevjerujem do se sam ne uvjerim :mrgreen: :mrgreen:

A rekao sam da nisam siguran da ce igrati :(

Bad Boy nikad neigram protiv Barce :mrgreen:

Usput jedan siguran par Inter Milan - Barcelona 0-2 gola kvota 1.70 ;)

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 14:37

Ponos Torina je napisao/la:Sve je moguce povreda izgleda lose bas ali nikad se nezna,i na nba stranici znaju lagati i prosipati suplje tako da nikom nevjerujem do se sam ne uvjerim :mrgreen: :mrgreen:

Jg.onda odigraj 0-2 gola,ako ne igras protiv Barce,al najvise bi volio vidjet Barcu kako dize pehar na Bernabeu :D

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 14:39

Melzer Jurgen - Lapentti Nicolas 2 vredi da se proba.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 14:41

157 koseva :D

volim analizirat jedan par i pogodit.Ako ima kakva tekme u 15h da analiziram,nek neko javi .

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 apr 2010, 14:47

bad_boy je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Sve je moguce povreda izgleda lose bas ali nikad se nezna,i na nba stranici znaju lagati i prosipati suplje tako da nikom nevjerujem do se sam ne uvjerim :mrgreen: :mrgreen:

Jg.onda odigraj 0-2 gola,ako ne igras protiv Barce,al najvise bi volio vidjet Barcu kako dize pehar na Bernabeu :D
Da znas da hocu to mi je najsigurniji par isto kao sto sam sinoc igrao Rose iz Chikaga preko na svakom listicu

evo jedan onako hladno :mrgreen: :lol:
slika

159 koseva palo ;)

ara0802
Kontakt:

Post Postao/la ara0802 » 20 apr 2010, 14:49

Wisła Kraków-Śląsk Wrocław 1 1,35
Nyíregyh-Debreceni VSC 2 1,55
Southampton-Oldham 1 1,40
Ukupna kvota:2,9295
sta mislite jel bi moglo proc :D

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []