FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajde subotoooooooooo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne pišem često, ali redovno čitam, i bacim s vremena na vrijeme kakav komentar.
Pošto se osjećam 'napadnutim' (
) od strane Sabinha i par momaka, da odgovorim. Niko sretniji od mene da nam je klub dovoljno jak da dobije svaki tim lige ove sezone, pogotovo vrh tabele.
Moj odgovor da ćemo odigrati revijalnu utakmicu je više bio sarkastični osvrt na sve njihove bljuvotine kojima pokušavaju da minimiziraju uspijeh Sarajeva, i bace ljagu na dugo čekanu titulu. Ako oni namještaju utakmice, ne mora da znači da svi to rade
Momcima vjerujem, svi znaju šta ova utakmica znači i svi će dati 300% svojih mogućnosti da prođemo kroz cilj prvi.
Pozdrav.
Pošto se osjećam 'napadnutim' (

Momcima vjerujem, svi znaju šta ova utakmica znači i svi će dati 300% svojih mogućnosti da prođemo kroz cilj prvi.
Pozdrav.
4.10.2009.
Nema napadanja medju bracom

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sto se sokurca.ba tice samo da im se popiski direktoru po portalu.
Ja ocekujem slobodu da igra svom snagom pa sta bude ako budu jaci nek nam uzmu bod-ve.
Dragomije da mrznja medu klubovima se smanjuje a da sporsko nadmetanje se povecava. Sto se slobode tice, jeste da su se odnosili krvnicki kad su prije igrali protiv nas lomili noge igrali sa igracem pod zabranom al mi je drago odkad je azmit doso da su poceli da se fer nadmecu. Posto poznajem Azmira licno ( radijo kod njega) mogu reci da je ljudina. Volijobi da je doso kod nas i da je kupio bar 20% upravljackog udjela. Fukare trebaju da rade sta god samo da ga zadrze posto azmir ima pare i znanje da svake godine Slobodu odvede na drugo mjesto.
Ja ocekujem slobodu da igra svom snagom pa sta bude ako budu jaci nek nam uzmu bod-ve.
Dragomije da mrznja medu klubovima se smanjuje a da sporsko nadmetanje se povecava. Sto se slobode tice, jeste da su se odnosili krvnicki kad su prije igrali protiv nas lomili noge igrali sa igracem pod zabranom al mi je drago odkad je azmit doso da su poceli da se fer nadmecu. Posto poznajem Azmira licno ( radijo kod njega) mogu reci da je ljudina. Volijobi da je doso kod nas i da je kupio bar 20% upravljackog udjela. Fukare trebaju da rade sta god samo da ga zadrze posto azmir ima pare i znanje da svake godine Slobodu odvede na drugo mjesto.
Jel ovaj mali Masic iz Celika potpisao ili ne .
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ovde je meni mnogo toga smiješno!!!
Malo se se "anamo oni" previše zadali oko toga hoće li Sloboda odigrati pošteno ili ne, a ne razmišljaju mogu li oni opepeliti Likčeu koji gazi sve zadnjih nekoliko kola. Druga stvar, koja je također smiješna, je da su se i Tuzlaci (bez uvrede) digli kao da su United. Zadnji put nas je Sloboda pobjedila na Tušnju 1:0, 2009 godine, a bod su na Koševu uzeli samo jednom u zadnjih 10 godina, i to 2006 godine, bilo je 1:1. Sve ostale na Koševu su zijanili. E sad, bez ikakve uvrede govorim, zar zaista mislite da Sloboda u grotlu pred 25000 ljudi, kad Sarajevo igra maksimalno motivirano sa svih svojih 11 igrača, može uzeti bod na Koševu?!
JA MISLIM DA OD TOGA NEMA NIŠTA !
Sarajevo ima motivisanih 11 igrača i uz sebe 25000 navijača. Sloboda ima sigurno čak jednog motivisanog da grize a to je Zeba. Možete pričati za Husrefa šta hoćete, može on biti motiviran da "brka" nekom planove, ali vrlo dobro znamo da je Husref pitar u duši a sad vi mislite dalje šta hoćete!
Pa sad, još jednom se pitajte, uz statistiku i sve navedeno, može li Sloboda do boda ili tri ???
Ja bi rekao onu staru dobru poznatu , "Grohotom se smijem!"
Malo se se "anamo oni" previše zadali oko toga hoće li Sloboda odigrati pošteno ili ne, a ne razmišljaju mogu li oni opepeliti Likčeu koji gazi sve zadnjih nekoliko kola. Druga stvar, koja je također smiješna, je da su se i Tuzlaci (bez uvrede) digli kao da su United. Zadnji put nas je Sloboda pobjedila na Tušnju 1:0, 2009 godine, a bod su na Koševu uzeli samo jednom u zadnjih 10 godina, i to 2006 godine, bilo je 1:1. Sve ostale na Koševu su zijanili. E sad, bez ikakve uvrede govorim, zar zaista mislite da Sloboda u grotlu pred 25000 ljudi, kad Sarajevo igra maksimalno motivirano sa svih svojih 11 igrača, može uzeti bod na Koševu?!
JA MISLIM DA OD TOGA NEMA NIŠTA !
Sarajevo ima motivisanih 11 igrača i uz sebe 25000 navijača. Sloboda ima sigurno čak jednog motivisanog da grize a to je Zeba. Možete pričati za Husrefa šta hoćete, može on biti motiviran da "brka" nekom planove, ali vrlo dobro znamo da je Husref pitar u duši a sad vi mislite dalje šta hoćete!
Pa sad, još jednom se pitajte, uz statistiku i sve navedeno, može li Sloboda do boda ili tri ???

Ja bi rekao onu staru dobru poznatu , "Grohotom se smijem!"
U novi boj ...
Neznam po cemu smo SE digli druze.
Ovdje SE jedino pise da cemo odigrat Muski
Pa Stadt bude.tenzije dizu vase könne zeleci dokazat kako CE Slobodan skinut gace sarajevu Sto je budalastinja.u jednom SE slazemo
Ako Sarajevo pred punim kosevom u odlucujucoj nemoze pobjediti nemotivisanu slobodu o cemu onda pricamo
To Sto CE vasu eventualnu pobjedu seljovci okarakterisat
Kao pustenu to je drugi par cipela hahaha
Ovdje SE jedino pise da cemo odigrat Muski
Pa Stadt bude.tenzije dizu vase könne zeleci dokazat kako CE Slobodan skinut gace sarajevu Sto je budalastinja.u jednom SE slazemo
Ako Sarajevo pred punim kosevom u odlucujucoj nemoze pobjediti nemotivisanu slobodu o cemu onda pricamo
To Sto CE vasu eventualnu pobjedu seljovci okarakterisat
Kao pustenu to je drugi par cipela hahaha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Zato sam napisao bez uvrede, niste svi, ali dosta komentara po drugim portalima sam pročitao, tipa, "Pustićemo mi Sarajevo, pa nek nas pripaze sljedeće godine", ili "Nemojte se brinuti puštamo vas sigurno". Pravo da ti kažem, diže mi se kosa od komentara takvog tipa !
U novi boj ...
I ti SE Palis na to.
Mada budi realan Probleme su van pravile i Costa slabije ekipe
Nevidim zasto tako arogantno ponizavas najefikasniju i na tabeli trecu ekipu proljeca
A ti komentari su vise plod neke da kazem mrznje prema anam onim nego realno sagledavanje stanja na terenu
Mada budi realan Probleme su van pravile i Costa slabije ekipe
Nevidim zasto tako arogantno ponizavas najefikasniju i na tabeli trecu ekipu proljeca
A ti komentari su vise plod neke da kazem mrznje prema anam onim nego realno sagledavanje stanja na terenu
"Modra boja,na bijelome platnu,
@Head
Dosta idem spavat 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ja se zalazem da se treba graditi posten, prijateljski odnos sa drugim sportskim klubovima u BiH mimo ustasko - cetnickih klubova, i zeljeznicara koji ima idealne odnose sa ovim klanom i njihovim predstavicima u savezu.
Ovdje ne mislim na pustanje utakmica, stimanja isl... Nego kada Sarajevo igra u Tuzli, Zenici, da se igra fer posteno, za gol vise, bez krvnickih startova, sudijskih malverzacija, opstruiranja raznoraznih isl...
Jedino na taj nacin svi mozemo dobiti...
Sto se tice subotnje utakmice, realno je, da ko god je iz Tuzle i kome god je Sloboda draga od trenutnih igraca iste, da im je u ovim trenutcima u glavi ispadanje iz lige, i sklanjanje Guse s gola u Trebinju.
Laze ko god kaze da nije tako. Realno je da igraci Slobode su vec mislim na odmoru, i da ih jeeedino moze neki dobar kesh motivisati da se bore sad da nama izbiju titulu, a mislim da se ovi jazavci iz zeljeznicara ne smiju ni pojaviti u Tuzli a kamo li pokusati tako nesto, znaju i sami sta su uradili, plus i nemjau lovu za to.
Realno je da nama gori pod nogama da dobijemo u subotu pa makar da igramo s Dinamom ili Partizanom i da bi opet bilo izgledno da cemo pobijediti zbog svega...
Jedna jedina osoba koja bi mogla gristi u subotu je onaj mrski Zeba, ali ko **** njega i onako ce mu Cimirot staviti ban na posjed lopte ...
Ovdje ne mislim na pustanje utakmica, stimanja isl... Nego kada Sarajevo igra u Tuzli, Zenici, da se igra fer posteno, za gol vise, bez krvnickih startova, sudijskih malverzacija, opstruiranja raznoraznih isl...
Jedino na taj nacin svi mozemo dobiti...
Sto se tice subotnje utakmice, realno je, da ko god je iz Tuzle i kome god je Sloboda draga od trenutnih igraca iste, da im je u ovim trenutcima u glavi ispadanje iz lige, i sklanjanje Guse s gola u Trebinju.
Laze ko god kaze da nije tako. Realno je da igraci Slobode su vec mislim na odmoru, i da ih jeeedino moze neki dobar kesh motivisati da se bore sad da nama izbiju titulu, a mislim da se ovi jazavci iz zeljeznicara ne smiju ni pojaviti u Tuzli a kamo li pokusati tako nesto, znaju i sami sta su uradili, plus i nemjau lovu za to.
Realno je da nama gori pod nogama da dobijemo u subotu pa makar da igramo s Dinamom ili Partizanom i da bi opet bilo izgledno da cemo pobijediti zbog svega...
Jedna jedina osoba koja bi mogla gristi u subotu je onaj mrski Zeba, ali ko **** njega i onako ce mu Cimirot staviti ban na posjed lopte ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto ne bi cestitali ako zasluzeno dobijete? ne zasluzujemo titulu po bodovima ako vas ne dobijemo tako da cemo morati cekati na osvajanje isteemirzlaTu je napisao/la:Pozdrav za pitare,drago mi je da gradimo neki normalan odnos izmedju nas navijaca i klubova.Sto je bilo ne zamislivo prije par godina unazad.Ja kao navijac Slobode naravno da ocekujem pobjedu svog kluba u svakoj utakmici...a izmedju vas i onih tamo,vama pripadaju simpatije u svakom pogledu.Zanima me i pitam vas,koliko vas bi nastavilo ovu pozitivnu pricu i gradilo i dalje prijateljstvo ako scenario ne bude kako vi ocekujete(naravno Sloboda da odigra fer i postenu utakmicu)
Nije znaci nikakva provokacija niti sta negativno...vec me bas interesuje da li smo dorasli
tom nivou da cestitamo i nastavimo dalje prijateljstvo ako ne bude kako ste ocekivali...pozz
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Gmiže li gmiže ovo vrijeme. Svani suboto!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ako igrači nisu svjesni da im je ovo finale, da im samo jedna pobjeda pa makar i sa 1:0 donosi titulu i ako ne mogu pobjediti onda ga je*i. Njima Dženo treba fino objasniti šta se od njih očekuje i koliko nam je pobjeda potrebna, šta nama ta titula znači a šta njima titula donosi. Moraju dati 1000% svojih mogućnosti i onda titula neće izostati. A ako ne možemo pobijediti ovu utakmicu, nebitno da li je protivnik Sloboda ili neki drugi klub onda titulu ne zaslužujemo.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Kao što sam više puta napisao, medijski hajki ce biti sve više i više. Pobrica i kompaniju iz vec pomenutog portala ne pratim, jer koliko god oni pokušavali biti objektivni, ocito je da im ne ide. Citirat cu Dinu Selimovica sa jedne pressice. '' FK Sarajevo je bio pred gašenjem prije 4 godine, a danas se borimo za titulu. 5 bodova kasnimo za Širokim Brijegom i nije mi jasno što niko ne piše o trecem, cetvrtom i petom klubu i njihovim problemima. Rijeci nema ni u jednom mediju, ni na jednom portalu. Znam ja zašto je to tako, zato što je Fudbalski Klub Sarajevo najveci sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini...'' Svjedoci smo koliko ima istine u ovom, tako da treba što manje obracati pažnju na textove kvazi novinara.
Neka svi krenu od sebe i neka se probaju sjetiti šta su pisali posle utakmice sa Borcem, Veležom, Drinom i Celikom. Shvatam ljutnju i bijes prema igracima, ali nikako ne mogu da shvatim prozivanje ljudi iz uprave, koji nisu zaslužili niti jednu kritiku na njihov racun. Ova sezona treba da bude škola, da pored dušmana kojih zasigurno imamo, ne smijemo mi biti ti koji ce doljevati ulje na vatru i stvarati goru situaciju.
Što se tice utakmice protiv Slobode, digla se na startu velika prašina, dok o utakmici u Zenici niko ne prica. Volio bi vidjeti ko ce mi to garantovati da ce željo pobijediti u Zenici, a sa druge strane volio bi vidjei ko ce to garantovati da ce Sarajevo pobijediti? Jedno su želje i mahalske, a nešto sasvim drugo kada sudije da znak za pocetak utakmice.
Bili smo tu kada je bilo najteže, tako da je došlo vrijeme da izađe na vidjelo sav trud i rad uprave i navijaca. Subota je šlag na tortu i neka gori titova !
Analiza posle Slobode i euforija može da pocne !
Neka svi krenu od sebe i neka se probaju sjetiti šta su pisali posle utakmice sa Borcem, Veležom, Drinom i Celikom. Shvatam ljutnju i bijes prema igracima, ali nikako ne mogu da shvatim prozivanje ljudi iz uprave, koji nisu zaslužili niti jednu kritiku na njihov racun. Ova sezona treba da bude škola, da pored dušmana kojih zasigurno imamo, ne smijemo mi biti ti koji ce doljevati ulje na vatru i stvarati goru situaciju.
Što se tice utakmice protiv Slobode, digla se na startu velika prašina, dok o utakmici u Zenici niko ne prica. Volio bi vidjeti ko ce mi to garantovati da ce željo pobijediti u Zenici, a sa druge strane volio bi vidjei ko ce to garantovati da ce Sarajevo pobijediti? Jedno su želje i mahalske, a nešto sasvim drugo kada sudije da znak za pocetak utakmice.
Bili smo tu kada je bilo najteže, tako da je došlo vrijeme da izađe na vidjelo sav trud i rad uprave i navijaca. Subota je šlag na tortu i neka gori titova !
Analiza posle Slobode i euforija može da pocne !

Das Ist Walter
Kad je zeljo igrao u Trebinju,samo su rekli boli nas **** za Slobodu. Sami su krivi trebali su uzeti Slaviju u Lukavici, i sami sebe spasiti,a ne da kukaju ko picke.
I sad se stvari ponavljaju,zeljo je trebao pobjediti Sarajeva na Kosevu prije samo dva kola,kao sto je bio slucaj sa Slobodom u Lukavici,i sad bi sami odlucivali o tituli.I sad imaju obraza traziti od Slobode da igra muski ,posteno.
Da nas na mjestu uprave Slobode,poslao bi navijace "Fukare" da igraju na Kosevu, da maleni crknu od muke.
I sad se stvari ponavljaju,zeljo je trebao pobjediti Sarajeva na Kosevu prije samo dva kola,kao sto je bio slucaj sa Slobodom u Lukavici,i sad bi sami odlucivali o tituli.I sad imaju obraza traziti od Slobode da igra muski ,posteno.
Da nas na mjestu uprave Slobode,poslao bi navijace "Fukare" da igraju na Kosevu, da maleni crknu od muke.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 27 maj 2015, 12:09, ukupno mijenjano 2 puta.