FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
cinjenica je da zeljo nemoze dobiti celik bez mutnih radnji,ali o tome niko ne pise jer da je sve regularno onda je vec sarajevo uzelo titulumiden je napisao/la:Kao što sam više puta napisao, medijski hajki ce biti sve više i više. Pobrica i kompaniju iz vec pomenutog portala ne pratim, jer koliko god oni pokušavali biti objektivni, ocito je da im ne ide. Citirat cu Dinu Selimovica sa jedne pressice. '' FK Sarajevo je bio pred gašenjem prije 4 godine, a danas se borimo za titulu. 5 bodova kasnimo za Širokim Brijegom i nije mi jasno što niko ne piše o trecem, cetvrtom i petom klubu i njihovim problemima. Rijeci nema ni u jednom mediju, ni na jednom portalu. Znam ja zašto je to tako, zato što je Fudbalski Klub Sarajevo najveci sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini...'' Svjedoci smo koliko ima istine u ovom, tako da treba što manje obracati pažnju na textove kvazi novinara.
Neka svi krenu od sebe i neka se probaju sjetiti šta su pisali posle utakmice sa Borcem, Veležom, Drinom i Celikom. Shvatam ljutnju i bijes prema igracima, ali nikako ne mogu da shvatim prozivanje ljudi iz uprave, koji nisu zaslužili niti jednu kritiku na njihov racun. Ova sezona treba da bude škola, da pored dušmana kojih zasigurno imamo, ne smijemo mi biti ti koji ce doljevati ulje na vatru i stvarati goru situaciju.
Što se tice utakmice protiv Slobode, digla se na startu velika prašina, dok o utakmici u Zenici niko ne prica. Volio bi vidjeti ko ce mi to garantovati da ce željo pobijediti u Zenici, a sa druge strane volio bi vidjei ko ce to garantovati da ce Sarajevo pobijediti? Jedno su želje i mahalske, a nešto sasvim drugo kada sudije da znak za pocetak utakmice.
Bili smo tu kada je bilo najteže, tako da je došlo vrijeme da izađe na vidjelo sav trud i rad uprave i navijaca. Subota je šlag na tortu i neka gori titova !
Analiza posle Slobode i euforija može da pocne !
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Pa ovo je previse karata s obzirom da clanovi bez karte ulaze,
Akcija u fanshopu dres djaba 50 mambi, jel netko zna imali onih crnih.
Ima li se kupiti zapad galerija ???
Akcija vrijedi za dresove Visit Malaysia.Sarajevo22 je napisao/la:Pa ovo je previse karata s obzirom da clanovi bez karte ulaze,

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Molim navijače Slobode da ne pišu na ovoj temi.
Imate temu "FK Sarajevo - opšte diskusije"
Imate temu "FK Sarajevo - opšte diskusije"
Taman sam planiro kupit bijeli u subotu aBd. Nece valjda nestat.High je napisao/la:Akcija vrijedi za dresove Visit Malaysia.Sarajevo22 je napisao/la:Pa ovo je previse karata s obzirom da clanovi bez karte ulaze,
Akcija u fanshopu dres djaba 50 mambi, jel netko zna imali onih crnih.Ima i crnih.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Ja uopste ne sumnjam u nase momke ako budu najozbiljnije pristupili na predstojecem mecu. Ako budem vidio da ne daju svoj maksimum u subotu, pocet cu povracat. 
Smatram da bi pod ovim okolnostima apsolutno svaki tim iz PL dobili u subotu pod uslovom da igraci budu jeli teren.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!

Smatram da bi pod ovim okolnostima apsolutno svaki tim iz PL dobili u subotu pod uslovom da igraci budu jeli teren.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Imam ovaj novi TA (bordo), a mislio sam kupiti i bijeli. Nisu loše ove bijele garniture.amorovski je napisao/la: Taman sam planiro kupit bijeli u subotu aBd. Nece valjda nestat.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem koliko se jedu...
Pa kako je moguće da imaju toliki kompleks niže vrijednosti?... 

U INAT SVIMA 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko si platio bordo TA High,jel' 75 sa clanskom? ja kad sam bio zadnji put imali su samo sive
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bio je 70 KM sa članskom.MortemHz je napisao/la:Koliko si platio bordo TA High,jel' 75 sa clanskom? ja kad sam bio zadnji put imali su samo sive

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala 

@mortem
Jel to ljepsoj polovini uzimas dres?
Jel to ljepsoj polovini uzimas dres?

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zavisi na koju tacno mislis ? 

-
- Kontakt:
Vidi brace jesu razvezali ovako rano
Samo da pozdravim, i priupitam koliko kosta TA dres?

Samo da pozdravim, i priupitam koliko kosta TA dres?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo 70 sa clanskom kako High kaze a 85 bez ja mislim,50 KM je VM sada
-
- Kontakt:
Znaci da spremam 35 eVrica po povratkuMortemHz je napisao/la:Evo 70 sa clanskom kako High kaze a 85 bez ja mislim,50 KM je VM sada

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BoskoAntic
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ulaznice za utakmicu su od ponedjeljka, 25. maja, dostupne na svim prodajnim mjestima Kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine, te na online prodavnici Kupikartu.ba/FKS, a u slobodnoj prodaji ulaznice će se naći od srijede, 27. maja, u oba BORDO FAN SHOP-a (Maršala Tita 38/b, Bezistan), te na standardnim prodajnim mjestima u gradu Sarajevu (Plato KSC Skenderija/ gradska Tržnica). Vrijedi istaći da je za duel Sarajeva i Slobode u prodaju pušteno 25.000 ulaznica.
Također, ulaznice će biti moguće kupiti i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" na dan utakmice, u subotu, dva sata uoči prvog sudijskog zvižduka.
Važno je istaći da će na ulaznicama za nadolazeću utakmicu Sarajeva i Slobode biti naznačeni ulazi koševskog stadiona na kojim vlasnik ulaznice može ući na tribine. Stoga, molimo sve gledaoce da prethodno provjere na samoj ulaznici za koji je ulaz namijenjena.
Također, ulaznice će biti moguće kupiti i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" na dan utakmice, u subotu, dva sata uoči prvog sudijskog zvižduka.
Važno je istaći da će na ulaznicama za nadolazeću utakmicu Sarajeva i Slobode biti naznačeni ulazi koševskog stadiona na kojim vlasnik ulaznice može ući na tribine. Stoga, molimo sve gledaoce da prethodno provjere na samoj ulaznici za koji je ulaz namijenjena.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Benjolos, BungaBum, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, perodeformero, Rule_hz i 94 gosta.