NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
imal link
Pekoooooooo
Bravo momci, donesite trofej na Pecaru
Bravo momci, donesite trofej na Pecaru
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ovakav epic fail u zadnjih par kola malo ko da je gledao, prvoplasirana ekipa koja tu poziciju drži od šestog kola na kraju ne samo da gubi prvo, nego gubi i drugo a da Bog da da budete i treći, u finalu od "autsajdera" izgubite i uz sve to otpustite trenera. Ja ne znam, jeste li sigurni da neko nije sihire bacio na vas. Kako god, u Mostaru vam igra samo pobjeda ja bi iskreno više volio gledati vas nego Zrinju u Evropi, imate zasigurno kvalitetniju ekipu. Ako izgubite i protiv Zrinje e to će onda biti za filma priča, mislim da nakon toga možete uzorati pecaru i posijati duhan.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- DrustveniParazit
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Nema se smisla raspravljat sa djecom, pusti ih nek uzivaju
Novi trener podhitno, Baka se gubi ko signal, pomladit ekipu sljedece sezone i polako naprijed
Novi trener podhitno, Baka se gubi ko signal, pomladit ekipu sljedece sezone i polako naprijed
HRHB
HRHB
Eto vas ko Željo,sa podmlađivanjemAndroid je napisao/la:Nema se smisla raspravljat sa djecom, pusti ih nek uzivaju
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Aj tinks, rezultat iz realAndroid je napisao/la:Nema se smisla raspravljat sa djecom, pusti ih nek uzivaju
Čestitke Širokom na dobroj igri svakako, posebno u prvoj utakmici, kao i na finalu Kupa BiH.
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Android je napisao/la:Ukoliko ostane ovako u Istocnom Sarajevu, ceka nas pakleni tjedan, dvije kljucne utakmice u borbi za Europu, ja se nadam da cemo mi ovo rijesiti vec u srijedu pa onda u zadnje kolo uci opusteno
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Kakvih ovo bolesnika na temi? Baki kvalitetan vritnjak. Pojma on nema, a ni Musa nije osvajac, realno, nekoliko mladih je stagniralo sa Musom, izgubili su nesto.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Nesto pozitivno kod Bake, dobili smo Menala i probudjenog Peku. Igra je duplo losija nego kod Muse, ali ipak ne bi ovo bilo tako lose da nam se Pandza nije ozljedio, on ove panjeve Brekala, Barisica i Dzidice cini boljim igracima nego sto ustvari jesu
HRHB
HRHB
-
brigsiroki
- Kontakt:
ovu sezonu treba zaboraviti,u europu nećemo ići jer sa ovakvom igrom nemamo šanse protiv zrinjskoga,danas sam čuo da je širokom bio nuđen krstanović,a naši izabrali kresingera,velika greška uprave,a oni su najviše krivi, zbog lošeg dovođenja pojačanja i glupih trenera,i ostat usred sezone bez kondiciskog trenera je dovelo do ovoga raspada. protiv zrinjskog očekujem vrlo napetu utakmicu punu nervoze a vjerovatno će doći veliki broj gostujući navijača,pa nisu isključeni i veliki neredi,jer znamo što se dogodilo našim navijačima pod BB.
Ziko je napisao/la:skupina baba ne igrača dozvolila da pehar ostane u Teheranu.:
shandrlike-tandrlike
-
Sarajevo22
- Kontakt:
E vala ziko, oprosti sto ti moram reci, lazes ko pas.
Zbogom
Zbogom
Kakav jadan pokušaj propagande, ti Sarajeva očima nisi vidio.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pa i da jeste tako bilo pa sta ? Uvijek se nadje nekolicina promasaja od zivota da urade svasta kako bi dobili paznje i jos mudonje ispali.Rooney88 je napisao/la:Kakav jadan pokušaj propagande, ti Sarajeva očima nisi vidio.
Takve stadioni privlace jer im je to idealna prilika da izdangube 2 sata... Kakve izjave cujem na istocnoj tribini Koseva kad Sarajevo igra tacno me bude stid njihovog stida.
Ziko je napisao/la:Na žalost jesam i i gadi mi se kako na igru Širokog ,još više na ponašanje onih divljaka,pljuvača sa tribina gdje bi trebala sjediti publikaSarajevo22 je napisao/la:Ziko je napisao/la:Na žalost imali smo sve u svojim rukama-nogama,vodili imali igrača više, skupina baba ne igrača dozvolila da pehar ostane u Teheranu.Mislim da je ovo najveći promašaj Širokog od kada se takmiči u ovoj ligi.Amaterska uprava loši treneri pogotovo dovođenje Bake je katastrofalan potez i kada se na ovo nadoda povreda daleko najboljeg igrača Širokog a vjerojatno i Premijer lige lige Borisa Pandže Široki je sa ovakvim preostalim kadrom igrača bio osuđen na promašaj.A sad malo i o gostoprimstvu prije i nakon utakmice.Takve uvrede po nacionalnoj, vjerskoj,ljudskoj osnovi doživjeli su drugi put ove godine u multietničkom Sarajevu,na žalost to nitko ne spominje za Sarajevske novinare tabu tema....![]()
![]()
[/quoteJesi ti bio danas u Sarajevu na toj utakmici.
![]()
![]()
Gospode
Hoćemo tražiti dlaku u jajetu? A nacistička zastava medju vasim navijačima od prije koju sezonu? To, dakle, po vašoj logici znaci da u Širokom žive nacisti. Naravno da ćete ovaj "argument" ignorisati ali takve vi sami koristite.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
@ lazar
Gospode[/quote]
Muppet sa balkona

Gospode[/quote]
Muppet sa balkona
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Kakvi su vam ono dresovi, na nivou kantonalne lige, kod pojedinih igraca brojevi se izlizali od pranja, kod nekih se jedva nadzire logo generalnog sponzora dok kod nekih je cak izlizan i grb kluba pa se ne vidi. 
1946
Da se ne lažemo, tako 90% forumaša ovdje i rezonuje.Rooney88 je napisao/la:A nacistička zastava medju vasim navijačima od prije koju sezonu? To, dakle, po vašoj logici znaci da u Širokom žive nacisti.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, perodeformero, svrakino1921 i 24 gosta.