NK Široki Brijeg
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg

Naravno da smo gubitnici. Šta reći za neke druge. Trebati će im sezone da ovo poprave. Morati će Malezijac dublje zavući ruku u kesu.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
-
- Kontakt:
Nista samo vi slaviju pobijedite i vase je trece mjesto. Siroki je jedna od najboljih ekipa u BIH.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Ukoliko ostane ovako u Istocnom Sarajevu, ceka nas pakleni tjedan, dvije kljucne utakmice u borbi za Europu, ja se nadam da cemo mi ovo rijesiti vec u srijedu pa onda u zadnje kolo uci opusteno
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Zasto ste se prodali, sta se sad zalis.Ziko je napisao/la:Nedavno sam slučajno sjedeći pored jednog visokog funkcionera FK Travnik čuo jednu izjavu koja me je u jednom trenutku frapirala,ali poslije sam shvatio da je ipak to realnost,a otprilike je izjavio da je FK Sarajevo ekipa koja ne može nikoga pobijediti,ali zato može u ovom trenutku sve kupiti i to je ove godine odlučilo prvaka i pored svih objektivnih i subjektivnih slabosti NK Široki Brijeg.
I strasno ineteligentan ti taj funkcioner ciji je klub odigrao 4 utakmice (3 pobjede i 1 remi) sa FK Sarajevom i primio 11 golova

Ti si opet šampion !
-
Želim vam sutra pobjedu
,a ako ne dobijete susjedi onda dogodine u europu 

imal link
Pekoooooooo
Bravo momci, donesite trofej na Pecaru
Bravo momci, donesite trofej na Pecaru
HRHB
HRHB
Ovakav epic fail u zadnjih par kola malo ko da je gledao, prvoplasirana ekipa koja tu poziciju drži od šestog kola na kraju ne samo da gubi prvo, nego gubi i drugo a da Bog da da budete i treći, u finalu od "autsajdera" izgubite i uz sve to otpustite trenera. Ja ne znam, jeste li sigurni da neko nije sihire bacio na vas. Kako god, u Mostaru vam igra samo pobjeda ja bi iskreno više volio gledati vas nego Zrinju u Evropi, imate zasigurno kvalitetniju ekipu. Ako izgubite i protiv Zrinje e to će onda biti za filma priča, mislim da nakon toga možete uzorati pecaru i posijati duhan.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- DrustveniParazit
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Nema se smisla raspravljat sa djecom, pusti ih nek uzivaju
Novi trener podhitno, Baka se gubi ko signal, pomladit ekipu sljedece sezone i polako naprijed
Novi trener podhitno, Baka se gubi ko signal, pomladit ekipu sljedece sezone i polako naprijed
HRHB
HRHB
Eto vas ko Željo,sa podmlađivanjemAndroid je napisao/la:Nema se smisla raspravljat sa djecom, pusti ih nek uzivaju

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Aj tinks, rezultat iz realAndroid je napisao/la:Nema se smisla raspravljat sa djecom, pusti ih nek uzivaju

Čestitke Širokom na dobroj igri svakako, posebno u prvoj utakmici, kao i na finalu Kupa BiH.
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Android je napisao/la:Ukoliko ostane ovako u Istocnom Sarajevu, ceka nas pakleni tjedan, dvije kljucne utakmice u borbi za Europu, ja se nadam da cemo mi ovo rijesiti vec u srijedu pa onda u zadnje kolo uci opusteno

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Kakvih ovo bolesnika na temi? Baki kvalitetan vritnjak. Pojma on nema, a ni Musa nije osvajac, realno, nekoliko mladih je stagniralo sa Musom, izgubili su nesto.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Nesto pozitivno kod Bake, dobili smo Menala i probudjenog Peku. Igra je duplo losija nego kod Muse, ali ipak ne bi ovo bilo tako lose da nam se Pandza nije ozljedio, on ove panjeve Brekala, Barisica i Dzidice cini boljim igracima nego sto ustvari jesu
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
ovu sezonu treba zaboraviti,u europu nećemo ići jer sa ovakvom igrom nemamo šanse protiv zrinjskoga,danas sam čuo da je širokom bio nuđen krstanović,a naši izabrali kresingera,velika greška uprave,a oni su najviše krivi, zbog lošeg dovođenja pojačanja i glupih trenera,i ostat usred sezone bez kondiciskog trenera je dovelo do ovoga raspada. protiv zrinjskog očekujem vrlo napetu utakmicu punu nervoze a vjerovatno će doći veliki broj gostujući navijača,pa nisu isključeni i veliki neredi,jer znamo što se dogodilo našim navijačima pod BB.
Ziko je napisao/la:skupina baba ne igrača dozvolila da pehar ostane u Teheranu.:

shandrlike-tandrlike
-
- Kontakt:
E vala ziko, oprosti sto ti moram reci, lazes ko pas.
Zbogom
Zbogom
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AnelMid, aqarius, Beli98, Bing [Bot], boatenkk, boki86, Combattente87, Hamagara, Hrammm1921, MostarNeretva, NEZALAGANJE, Orvel, Pena, Resolute, ristagrad, tutankamon1905, TylerBurey, ZmajOdBosne33 i 132 gosta.