Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hurem
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la hurem » 27 maj 2015, 17:40

bagra je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:Neka Delac promijeni drzavljanstvo , izvadi pasos, dokaze se i ceka. Od njega su bolji Sehic, Buric, treba poraditi na Hadzikicu, Husicu koji su talenti. Delac se nije moga nametnuti Holandiji, Portugalu, Ceskoj, Hrvatskoj, Srbiji, zavrsio je u BHPL , a sada bi ga u reprezentaciju BiH :crazy: Isti oni za koje je Cimirot bolji od Besica :lol:
Udje li Delac u bilo kakve ozbiljne kombinacije po pitanju reprezentacije, dok se ne dokaze, to ce biti klasicni klupsko-menadzerski marifetluci i veliki minus Mesi !
Bravo majstore
A po cemu to prednost i veci talenat imaju Husic i Hadzikic?
Zasto poziv Mateju, zato sto 3.golman repke je uglavnom iz PLBIH, a trenutno je Delac najbolji, ujedno najveci potencijal, eto zato.
Znaci li tebi ista cinjenica da je on igrac Chelsea, tek su mu 22 godine i treba ga sto prije VRBOVATI, mozda u buducnosti bude klasa poput Begovica, nikad se ne zna...a to se za Sehica i Burica ne moze reci, koji su uz to i stariji...
Svakako da sam i ja protiv nepravde koja se nanosi prije svega Sehicu, koji je zasluzio da zadnjih par godina bude 2.golman reprezentacije...a za to zahvalite Papetu...zao mi je i Burica...kao i nokolicine dr.igraca tipa Mahmutovica...

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 27 maj 2015, 18:11

hurem je napisao/la:
bagra je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:Neka Delac promijeni drzavljanstvo , izvadi pasos, dokaze se i ceka. Od njega su bolji Sehic, Buric, treba poraditi na Hadzikicu, Husicu koji su talenti. Delac se nije moga nametnuti Holandiji, Portugalu, Ceskoj, Hrvatskoj, Srbiji, zavrsio je u BHPL , a sada bi ga u reprezentaciju BiH :crazy: Isti oni za koje je Cimirot bolji od Besica :lol:
Udje li Delac u bilo kakve ozbiljne kombinacije po pitanju reprezentacije, dok se ne dokaze, to ce biti klasicni klupsko-menadzerski marifetluci i veliki minus Mesi !
Bravo majstore
Zasto poziv Mateju, zato sto 3.golman repke je uglavnom iz PLBIH, a trenutno je Delac najbolji, ujedno najveci potencijal, eto zato.
Znaci li tebi ista cinjenica da je on igrac Chelsea, tek su mu 22 godine i treba ga sto prije VRBOVATI, mozda u buducnosti bude klasa poput Begovica, nikad se ne zna...a to se za Sehica i Burica ne moze reci, koji su uz to i stariji...
Svakako da sam i ja protiv nepravde koja se nanosi prije svega Sehicu, koji je zasluzio da zadnjih par godina bude 2.golman reprezentacije...a za to zahvalite Papetu...zao mi je i Burica...kao i nokolicine dr.igraca tipa Mahmutovica...
Ako cemo treceg golmana iz PL, mladog i perspektivnog, imamo dvdesetogodisnjeg Kenana Pirica. Prosao mlade selekcije, standardan, najmladji golman PL...Puno bolje nego da ganjamo hrvatskog talenta, kojem je karijera debelo u silaznoj putanji.
Tesko ce Delac biti klasa, 23 godine,a karijera ide od Holandija do BiH. S druge strane, Buric i Sehic brane u kvalitetnijim timovima i ligama, a karijera im je stabilna , cak i u usponu..
Sto se Husica i Hadzikica tice, prvi je golman njemacke U19, drugi debitovao za Austriju Wien, a imaju po 18 godina.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 27 maj 2015, 18:33

SjeverniVjetar je napisao/la:
hurem je napisao/la:
Bravo majstore

Ako cemo treceg golmana iz PL, mladog i perspektivnog, imamo dvdesetogodisnjeg Kenana Pirica. Prosao mlade selekcije, standardan, najmladji golman PL...Puno bolje nego da ganjamo hrvatskog talenta, kojem je karijera debelo u silaznoj putanji.
Tesko ce Delac biti klasa, 23 godine,a karijera ide od Holandija do BiH. S druge strane, Buric i Sehic brane u kvalitetnijim timovima i ligama, a karijera im je stabilna , cak i u usponu..
Sto se Husica i Hadzikica tice, prvi je golman njemacke U19, drugi debitovao za Austriju Wien, a imaju po 18 godina.
A sta Buricu i Sehicu karijera u usponu...heheh :bow: Buric je satndardan ko Avdija na svjetskom a za ovog drugog, ubi me ako i ti znas ime njegovog kluba..

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 27 maj 2015, 18:40

harixs je napisao/la: A sta Buricu i Sehicu karijera u usponu...heheh :bow: Buric je satndardan ko Avdija na svjetskom a za ovog drugog, ubi me ako i ti znas ime njegovog kluba..
Da , stabilna ili u usponu. Buric ima velikih problema sa povredama, a i dalje mu vjeruju u Lechu i vracaju ga u prvih 11 cim se oporavi. Vjerovatno sampion Poljske, a i vjerovartno bi bio u jacoj ligi da nije tih nesretnih povreda.
Sehic je igrao i branio pristojno u EL, nasi o tome mogu samo sanjati, sampion je u azerbejdzanskoj ligi koja je jaca od nase .
Ne bih zelio da vrijedjam Delaca ali decko je preko Holandije, Portugala, Ceske , Srbije ,Hrvatske stigao u Bih, jednu od najlosijih liga u Europi, a ti kazes da bi mogao biti klasa :roll: Dajte bar malo realnosti.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 27 maj 2015, 19:01

Grahovac u prvih 11 Rapida, gostuju kod Grodiga.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 maj 2015, 19:53

Do neki dan je i Kodro bio bolji od trenutnog selektora. Debeli je radi dva mjeseca profesionalnog fudbala bio zasluzio poziv jer je eto igrao za Sarajevo.

A racunica je jasna. AKo igrac Sarajeva zaigra za repku vece su mu sanse da se proda, samim tim i da taj klub vise zaradi. I naravno svi mi zelimo najbolje svojim klubovima, ali samo pojedini zele to dobro preko dobra reprezentacije.
Celik!3,2,2.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 27 maj 2015, 22:32

hoces da kazes da Husejinovic nije imao mjesta na spisku dok se nije povrijedio ?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 maj 2015, 22:40

Hocu reci da pomenuti igrac ima 2 mjeseca profesionalnog fubala u karijeri.
Celik!3,2,2.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 maj 2015, 22:45

Boze ovog lika nasao kiks star preko godinu i pol dana i ono pun sebe kao covjek ne vidi. :njanjanja: :facepalm: Ne kazem da Delac jeste kvalitet za repku nit da nije ali ovdje se radi o necem sasvim drugom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 maj 2015, 22:47

Enver Lugusic je rek'o svoje. :bih:

A za ovog goreg kompleksasa iz Zenice nemam neki komentar nego da ga zbilja razumijem, stvarno je mucno gledati ovih godina kako dinastija Adilovic unistava Celik a oni ne mogu nista. Godine i godine tuge i bola, poraza, izgubljenih finala i cega sve ne. :urnebes:
1946

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 maj 2015, 23:01

Sreca pa tvoje ekipe brane cast BiH. Pojavi se tamo na temi malo, nece ti niko nista.
Celik!3,2,2.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 27 maj 2015, 23:02

Znaci hoćeš da kažeš da igrač Dinama nije Imao mjesta u repki?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 maj 2015, 23:03

AllGunsBlazing je napisao/la:Sreca pa tvoje ekipe brane cast BiH. Pojavi se tamo na temi malo, nece ti niko nista.
Normalno da brani. :bih:

Ne znam zasto potenciras raspravu Sarajevo - Celik jer si i sam svjestan da si tu manji od makovog zrna. Ali ako vec hoces onda idemo na drugu temu da ovu ne kvarimo. :D
1946

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 maj 2015, 23:09

jasmin10 je napisao/la:Znaci hoćeš da kažeš da igrač Dinama nije Imao mjesta u repki?
Taj igrac Dinama je igrao 2 mjeseca fudbala. I da hocu reci da igrac Dinama nema mjesta, jer je ta liga preslaba. Nije bitan klub u kojem igra, vec protiv koga igra. Ovo drugo poboljsava igraca i tjera ga da ide do maksimuma. A uz to pomenuti igrac je igrao cirka 2 mjeseca.

Ko potencira Celik-Tanajevo? Ja samo govorim da si ti smijesan sa svim tim forsiranjem bivsih i sadasnjih igraca Sarajeva.
Celik!3,2,2.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 27 maj 2015, 23:12

Taj isti Dinamo u svom timu ima reprezentativce jače reprezentacije od naše i prodaje igrače u lige petice. Ali jbg, sta znaju u Barceloni, Interu, Totenhamu...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 maj 2015, 23:13

Bas si me uvrijedio s tim Tanajevo. Ne znam kako cu zaspati. :rol:

Husejinovic je igrac koji je zasluzio poziv i igrac koji je trebao nasoj reprezentaciji. Ovoj temu pripada jer je bivsi reprezentativac i ima potencijala da se vrati u nju.

Glede Delaca, najbolji golman lige sto je potvrdio i ovog proljeca. 14 utakmica samo 3 gola primio. Lugusic izjavio da ga prati i da postoji sansa da dobije poziv u repku. Tebi sad sto smeta sto ja pisam o tome onda je to tvoj licni problem. Ako ti se ne svidja lagano iskuliraj. :D
1946

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 maj 2015, 23:16

Meni ne smeta, svako ima pravo da se sramoti na forumu sta ja tu mogu. Pisi gluposti i dalje.

Moze on biti i najbolji igrac lige, dzaba kad je ta liga zadnje u svijetu. DA mi ej samo znati sta smo mi trebali one godine kad je KAjkut bio najbolji igrac lige? Po tvojoj logici bi on isao odmah u prvih 11, samo eto da je u bordo dresu.
Celik!3,2,2.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 maj 2015, 23:18

Znaci ne smeta ti, ja se sramotim a ti se trudis da mi zabranis da pisem? :mrgreen:
Ziv bio ne lijepi se na moje postove, preskoci, daj svoje misljenje i tako u krug. :)
1946

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 maj 2015, 23:20

Ja se trudim da ti zabranim? Ne vidis ti dobro.
Celik!3,2,2.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 maj 2015, 23:22

AllGunsBlazing je napisao/la:Ja se trudim da ti zabranim? Ne vidis ti dobro.
Pa vidim koliku paznju posvecujes mom pisanju i trudis se da degradiras moje misljenje. I to radis konstatno.
Ako ti se ne svidja, lagano preskocis. Ne vidim problem.
1946

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.