A po cemu to prednost i veci talenat imaju Husic i Hadzikic?bagra je napisao/la:Bravo majstoreSjeverniVjetar je napisao/la:Neka Delac promijeni drzavljanstvo , izvadi pasos, dokaze se i ceka. Od njega su bolji Sehic, Buric, treba poraditi na Hadzikicu, Husicu koji su talenti. Delac se nije moga nametnuti Holandiji, Portugalu, Ceskoj, Hrvatskoj, Srbiji, zavrsio je u BHPL , a sada bi ga u reprezentaciju BiHIsti oni za koje je Cimirot bolji od Besica
![]()
Udje li Delac u bilo kakve ozbiljne kombinacije po pitanju reprezentacije, dok se ne dokaze, to ce biti klasicni klupsko-menadzerski marifetluci i veliki minus Mesi !
Zasto poziv Mateju, zato sto 3.golman repke je uglavnom iz PLBIH, a trenutno je Delac najbolji, ujedno najveci potencijal, eto zato.
Znaci li tebi ista cinjenica da je on igrac Chelsea, tek su mu 22 godine i treba ga sto prije VRBOVATI, mozda u buducnosti bude klasa poput Begovica, nikad se ne zna...a to se za Sehica i Burica ne moze reci, koji su uz to i stariji...
Svakako da sam i ja protiv nepravde koja se nanosi prije svega Sehicu, koji je zasluzio da zadnjih par godina bude 2.golman reprezentacije...a za to zahvalite Papetu...zao mi je i Burica...kao i nokolicine dr.igraca tipa Mahmutovica...