mislim, prijatelju govoris bez argumenata.. Murinjo bas igra Italijanski za razliku od danas slabasnog Juventusa i brazilskog Milana.. bez ikakvog napadanja i zalijetanja.. takticki i pametno..
- Del Piero je dozivio 36 i planira jos jedno 2-3 sezone odigrati.. da te napomenem da je taj igrac napadac.. i on bi prema tebi karijeru mogao zavrsiti u 30 godini, jer je sa 18 godina poceo igrati..
- Pavel Nedved je prosle godine imao 36 godina kada se oprostio, igrao je na krilu i nije imao vece povrede..
- David Trezeguet dan danas igra, znaci 10-u sezonu u Italiji.. najozbiljnija povreda mu je bila prosle godine jedno 6 mjeseci.. u tekmi protiv Zenita u ligi prvaka..
- Fabio Cannavaro 36 jos uvijek igra.. ali on je defanzivac..
- Mauro German Camoranesi je jedan od staklenih igraca.. koji su jako cesto povrijedjeni.. eto, u 32 godini jos uvijek igra i ne pomislja da se povuce.. a igra vec dugo u Juventusu..
- citav Milan

..
znam za Ronalda da je imao problema sa povredama.. ali jedan od milijardu koji je tako zavrsio.. toliko o 'mesarskoj' ligi.. ako imas, izvoli, i argumentuj me sa igracima koji su zavrsili karijeru radi povreda zadobijenih u Serie A.