Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 18:38

KONGO je napisao/la:Ko je Ronaldinho ? On je totalno nepoznat na ovoj temi, ovde je najveci Edin Dzeko i molim postovanje prema pomenutom gospodinu !

Hvala,
Nabodi ih @KONGO ;)
Dzeko je prica sam za sebe i nikakve druge igrace ne treba dovoditi u kontest sa ovim gospodinom. 8-)
Tema o Dzeki a vec druga stranica pici o Robbenu ili Ronaldinhu.
Nigdje veze. :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 apr 2010, 18:45

ni ja ne bi volio da ode u Mesarsku Ligu tj. moneyship.. treba neko tamo da ga ubije.. jos koliko ima tamo francuza.. pff..

u Italiju i nista drugo!! :D
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 apr 2010, 20:31

Ja davno rekao, Bayern je za njega idealna destinacija. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 20 apr 2010, 20:39

omerbavarac je napisao/la:Ja davno rekao, Bayern je za njega idealna destinacija. :mrgreen:
upravu si idealna ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 apr 2010, 21:00

omerbavarac je napisao/la:Ja davno rekao, Bayern je za njega idealna destinacija. :mrgreen:
NIje nikako s navijackog aspketka, jelde?? :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 20 apr 2010, 21:34

Adinjo je napisao/la:
NIje nikako s navijackog aspketka, jelde?? :mrgreen:
sa realnog aspekta je ovo ;)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 apr 2010, 21:42

daffy je napisao/la:ni ja ne bi volio da ode u Mesarsku Ligu tj. moneyship.. treba neko tamo da ga ubije.. jos koliko ima tamo francuza.. pff..

u Italiju i nista drugo!! :D
Kad neko kaze mesarska liga obicno msli na talijansku, najveci ste mesari.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 apr 2010, 21:44

Bilal je napisao/la: Kad neko kaze mesarska liga obicno msli na talijansku, najveci ste mesari.
Mislim da je jedina mesarska liga Premier liga BiH.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 21:49

Monolog je napisao/la:
Bilal je napisao/la: Kad neko kaze mesarska liga obicno msli na talijansku, najveci ste mesari.
Ova Engleska je sa zigom ili stembiljom;)
Nedo' bog nikome. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 apr 2010, 21:55

harishp je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Ova Engleska je sa zigom ili stembiljom;)
Nedo' bog nikome. 8-)
Sto je Engleska mesarska???? Radi eduarda i jos par slucajeva? Pa vidite sta u Italiji rade svake godine. Mesari i to sa visegodisnjim iskustvom.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 apr 2010, 21:56

cuj Serie A.. aj ne brukaj se.. kad je to neko dosao u Serie A i da je umro na terenu? kad je to nekome slomljena noga? u Engleskoj se to redovno desava..

istina da je najcvrsca liga Serie A, ali nije mesarska ;)

navedi primjer "mesarstva".. gledaj Torresa, ne vadi se iz bolnice..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 apr 2010, 21:59

daffy je napisao/la:cuj Serie A.. aj ne brukaj se.. kad je to neko dosao u Serie A i da je umro na terenu? kad je to nekome slomljena noga? u Engleskoj se to redovno desava..

Ma daj hajde radi par slucajeva odma mesarska, nidje veze. U italiji mozda nisu nikog ubili ili slomili nekom nogu, ali su ubjedljivo najgrublji. I zna se da se u njih samo odbrana igra i krpi se po nogama.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 20 apr 2010, 22:00

Bilal je napisao/la:
daffy je napisao/la:cuj Serie A.. aj ne brukaj se.. kad je to neko dosao u Serie A i da je umro na terenu? kad je to nekome slomljena noga? u Engleskoj se to redovno desava..

Ma daj hajde radi par slucajeva odma mesarska, nidje veze. U italiji mozda nisu nikog ubili ili slomili nekom nogu, ali su ubjedljivo najgrublji. I zna se da se u njih samo odbrana igra i krpi se po nogama.
evo sreca igra se samo odbrana a Inter vodi protiv Barcelone..i to 2 komada im dali..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 apr 2010, 22:03

pa upravo o tome govorimo.. ima jos puno slucajeva gdje su momcima kidane noge.. pa i Ramsey mali.. u Italiji se igra grubo i defanzivno, ali ti niko nece ici nogu da otkine..

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 apr 2010, 22:07

Murinjo sa Interom igra potpuno drugaciji fudbal od ostalih talijana, a sto se ostalih tice sve sami mesari. Koliko je igraca prerano zavrsilo karijeru radi te mesarske lige.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 apr 2010, 22:13

mislim, prijatelju govoris bez argumenata.. Murinjo bas igra Italijanski za razliku od danas slabasnog Juventusa i brazilskog Milana.. bez ikakvog napadanja i zalijetanja.. takticki i pametno..

- Del Piero je dozivio 36 i planira jos jedno 2-3 sezone odigrati.. da te napomenem da je taj igrac napadac.. i on bi prema tebi karijeru mogao zavrsiti u 30 godini, jer je sa 18 godina poceo igrati..
- Pavel Nedved je prosle godine imao 36 godina kada se oprostio, igrao je na krilu i nije imao vece povrede..
- David Trezeguet dan danas igra, znaci 10-u sezonu u Italiji.. najozbiljnija povreda mu je bila prosle godine jedno 6 mjeseci.. u tekmi protiv Zenita u ligi prvaka..
- Fabio Cannavaro 36 jos uvijek igra.. ali on je defanzivac..
- Mauro German Camoranesi je jedan od staklenih igraca.. koji su jako cesto povrijedjeni.. eto, u 32 godini jos uvijek igra i ne pomislja da se povuce.. a igra vec dugo u Juventusu..
- citav Milan :lol: ..

znam za Ronalda da je imao problema sa povredama.. ali jedan od milijardu koji je tako zavrsio.. toliko o 'mesarskoj' ligi.. ako imas, izvoli, i argumentuj me sa igracima koji su zavrsili karijeru radi povreda zadobijenih u Serie A. ;)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 apr 2010, 22:19

Ti si naveo samo neke Juventusove igrace. A sto se tice Nedveda sto nije bio povrijedjen, zato sto je on povrjedjivao druge :lol:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 apr 2010, 22:23

naveo sam i citav Milan.. samo zaviri malo Maldini, Ambrosini, Nesta.. pa Kaka nije imao ozbiljnih povreda.. jel Seva imao povreda? jel Pipo imao povreda..?

jel Totti imao vecih povreda? ja sam nabrojao Juventusove jer znam da nisu imali vecih povreda.. jedino sto su Del Piera dok je jos bio mlad Udine skratili za njegovu brzinu.. tesku povredu mu nanijeli tako da je mlad radi te povrede ostao bez brzine.. ali to su rijetki slucajevi..

Nedved jeste bio grub igrac.. znao je udariti, ali nije nikom nista ozbiljno napravio.. ako jeste napisi.. :D

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 apr 2010, 22:35

Dobro i ja sam gore naveo da nisu nekog ubili ili slomili nekom nogu, ali imaju najgrublje igrace, gledajuci cijelu ligu i sve ovo pisem zato sto nebi volio da Dzeko ode u Italiju. To mu po meni nebi nikako valjalo.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 apr 2010, 22:38

od stopera u vecim klubovima jedino Materazzi voli da udari.. a on samo sto nije umro na klupi.. Chiellini voli nekad da gurne nekog, da mu udje u facu i raspravljati.. ali nikad nece ici da nekom slomi nogu.. Mexes,Lucio,Samuel,Cannavaro..

nije ti svaka na mjestu.. jeste gruba, kada krenes u napad tebe ce zakaciti i oboriti na pod.. zaustaviti napad.. ali ti niko nece ciljati nogu da lomi.. Ramsey i Eduardo govore dovoljno.. znaci cilj je bio da se povrijede..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.