RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

majestic24
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la majestic24 » 20 apr 2010, 19:00

Idemo rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Biti ce 3:0 za nas. Zrinjavci imaju da se useru kad izadju na teren.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 20 apr 2010, 19:05

MostaracVelezovac je napisao/la:
HŠKZ-svetinja je napisao/la: iskreno...ni mi ne gledamo na to kao gradski derby...jer za to trebaju dva kluba iz istog grada...a u ovom slucaju nije tako :D
eto vas tamo,imate svoj klub,mi imamo svoj...
pozdrav svim normalnim ljudima...

Naravno da nije tako. Zna se gdje je Zrinjski napravljen 93ce - u Medjugorju.
Samo istina...... :lol: :lol:

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 20 apr 2010, 19:09

:lol: :lol: :lol: sto smo pametni......xD
Nezz ko je ovdje iz Vrapcica....samo znam da Velež igra u Vrapčićima zato sto ste vi preoteli stadion pod Bijelim Brijegom koa mnogo toga tokom rata....budi mi pozdravljen

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 apr 2010, 19:10

Sutra utakmica Velez - Zrinjski. Pa mlatite vi slamu osamnaest dana ako hocete. Znaci ima Velez, ima Zrinjski. I neka ih, nek igraju. Svetinja, dovest cu vas ja 400 na ledjima ako treba, ali bjezanja nema :D :D :D Pet komada, pet komada to je nasa nada :D Neces mi se sad izvuci :D
Sto se karata tice, stvarno neznam kako su se dogovorili, ali ako je istina da je Tana obecao 400, to mora i ispostovati. A i ne vidim kakav je problem 200 ili 400 za njega. Inace su te karte samo igracka pred svaki derbi, i nikad to i nije pilo vode. Svaki derbi sam gledao, nikad karte nisam imao :D I iduci cu se svercovati akobogda, nek se neko drugi sekira za kartu, ja idem sam i uvijek dodjem do cilja. Prosli sam uletio u policijski kombi, pa nek me izbace na staro velezovo ako hoce, pa nek odgovaraju za mene..hhahahah....Zato vam je malo i bezveze sto ste podigli tenzije, kao da nemate sta pametnije raditi. Ne treba izmisljati vrucu vodu, dovoljno je da prepisete od RA sa proteklog derbija. Fino, lagano, skupite se, i ne bojte se, niko vas nevoli na ulici, dovest ce vas, kao i nas prosli put. Samo bezveze podizete tenzije.
Druga jos veca kritika nasoj upravi, je, da ta skela MORA biti udaljena dovoljno daleko da Ultrasima treba dvogled da vide utakmicu. A ne kao prosli put dopustiti dvije fatalne greske. Prva, omoguciti da se moze pljunuti po igracima, a ne pogoditi ih sa necim. Ne kazem da ce to svi uraditi, ali dovoljno je jedan od 400, i eto ti incidenta.
Druga greska je, ta, da cemo u protivnom, za predstojece derbije pod BB, morati traziti od organizatora da nam dopusti da unesemo dvoglede na derbi, da bi nesto vidjeli. Deset godina se igra ovaj hebeni derbi, i ne moze se dogovoriti da se bar ima normalan pogled? Nije svima do navijaca, nije svima cilj samo doci na derbi da bi se pricalo o tome, da su dosli i koliko ih je bilo. Ja hocu da gledam utakmicu i fudbal i onemoguceno mi je to zbog 500 jednih i drugih koji ne znaju nista drugo nego jedan drugog gadjati kamenicom u glavu. Dokle vise? Brate, pokazite se sutra pjesmom.
I za kraj, svima onima koji zele pozitivno iskoristiti ovaj derbi, i uzivati u njemu, zelim dobru zabavu od srca.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 20 apr 2010, 19:13

Velež mostar ulica Maršala Tita. A može igrati i u rusiji.

Patite dušmani. A spremam još historijata nebitnih klubova ako je to nekomu bitno.

Historija Veleža = 100000000000000000
Historija Zrinjskog = 0.00000000000001

Kad si se već historije spopao. Vratite se u međugorje.

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 20 apr 2010, 19:16

@carina

tako je care moj...nema te,ovdje ,ne dizem tenzije samo trazim 400 KARATA...
gdje si veceras,javi se kasnije....druzba opasna.. ;)
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 apr 2010, 19:19

@velez_mostar
E vidis brate, to je nasa bolest, Ja sam jedini ovde na ovom forumu javno kritikovao Ibraku sto je odmarao igrace u kupu protiv Zelje, pred jesenji derbi, i zato ste me svi ovde skupa kritikovali. I sta je bilo posljedica toga? Ispali i iz kupa, i izgubili protiv Zrinjskog. A kup nam je bio dobra karta za Europu. I danas je moj jedini post prije ovog bio, da moramo skolski dobiti sutra, bez previse srljanja i BEZ kartona i povreda, da bi bili spremni protiv Slavije. Utakmica protiv Slavije nam je mozda i najbitnija u ovom periodu. Sutra smo kompletni, svi spremni, dobiti lagano skolski Zrinjskog i punom parom u Lukavicu.

Junačina
Kontakt:

Post Postao/la Junačina » 20 apr 2010, 19:21

HŠKZ-svetinja je napisao/la:@carina

Jesi normalan ti ? Eno ti bola na Glavnoj prostorija RSD Velež i traži tamo,šta ovdje bola gnjaviš. :roll: :evil:
Svi dižu svoje klubove sa svojom pričom a kad smo mi bili BMW,vi ste bili fićo !

Možete nas lomiti i lomiti al' nikada slomiti.

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 20 apr 2010, 19:22

Junačina je napisao/la:

Jesi normalan ti ? Eno ti bola na Glavnoj prostorija RSD Velež i traži tamo,šta ovdje bola gnjaviš. :roll: :evil:
oprosti...odoh sada...samo sam branio moj klub....vidimo se sutra naravno 400 karata ili nema tekme..pozz
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 apr 2010, 19:23

Heheh, ma sta ces ih ovde trazit, ni ovde ni kod Tane, sta ce ti karte? Eto, ko da ce vas neko sutra brojati. Strajkuje Armija BiH, strajkuje HVIDRA, pije RA, piju Ultrasi, sutra je Policiji allday party :D Nece znat, gdje im je glava, gdje guzica, a ne da broje koliko je ljudi uslo u autobus...

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 20 apr 2010, 19:28

carina je napisao/la:

Heheh, ma sta ces ih ovde trazit, ni ovde ni kod Tane, sta ce ti karte? Eto, ko da ce vas neko sutra brojati. Strajkuje Armija BiH, strajkuje HVIDRA, pije RA, piju Ultrasi, sutra je Policiji allday party :D Nece znat, gdje im je glava, gdje guzica, a ne da broje koliko je ljudi uslo u autobus...
Samo mu je dosadno,pa gnjavi.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 20 apr 2010, 19:36

Eh ljepote sutra u skoli samo tri casa xD
i onda deeeeeeeeerby........Nadam se da ovi Ultrasi nece mahnitat....ustvari budu li....nece bit fino za njih.....
KAd se sjetim prosle sezone 300 specijalaca oko nas dole kod Ultrasa 20 oni pale stadion ruse sve....specijalci sjede na zidu a saobracajci u stolice se izvalili boli ih krac :lol: :lol: :lol:
I kako da ne bude belaja uvijek :?

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 apr 2010, 19:45

Heheh..ali ima situacija extra...Juce ujutro dodje stariji covjek u kafic i ronca li ronca :D Ljut ko puska, kaze isarali mu fasadu. Pitamo ga mi, pa sto je doso kod nas da nas napada....Kaze, rekli su mu da su to navijaci isarali..Pa sta ti pise? Kaze UM.....Rekli mu da je to reklama UM( udruzenje molera) vrse reklamu za molerske radove, posto mu je stara fasada.. haha...i ode deda ljut ko puska i osta medju rajom UM - udruzenje molera..A i jesu vala, vazda nesto slikaju i saraju, pravi moleri :D Pa onda onaj show jutros sa onim smrtovnicama, citaju ljudi, veze nemaju o cemu se radi.... Osjeca se polako taj miris derbija, pa moze pricat sta god hoce....

Junačina
Kontakt:

Post Postao/la Junačina » 20 apr 2010, 19:46

Najjače.

UM'94 HARELM. :lol:

slika
Svi dižu svoje klubove sa svojom pričom a kad smo mi bili BMW,vi ste bili fićo !

Možete nas lomiti i lomiti al' nikada slomiti.

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 20 apr 2010, 19:50

Sretno Velezu sutra, "opalite" ih zestoko pa da vas mi "opalimo" za titulu! :mrgreen:
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 apr 2010, 19:54

Strumph_tm87 je napisao/la:Sretno Velezu sutra, "opalite" ih zestoko pa da vas mi "opalimo" za titulu! :mrgreen:
Bi ti opalio da smijes :D Opalis li nas ti, za 14 dana ce nas opaliti i Borac...Pa ti vidi kako ces :D Bezobrazluka nikad kraja, zar ne? :D
Ne mislimo se mi puno trositi protiv Zelje, jer odmah poslije vas idemo u Prijedor po bodove 8-)

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 20 apr 2010, 19:58

carina je napisao/la:
Strumph_tm87 je napisao/la:Sretno Velezu sutra, "opalite" ih zestoko pa da vas mi "opalimo" za titulu! :mrgreen:
Bi ti opalio da smijes :D Opalis li nas ti, za 14 dana ce nas opaliti i Borac...Pa ti vidi kako ces :D Bezobrazluka nikad kraja, zar ne? :D
Pogresno si shvatio moj post. Ako vas uzmemo i mi i Borac mozete se poselamit s evropom, a mi smo vas izbacili u kupu i dobili u ligi kad nismo u formi bili tako da vas i sad mozemo dobit.

Sretno sutra :idea:
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 apr 2010, 20:04

Strumph_tm87 je napisao/la:
carina je napisao/la:
Pogresno si shvatio moj post. Ako vas uzmemo i mi i Borac mozete se poselamit s evropom, a mi smo vas izbacili u kupu i dobili u ligi kad nismo u formi bili tako da vas i sad mozemo dobit.

Sretno sutra :idea:
Heheh...Izgubimo li bod od vas, vec cemo se poselamiti sa Europom, bez ikakve sanse za nju. E sad kad saberes nacin na koji ste nas izbacili iz kupa i izbacivanje iz Europe eventualnom nenasom pobjedom u prvenstvu :D
Trazite vi bodove negdje drugo majstore, a ja vam zelim osvajanje duple krune u svakom slucaju 8-)

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 apr 2010, 20:09

Strumfe,

Da imas imalo ponosa u Zelju i da razmisljas o Zeljinom obrazu nikad onu utakmicu kupa na Grbavici nebi spomenuo - nego bi se pokrio dekom po glavi i sutio ko mulavac.

Bar bi ja tako radio da je nako Velez sramotno prosao dalje.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 apr 2010, 20:12

@strumpf
Salim se naravno. Samo posteno sudjenje. Ne moze se Velezovac bojati Zelje. Ipak ste se na Grbavici kod rezultata 1-0, branili od Rodjenih, sa dva igraca vise. A tek kad sutra popijemo Red Bull i dobijemo krila ..hahhahahha.....

E odo. Sve vas pozdravljam, ipak je ovo noc pred derbi, i nema spavanja.....Nema ni kuci vjerovatno, cujemo se za dva dana ako se odmah ne produzi za Lukavicu.....

ZDRAVO RODJENI MA GDJE BILI...........

Ma koliko nas negirali i unistavali, sutra hocu da cujem jednoglasno cijeli stadion.....

IMA NAS MOSTARACA VISE OD KINEZA, PJEVAMO, NAVIJAMO, BOLJE OD ENGLEZA..........

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.