ako je on ikome pojacanje,jadna je majke toj ekipi...haris10 je napisao/la:znaci ti smatras da bi on mogo bit pojacanje celiku i koja je njegova pozicija u veznom redu jel tehnicar dobar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
ako je on ikome pojacanje,jadna je majke toj ekipi...haris10 je napisao/la:znaci ti smatras da bi on mogo bit pojacanje celiku i koja je njegova pozicija u veznom redu jel tehnicar dobar
potpisujemHARIS XXL je napisao/la:pa bilo bi najbolje kada bi se klub pretvorio u d.d. kao hajduk,klub se rijesi dugova,financijska potpora bude jaca klub jednostavno ojaca u svim segmentima samo je tu fazon privuci ljude koji bi investirali mada to nije problem al mi ako to uradimo i za 5 god. bice dobro jer je to sada samo inicijativa...nadam se da ce se sad financijska situacija poboljsati kada se potpisu ugovori sa generalnim sponzorom i pumom jer su tu najvece pare a mi pola godine nismo imali glavnog sponzora :!:Al jedva cekam da grad pocne finansirati klub sa 600.000 KM godisnje,znaci klub ce dobivati oko 60.000 mjesecno plus i onako sto dobiju od sponzora 30.000 hiljad. a telibecirovic je rekao de je klubu potrebno 90.000 da bi opstali pa cemo onda vidjeti hoce li stvari krenuti na bolje
ja mislim lijevo...lijevi bek...za repku, a za Zelju je igro stopera...lenovo je napisao/la:Sjeca li se neko koju je Memisevic poziciju igrao za mladu reprezentaciju ustvari me zanima jel igrao lijeo ili desno
neznam,po meni je logicno samo to sto rovcanin i redzepi nemaju rodnog lista a oni sigurno nisu iz beograda tako da nije bilo vise vremena da se ceka da dodje rodni list dok ivkovic jest,uglavnom doslo je do komplikacija zbog te neke site papirologije i zbog toga im je put propaolopta je okrugla je napisao/la:Je li tacna ova vijest da Rovcanin i Redzepi nece u Svabiju,a da je onaj Ivkovic dobio vizu!?Ne ide mi u glavu-imaju isti pasos,sigurno su imali i istu papirologiju za dobivanje vize,ovaj dobio a oni nisu-ili je to opet do imena pa zato!!!?
beslija se nece odazvati...anlayan je napisao/la:u A-2 reprezentaciju BiH pozvani su Samir Bekric, Mirsad Beslija, Ibrahim Sehic...
Brat bratu pusti se mahalskih i sam si vidio da je rovcanin bolji i ne spreman nego ostali spremni prosle polusezone zato nemoj tako drug!Giancarlo je napisao/la:vala i nije neki minus sto raovcanin ne ide, jos kad sam cuo od raje koja je gledala treninge da "meda" nemoze sto se tice kondicije...nema vise mahalskog odnosa odkad je hotic stigao, trebaju biti profesionalci 100% i u pravom smislu te rijeci