FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

presley_sa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la presley_sa » 28 jan 2009, 17:20

haris10 je napisao/la:znaci ti smatras da bi on mogo bit pojacanje celiku i koja je njegova pozicija u veznom redu jel tehnicar dobar
ako je on ikome pojacanje,jadna je majke toj ekipi... :twisted:
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 29 jan 2009, 10:33

Nemogu da vjerujem da nas dug iznosi 3 mili. KM, "gospodin" Ahmedbegovic nas evo godinama ubjedjuje da se radi na tom da se klub rijesi dugova i da zato nemozemo napredovati u sportskom segmentu dok se ovaj problem ne rijesi :!: Evo kolko vec traje njegov mandat,dug kluba je isti ako ne i veci nego prije a na tom sportskom segmentu smo i dalje losi(katastrofalni)...sad se postavlja pitanje sta je Zeljo dobio za vrijeme ovog mandata Ahmedbegivca,a odogovor je: blago povecanje duga,katastrofalni rezultati u ligi,prodavanje kvalitetnih igraca za sicu....klub je nazadovao najmanje 5-6 god. dolaskom ovih ljudi ali sto je najzalosnije nema niko bolji da se ponudi a i kad bi tako bilo "volonter" i co. nebi dozvolili da im se otmu mjesta bez obzira bili klub napredovao ili ne!

UPRAVA NAPOLJE :!: :!: :!:
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jan 2009, 11:12

a dobro i dug barce je 300 miliona eura pa sta...to se moze vratiti uz dobro uradjen program...al staces kad ovi neznaju...a uvijek sam za to da odu telibecirevic i ahmetbegovic....

UPRAVA NAPOLJE
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 jan 2009, 11:22

Faruk ne treba ici ;) ,SAMIR TREBA DA IDE ODMAH :evil: ,mora se pronaci nacin da se privuku investitori koji bi donijeli novac u klub,evo Dautbasic je zu inicijativu odmah pokrenuo,jelicev prijedlog da Željo postane d.d. je onako preuranjen,ali konacno su shvatili da ovako vise ne moze...

VOLIM TE ŽELJO!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 29 jan 2009, 11:38

pa bilo bi najbolje kada bi se klub pretvorio u d.d. kao hajduk,klub se rijesi dugova,financijska potpora bude jaca klub jednostavno ojaca u svim segmentima samo je tu fazon privuci ljude koji bi investirali mada to nije problem al mi ako to uradimo i za 5 god. bice dobro jer je to sada samo inicijativa...nadam se da ce se sad financijska situacija poboljsati kada se potpisu ugovori sa generalnim sponzorom i pumom jer su tu najvece pare a mi pola godine nismo imali glavnog sponzora :!:Al jedva cekam da grad pocne finansirati klub sa 600.000 KM godisnje,znaci klub ce dobivati oko 60.000 mjesecno plus i onako sto dobiju od sponzora 30.000 hiljad. a telibecirovic je rekao de je klubu potrebno 90.000 da bi opstali pa cemo onda vidjeti hoce li stvari krenuti na bolje :!:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jan 2009, 15:19

HARIS XXL je napisao/la:pa bilo bi najbolje kada bi se klub pretvorio u d.d. kao hajduk,klub se rijesi dugova,financijska potpora bude jaca klub jednostavno ojaca u svim segmentima samo je tu fazon privuci ljude koji bi investirali mada to nije problem al mi ako to uradimo i za 5 god. bice dobro jer je to sada samo inicijativa...nadam se da ce se sad financijska situacija poboljsati kada se potpisu ugovori sa generalnim sponzorom i pumom jer su tu najvece pare a mi pola godine nismo imali glavnog sponzora :!:Al jedva cekam da grad pocne finansirati klub sa 600.000 KM godisnje,znaci klub ce dobivati oko 60.000 mjesecno plus i onako sto dobiju od sponzora 30.000 hiljad. a telibecirovic je rekao de je klubu potrebno 90.000 da bi opstali pa cemo onda vidjeti hoce li stvari krenuti na bolje :!:
potpisujem
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 29 jan 2009, 18:34

Sjeca li se neko koju je Memisevic poziciju igrao za mladu reprezentaciju ustvari me zanima jel igrao lijeo ili desno :D
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 29 jan 2009, 18:51

ako ko ima vise informacija o tom privatiziranju neka napise, to me bas zanima...ili ako imate neke linkove za clanke neke ;)
1942 1983 2001

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jan 2009, 21:33

lenovo je napisao/la:Sjeca li se neko koju je Memisevic poziciju igrao za mladu reprezentaciju ustvari me zanima jel igrao lijeo ili desno :D
ja mislim lijevo...lijevi bek...za repku, a za Zelju je igro stopera...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 29 jan 2009, 22:43

Je li tacna ova vijest da Rovcanin i Redzepi nece u Svabiju,a da je onaj Ivkovic dobio vizu!?Ne ide mi u glavu-imaju isti pasos,sigurno su imali i istu papirologiju za dobivanje vize,ovaj dobio a oni nisu-ili je to opet do imena pa zato!!!?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 jan 2009, 23:25

uglavnom ne idu nema veze Daka je sigurno u prvih 11 to se nece mijenjati ali steta ko zna mozda se prikljuce kasnije...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 30 jan 2009, 00:19

Bogami je Daka to mjesto u prvih 11 ja bar mislim vec izgubio i da je isao u Njemacku.Kao prvo posustajao je u odnosu na Radovanovica koji radi sve bolje pa i Stanic se sve ozbiljnije namece
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 30 jan 2009, 00:48

ja jedva cekam da pocne ova liga jer mislim da mozemo nesto napraviti u proljetnom dijelu,a sto se tice Dojclanda igramo prvu utakmicu sa treceligasem VFR Aalen-om i toce biti jedna solidna proba da vidimo gdje Zeljo momentalno stoji,ja mislim da ih Zeljo moze savladati jer konacno smo sa Beslijom dobili igraca koji moze nesto sam napraviti,zamislite samo jos da su Semir i Dialiba jos tu koju bi momcad imali,ali ovi izgleda vise vole dobiti po 50.000€ za igraca nego uspjeti u ligi,ali nadajmo se boljem sutra ja konacno osjecam ponovo onu ljubav prema svom klubu
Tracy McGrady!!!

LaCosta
Kontakt:

Post Postao/la LaCosta » 30 jan 2009, 04:23

"ali nadajmo se boljem sutra ja konacno osjecam ponovo onu ljubav prema svom klubu"
moj edo ja tu ljubav osjecam od prvog dana kad sam zavolio Zelju i do dana danasnjeg ona nije prestala da me ispunjava bas naprotiv iz godine u godinu sve vise raste jer za Zelju se ne navija Zeljo se voli,cijelim srcem. 8-)
Mozes uzet moje tijelo ali Zelju ne!!!

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 30 jan 2009, 10:24

lopta je okrugla je napisao/la:Je li tacna ova vijest da Rovcanin i Redzepi nece u Svabiju,a da je onaj Ivkovic dobio vizu!?Ne ide mi u glavu-imaju isti pasos,sigurno su imali i istu papirologiju za dobivanje vize,ovaj dobio a oni nisu-ili je to opet do imena pa zato!!!?
neznam,po meni je logicno samo to sto rovcanin i redzepi nemaju rodnog lista a oni sigurno nisu iz beograda tako da nije bilo vise vremena da se ceka da dodje rodni list dok ivkovic jest,uglavnom doslo je do komplikacija zbog te neke site papirologije i zbog toga im je put propao :x

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 30 jan 2009, 22:28

vala i nije neki minus sto raovcanin ne ide, jos kad sam cuo od raje koja je gledala treninge da "meda" nemoze sto se tice kondicije...nema vise mahalskog odnosa odkad je hotic stigao, trebaju biti profesionalci 100% i u pravom smislu te rijeci :!:
1942 1983 2001

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 31 jan 2009, 00:16

u A-2 reprezentaciju BiH pozvani su Samir Bekric, Mirsad Beslija, Ibrahim Sehic...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 jan 2009, 00:16

anlayan je napisao/la:u A-2 reprezentaciju BiH pozvani su Samir Bekric, Mirsad Beslija, Ibrahim Sehic...
beslija se nece odazvati...

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 31 jan 2009, 00:51

Giancarlo je napisao/la:vala i nije neki minus sto raovcanin ne ide, jos kad sam cuo od raje koja je gledala treninge da "meda" nemoze sto se tice kondicije...nema vise mahalskog odnosa odkad je hotic stigao, trebaju biti profesionalci 100% i u pravom smislu te rijeci :!:
Brat bratu pusti se mahalskih i sam si vidio da je rovcanin bolji i ne spreman nego ostali spremni prosle polusezone zato nemoj tako drug!
AMAR OSIM!!!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 31 jan 2009, 05:04

[quote="anlayan"]u A-2 reprezentaciju BiH pozvani su Samir Bekric, Mirsad Beslija, Ibrahim Sehic...[/quote
Ma neka Husnija cuskija to objesi macku o rep,Zeljo se nece do tada vratiti sa priprema,a Beslija je javno rekao da se nece vracati u A repku sve dok postojeca garnitura uhljepa sjedi u savezu,a kamoli da igra za A2 repku....
Husnija Arape smrde ti kitarske(bio je jedno vrijeme njihov)carape!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Levin, nedimmmm1337 i 35 gostiju.