AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 29 maj 2015, 14:40

Sto se mene tice, moze otici apsolutno svako, ni prema kome ne osjecam neku privrzenost koju sam znao osjetiti prema nekim starim igracima. Samo neka dovedu dostojnu zamjenu i sve super.

Karlo trazi vrhunskog stopera, veznjaka i napadaca :P
volio bih da dodje, pa ako nista radi pojacanja, to ce biti naznaka da ce zaista krenuti ulagati i dovoditi dobre igrace jer nece ni anceloti svugdje... a ako mi dodje neki tamo znj trener, e onda je sve pisi propalo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 29 maj 2015, 16:17

Carlo ne dolazi i to je ok. Klopp, Conte, Emre po meni bolja rjesenja, ali oni nece doci u ovaj Milan. Dosadno je ovo sve postalo ima vec 2, 3 god.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 maj 2015, 22:32

Berlusconi:"Ancelotti will be our coach next season with Ibrahimovic. Mister Bee? Milan is not for sale."
:mrgreen:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 maj 2015, 23:05

rekoh, da iznesem svoje cijenjeno mišljenje :mrgreen:

lako je vama tjerat' igrače, al' nisu igrači najveći problem, pogledajte Saponaru ;)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 maj 2015, 23:15

Taj Saponara u dvije godine nije nista pokazao, a u medjuvremenu prodjose tri trenera kroz Milan. Pa zar se bas ni kod jednog od njih trojice nije uspio dokazati kad je vec toliki kvalitet, to mi je malo tesko za povjerovati. :zzz:
Na stranu sto su ga povrede unazadile, ali kruzile su price dosta relevantnih izvora kako je momak lijen i kako se bas nije trudio na treninzima, sto bi moglo objasniti dosta toga. :zzz:

Znaci Berla kaze dolazi Anceloti i par dobrih pojacanja, a sad, da li laze da pokupi poene ili ne, vidjet cemo. Tesko njemu ako bude ovo prvo, trebao bi ga neko koknut. :zzz:

FORZA MILAN !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 maj 2015, 23:27

samo kažem, nije logično da Saponara u Milanu bude rupa od igrača, ode u Empoli i postane jedan od boljih igrača u ligi

kod nas je bila situacija kao kod vas, igrači su najmanje krivi, trener je bespomoćan i na kraju plati ceh, razloge loših igara i rezultata treba tražit' drugdje .. dovedite trenera kakvog hoćete, ništa se znatno neće promijenit', ako se ne riješi glavi razlog čitavog problema, a to je atmosfera u i oko kluba

to ćete promijenit' vraćanjem navijača na stadion, a da bi se to desilo, potrebno je da navijači vide nešto pozitivno, da ponovo steknu vjeru u Berlusconija, a da bi navijačima vratio vjeru u sebe i Milan, mora radit' suprotno od onog što sada radi .. kad to ostvarite, onda ćete uvidjet' da neki igrači koje tjerate, zaslužuju biti dio Milana

P.S. ne želim ni zamislit' koliko je očajna atmosfera u Milanu, jer ko god kaže da nije, laže ;)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 maj 2015, 23:36

Ma pusti Ropsona Chini on brani svakog igrača Milana k'o da mu svaki 1/3 plate šalju svaki mjesec :P

Jedino Hondu hejta :cry:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 29 maj 2015, 23:58

Očaj je vesela riječ za opisati situaciju u i oko kluba. Samo tuga i jad ostali. :oops:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 maj 2015, 00:20

Cekaj fahraone, jesu ovo neke sarkasticne fore il' koji vrag, pa koga ja to branim zivota ti :P
ako je sarkazam, halali, nisam nesto udure danas :shifty:

Saponara je klasicni tip igraca koji bolje funkcionira u takvim sredinama, prosjecni klub sa sredine terena, gdje je prva violina kluba i gdje igra bez pritiska (jer decko ocito nije dorastao za neke vece domete). Mogao bi on gledajuci kvalitet u neki veci klub, al' na klupu, to mu je kapak. :zzz:

Stoji da je atmosfera truhla, da su nas sistematakim rusenjem kluba doveli ovdje, da igraci nisu idealni, ali ne moze me niko uvjeriti da ovi igraci nisu mogli makar u top 5, pa imamo najmanje 5 kvalitetnih igraca koji su mogli biti okosnica ekipe, ali su podlegli raznoraznim pogresnim taktickim zamislima i utopili se u sivilo.
Poenta svega je sto se ovo lako moze rijesiti, Anceloti da uvede red u svlacionici i na terenu, dovedes tri-cetiri vrhunska igraca, onaj napokon ulozi novac, vrate se navijaci na stadion i svi sretni. :yawn:

FORZA MILAN !

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 30 maj 2015, 00:31

NeverGiveUp je napisao/la:Carlo ne dolazi i to je ok. Klopp, Conte, Emre po meni bolja rjesenja, ali oni nece doci u ovaj Milan. Dosadno je ovo sve postalo ima vec 2, 3 god.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Bgmi ja sam reko prošlo ljeto da nema sanse da se sekiram oko ovih trenera ,transfera ali ono oko tajlđanina,navuklo me i evo opet ista prica...
gledo sam milan i u vrijeme alegrija i sedorfa ,to su vrhunska vremena ,kakva su bila ova sa inzaghijem,najgora sezona ikada ,znaci sljedeća da dođe bilo koja budala sumnjam da bi bilo gore..ali eto ne isplati se nista drugo samo cekati i nadati se boljim danima...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 maj 2015, 00:50

rope, druže, u jednom postu napišeš pitanje i odgovor, a da toga nisi svjestan :mrgreen:

mogao je Milan u top 5, trebao je, a nije zbog atmosfere koja vlada u i oko kluba, tako je i Lazio tu gdje jeste, zahvaljujući atmosferi u i oko kluba, da li bi bio da nije tako? čisto sumnjam

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 maj 2015, 02:46

Ma sarkazam Rope većim dijelom al' Pazzo, Šaraf, Šiljkan :P

A najtužnije je što opšte nisam mislio na igrače nego na klub. Prodali smo Cristantea pa ti neki dan reče da je flop, prodali Saponaru pa opet govoriš da nije neki igrač :tralala:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 maj 2015, 04:37

Ja gore kritikujem Saponaru, a ovaj mi prica da branim igrace, pa rekoh il' se zezas il' ja ne kontam, nema treceg :D

e yebo ga ti, branio 3 igraca od njih 30 i pricas mi kako nekoga branim. pa helouu faraonu :rol:
al' opet makar imam argumente za sve, pa jal' ih kudio jal' branio jal' hvalio, nisam jedan od onih koji bi ih nakon loseg perioda nogom u dupe, pa ko bi u ovom milanu uopste napredovao, nit' imas s kim igrati, nit' imas od koga nauciti, nit' imas trenera da te uputi, apsolutno nista :mrgreen: i naravno da cu zagovarati davanje druge sanse kad se situacija stabilizuje i kad se budu razvijali u normalnim uvjetima, pogotovo ovim mladjim (pazzo vise manje, on je vec omatorio). u suprotnom noga, nikoga ja u ovom milanu ne volim u tolikoj mjeri da ih zalim i placem za njima, svima su vrata otvorena. :angel:

i opet sto je najgore, nista nisam pogrijesio ni za saponaru ni za cristantea :P
u jednu ruku sam ga podrzao sto je otisao, u drugu malo razocarao jer nije zelio ostati boriti se za prvu postavu (a branio bih i njegove lose igre da se razumijemo), al' eto... i na kraju covjek flopne, nije da je neka tajna.
o saponari da se ne ponavljam, sve sam rekao.

dobro, uopste ne kontam poentu ove price da budem honest :lol: e al' hondu stvarno hejtam, ide mi covjek na ganglije :stop:

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 30 maj 2015, 14:18

Slažem se sa Chiniem, ja sam već ranije pisao da nešto nije u redu. Atmosfera u klubu i među igračima je loša. Većina njih na teren izađe bezvoljno, ja kad vidim Šilja i njegovu jadnu facu kao da mu je pola familije pomrlo odmah znam da nešto ne valja. Samo oni znaju šta je pravi problem, takođe Pipo sa svojim ponašanjem doprinosi lošoj atmosferi. Šikanira pojedine igrače i još iz samo njemu poznatog razloga izbacuje pojedince iz ekipe. Zakuho sa Ramom, Suso nije loš igrač a dečko jedva klupu vidi. I to se sve širi, odnos između uprave i igrača, pa onda navijači, sve je to u qrcu i onda ne može ništa ni valjati.

Što se tiče Saponare, dečko je dobio sasvim malo minuta a uspio je pokazati da ima dobru tehniku i nije loš. Samo je problem što imamo trenera idiota koji je radije stavljao mrtvog Muntaria u vezni red a mogao je ubaciti mladog i talentovanog talijana. Nadam se da će napraviti uspješnu karijeru što dalje od raspalog Milana.
Forza Milan!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 30 maj 2015, 14:32

Berlusconi: Ancelotti će biti trener, a dolazi i Ibrahimović.

Ako se to ostvari, bit će to kraj dominacije juventusa.
embrace the chaos

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 30 maj 2015, 14:41

Denno je napisao/la:Berlusconi: Ancelotti će biti trener, a dolazi i Ibrahimović.

Pretpostavljam da i sam znaš koliko bih ja, ili bilo koji drugi Rossonero, volio da se tvoja tvrdnja ispostavi tačnom, ali to nažalost neće biti tako.

Čak i da spomenuti dvojac dođe na San Siro, to će u najboljem slučaju garantovati nastup u CL, ništa više od toga. ;)

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 30 maj 2015, 14:52

Denno je napisao/la:Berlusconi: Ancelotti će biti trener, a dolazi i Ibrahimović.

E jbg sad :lol: :lol:

Iako bih volio da Milan bude prejak, al' kakva je to izjava bgt?
Ibra i Anceloti = kraj dominacije Juventusa..

Koji si ti kralj.. :salut:

Potrebno je puno više od jednog Ibrahimovića za jak Milan, puno više..

btw nema ljepšeg i jačeg derbija od Juve-Milan :kafa:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 maj 2015, 15:04

Al' laže yebem li mu Barbaru :mrgreen:

Danas hodam po gradu i neki čovjek (nekih 50-ak godina) u novom dresu Milana i sad kako smo se mimoišli baš da vidim piše li mu šta na dresu, i okrenem se ja kad na dresu stoji "Berlusconi" i broj 69 ja sam oplakao na sred ceste :rol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 30 maj 2015, 15:24

BlueBosnian je napisao/la:

E jbg sad :lol: :lol:

Iako bih volio da Milan bude prejak, al' kakva je to izjava bgt?
Ibra i Anceloti = kraj dominacije Juventusa..

Koji si ti kralj.. :salut:

Potrebno je puno više od jednog Ibrahimovića za jak Milan, puno više..

btw nema ljepšeg i jačeg derbija od Juve-Milan :kafa:
Živi bili pa vidjeli. Dvije pomenute osobe su osobe koje vole pobjeđivati, odnosno osobe koje pobjeđuju. Nisam bzvz napisao ako se to ostvari, da bi se to ostvarilo Milan će morati još pojačanja da dovede i pomenutom dvojcu da garntuje borbu za vrh.
btw ima Roma - Lazio
embrace the chaos

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 30 maj 2015, 15:28

Ibra je svoje isprdio, treba nam mlađih snaga a ne djed koji je već odavno postao sklon povredama.

Rimski derbi je nula u poređenju sa derbijem Milana i Milanskih ekipa sa Juvetom. Rimski derbi jedino služi pojedinim igračima čobanima da pokažu koliko su nepismeni i nekulturni.
Forza Milan!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []