Ja gore kritikujem Saponaru, a ovaj mi prica da branim igrace, pa rekoh il' se zezas il' ja ne kontam, nema treceg
e yebo ga ti, branio 3 igraca od njih 30 i pricas mi kako nekoga branim. pa helouu faraonu
al' opet makar imam argumente za sve, pa jal' ih kudio jal' branio jal' hvalio, nisam jedan od onih koji bi ih nakon loseg perioda nogom u dupe, pa ko bi u ovom milanu uopste napredovao, nit' imas s kim igrati, nit' imas od koga nauciti, nit' imas trenera da te uputi, apsolutno nista

i naravno da cu zagovarati davanje druge sanse kad se situacija stabilizuje i kad se budu razvijali u normalnim uvjetima, pogotovo ovim mladjim (pazzo vise manje, on je vec omatorio). u suprotnom noga, nikoga ja u ovom milanu ne volim u tolikoj mjeri da ih zalim i placem za njima, svima su vrata otvorena.
i opet sto je najgore, nista nisam pogrijesio ni za saponaru ni za cristantea
u jednu ruku sam ga podrzao sto je otisao, u drugu malo razocarao jer nije zelio ostati boriti se za prvu postavu (a branio bih i njegove lose igre da se razumijemo), al' eto... i na kraju covjek flopne, nije da je neka tajna.
o saponari da se ne ponavljam, sve sam rekao.
dobro, uopste ne kontam poentu ove price da budem honest
e al' hondu stvarno hejtam, ide mi covjek na ganglije 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !