HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Samo da vam kazem.. "Poharali" smo Borac.
Al o tom vise na ljeto
Al o tom vise na ljeto

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: HŠK Zrinjski
Subić, Stokić i stoper [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
I have a dream
- hajdukovac
- Kontakt:
Umjesto da nam date tri boda vi i Siroki vi prodajete izravnim konkurentima našim a nas ovdje u Vitezu nakantate ko picke se izvučete i odete. Sarajevu će MO uvijek Dat bodove bolji su od vas zidovi jedni gladni. Dabogda ispali uvijek za titulu od danas sam navijač Sarajeva . Kapa do poda oni ce nas ostavit u ligi pa će MO se sljedece godine pojebat doci ce te vamo uzice vam na nos prodavanje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ha ha ,ha mjenjaj dilera podhitno covjece.
Ocito je ovaj nick hajdukovac laznjak pa ide na ignore.
Ocito je ovaj nick hajdukovac laznjak pa ide na ignore.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
200 ulaznica osigurano, kakav jad
Ma napunit im stadion...

Ma napunit im stadion...
-
200+1800
ovih što neće bit na gostujućoj tribini, al za Zrinju će da navijaju sutra po pobjeduuuuu ajmooooo Zrinjski 

-
- Kontakt:
Svi oni koji ne mogu ic busevima i koji nece moc stat na istocnu tribinu pozivaju se da uđu na juznu tribinu stadiona pecara.
Ajmo napunit stadion grlo,dlanovi i lagano prema europi,uz fer i korektno navijanje i bez sranja.
Ajmo napunit stadion grlo,dlanovi i lagano prema europi,uz fer i korektno navijanje i bez sranja.
Zadnja utakmica sezone, nadam se pobjedi, glavno da uđemo u Europu.
Svi na Pecaru i SAMO JAKO!

Svi na Pecaru i SAMO JAKO!

Napokon kraj ovoj turbulentnoj sezoni. Igramo Europu, to je najbitnije a ostalo sve zaboravit i ne ponavljat greške kao ove sezone.
neka vam jakupovićaespresso je napisao/la:Napokon kraj ovoj turbulentnoj sezoni. Igramo Europu, to je najbitnije a ostalo sve zaboravit i ne ponavljat greške kao ove sezone.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Idemo u Europu!
Ivane hvala za sve
Ali kakav kreten je Baka, pa ne mozes vjerovat. Al ko ih yebe, glavno da smo mi zavrsili treci.
ZAJEDNO SVE OVE GODINE
Ivane hvala za sve

Ali kakav kreten je Baka, pa ne mozes vjerovat. Al ko ih yebe, glavno da smo mi zavrsili treci.
ZAJEDNO SVE OVE GODINE

Nisam bio niti gledao utakmicu, radio sam. Al evo vidim neki suca spominju. Kad vidim snimku prekršaja komentirat ću.Kevin je napisao/la:neka vam jakupovićaespresso je napisao/la:Napokon kraj ovoj turbulentnoj sezoni. Igramo Europu, to je najbitnije a ostalo sve zaboravit i ne ponavljat greške kao ove sezone.
pogledaj pa ćeš viditespresso je napisao/la:Nisam bio niti gledao utakmicu, radio sam. Al evo vidim neki suca spominju. Kad vidim snimku prekršaja komentirat ću.Kevin je napisao/la:neka vam jakupovićaespresso je napisao/la:Napokon kraj ovoj turbulentnoj sezoni. Igramo Europu, to je najbitnije a ostalo sve zaboravit i ne ponavljat greške kao ove sezone.

evo pogledaj:
http://moevideo.net/video/06839.0a03a7f ... 592c20c078
smijurija
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Nema se ovdje šta reći, nije penal.

koga boli qurac?
koliko su puta nas pokrali pa sta, ides dalje i gotovo.
Bolje da daju otkaz onoj seljacini nego ista drugo.
koliko su puta nas pokrali pa sta, ides dalje i gotovo.
Bolje da daju otkaz onoj seljacini nego ista drugo.
- hskzmostar
- Kontakt:
Edine imas pice kad dodjes u Mostar,treba imat muda pa onakav penal navuci koji
ce nam mozda donijeti 1 mil KM u nas klub da opet dogodine bude se u vrhu i da ne strahujemo od skracivanja lige kao ovi jadnici iz Vrapcica!
ce nam mozda donijeti 1 mil KM u nas klub da opet dogodine bude se u vrhu i da ne strahujemo od skracivanja lige kao ovi jadnici iz Vrapcica!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-

Sve ostalo nije važno najmanje primljenih golova u sezoni samo 13 gol razlika (41-13) 16pobjeda 11remija i 3poraza
Još da nije bilo trzavica oko trenera i prosipanja bodova protiv slabijih klubova,al nema veze dogodine akb.
JOŠ JAČI I JOŠ SNAŽNIJI IDEMO PUT KA TITULI

Penal u najmanju ruku diskutabilan... Široki je danas bio bolji ali su se sami doveli do ovoga, život ide dalje iz ove sezone izvući pouke
I have a dream
- hskzmostar
- Kontakt:
Po cemu je Siroki bio bolji?
Dujkovic nije morao nista braniti jer nisu uopce pucali na gol dok je Stevo glavom i Radulovic nogom promasio nemoguce!
Dujkovic nije morao nista braniti jer nisu uopce pucali na gol dok je Stevo glavom i Radulovic nogom promasio nemoguce!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.