Za koga navijaš?
On odgovori: Za Velež, a od europskih klubova za Zrinjski!
kuknjava kuknjava kuknjavamodric je napisao/la:Jakupović donjeo Zrinjskom milion(za izmišljeni penal)....sramota
Frende, bio sam na utakmici. Peko dva puta u prvom Peru budalom napravio, Wagner zakasnio, par puta nam Kresiger u 16m pomutnju pravio a mi tijekom igre smo par puta ozbiljnovzaprijetili i najbolja šansa je bila od Crnova prvo poluvrijeme golman obranio, i Stevo glavom prazan gol ali generalnobnismo igrali kako možemo i trebamo. Taj Široki nije dvje šanse Olimpiku stvorio nama pet barem. Izgledali smo mlitavi posebno u duelu tek nakon našeg gola smo dobili sigurnost.hskzmostar je napisao/la:Po cemu je Siroki bio bolji?
Dujkovic nije morao nista braniti jer nisu uopce pucali na gol dok je Stevo glavom i Radulovic nogom promasio nemoguce!
Siroki nista nije bio bolji bio jucer ,to sto je on pravio Peru ovcom nema nikakve koristi kad nisu napravili iz toga prilike,nismo ni mi bajni bili al igrali smo koliko treba,malo smo se bili pogubili poslje gola jedno 10 minuta i to ti je to od njih bilo.westherc je napisao/la:Frende, bio sam na utakmici. Peko dva puta u prvom Peru budalom napravio, Wagner zakasnio, par puta nam Kresiger u 16m pomutnju pravio a mi tijekom igre smo par puta ozbiljnovzaprijetili i najbolja šansa je bila od Crnova prvo poluvrijeme golman obranio, i Stevo glavom prazan gol ali generalnobnismo igrali kako možemo i trebamo. Taj Široki nije dvje šanse Olimpiku stvorio nama pet barem. Izgledali smo mlitavi posebno u duelu tek nakon našeg gola smo dobili sigurnost.hskzmostar je napisao/la:Po cemu je Siroki bio bolji?
Dujkovic nije morao nista braniti jer nisu uopce pucali na gol dok je Stevo glavom i Radulovic nogom promasio nemoguce!
Hvala Jakupoviću !modric je napisao/la:Jakupović donjeo Zrinjskom milion(za izmišljeni penal)....sramota
Evo dođe 'otom potomLillard je napisao/la:@Mandrake
Mislim da su cak dvojica dogovorena za iducu sezonu iz Banjaluke, ali 'otom potom.
Ipak ti prijatelju bi upravu za penal !ZrinjskiMostar1994 je napisao/la:Hvala Jakupoviću !modric je napisao/la:Jakupović donjeo Zrinjskom milion(za izmišljeni penal)....sramota
Nadam se da će se ubrzo dokazat da onaj vas igrac nije tako Stevu nikako još će mi slađe bit,ali ga je onaj brcno po nogama u trku ovaj jedva doceko i penal.
Ma jašta, Ratku 32 godine, treći golman repke, ne unovči li sada negdje vani, naš je doživotno.... a Sarajevo ako će ga uzet, ako nazovu odmah dobit će Zvonimira Blaića, top ponuda, akcija vrijedi do isteka zalihahskzmostar je napisao/la:Ratku je ovo zadnja sansa da ode ,ja bi dao sansu Bandicu ili Vasilju,a Tiric neka ceka sansu ipak su to nasi momci!
Ima li netko da hoce kupti Blaica?Sarajevo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.