E vidi ovako ja u Vrapčiće išao sasvim normalno ,nikad problema , na jednoj tekmi Velež-Željo sjedim sa Željinim šalom oko vrata na tribini iza gola ,kontra od navijačke . Do problema je došlo kad su dva momka koji navijaju za Sarajevo počeli da kenjaju protiv mene direktno(da su pitari potvrđuje mi momak sa kojim sam došao na tekmu inače pravi Veležovac). Sad na zadnjoj tekmi je bilo isto ,na onoj tribini velikoj naj glasniji su bili dvojica sa šalom sarajeva i od njih je počelo svo vrijeđanje.Pantelija je napisao/la:cudno, ali navijaci sarajeva u zadnjih par godina nemaju ama bas nikakve probleme sa navijacima celika, cak sta vise zadnja dva gostovanja se u majici i sa salom fks moze sjesti na pivu sa njima najnormalnije... to sto "vas svi mrze" je ipak problem koji se vas tice... mi u mostar, tuzlu i zenicu odemo najnormalnije... u mostaru pod mostom s rajom cuga se i navecer derneci
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Jer si JEDAN JEDINI...........
Sada smo krivi i što smo velki i što nas ima svagdjeedinedin je napisao/la:E vidi ovako ja u Vrapčiće išao sasvim normalno ,nikad problema , na jednoj tekmi Velež-Željo sjedim sa Željinim šalom oko vrata na tribini iza gola ,kontra od navijačke . Do problema je došlo kad su dva momka koji navijaju za Sarajevo počeli da kenjaju protiv mene direktno(da su pitari potvrđuje mi momak sa kojim sam došao na tekmu inače pravi Veležovac). Sad na zadnjoj tekmi je bilo isto ,na onoj tribini velikoj naj glasniji su bili dvojica sa šalom sarajeva i od njih je počelo svo vrijeđanje.Pantelija je napisao/la:cudno, ali navijaci sarajeva u zadnjih par godina nemaju ama bas nikakve probleme sa navijacima celika, cak sta vise zadnja dva gostovanja se u majici i sa salom fks moze sjesti na pivu sa njima najnormalnije... to sto "vas svi mrze" je ipak problem koji se vas tice... mi u mostar, tuzlu i zenicu odemo najnormalnije... u mostaru pod mostom s rajom cuga se i navecer derneci
SRETAN BROJ - 1725
Ne , samo ste jaki kad vas je dva na jedan ili tri na jedan, zna onaj šupak iz Mostara kako je prošao kad su krenuli na mene, izvinjavao se poslije svojim Veležovcima, al džaba frnjoka je razbijena...pitic je napisao/la:Sada smo krivi i što smo velki i što nas ima svagdjeedinedin je napisao/la:E vidi ovako ja u Vrapčiće išao sasvim normalno ,nikad problema , na jednoj tekmi Velež-Željo sjedim sa Željinim šalom oko vrata na tribini iza gola ,kontra od navijačke . Do problema je došlo kad su dva momka koji navijaju za Sarajevo počeli da kenjaju protiv mene direktno(da su pitari potvrđuje mi momak sa kojim sam došao na tekmu inače pravi Veležovac). Sad na zadnjoj tekmi je bilo isto ,na onoj tribini velikoj naj glasniji su bili dvojica sa šalom sarajeva i od njih je počelo svo vrijeđanje.Pantelija je napisao/la:cudno, ali navijaci sarajeva u zadnjih par godina nemaju ama bas nikakve probleme sa navijacima celika, cak sta vise zadnja dva gostovanja se u majici i sa salom fks moze sjesti na pivu sa njima najnormalnije... to sto "vas svi mrze" je ipak problem koji se vas tice... mi u mostar, tuzlu i zenicu odemo najnormalnije... u mostaru pod mostom s rajom cuga se i navecer dernecimnogo, mnogo ste čudna raja.
Ja danas sjedim sa svojim pitarima i meze me , nek me meze ja sam njih pojeo već nekoliko puta ovih zadnjih godina, živ ti meni bio da voliš svoj klub koliko ja volim Želju bio bi pravi navijač ovako
Jer si JEDAN JEDINI...........
Sve jedni te isti smrde po temi, pa uvijek isti.
- SteveHeighway
- Kontakt:
3 da prestignemo 2 da se izjednacimo al do 2018 je to svrsen proces
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Jel to brojiš onu iz 1999? S' kim ste igrali? Sa zamišljenim protivnicimapitic je napisao/la:Još samo 2
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
3pitic je napisao/la:Još samo 2
Broji NSBiHVirtu4l je napisao/la:Jel to brojiš onu iz 1999? S' kim ste igrali? Sa zamišljenim protivnicimapitic je napisao/la:Još samo 2
SRETAN BROJ - 1725
Savez je priznao tu titulu,tako da je uopste smijesno raspravljati se o tome.Virtu4l je napisao/la:Jel to brojiš onu iz 1999? S' kim ste igrali? Sa zamišljenim protivnicimapitic je napisao/la:Još samo 2
pazi, NS priznao titulu ALI JE MANIJACI ne priznaju
ali dobro, postujem ipak su oni najveći brend na balkanu i imaju preko milion fanova
ali dobro, postujem ipak su oni najveći brend na balkanu i imaju preko milion fanova
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kako ste prošli u ligi prvaka te sezone?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Nemoj tako plavci su jedini kopentetni kada kažu šta treba priznati, a šta nePantelija je napisao/la:pazi, NS priznao titulu ALI JE MANIJACI ne priznaju![]()
SRETAN BROJ - 1725
Sad ces reci da covjek laze to sto mu se desilo kao sto o cetalju bilbiji govorite da nasi igraci lazu.pitic je napisao/la:Nemoj tako plavci su jedini kopentetni kada kažu šta treba priznati, a šta nePantelija je napisao/la:pazi, NS priznao titulu ALI JE MANIJACI ne priznaju![]()
ali dobro, postujem ipak su oni najveći brend na balkanu i imaju preko milion fanova. Vidiš da se žale da im ugrožavamo mir kada odu i u Mostar
pa ovo je postalo vrhunac kmečanja.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Ako je savez priznao,onda titula postoji logično. Prepali se mali mitomani jer su i sami svjesni da u godinama što dolaze da cemo ih itekako prestići i sami znaju da samo bolje možemo u odnosu na ovu sezonu.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
aha, priznaju svoju "titulu" iz 1999. a ne priznaju nasu iz 1946... kakvi morona ima na drugoj strani miljacke...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Morate vi prvo Zrinski stici i jos par klubova.
Zeljeznicar! 1921 !
Nit smo mi niti vi krovna instanca naseg fudbala.jovanmaksimovic je napisao/la:aha, priznaju svoju "titulu" iz 1999. a ne priznaju nasu iz 1946... kakvi morona ima na drugoj strani miljacke...
Sve sto savez priznaje priznajem i ja.
Kako ce je priznati kad tad nisu bili ni osnovani kao sto se nisu racunale titule poslije rata medutim od juce ce se vjerovatno poceti racunati.jovanmaksimovic je napisao/la:aha, priznaju svoju "titulu" iz 1999. a ne priznaju nasu iz 1946... kakvi morona ima na drugoj strani miljacke...
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Combattente87, Cwirek, Majestic-12 [Bot] i 26 gostiju.