FK Željezničar (opšte diskusije)

edinedin
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la edinedin » 31 maj 2015, 16:38

Pantelija je napisao/la:cudno, ali navijaci sarajeva u zadnjih par godina nemaju ama bas nikakve probleme sa navijacima celika, cak sta vise zadnja dva gostovanja se u majici i sa salom fks moze sjesti na pivu sa njima najnormalnije... to sto "vas svi mrze" je ipak problem koji se vas tice... mi u mostar, tuzlu i zenicu odemo najnormalnije... u mostaru pod mostom s rajom cuga se i navecer derneci
E vidi ovako ja u Vrapčiće išao sasvim normalno ,nikad problema , na jednoj tekmi Velež-Željo sjedim sa Željinim šalom oko vrata na tribini iza gola ,kontra od navijačke . Do problema je došlo kad su dva momka koji navijaju za Sarajevo počeli da kenjaju protiv mene direktno(da su pitari potvrđuje mi momak sa kojim sam došao na tekmu inače pravi Veležovac). Sad na zadnjoj tekmi je bilo isto ,na onoj tribini velikoj naj glasniji su bili dvojica sa šalom sarajeva i od njih je počelo svo vrijeđanje.
Jer si JEDAN JEDINI...........

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 maj 2015, 16:45

edinedin je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:cudno, ali navijaci sarajeva u zadnjih par godina nemaju ama bas nikakve probleme sa navijacima celika, cak sta vise zadnja dva gostovanja se u majici i sa salom fks moze sjesti na pivu sa njima najnormalnije... to sto "vas svi mrze" je ipak problem koji se vas tice... mi u mostar, tuzlu i zenicu odemo najnormalnije... u mostaru pod mostom s rajom cuga se i navecer derneci
E vidi ovako ja u Vrapčiće išao sasvim normalno ,nikad problema , na jednoj tekmi Velež-Željo sjedim sa Željinim šalom oko vrata na tribini iza gola ,kontra od navijačke . Do problema je došlo kad su dva momka koji navijaju za Sarajevo počeli da kenjaju protiv mene direktno(da su pitari potvrđuje mi momak sa kojim sam došao na tekmu inače pravi Veležovac). Sad na zadnjoj tekmi je bilo isto ,na onoj tribini velikoj naj glasniji su bili dvojica sa šalom sarajeva i od njih je počelo svo vrijeđanje.
Sada smo krivi i što smo velki i što nas ima svagdje :lol: mnogo, mnogo ste čudna raja.
SRETAN BROJ - 1725

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 31 maj 2015, 16:57

pitic je napisao/la:
edinedin je napisao/la:
Sada smo krivi i što smo velki i što nas ima svagdje :lol: mnogo, mnogo ste čudna raja.
Ne , samo ste jaki kad vas je dva na jedan ili tri na jedan, zna onaj šupak iz Mostara kako je prošao kad su krenuli na mene, izvinjavao se poslije svojim Veležovcima, al džaba frnjoka je razbijena...
Ja danas sjedim sa svojim pitarima i meze me , nek me meze ja sam njih pojeo već nekoliko puta ovih zadnjih godina, živ ti meni bio da voliš svoj klub koliko ja volim Želju bio bi pravi navijač ovako :salut: :salut:
Jer si JEDAN JEDINI...........

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 maj 2015, 16:58

Sve jedni te isti smrde po temi, pa uvijek isti.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 maj 2015, 17:03

Još samo 2 ;)
SRETAN BROJ - 1725

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 31 maj 2015, 17:08

3
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 31 maj 2015, 17:09

3 da prestignemo 2 da se izjednacimo al do 2018 je to svrsen proces
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2015, 17:10

pitic je napisao/la:Još samo 2 ;)
Jel to brojiš onu iz 1999? S' kim ste igrali? Sa zamišljenim protivnicima :rol:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 maj 2015, 17:11

3 :shh:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 maj 2015, 17:17

Virtu4l je napisao/la:
Broji NSBiH ;) Počnite tražiti već sada naredni alibi jer će brzo proći 2 godine pa da vidimo na šta ćete se tada vaditi.
SRETAN BROJ - 1725

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 31 maj 2015, 17:19

Virtu4l je napisao/la:
Savez je priznao tu titulu,tako da je uopste smijesno raspravljati se o tome.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 maj 2015, 17:20

pazi, NS priznao titulu ALI JE MANIJACI ne priznaju :D
ali dobro, postujem ipak su oni najveći brend na balkanu i imaju preko milion fanova
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2015, 17:24

Kako ste prošli u ligi prvaka te sezone?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 31 maj 2015, 17:25

Pantelija je napisao/la:pazi, NS priznao titulu ALI JE MANIJACI ne priznaju :D
ali dobro, postujem ipak su oni najveći brend na balkanu i imaju preko milion fanova
Nemoj tako plavci su jedini kopentetni kada kažu šta treba priznati, a šta ne :lol: . Vidiš da se žale da im ugrožavamo mir kada odu i u Mostar :lol: pa ovo je postalo vrhunac kmečanja.
SRETAN BROJ - 1725

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 maj 2015, 17:26

pitic je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:pazi, NS priznao titulu ALI JE MANIJACI ne priznaju :D
Nemoj tako plavci su jedini kopentetni kada kažu šta treba priznati, a šta ne :lol: . Vidiš da se žale da im ugrožavamo mir kada odu i u Mostar :lol: pa ovo je postalo vrhunac kmečanja.
Sad ces reci da covjek laze to sto mu se desilo kao sto o cetalju bilbiji govorite da nasi igraci lazu.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 31 maj 2015, 17:28

Ako je savez priznao,onda titula postoji logično. Prepali se mali mitomani jer su i sami svjesni da u godinama što dolaze da cemo ih itekako prestići i sami znaju da samo bolje možemo u odnosu na ovu sezonu.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 31 maj 2015, 17:29

aha, priznaju svoju "titulu" iz 1999. a ne priznaju nasu iz 1946... kakvi morona ima na drugoj strani miljacke...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 31 maj 2015, 17:30

Morate vi prvo Zrinski stici i jos par klubova.
Zeljeznicar! 1921 !

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 31 maj 2015, 17:31

jovanmaksimovic je napisao/la:aha, priznaju svoju "titulu" iz 1999. a ne priznaju nasu iz 1946... kakvi morona ima na drugoj strani miljacke...
Nit smo mi niti vi krovna instanca naseg fudbala.
Sve sto savez priznaje priznajem i ja.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 maj 2015, 17:31

jovanmaksimovic je napisao/la:aha, priznaju svoju "titulu" iz 1999. a ne priznaju nasu iz 1946... kakvi morona ima na drugoj strani miljacke...
Kako ce je priznati kad tad nisu bili ni osnovani kao sto se nisu racunale titule poslije rata medutim od juce ce se vjerovatno poceti racunati.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, Combattente87 i 29 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []