Eh ovako, nisam dijelio svoje mišljenje ovdje još od Viteza, pa ću tako i početi, od Viteza.
Primjetio sam da niko nije zahvalio momcima iz Viteza, pa evo ja to neću propustiti, veliko im hvala. Vidjelo se tamo da su ljudi ulozili truda da se svi do jednog osjećamo lijepo i kao kod kuće. Od dočeka i lijepe atmosfere, preko toga da niko ne ostane bez karte sve do kortea (koji druge grupe na gostovanju mogu uglavnom sanjati). Još jednom hvala. Utakmica, šta reći - bolji, jači...
Sloboda, nisam ni najmanje sumnjao, daleko smo jači, sve priče o štimanju i slično su me lijepo zasmijale, mi tukli Širokog, tukli Zrinjskog i sad kao Slobodu treba završavat. Završena je.
Titulu smo preboljeli poslije Veleža, pa Drine, pa Čelika... eto na kraju
TITULA!!!
Da krenem sada o ovom aktuelnom. Hebibović i Subić bekovi. Za štopera... ne znam ni sam, ali nikako ne bih htio da se uguši u svemu Adnan Kovačević, pokazao je u Ugljeviku, derbiju i Vitezu da ima sve što treba da bude dobar. Svoje loše utakmice momak je odigrao na zadnjem veznom, na štoperu je odličan. Ja ne znam vala šta to po raji treba raditi štoper pa da valja, meni se svidio zbog mirnoće, snage... Za razliku od Tatka recimo mnogo je jači ali i mirniji, nema nekih gluposti, behuta, sve fino mirno. Ono što mu fali po meni jeste utakmica, koje neće imati zasigurno, ako se dovede milion nekih igrača koje sve treba isprobati. Zadnji vezni Lede i lijevo Said. Odlazi Gojko za super pare, Barić, Protić, Stojčev... Ovo sve je samo neka moja zamisao i maštanje tako da ne treba da se raspravljamo oko toga. Bekovi su ovi napisani zato jer su najbolji u državi. Pored toga mogu da igraju u oba pravca i da odigraju dobro i na "nebekovskim pozicijama", Kallasi i Puzi su rezerve. Po mom mišljenju treba dovoditi igrače koji mogu istisnuti iz prve ekipe već postojeće, a ne da ih nadomjeste. Opet samo moje mišljenje. Dakle da skratim: Delač, Hebibović, Subić, Kovačević, Tatko/Džejms, Lede, ispred njega Radovac i Rustem, desno Dulja, lijevo Guza i naravno Leon.
PS Što se tiče mogućnosti ovog pravila za strance samo bih se složio sa @aleksandar_veliki