Montella, Sarri ili Donadoni bi mogli napraviti solidan rezultat samo u slucaju da se ekipa pojaca i dovede par dobrih igraca koji su uostalom i obecani. Bez toga, jos jedna sezona za zaborav i borba za LE.
A realno, Fiorentina ima jacu ekipu nego Milan (ili bar jednaku), pa opet nista specijalno nije uradio s njima, Parma je u go.vnima i to mi je razumljivo, al' onakva ekipa da se nije mogla iskoprcati sa dna kroz citavu sezonu, to mi je malo tesko povjerovati. Dakle, Montella i Donadoni veliko ne jer nece donijeti nikakav napredak, a Mihajlovica da ne spominjem, da ga hoce vise Napoli maznuti da se razrahatim.
E da, spominje se i Villas Boas, samo mi on jos fali u pm.
Sad stvarno sve snage uloziti u Emerija, a ako ne bude islo onda Spaletti, nema trece opcije.
I sta je sa Lippijem, gdje je taj uopste? Eh, kako bi nam i on dobro dosao, jos se i spominjao kao moguce rijesenje za trenera, al' to je vec u domenu naucne fantastike.
a nista, ovo mi haman mirise na jos jednu sezonu za zaborav, a da ce se tek iduce godine mozda ici na ancelotija i contea.
sto ne bi ni bilo lose jer bi to bio nagovjestaj nekih boljih vremena, al' ja vise stvarno nemam zivaca za cekanje i trpljenje jos jedne ovakve sezone u nizu...

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !