AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

farukzidane
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la farukzidane » 02 jun 2015, 00:45

Chinaglia je napisao/la:čuj nabijao cijenu, a izjava nakon što je potpisao za Juve, možda od danas ili jučer :rol:
cija izjava,,zamparinija,,on je smijesan,,lik laze ko niko,,,njega samo lova zanima,,,da je milan ili shinter ili bilo ko ponudio vise,,,nikad on nebi dao da predje u juve,,
Dybala je izjavio da je samo zelio u juve,,,samo da je kojim slucajem City se javio sa duplo vecom platom,,nisam siguran sta bi tada on uradio

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jun 2015, 03:27

Hvala bogu sto se rijesavamo ovog smeca, samo zali boze sto ni centa za njih ne uzese. Ostalo je mozda jos oko 5 kriticnih likova i sve bi to preko ljeta trebalo letiti.

A eto, ja bas imam utisak da nisu lagali kada su rekli da ce ulozit oko stotinjak eura (ili bar nesto priblizno tome) :mrgreen: naravno, necu da se zanosim jer dok svojim ocima ne vidim, ja ne vjerujem, ali moram priznati da nikada prije nisam cuo da ovako pricaju i obecavaju par top pojacanja. Obicno je to bilo "mi smo Milan, najtrofejniji klub na svijetu, imamo LS u DNA, imamo za cilj trece mjesto bla bla bla", ali da sam cuo da konkretno najavljuju velike promjene i veliki novac za pojacanja, nisam.
Ja sam optimistican, pa cemo vidjeti sta ce dalje biti. :beba:

ali treba rijesavati ovo oko trenera, to mi je najveca muka od svega :crazy:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 jun 2015, 17:43

Klopp odmara, Rafa u Realu, Miha u Napoliu, Conte u reprezentaciji... Znači Carlito ili Brocchi :lol: :think:

Doduše rekli su da će se Karlo izjasniti do srijede tj. do sutra valjda? :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 jun 2015, 19:05

Emery 8-)
Il Club più titolato al mondo!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 jun 2015, 19:08

muxa je napisao/la:Emery 8-)
Liga Prvaka yebiga :(

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 jun 2015, 19:40

Ma da su oni njega kontaktirali i ponudili mu klupu pa on odbio ok,al oni ni ne razmisljaju o njemu i Klopu

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 jun 2015, 19:47

Skupoo šta ćeš :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jun 2015, 20:14

Karlo rekao zvanicno ne. Yebi ga... :plac:

E sad tek postaje problem koga dovesti jer osim Emerija nemamo izbora, a ni on mi se ne cini lud za idejom da dodje ovdje.
Da makar Mihajlovic hoce preuzeti Napoli, pa da se bar malo razrahatimo, al' sad je i on jedna od top opcija. :salut:

Sta mislite o Donadoniju? :hmmmmm: Vise sam recimo za njega nego Mihu i Montelu, al' daleko od toga da mi se i on svidja.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 jun 2015, 20:19

Pa Donadoni je od dva zla manje. Šta je sa Spalletijem? Mada sam za njega čuo da bi mogao u Fenerbahce...

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 jun 2015, 20:22

Spalletti, Montella, Prandelli, Sarri, ima vrlo dobrih trenera za izabrati.

Šta imate protiv Aeroplanina?
Milan's alternatives to Ancelotti are Donadoni, Mihajlovic & Montella.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 02 jun 2015, 20:27

ovo odbijanje ancelotija najvjerovatnije znaci i da nece biti dovedena neka zvucna pojacanja, tako da nam slijedi jos jedna sezona za zaborav :/
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jun 2015, 20:28

Iskreno, koga bi to od navednih doveo u Juventus? :mrgreen:

Ako se Milan zeli pojacati ove sezone i vratiti u utrku za Evropu, nijedan od tih trenera mi ne ulijeva neku nadu i sigurnost da ce se moci izboriti sa svim tim, pogotovo taj Sarri i Montela koji je prosjek od trenera.
Od svih jedino moze proci mozda Spaletti, al' nesto cisto sumnjam da ce doci.

A nista, sad se baciti u utrku za Emerija jer nemamo drugog dovoljno dobrog izbora. Koliko god i sta god trazio, daj mu, samo da dodje. :zzz:

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 02 jun 2015, 20:34

Ako dovedu Montellu onda lagano neka idu u tri p.m i oni i njihova renesansa u klubu...nema iskustva glavni i najveci argument! !

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 jun 2015, 20:36

rope11 je napisao/la:Iskreno, koga bi to od navednih doveo u Juventus? :mrgreen:

Ako se Milan zeli pojacati ove sezone i vratiti u utrku za Evropu, nijedan od tih trenera mi ne ulijeva neku nadu i sigurnost da ce se moci izboriti sa svim tim, pogotovo taj Sarri i Montela koji je prosjek od trenera.
Od svih jedino moze proci mozda Spaletti, al' nesto cisto sumnjam da ce doci.

A nista, sad se baciti u utrku za Emerija jer nemamo drugog dovoljno dobrog izbora. Koliko god i sta god trazio, daj mu, samo da dodje. :zzz:
Iskreno, na početku sezone prije nego je Allegri došao, bilo kojeg od ove prve trojice. Za Sarrija nisam znao, ali ove sezone se pokazao kao vrlo dobar trener.

Jbg, niste u poziciji da birate između Kloppa, Mourinha i Lippija. Emery bi bio najbolji izbor, ali koliko je realno da on napusti Sevillu zbog ekipe sa 10. mjesta? Ja bih volio, ali sumnjam.

Ovi gore koje sam nabrojao su sve dobri treneri, ambiciozni, gore od trenutnog ne mogu. Spalletti bi po meni bio najbolji izbor, zna čovjek posao.

Po meni je veći problem u vašoj upravi gdje se ne zna ko pije, a ko plaća. Situacija kao kod nas sa Conteom se rijetko dešava, ali ni on ne bi mogao napraviti što je napravio bez pametnog rada i strpljenja uprave.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 jun 2015, 20:54

Za Ancelottija se znalo odmah ali je ovo bila jos jedna patka matorih celavaca. Od ovih ostalih koji se pominju Sarri je po meni najbolja opcija,dok Mihajlovica i Donadoni ja nebi volio vidjeti na klupi Milana. Al kako samo hladno obmanjuju navijace,te novi investitori,te Carlo a na kraju ce haman opet biti neki novi projekat :roll:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jun 2015, 20:57

Montella, Sarri ili Donadoni bi mogli napraviti solidan rezultat samo u slucaju da se ekipa pojaca i dovede par dobrih igraca koji su uostalom i obecani. Bez toga, jos jedna sezona za zaborav i borba za LE.
A realno, Fiorentina ima jacu ekipu nego Milan (ili bar jednaku), pa opet nista specijalno nije uradio s njima, Parma je u go.vnima i to mi je razumljivo, al' onakva ekipa da se nije mogla iskoprcati sa dna kroz citavu sezonu, to mi je malo tesko povjerovati. Dakle, Montella i Donadoni veliko ne jer nece donijeti nikakav napredak, a Mihajlovica da ne spominjem, da ga hoce vise Napoli maznuti da se razrahatim. :yawn:

E da, spominje se i Villas Boas, samo mi on jos fali u pm. :lolno:

Sad stvarno sve snage uloziti u Emerija, a ako ne bude islo onda Spaletti, nema trece opcije.
I sta je sa Lippijem, gdje je taj uopste? Eh, kako bi nam i on dobro dosao, jos se i spominjao kao moguce rijesenje za trenera, al' to je vec u domenu naucne fantastike. :crazy:

a nista, ovo mi haman mirise na jos jednu sezonu za zaborav, a da ce se tek iduce godine mozda ici na ancelotija i contea.
sto ne bi ni bilo lose jer bi to bio nagovjestaj nekih boljih vremena, al' ja vise stvarno nemam zivaca za cekanje i trpljenje jos jedne ovakve sezone u nizu... :crazy:

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 jun 2015, 20:58

Ma Berlusconi nastavlja po starom :puke:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 jun 2015, 21:02

Nije problem sto je Ancelotti odbio ponudu, problem je u razlogu,a to je sto mu nisu mogli dati garanciju da ce uloziti u ekipu. Ma nek vrate Seedorfa svakako ga placaju a nije nista losija opcija od Donadonija i Mihajlovica. Iskreno,svejedno mi vise. Dok kreten ne proda klub nema nama napredka.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jun 2015, 21:17

Sad je odjednom nekim cudom Miha prva opcija, a tip nema vise od 50 % pobjeda koji god klub da je vodio. I njima je to prva opcija? :facepalm:

Sekunda mi fali da se zakletem svim i svacim da ja ovaj Milan necu pratiti dok se stvari ne stabilizuju, pa ja stvarno nemam vise ni volje ni zivaca za ovo. :facepalm:
Mogu razumijeti da je kriza, da se nema para, ali prodaj onda klub krv ti yebem kad vidis da ne mozes vise, sta nas sve budalama pravis? :puke:

FORZA MILAN !

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 02 jun 2015, 21:18

Dajte sad onaj gif "deal with it" :lol: :lol:
embrace the chaos

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []