Tribine su sigurne apsolutno. Ne znam ko ti je to rekao, ali je pri izradi stvarno brinuto računa o tome. Ispod je i ogroman podtribinski prostor (ispod južne tribine on je već popunjen). Igra je koliko znam pregledna iz svih krajeva stadiona. Ja sam posmatrao iz svih mogućih pozicija. Jedino što eto malo kvari pogled jesu oni nosaci za zaštitnu mrežu. Njih je pet iza golova, pa eto pomalo zaklone ugao. I jedino kad sjediš u prvom redu zapadne tribine, ne možeš se ono fino zavalit u stolicu i biti u poluležećem polužaju.

U normalnom položaju i odatle možeš gledati fino.
Moj san je da se od ovoga napravi jedan tipican engleski stadion. Nekako bih volio da to najviše bude kao Halivel Džons stadion, koji je istina samo za ragbi, ali je meni on prelijep.
Mjesta za dogradnju na žalost ima samo sa dvije bočne strane. Dakle, strane iza golova bi morale ostati ovakve, eventualno da se malo ušminkaju i stavi krov. Dok sa druge strane za obje tribine dužinom stadiona ima prostora za rekonstrukciju, ali kao što ti kažeš ovač četvrta i nije potrebna (trenutno ima samo 6 betonskih redova).
Što se tiče ulaza, ovdje na slici se ne vidi, ali sa obje strane krova, odmah uza zid imaju ostavljena još dva ulaza, pa bi na toj tribini potencijalno bil četiri ulaza. Već imaju i stepenice, ali je zbog sigurnosti tu stavljena ograda i može se samo preskočiti u slučaju neke nužde (kao onomad u prijateljskoj Slavije i Sarajeva kada su ljudi krenuli da preskaču

). Evo to možeš ovdje da vidiš-

Po meni je čak ovo i bolje rješenje nego rupa na sred tribine.
Ali neće to zadugo da se desi. Sad nam je najbitnije da neko teren završi.

A koliko sam čuo spremna je i kupovina stolica za tribinu iza gola gdje su domaći navijači.