U Hrvatskoj svijecom moras traziti sponzore, to je cista ekonomija, premala trzista za velika ulaganja. Klubovi su rupe bez dna, Zeljo i Siroki su odmakli daleko po pitanju opstojnosti, te se moze reci da su dva najbolja kluba u BiH. Zeljo sa Beganovicem i Hadziahmetovicem ima garanciju za solidnu sezonu, ima tu jos par juniora, mislim na br. 7 cudo od momka, Dino, onda onaj Hiros il'tak'nekako, br. 4 stoper sa Č nekako, taj je vec danas bolji od Kosorica, zapravo taj momak je stoper kakav jos nije igrao u premijer ligi, nikada se ne povlaci, napada prema naprijed. Adzem je doktor za mlade igrace, ustroj Zeljinog pogona je fantasticaan, dosta mladih trenera koji zele ulagati u sebe, Mulalic, Joldic, Amar je to znalacki ustrojio. Samo malo poboljsati infrastrukturu i Zeljo je u vrhu regije 100%.zaboljisportuBiH je napisao/la:Nije presudno jer imamo recimo na fejsu 150000 like-ača pa će i oni vijdeti, ali genrealno znam vrlo dobro kako to funkcioniše i vjerujte mi te velike firme ne daju baš tako lako novac. BiH je specifična jer npr neka banka neće tako lako dati novac ako pokriva prostor cijele BiH jer će joj zmajeriti u BL ako da Želji. Isto tako ako da Želji mora dati i Sarajevu i sl. Generalno mi i pitari smo sami sebi dušmani po tom pitanju. Većina se odlučuje da neda nikome. Isto tako privatnici se diče ljubavlju ali generalno veoma malo daju, aa htjeli bi da se puno pitaju itd itd i to za nešto o čemu nemaju pojama. VJerujte mi da nije lako naći sonzora za keš. ZA neku kompenzaciju nije problem, ali keš e to nije lako.
A za članstvo fakat ne mogu ponavljati, Gredić je tu fulio skroz ponovo govorim
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Pretjera ga ti brate posteno....
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
moze li taj pp; drugi put molim 

Previse serete za dresove. Vi bi i kvalitet i dizajn i jos da bude jeftin. A prosjek jedva 2000, kad nas bude 6000 onda možete birati.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Navedi u cemu, Zeljo vec dosta sezona ima vlastite igrace, Zeljin bod u premijer ligi kosta deset puta manje vec bod Sarajeva i Zeljo se bori do kraja. Meni je isto ko ce biti prvak, al' Zeljo je definitivno dobio puno vise od ove sezone vec bilo koji klub. Prikljuceni su juniori, a jos sam siguran da trojica, cetvorica jos mogu, to ti je deset domacih momaka, lako sloziti sezonu.ZZtop10 je napisao/la:Pretjera ga ti brate posteno....
Vita est militia

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
U tome da je Čubara bolji od Ace sada,da je stoper kakvog ova liga nije vidjela, Adzem doktor i sl.UltrasNotRed je napisao/la:Navedi u cemu, Zeljo vec dosta sezona ima vlastite igrace, Zeljin bod u premijer ligi kosta deset puta manje vec bod Sarajeva i Zeljo se bori do kraja. Meni je isto ko ce biti prvak, al' Zeljo je definitivno dobio puno vise od ove sezone vec bilo koji klub. Prikljuceni su juniori, a jos sam siguran da trojica, cetvorica jos mogu, to ti je deset domacih momaka, lako sloziti sezonu.ZZtop10 je napisao/la:Pretjera ga ti brate posteno....
Dino Hasanovic jeste fin igrac ali ima dosta toga na cemu treba raditi, Hiros zna s loptom sve uraditi ali bas cesto pretjera i bude sebican.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Da, taj Cubara je stoper kakvi se traze, to je poseban, moze biti, preciznije. Takticke stvari su vec nesto drugo, a Adzem je za mlade igrace doktor, vjeruj. Medjusobno se uvazav sa juniorima, to je posebno tesko.ZZtop10 je napisao/la:U tome da je Čubara bolji od Ace sada,da je stoper kakvog ova liga nije vidjela, Adzem doktor i sl.UltrasNotRed je napisao/la:Navedi u cemu, Zeljo vec dosta sezona ima vlastite igrace, Zeljin bod u premijer ligi kosta deset puta manje vec bod Sarajeva i Zeljo se bori do kraja. Meni je isto ko ce biti prvak, al' Zeljo je definitivno dobio puno vise od ove sezone vec bilo koji klub. Prikljuceni su juniori, a jos sam siguran da trojica, cetvorica jos mogu, to ti je deset domacih momaka, lako sloziti sezonu.ZZtop10 je napisao/la:Pretjera ga ti brate posteno....
Dino Hasanovic jeste fin igrac ali ima dosta toga na cemu treba raditi, Hiros zna s loptom sve uraditi ali bas cesto pretjera i bude sebican.
Vita est militia
Please PP
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Slazem se ja da je on veliki potencijal.Sama cinjenica da je vec odigrao nekoliko utakmica za seniore Olimpica govori dovoljno o tome ali da je sada bolji igrac od Kosorica, sigurno nije.UltrasNotRed je napisao/la:Da, taj Cubara je stoper kakvi se traze, to je poseban, moze biti, preciznije. Takticke stvari su vec nesto drugo, a Adzem je za mlade igrace doktor, vjeruj. Medjusobno se uvazav sa juniorima, to je posebno tesko.ZZtop10 je napisao/la:U tome da je Čubara bolji od Ace sada,da je stoper kakvog ova liga nije vidjela, Adzem doktor i sl.UltrasNotRed je napisao/la: Navedi u cemu, Zeljo vec dosta sezona ima vlastite igrace, Zeljin bod u premijer ligi kosta deset puta manje vec bod Sarajeva i Zeljo se bori do kraja. Meni je isto ko ce biti prvak, al' Zeljo je definitivno dobio puno vise od ove sezone vec bilo koji klub. Prikljuceni su juniori, a jos sam siguran da trojica, cetvorica jos mogu, to ti je deset domacih momaka, lako sloziti sezonu.
Adzem radi odlican posao sa juniorima i u tome se u potpunosti slazem samo "doktor" je malo teska rijec.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Daj navedi par ekipa u svijetu da na kraju sezone potpisuju i predstavljaju generalnog sponzora ?Baja_Zvjerka je napisao/la:Receno je da ce generalni biti do kraja maja, ni traga ni glasa tome.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A za tu temu ima mnogo nacina da se navijaci aktiviraju ili sta vam je vec prica..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Kako se tema ne bi pretovrila u privatni cirkus jednog forumaša, opcija slanja privatnih poruka za korisnika Super je isključena.
Ukoliko nastavim čitati postove "molim vas PP", mogu poisključivati i opcije primanja privatnih poruka za pojedince.
Ukoliko nastavim čitati postove "molim vas PP", mogu poisključivati i opcije primanja privatnih poruka za pojedince.
-
- Kontakt:
Ja sam clan kluba od pocetka pa bi mi isto bilo zanimljivo da me klub obavijesti bar o necemu vezano za klub, da dobijem poruku da imam neki popust u fan shop, neku malu sitinicu kao da cestitaju rodendan, ne moraju nista spektakularno. Pa bi to bilo pametnije da neko predlozi u klubu da se malo vodi racuna o tome, a ne da je razlika izmedu mene clana kluba i onog koji nije na istom nivou. Pustimo se foruma, puno bi zanimljivije bilo. Od kad sam clan dobio sam mozda dvije poruke.FKZ1921 je napisao/la:Treba vidjeti sa administracijom da uvjet za registraciju na temi bude članstvo u klubu.
Bilo bi zanimljivo...

bez uvrede prema bilo kome, ali i on se ponasa kao uvrijedjena mlada. licno me ne interesuju te insajderske price, jer se nebrojeno puta pokazalo da se ne obistine. ne zelim reci da, bilo ko, ko pise i nagovjestava neke stvari na ovom forumu, izmislja, ali ako to vec radi, onda mora i stajati iza svojih rijeci i podnijeti kritiku ako se iste ne pokazu tacnim. za mene je svrseno ono sto se i konkretizuje, a to sto se nagadja i pise hoce li se dzeko prodati, hoce li nam mamic izaci u susret sa posudbom zakarica, hoce li amir produziti ugovor (jer nam klauzula o otkunom iznosu ne ide u prilog), imamo li za baju milionske ponude, hoce li veceras (u ponoc) potpisati generalni sponzor, jel amar nafat'o kakvog seika, jel neko vidjen kako dudla nargilu.... sve to (za mene) okaci macku o rep. samo konkretno i kad se ozvanici na ofocijelnoj, za mene je to zavrseno. i ja bih zelio da Zeljo stane na noge finansijski kolko je jucer, a kamoli u buducnosti, ali... svakom svoje.Virtu4l je napisao/la:I ovo sa superom postade cirkus.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
kakve ba insajderske informacije, a i ovi navalili "daj meni daj meni" ko da je pic.ka tine katanic.
ovo svako cuje malo sa strane po koju suplju, to objedini u pricu i onda po kafama prica "e ja sam ti upucen u klub, kupice nas ovaj.. doce nam onaj", a na zvanicnoj stranici kluba nidje nista, i tako 6 godina vec od kako sam na forumu
ovo svako cuje malo sa strane po koju suplju, to objedini u pricu i onda po kafama prica "e ja sam ti upucen u klub, kupice nas ovaj.. doce nam onaj", a na zvanicnoj stranici kluba nidje nista, i tako 6 godina vec od kako sam na forumu
Zadnja izmjena: pijanBabo, dana/u 02 jun 2015, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo boldirano je najbitnije. Informacija neće pobjeći, a iskreno ništa mi ne znači hoću li je znati sat, dan ili mjesec ranije, bitno je da se desi!starigrad je napisao/la:za mene je svrseno ono sto se i konkretizuje, a to sto se nagadja i pise hoce li se dzeko prodati, hoce li nam mamic izaci u susret sa posudbom zakarica, hoce li amir produziti ugovor (jer nam klauzula o otkunom iznosu ne ide u prilog), imamo li za baju milionske ponude, hoce li veceras (u ponoc) potpisati generalni sponzor, jel amar nafat'o kakvog seika, jel neko vidjen kako dudla nargilu.... sve to (za mene) okaci macku o rep. samo konkretno i kad se ozvanici na ofocijelnoj, za mene je to zavrseno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zanimljivo da si se bas ti oglasio na ovu moju opasku...bazatalenata je napisao/la:Ja sam clan kluba od pocetka pa bi mi isto bilo zanimljivo da me klub obavijesti bar o necemu vezano za klub, da dobijem poruku da imam neki popust u fan shop, neku malu sitinicu kao da cestitaju rodendan, ne moraju nista spektakularno. Pa bi to bilo pametnije da neko predlozi u klubu da se malo vodi racuna o tome, a ne da je razlika izmedu mene clana kluba i onog koji nije na istom nivou. Pustimo se foruma, puno bi zanimljivije bilo. Od kad sam clan dobio sam mozda dvije poruke.FKZ1921 je napisao/la:Treba vidjeti sa administracijom da uvjet za registraciju na temi bude članstvo u klubu.
Bilo bi zanimljivo...
-
- Kontakt:
A ko sam ja? Ti me kao znas?FKZ1921 je napisao/la:Zanimljivo da si se bas ti oglasio na ovu moju opasku...bazatalenata je napisao/la:Ja sam clan kluba od pocetka pa bi mi isto bilo zanimljivo da me klub obavijesti bar o necemu vezano za klub, da dobijem poruku da imam neki popust u fan shop, neku malu sitinicu kao da cestitaju rodendan, ne moraju nista spektakularno. Pa bi to bilo pametnije da neko predlozi u klubu da se malo vodi racuna o tome, a ne da je razlika izmedu mene clana kluba i onog koji nije na istom nivou. Pustimo se foruma, puno bi zanimljivije bilo. Od kad sam clan dobio sam mozda dvije poruke.FKZ1921 je napisao/la:Treba vidjeti sa administracijom da uvjet za registraciju na temi bude članstvo u klubu.
Bilo bi zanimljivo...
Može li i meniamko27 je napisao/la:moze li taj pp; drugi put molim
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Cuj iskljuciti poruke covjeku, eto ostale teme na forumu obiluju konstruktivnim postovima pa da se covjeku iskljuci pp radi ovoga.admin je napisao/la:Kako se tema ne bi pretovrila u privatni cirkus jednog forumaša, opcija slanja privatnih poruka za korisnika Super je isključena.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Levin, Proximic, Sarajevskigigant1921 i 66 gostiju.