FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa bolje je tako. Mogao je to uraditi drugacije. Poslati PP inace ko me salje naprimjer 10 ljudi. A ne javno pisati nesto da svi vide ali ce zaboga neko dobiti listu kao da je CIA u pitanju. Posalji brate ko me saljes i ne moraju svi javno vidjeti.
ma bjezi tzv navijaci otjerase skoro sve normalne ljude i one koje dolaze s provjerenim informacijama a i ovaj forum polako se pretvara u klix forum nazalosttm8782 je napisao/la:@super ne vidim razlog za nerviranjesamo laganini
51%--------49%
čovjek je napisao kako jeste - da je zasad riječ o spisku želja koji je struka dostavila upravi. zaista ne vidim razloga da se iko ljuti, al' eto.
Pa s obzirom na neka imena na spisku, bolje da ne znate, da se ne nervirate džaba.
Evo @pile će vam potvrditi moje riječi.

Nije prvi put da administracija glumi 1312 na ovoj temi.. Isto ko sto uklonise pdf Milomir Odovic sef strucnog staba FKŽ , tako da me nista vise ne cudi.. Afministracijo nemojte me pogresno shvatiti ali ne date jednom forumasu da salje poruke a drugima dozvoljavate da sa 520 profila spamaju temu.. Na dusu vam, al eto..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma ovdje ljudi samo lupaju i naglabaju o stvarima o kojima nemaju pojma. Volio bi znati čime se pojedini članovi foruma bave i koliko su para obrnuli nekim biznisom. Možda griješim, ali čisto sumnjam da su sve ovo uspješni biznismeni. Uzmu Želju koji ima plafon 150.000 simpatizera od toga možda 20-30 hiljada navijača od kojih 15% dolazi redovno na utakmice i pokušavaju da primjene recepte klubova koji imaju milione zaluđenih simpatizera sa mnogostruko većom kupovnom moći. Baš me zanima koliko ste vi para uspjeli obezbijediti od nekih sponzora za neke svoje projekte.DANDY je napisao/la:Pa zar nije dogovoreno i zar ne dogovaraju pa pogledaj koliko samo reklama novih ima.Virtu4l je napisao/la:U ovoj situaciji je bolje dogovoriti deset malih, nego neuspješno tražiti jednog velikog.DANDY je napisao/la:Virtual cijena reklame nije ista kad imas posjetu milju i po i kada imas deset milja o tome ja govorim.Da malo to laicki pojasnim nije ista cijena kada se reklama vtti u titovoj i kada se ista vrti na vratniku.Do nas je.....
Da i ja pokušam pojasniti neke stvari. Reklama na dresu vrijedi onoliko koliko je eksponirana, a eksponirana je toliko da je uživo vidi 3-4 hiljade ljudi i još desetak hiljada preko TV-a cca 30 puta godišnje. Npr. ako se zakupi nekoliko bilboarda na udarnim mjestima u gradu reklama će biti vidljivija, a koštaće neuporedivo maje. Što se tiče dresova i ostalih suvenira iz fan shopa, činjenica je da mi još uvijek nemamo dovoljno razvijenu svijest da kupovinom u oficijelnom fan shopu pomažemo direktno klubu. Zato imamo milion primjera gdje simpatizeri kupuju artikle na pijaci od nekih koji iskorištavaju imi i grb kluba za ličnu dobit. Što je najtužnije dosta tih artikala niti je jeftinija, niti kvalitetnija. Možda imamo velik broj ljudi koji prate ŽEljezničar na fb, ali nažalost članova imamo neuporedivo manje. Kada treba uzeti članski i pomoći klubu, što finansijski, a što kroz buduću ''privlačnost'' spozorima, većina ima neke izgovore i ne kupe člansku.....nažalost sve je ovo začarani krug iz kojeg se može izaći, ali to može samo ako se ide postepeno.
Kakve su šanse da ovog vašeg dovedemo?Pappy je napisao/la:Pa s obzirom na neka imena na spisku, bolje da ne znate, da se ne nervirate džaba.![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
ja mislim da ce se to tesko izvesti,.bagrcavi je napisao/la:Kakve su šanse da ovog vašeg dovedemo?Pappy je napisao/la:Pa s obzirom na neka imena na spisku, bolje da ne znate, da se ne nervirate džaba.![]()
Željezničar živimo !
mahir kariciz slavije bi nam dosao ko budali samar razvio se u extra igraca.katakomba je napisao/la:ja mislim da ce se to tesko izvesti,.bagrcavi je napisao/la:Kakve su šanse da ovog vašeg dovedemo?Pappy je napisao/la:Pa s obzirom na neka imena na spisku, bolje da ne znate, da se ne nervirate džaba.![]()
51%--------49%
Ni ja nisam mislio na Karića, prioritet bi bar po meni bio jedan drugi igrač, a Karić bi nam za klupe bio solidan..bagrcavi je napisao/la:Ne znam ja na koga vi mislite, ali ja ne mislim na Karića.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ako je Govedarica u pitanju ja ga vala ne bih,kad god sam ga gledao djelovao je bas nezainteresovanobagrcavi je napisao/la:Ne znam ja na koga vi mislite, ali ja ne mislim na Karića.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Itekako je moguće naći sponozora, jer da se gledaju samo ti parametri koje si naveo, niti jedan klub u ligi ga ne bi imao. Reklama na dresu najvećeg i najuspješnijeg kluba u državi nema istu težinu kao bilbord u Titovoj. Eto ovi iz Mepasa, Turkish airlinesa, RM-LH, Tuzlanskog pilsnera, M-TEL, itd, njihovi klubovi igraju pred 30 milja svaku tekmu, prodaju pola miliona dresova godišnje pa su odlučili da im budu sponzori.ublehas je napisao/la:Ma ovdje ljudi samo lupaju i naglabaju o stvarima o kojima nemaju pojma. Volio bi znati čime se pojedini članovi foruma bave i koliko su para obrnuli nekim biznisom. Možda griješim, ali čisto sumnjam da su sve ovo uspješni biznismeni. Uzmu Želju koji ima plafon 150.000 simpatizera od toga možda 20-30 hiljada navijača od kojih 15% dolazi redovno na utakmice i pokušavaju da primjene recepte klubova koji imaju milione zaluđenih simpatizera sa mnogostruko većom kupovnom moći. Baš me zanima koliko ste vi para uspjeli obezbijediti od nekih sponzora za neke svoje projekte.
Da i ja pokušam pojasniti neke stvari. Reklama na dresu vrijedi onoliko koliko je eksponirana, a eksponirana je toliko da je uživo vidi 3-4 hiljade ljudi i još desetak hiljada preko TV-a cca 30 puta godišnje. Npr. ako se zakupi nekoliko bilboarda na udarnim mjestima u gradu reklama će biti vidljivija, a koštaće neuporedivo maje. Što se tiče dresova i ostalih suvenira iz fan shopa, činjenica je da mi još uvijek nemamo dovoljno razvijenu svijest da kupovinom u oficijelnom fan shopu pomažemo direktno klubu. Zato imamo milion primjera gdje simpatizeri kupuju artikle na pijaci od nekih koji iskorištavaju imi i grb kluba za ličnu dobit. Što je najtužnije dosta tih artikala niti je jeftinija, niti kvalitetnija. Možda imamo velik broj ljudi koji prate ŽEljezničar na fb, ali nažalost članova imamo neuporedivo manje. Kada treba uzeti članski i pomoći klubu, što finansijski, a što kroz buduću ''privlačnost'' spozorima, većina ima neke izgovore i ne kupe člansku.....nažalost sve je ovo začarani krug iz kojeg se može izaći, ali to može samo ako se ide postepeno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sam ga gledao za mladu repku jednu tekmu i još jednu ili dvije utakmice Slavije i baš mi se svidio kao igrač. A dodatni plus je to što mu je 21. godina. Al' da ga ne reklamiramo daljebistrikboy je napisao/la:Ako je Govedarica u pitanju ja ga vala ne bih,kad god sam ga gledao djelovao je bas nezainteresovanobagrcavi je napisao/la:Ne znam ja na koga vi mislite, ali ja ne mislim na Karića.

DRUG NEBI TI PUNCA
Najbitnija stvar je da Odović zna šta mu nedostaje za jednu dobru ekipu. U tom pravcu je i napravio ovu listu o kojoj se ovdje priča. Naravno da neće svi igrači sa te liste biti dovedeni i da će možda neki doći i mimo te liste. Ali ako je suditi po Odinim željama pravi se dobar tim a u duhu dosadašnje politike mladih i perspektivnih igrača. Obzirom da je Odović već 2 put napravio odličan rezultat sa Željom mislim da zaslužuje naše povjerenje i u narednoj sezoni. Ja sam ubjeđen da idemo stepenik više bar sa kvalitetom igre.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
vrbanjusa je napisao/la:Najbitnija stvar je da Odović zna šta mu nedostaje za jednu dobru ekipu. U tom pravcu je i napravio ovu listu o kojoj se ovdje priča. Naravno da neće svi igrači sa te liste biti dovedeni i da će možda neki doći i mimo te liste. Ali ako je suditi po Odinim željama pravi se dobar tim a u duhu dosadašnje politike mladih i perspektivnih igrača. Obzirom da je Odović već 2 put napravio odličan rezultat sa Željom mislim da zaslužuje naše povjerenje i u narednoj sezoni. Ja sam ubjeđen da idemo stepenik više bar sa kvalitetom igre.

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
On zaslužuje da nas vodi sve dok Amar ne odluči da se vrati. Sad bih pristao na Odovića narednih pet sezona.vrbanjusa je napisao/la:Obzirom da je Odović već 2 put napravio odličan rezultat sa Željom mislim da zaslužuje naše povjerenje i u narednoj sezoni. Ja sam ubjeđen da idemo stepenik više bar sa kvalitetom igre.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Drug nije poenta samo naljepiti nešto na dres. Od svih ovih sponzora jedino Turkish daje para koliko mi tražimo (a navodno i dosta više). Ako si slušao Almirov intervju mogao si čuti šta čovjek kaže, a rekao je parafraziram: imamo sponzore koji daju 100.000,00 godišnje, ali to nije dovoljno da budu generalni sponzori i da stoje na dresu. Za to tražimo minimalno 200.000,00. Zar je to toliko teško razumjeti. Izgleda da treba staviti na dres bilo šta da bi pojednici bili zadovoljni.Virtu4l je napisao/la:Itekako je moguće naći sponozora, jer da se gledaju samo ti parametri koje si naveo, niti jedan klub u ligi ga ne bi imao. Reklama na dresu najvećeg i najuspješnijeg kluba u državi nema istu težinu kao bilbord u Titovoj. Eto ovi iz Mepasa, Turkish airlinesa, RM-LH, Tuzlanskog pilsnera, M-TEL, itd, njihovi klubovi igraju pred 30 milja svaku tekmu, prodaju pola miliona dresova godišnje pa su odlučili da im budu sponzori.ublehas je napisao/la:Ma ovdje ljudi samo lupaju i naglabaju o stvarima o kojima nemaju pojma. Volio bi znati čime se pojedini članovi foruma bave i koliko su para obrnuli nekim biznisom. Možda griješim, ali čisto sumnjam da su sve ovo uspješni biznismeni. Uzmu Želju koji ima plafon 150.000 simpatizera od toga možda 20-30 hiljada navijača od kojih 15% dolazi redovno na utakmice i pokušavaju da primjene recepte klubova koji imaju milione zaluđenih simpatizera sa mnogostruko većom kupovnom moći. Baš me zanima koliko ste vi para uspjeli obezbijediti od nekih sponzora za neke svoje projekte.

A sta ako vam kazem da su se nasi raspitivali za jednog igraca slavije a on se zove oglecevac ali najvjerovatnije nista od toga ako neko ne zna i on je prosao skolu fudabla gore kod mrtvacice gdje igra pogan.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Iskreno, veliki sam Amarov fan (sinu dao ime po njemu) ali sad su mi pomješana osječanja. Oda forsira igru koja se meni sviđa a Amar forsira titule koje mi se također sviđajuVirtu4l je napisao/la:On zaslužuje da nas vodi sve dok Amar ne odluči da se vrati. Sad bih pristao na Odovića narednih pet sezona.vrbanjusa je napisao/la:Obzirom da je Odović već 2 put napravio odličan rezultat sa Željom mislim da zaslužuje naše povjerenje i u narednoj sezoni. Ja sam ubjeđen da idemo stepenik više bar sa kvalitetom igre.

VAŽNO JE BITI ČLAN!
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, keli, mavi, nedimmmm1337 i 70 gostiju.