FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

___Benny___
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la ___Benny___ » 20 apr 2010, 23:26

FC BAYERN je napisao/la:
___Benny___ je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Omko, ne mozemo mi pobjeci od uloge favorita, kako god okrenes. :P Ali pusti nas i nasa predvidjanja, bitnije je kako ce sutra igraci uci u utakmicu. Ja vjerujem da oni Lyona manje podcjenjuju nego neki od nas.
A to je vaznije.
ma bayern je masina.,kad su bili oni praovi za osminu molio sam boga da dobijemo bayern,.jer su bili katastrofa,pa i u cetvrtfinalu jer.,su takodjer bili neubjedljivi protiv fiorentine i uz pomoc sudija.,ali sad,.pa prije bi uzeo real nego bayern,.ljudi ubise,.jos vam je ovaj robben stalno povrijedjen,.kao kod nas RVP,.,izgleda da u holandjana nesto genetski ne stima,.,ocekujem finale bayern-inter .,kakvo ce to nadmudrivanje biti.,2 smijem se usuditi najbolja takticara na svijetu uz hiddinka,
Dovoljno je reci da je Mourinho nekad bio pomocnik LvG.
to zanci da je imao dovoljno toga i da nauci,.,i da ga mozda i prestigne.-.-jer ,.only one is the special one??!!!!!!!!!
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 20 apr 2010, 23:32

Da tako je imao je mnogo cega da nauci, e sad da ga prestigne u tolikom kratkom periodu hmmmm... moguce je :D

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 21 apr 2010, 00:10

Jusuf Coric 96 je napisao/la:
CoDe je napisao/la:
Jusuf Coric 96 je napisao/la:AJMO SVI NA FACEBOOK I POSTANITE FAN FC BAYERNA,IDITE NA OVAJ LINK

http://www.facebook.com/search/?post_fo ... 272&ref=ts

POSTANITE FAN I PREDLOŽITE PRIJATELJIMA.DA VIDIMO KOLIKO IMAMO NAVIJAČA BAYERNA NA FACEBOOK-U................SVI POSTANITE FAN PLSSSSSSSSSSSSSS..... :D :D :D :D I AKO NIJE PROBLEM PREDLOŽITE SVOJIM PRIJATELJIMA......ZA SADA IMAMO 50 ČLANOVA :cry: :cry:

Molim te Kopirao si moj FAN CLUB FC BAYERN koji je osnovan da bude bas napravljen kao sto postoji FAN CLUB BARCE,ARSENALA I MANCHESTERA..

Zato predlozi nek se ubace tamo imat ches administratora meni nije do clanova nego da bude istisnski navijaca Bayerna kao sto sam ya
Koji tvoj fan klub???I šta osnovan da bude napravljen kao sto postoji FAN CLUB ............Šta da predložim nek se ubace ...........................Ništa ja tebe ne kontam

Osnovana je grupa na FB da bi se prikuilo sto vise clanova za osnivanje FAN CLUBA KAO STO POSTOJI ARSENALOV BARCIN I MUTD FAN CLUB U BIH..JeL me kontas a ne samo na FB UKUCAJ

FAN CLUB FC BAYERN I WIDJET CHES...
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2010, 00:19

omerbavarac je napisao/la:
Ballack2311 je napisao/la:Izgleda da ćemo u finalu morati izbaciti i treću žabarsku ekipicu :D
Ljudi će nas zamrziti, misliće da imamo nešto protiv njih :mrgreen: :mrgreen: ni slučajno :?
Polako druze, prvo imamo Lyon na putu, pa ako njih prodjemo tek onda trebamo razmisljati i finalu.
Vidim da je dosta momaka uguralo Bayern vec u finale, a kako se to moze obiti o glavu. Ne treba podcijeniti protivnika, a i samo znamo kakav je Lyon. Izbacili su jedan Real, pa u grupnoj fazi nadigrali i L'pool, e zbog toga treba imati respekta prema njima.
Tako,tako se kuca pravi od temelja. ;)
Kad vidim pojedine cestito ni od rogova poceli nisu ili upalili rostilj a zec u sumi.
Onda nista drugo nego da se covijek nasmije.
Kad se dobro zna da su tako i Realovci umjesto zeca go-vno pojeli :mrgreen:
A i Bordoux je bio skocio dok ne upade i dobro se razbi od ledinu. :lol:
Uostalom i Barcini ''pitomci'' su vec kontali da se pobijedom vrate kuci.Pa ih nesto zveknu po usima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 apr 2010, 00:25

harishp je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:
Ballack2311 je napisao/la:Izgleda da ćemo u finalu morati izbaciti i treću žabarsku ekipicu :D
Ljudi će nas zamrziti, misliće da imamo nešto protiv njih :mrgreen: :mrgreen: ni slučajno :?
Polako druze, prvo imamo Lyon na putu, pa ako njih prodjemo tek onda trebamo razmisljati i finalu.
Vidim da je dosta momaka uguralo Bayern vec u finale, a kako se to moze obiti o glavu. Ne treba podcijeniti protivnika, a i samo znamo kakav je Lyon. Izbacili su jedan Real, pa u grupnoj fazi nadigrali i L'pool, e zbog toga treba imati respekta prema njima.
Tako,tako se kuca pravi od temelja. ;)
Kad vidim pojedine cestito ni od rogova poceli nisu ili upalili rostilj a zec u sumi.
Onda nista drugo nego da se covijek nasmije.
Kad se dobro zna da su tako i Realovci umjesto zeca go-vno pojeli :mrgreen:
A i Bordoux je bio skocio dok ne upade i dobro se razbi od ledinu. :lol:
A dosta smo se i mi razbijali, tolike godine. Vrijeme je da i mi nekog razbijemo. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2010, 00:27

Znas sta u je u tome problem. 8-)
Tako isto i Lyonci razmisljaju,al u sebi ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 apr 2010, 00:32

harishp je napisao/la:Znas sta u je u tome problem. 8-)
Tako isto i Lyonci razmisljaju,al u sebi ;)
Progovorice prije pocetka utakmice. :D
Vjerujem da ih niko ne podcjenjuje, barem sto se tice Bayerna i cijelog rukovodstva, ali dobro je Gero rekao, ne mozemo pobjeci od uloge favorita. Siguran sam da nas vecina ne bi stavila na taj polozaj, ali zbog historije dobijamo ovlastenje za takvo nesto. Lyonu respekt, ogromni respekt, jer tim koji tako lako izbaci Real nije ni malo lagan protivnik.
Mozda nas ocekuju teze utakmice, nego li one protiv Uniteda. :| :|
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2010, 01:04

Samo jedna stvar sto se Lyona tice.
Od deset mogucih utakmica a igrali su i protiv Liverpoola,Fiorentine,Reala,Bordouxa one Madzare i Anderleht nebi da spominjem ali eto ni oni nisu nista vise ucinili.Znaci od svih tih deset ili dvanaest tekmi ni jednu tekmu nisu primili vise od jednog gola.
Iako su im protivnici bili koji vrlo lako utjeraju dva,tri ili vise gola.Uostalom igrali ste protiv dva ista protivnika kao i Lyon pa znate kako to ide. ;)
Sto se tice favorita to je mac sa dvije ostrice.Jako puno favorita ispalo samo u ovim knock down tekmama
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 apr 2010, 01:20

harishp je napisao/la: Kad vidim pojedine cestito ni od rogova poceli nisu ili upalili rostilj a zec u sumi.
ma mi se samo suzdrzavamo velikih rijeci, nismo pohlepni, opaki, arogantni...ali u nama tece vrela krv, koja nam ukazuje da se sa nama nije saliti. :lol: svi moguci neprijatelji bayerna su sada lansirali ovu vijest o riberyju, slucajnost? mozes misliti :mrgreen: , ipak imam utisak da ce im to prouzrokovati kontraefekat.

ribery ce odluciti utakmicu, iako je imao nekakvih problema pa nije trenirao jucer. kapiten bayerna, koji ce mi faliti na danasnjoj utakmici, u nedavnom intervju-u istice da je bilal vazniji igrac za ekipu nego njegov sunarodnjak, drugi genije koji bayo ima.

ova slika sa treninga govori u kakvom je raspolozenju ovaj prestupnik. :D
slika
Vom Jäger zum Gejagten

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 21 apr 2010, 03:06

hahahaha na toj slici je za 10 :lol:
Ma neka ga vala i Ribery umocio malo 8-) sigurno mu je dojadila i ona zenturaca :roll:
Pravi vjernik nema sta :mrgreen: Jedva cekam utakmnicu :!:

Nego ljudi sta je sa onim Rz88 ili sadasnji Neutral vidim nema ga ???

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 21 apr 2010, 09:38

znaci, finale inter vs. baya :twisted:

da se sinoc igralo 10. utakmica, jedna iza druge, barca bi dobila 9.
ali, bitna je ona jedna koja se igrala u 1/2 finalu lp i tu jednu uzimaju slabiji.
murinjo je interniste nalozio da igraju do besvjesti, zato su im u zadnjih 15-20 minuta trebale pumpice.

volim broj sedam(7).
sedmerica igraca cicamace imaju po jedan zuti karton, medju njima i nas alkoholic, pardon, pjanic.
bas bi mi bilo godra da sudija veceras pocne dijeliti zute kao sto je dijelio onaj nesretnik sinoc.
harise, tetkice stara, smijes li se opkladiti da ce im bayo veeras zabiti 3 ili vise gola?!

poglavice ne lafinaj. ribi je odradio kompletan zadnji trening!
ps
murinjo je bio galonjin prevodilac iliti onaj koji se nist´ ne pita, osim kad Trener progovori. 8-) :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 21 apr 2010, 12:43

Neznam da li ste čitali u avazu, ali mene brate nervira nas safet sušić kad kaže "bayern je imao sreće" joooj svašta bi mu rekao,kako tako jedan stručnjak može pominjati sreću da u najvećem takmičenju u svijetu jedan klub izbori polufinale, njemu je sreca pobijediti juventus 4-1 u torinnu, njemu je sreca vratiti sse u gostima protiv fiorentine nakon 2-0 i 3-1, njemu je sreca preokrenuti protiv manchestera zasluzeno 2-1 i na kraju njemu je sreca dati 2 gola manchesteru na old traffordu nakon 3-0,razočarao me je :evil:
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 21 apr 2010, 13:00

amel10071988 je napisao/la:Neznam da li ste čitali u avazu, ali mene brate nervira nas safet sušić kad kaže "bayern je imao sreće" joooj svašta bi mu rekao,kako tako jedan stručnjak može pominjati sreću da u najvećem takmičenju u svijetu jedan klub izbori polufinale, njemu je sreca pobijediti juventus 4-1 u torinnu, njemu je sreca vratiti sse u gostima protiv fiorentine nakon 2-0 i 3-1, njemu je sreca preokrenuti protiv manchestera zasluzeno 2-1 i na kraju njemu je sreca dati 2 gola manchesteru na old traffordu nakon 3-0,razočarao me je :evil:
To i govori o "Velikom stručnjaku".Bavio se sa turskim niželigašima pa sad misli da je pokupio svu pamet svijeta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 apr 2010, 13:56

secer je napisao/la: poglavice ne lafinaj. ribi je odradio kompletan zadnji trening!
Nisam ni rek'o da nije zadnji odradio, nego da nije u ponedjeljak trenirao. Ustvari, imao je dva dana slobodno, razlozi poznati. :D
Franck Ribéry ließ sich nichts anmerken. Nach zwei trainigsfreien Tagen nahm der Franzose am Dienstagmittag erstmals wieder am Mannschaftstraining teil
Veceras i Wahiba prisustvuje utakmici :?

slika
Vom Jäger zum Gejagten

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 21 apr 2010, 16:15

BAYERN-lyon 4-1 (robben,olic,ribery,muller, za goste pjanic) :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2010, 16:19

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:BAYERN-lyon 4-1 (robben,olic,ribery,muller, za goste pjanic) :D
I sta bi kad se probudi,sav mokar jelde :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 apr 2010, 16:25

Nekako mi ova utakmica miriše na mali broj golova. Moguće je da griješim, sa ovim ekipama(u ovoj fazi takmičenja pogotovo) se nikad ne zna. Ne vjerujem da će Bavarci imati onoliko slobodnog prostora kao protiv Hannovera, a isto tako ne vjerujem da će Lyon očitati lekciju kao što su to učinili slabašnom(mora se ovo napisati) Liverpoolu. Dakle, nekako mi vuče na 1:0. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2010, 16:38

geronimo je napisao/la: Veceras i Wahiba prisustvuje utakmici :?

slika
Sto je guzio po strani ,guzio je :mrgreen:
Sad mu vise ni kad igra utakmice ne vjeruje.
Sta ti je insan. :roll: :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 21 apr 2010, 17:22

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:BAYERN-lyon 4-1 (robben,olic,ribery,muller, za goste pjanic) :D
realno!
ta nismo mi real. doduse i real su izbacili na srecu!
neko rece da ce se lion otvoriti protiv bayerna?! :lol:
ako budu igrali otvoreno ne gine im petarda!
ps
u pravu e susic-bayern je mao srece. u ovom ntjecanu moras imati odredjenu dozu srece inace ces proci kao barca sinoc: primili su gol iz ofsajda, sudija im nijedosudio cist penal kada su interovci skrsili alvesa.
dakle, moras imati srece, a da je bayern prosao na srecu, to moze izjaviti samo laik.
pps
poglavice, u pravu si. zezn´o me je sky-ovac petrik vasacia.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 21 apr 2010, 17:37

Wahiba se dokazala pravom Bosankom i stala uz svog muža :D :D :D Pratila ga je na treningu da mu bude potpora i da ga nadgleda da ne bi skrenuo u neki elitni klub :lol: :lol: Čojk umočio, voli mlado, sr@nje se pojavila kad nije trebalo, alo džebi ga, i to je dio politike... Zato imam osjećaj da će Ribery večeras explodirati da se pokaže u pravom svjetlu ;)

Hoće li se večeras rukovati sa Gouvoom :?: :?

Uglavnom, neću postavljati nove statističke analize koje kao bikini, toliko otrkivaju, ali opet skrivaju najvažnije djelove :D (ali ću spomenuti da je u zadnjih 8 utakmica protiv francuskih ekipa, Bayern samo 1 pobjedio i to onu zadnju protiv Lyona), nego ću postaviti ovaj link da se malo veselimo pred večerašnju utakmicu :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

I da, FORZAAAAAAAAAAA BAYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERN!!!!!!!!!
Sent from my Philips Smart TV.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.