FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Očekujem dobru utakmicu, eto makar kao onu sinoc, mislim da Bayern sa ekipom kakvu ima moze napraviti spektakl, a i naravno favorit je, mislim da ćete makar tri uvalit.
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
@secer dobro jutro.secer je napisao/la:realno!BAVARAC DO GROBA je napisao/la:BAYERN-lyon 4-1 (robben,olic,ribery,muller, za goste pjanic)
ta nismo mi real. doduse i real su izbacili na srecu!
neko rece da ce se lion otvoriti protiv bayerna?!![]()
ako budu igrali otvoreno ne gine im petarda!
ps
u pravu e susic-bayern je mao srece. u ovom ntjecanu moras imati odredjenu dozu srece inace ces proci kao barca sinoc: primili su gol iz ofsajda, sudija im nijedosudio cist penal kada su interovci skrsili alvesa.
dakle, moras imati srece, a da je bayern prosao na srecu, to moze izjaviti samo laik.
pps
poglavice, u pravu si. zezn´o me je sky-ovac petrik vasacia.
Kad bi se cetvorke i petarde tako lako uvaljale.I crvenpaprikica bi jednom izvadio svoj slajbok i sav sretan rekao ''ev para ebem vas skrta''.Zaboravsi da je to sve do njega.
Vi izgleda ne kontate da onaj Bordoux koji vam uvaljao masala golova kao i Fiorentina tri u dva meca.
Lyonu nisu mogli zabiti vise od jednog gola,a vama masala iliti fajn natakarili.
Zbog takvih nacina pretjeranog optimizma iskreno se nadam ispadanju Bayerna pa makar zakuhao sa cijelim Minkenom
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@harishp, pratis li ti Bordo, u kakvom su padu forme, pa njih ce i Grenoble nakantati.
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
Jos gore kad od takvih fasujes obadvije utakmice.semafresh je napisao/la:@harishp, pratis li ti Bordo, u kakvom su padu forme, pa njih ce i Grenoble nakantati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nemoj porediti bordo iz jesenje forme i bayern iz aktuelne.harishp je napisao/la:Jos gore kad od takvih fasujes obadvije utakmice.semafresh je napisao/la:@harishp, pratis li ti Bordo, u kakvom su padu forme, pa njih ce i Grenoble nakantati.
Vom Jäger zum Gejagten
ajdi ba, ne prduckajharishp je napisao/la: @secer dobro jutro.
Kad bi se cetvorke i petarde tako lako uvaljale.I crvenpaprikica bi jednom izvadio svoj slajbok i sav sretan rekao ''ev para ebem vas skrta''.Zaboravsi da je to sve do njega.
Vi izgleda ne kontate da onaj Bordoux koji vam uvaljao masala golova kao i Fiorentina tri u dva meca.
Lyonu nisu mogli zabiti vise od jednog gola,a vama masala iliti fajn natakarili.
Zbog takvih nacina pretjeranog optimizma iskreno se nadam ispadanju Bayerna pa makar zakuhao sa cijelim Minkenom
tu lafinu "njesta sam reko, a nisam nista reko" mozes prodavat forumskoj omladini, meni jok.
bilo je vako, bilo je nako... daj izjasni se, kakav ce biti rezltat veceras?
evo ti ponuda, forumska legendo:
ja kazem da ce im bayern veceras zabit tri ili vise gola.
ako se smijes opkladiti-bujrum.
ko izgubi ne smije se pojaviti na forumui to barem godinu?!
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh ovo bi moglo biti zanimljivo. Rukavica je bačena.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja kad prdnem onda i mene samog za oci grize.secer je napisao/la:ajdi ba, ne prduckajharishp je napisao/la: @secer dobro jutro.
Zbog takvih nacina pretjeranog optimizma iskreno se nadam ispadanju Bayerna pa makar zakuhao sa cijelim Minkenom![]()
tu lafinu "njesta sam reko, a nisam nista reko" mozes prodavat forumskoj omladini, meni jok.
bilo je vako, bilo je nako... daj izjasni se, kakav ce biti rezltat veceras?
evo ti ponuda, forumska legendo:
ja kazem da ce im bayern veceras zabit tri ili vise gola.
ako se smijes opkladiti-bujrum.
ko izgubi ne smije se pojaviti na forumui to barem godinu?!
Vjerovatno kvalitetan grah.
Nije jarane godinu nego dozivotno sto se opklade tice.
@gero vrlo dobro zna da mene rijetko isaret vara
Ali to znaci vrijedi ovu tekmu,ne daju li tri ili vise golova nemoj da se pojavljujes ni kao Soda So Tuzla a kamoli @seceras.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
dakle opklada je pala.
vazi!
znaci nema pisanja pod ovim, ali ni pod drugim nikovima!
gero je svjedok.
hmmmm..bice nam dosadno bez harisa.
idemo baarciiiii, inter nas ceka!
vazi!
gero je svjedok.
hmmmm..bice nam dosadno bez harisa.
Bolje da si pjesmice sklapao nego letio pred rudu.secer je napisao/la:dakle opklada je pala.![]()
vazi!
gero je svjedok.
hmmmm..bice nam dosadno bez harisa.![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Opklada mi se ne svidja
ne zelim da izgubim bilo koga od vas dvojice. Onda i ja letim odavde ili cu samo navratiti kada Bayern igra.
Hajte vi ovo promjenite ili cu istu proglasiti nevazecom.
Trazili ste me za svjedoka, pa imam pravo da se mijesam.
Hajte vi ovo promjenite ili cu istu proglasiti nevazecom.
Vom Jäger zum Gejagten
Puno srece veceras Bavarci, bice dobra tekma, Bayern ce napadati to se zna, vidjecemo sta Lion moze, uglavnom uzivancija.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ne skiraj se, bolan, ubice ih bayo.geronimo je napisao/la:Opklada mi se ne svidjane zelim da izgubim bilo koga od vas dvojice. Onda i ja letim odavde ili cu samo navratiti kada Bayern igra.
Hajte vi ovo promjenite ili cu istu proglasiti nevazecom.Trazili ste me za svjedoka, pa imam pravo da se mijesam.
jedino ak´ ti je ono bas zao hareta, al´ ono bas,
Posto je poglavica ''ne dobro'' to jest kako bi indijanci rekli''zabolice ga ono izmedju usiju''geronimo je napisao/la:Opklada mi se ne svidjane zelim da izgubim bilo koga od vas dvojice. Onda i ja letim odavde ili cu samo navratiti kada Bayern igra.
Hajte vi ovo promjenite ili cu istu proglasiti nevazecom.Trazili ste me za svjedoka, pa imam pravo da se mijesam.
Nek za opkladu stavi mjesec dana kao potpis.''Ja sam najvece magare na forumu,kad se kladim na nesto sto znam da cu izgubiti''
Posteno i sa jedne i sa druge strane.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakva samoubilacka opklada.
Tako ti je to kad dobijes malo srece, pa onda hoces jos vise i na kraju ostanes bez icega. Steta ipak, secer je faca bio i ostao. 
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
ah napokon i tebe dugo te nisam vidio na temi tvog najdrazeg klubaTrasimaco je napisao/la:Kakva samoubilacka opklada.Tako ti je to kad dobijes malo srece, pa onda hoces jos vise i na kraju ostanes bez icega. Steta ipak, secer je faca bio i ostao.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma ono ..klasika, ja avatar a ti potpis.
Ili u gorem slucaju, ja avatar a hare tebi potpis.
Ovaj moj, mislim na potpis
je upravo djelo forumske tante.
@seco, evo ti kandidata ispod mene, da se malo svadjas.
Hajmo prstici moji, budite brzi. 
Ovaj moj, mislim na potpis
@seco, evo ti kandidata ispod mene, da se malo svadjas.
Vom Jäger zum Gejagten
- OLE SUPER FCB
- Kontakt:
realno!secer je napisao/la:BAVARAC DO GROBA je napisao/la:BAYERN-lyon 4-1 (robben,olic,ribery,muller, za goste pjanic)
ta nismo mi real. doduse i real su izbacili na srecu!
neko rece da ce se lion otvoriti protiv bayerna?!
ako budu igrali otvoreno ne gine im petarda!
Čuj ovog real izbacili na sreću.A što mrzim kada neko poslije utakmice kaže da je pobjeda na sreću.Da je real bio bolji zabili bi im 3 gola i prošli dalje.Nema tu sreće.Ako su bolji prošli bi...........
Lakse ce mu biti podnijeti da se ne pojavljuje nikako na forumu ,nego da mu ja ''potpu drmnem''geronimo je napisao/la:Ma ono ..klasika, ja avatar a ti potpis.Ili u gorem slucaju, ja avatar a hare tebi potpis.
![]()
Ovaj moj, mislim na potpisje upravo djelo forumske tante.
@seco, evo ti kandidata ispod mene, da se malo svadjas.Hajmo prstici moji, budite brzi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
moja prognoza za veceras je 2:1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.