Ne mora Medunjanin, ima Stilicdubrovnik je napisao/la:Znam ja adoo da je tebi Medunjanin favorit ali prika ja vec duze vrijeme imam mogusnost gledanja utakmica na Riazoru uzivo. Ja ga u ovom momentu ni u kakvim solucijama ne vidim u prvoj momcadi na terenu. Po meni se Medo gasi, volio bi da grijesim. Pitam se ako dodju Milicevic i Vrancic hoce li imati i mjesta u sastavu ali ajde da ti ne kvarim uzivanje u kombinacijama. Spor je do boga a ne igra u svom klubu skoro nikako. Ne zato sto je povrijedjen nego sto je igrac kojeg je pojelo vrijeme. Nadam se da nas moze razuvjeriti i makar bljesnuti jos koji put.adoo11 je napisao/la:Ma dobro, Medo i Djuric svakako ne mogu igrati zajedno ili jedan ili drugi.A svakako ti onda ostanu u igri Lulic, Izet/ Visca , Besic ...Pjanic iza napadaca ne moze dati max kao na zadnjem veznom, treba postaviti neki optimum tehnike i brzine.Imas dakle trkace Besica, Lulica, Viscu, Kolasinca, Zuku...a ovamo imas tehnicare Medunjanina, Pjanica, Dzeku, Izeta koji zacas mogu zabiti go.aqarius je napisao/la:Džeko,Đurić,Pjana,Medo,...de ljudi pa nemamo šanse,tako.To bi bilo super da je sa druge strane repka Papua Nove Gvineje,i da igramo što neko reče viktorije.Pa mi bi bili najsporija repka u zadnjih 50 godina kvalifikacija.Pa ova 4 igrača je 40% ekipe,uzmi 2 stopera i dva beka ..pa ko će onda igrati,ko će trčati za njihovim igračima,aaa jasno je, mi bi imali tehniku tako..pa telepatski sprečavali njihove napade.Samo Džekson napred,i Pjanu koji zna sve sa loptom i što više brzih pokretljivih igrača(Beša,Izet,Višća,Lulić)....pa onda u toku igre korigovati ako negdje baš puno škripi..
Ja samo ne mogu tvog ex favorita u prvom sastavu ustvari ne mogu ga ni na spisku , ne smeta mi ni Vrancic ni Milicevic kojeg ti najvise forsiras ovdje .
Da je Salihvic na spisku zagovarao bi ga na zadnjem veznom a Pjanica na desetku, dakle bez Medunjanina.
Dok se ne uvjerim u kvalitet navedenih ja vise vjerujem Seji , Medi, Mujdzi, Vedi...i za Prcica se pricalo da je svemirski brod pa eto sta bi sa njim.
Ne treba nama Miske doci ce nama Sanjin Prcic