Izbori
GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Taman htio stavit 
Izbori
Izbori
Bivši igrač Dinama i izbornik slovenske reprezentacije Srečko Katanec u najnovijem intervjuu za goal.com nahvalio Dinamo i njegovu omladinsku školu. Rekao ono što svakako već svi znamo, kako se u Dinamu radi vrhunski i kako je to 'čudo Božje, da nitko na svijetu nije toliko produktivan'. Osobno trener kojega bih volio jednoga dana vidjeti na klupi modrih. Čovik zna znanje i ima autoritet. Evo što je još rekao:
http://www.goal.com/hr/news/6936/eksklu ... ID=TP_HN_1
http://www.goal.com/hr/news/6936/eksklu ... ID=TP_HN_1
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Evo jedne zgodne tablice koja se tiče pretkola Lige Prvaka i nositeljstava. Dinamo zbog solidnog koeficijenta siguran nositelj u drugom i trećem pretkolu, za četvrto će nam kao i prošlih godina trebati neuspjesi favorita, točnije njih četiri od osam koji su ispred Dinama. No najprije, u drugom pretkolu Sarajevo najnepoželjniji protivnik, to su sve protivnici koji bi se morali proći, mada su se znali tu i tamo potkrasti nagazne mine poput Ludogorca ili Hazara koje se dosta teško prošlo, mora se biti oprezan u svakom slučaju. U trećem već dosta ozbiljnije, znao je Dinamo ranijih godina već u toj fazi 'zaribati' (Salzburg, Sheriff, Aalborg) pa se kroz play-off Europa Lige plasirati u skupine istoimenoga natjecanja, Partizan, Lech, Malmo, Maccabi sve vrlo ozbiljne ekipe.

U četvrtom pretkolu je dosad Dinamo uvijek (kad bi došao do njega) bio nositelj zahvaljujući ispadanjima favorita - obično njih dva ili tri. Ove godine još teža situacija, ali ništa nije nemoguće, 4/8 i nije toliko nerealno. Dinamo je tri godine zaredom bio u tom dijelu natjecanja, 2011. (Malmo) i 2012. (Maribor) su doveli do Lige Prvaka, dok je 2013. bečka Austrija zaustavila modre, poslavši nas u skupine Europa Lige. Čak i kad bi Dinamo ove godine bio nenositelj, klubovi s kojima bi se sučelio i ne djeluju nepremostivo - Salzburg je dosta slabiji nego prošle godine, nema Alana, Kampla, Gulacsija, Ilsankera i još nekih igrača, sa Celticom smo vidjeli da se možemo nositi, Steaua je isto u krizi, a Plzen radnička momčad koja gotovo da nema stranca u ekipi. Jedino Basel tu mislim iskače kvalitetom, ali daleko od toga i da se protiv njih ne može sa autoritativnim postavljanjem na terenu, ima Dinamo igrače za to. Ostali potencijalni nositelji (APOEL, Bate, Ludogorec) su isto vrlo nezgodne ekipe, ali pametnom igrom ih se sviju može nadjačati, rekao bih da je individualna kvaliteta uvelike na strani Dinama, problem je samo organiziranost na terenu.
Lech je postao prvakom Poljske, tako da ovu opasku (i crvenu boju) na slici treba zanemariti.

U četvrtom pretkolu je dosad Dinamo uvijek (kad bi došao do njega) bio nositelj zahvaljujući ispadanjima favorita - obično njih dva ili tri. Ove godine još teža situacija, ali ništa nije nemoguće, 4/8 i nije toliko nerealno. Dinamo je tri godine zaredom bio u tom dijelu natjecanja, 2011. (Malmo) i 2012. (Maribor) su doveli do Lige Prvaka, dok je 2013. bečka Austrija zaustavila modre, poslavši nas u skupine Europa Lige. Čak i kad bi Dinamo ove godine bio nenositelj, klubovi s kojima bi se sučelio i ne djeluju nepremostivo - Salzburg je dosta slabiji nego prošle godine, nema Alana, Kampla, Gulacsija, Ilsankera i još nekih igrača, sa Celticom smo vidjeli da se možemo nositi, Steaua je isto u krizi, a Plzen radnička momčad koja gotovo da nema stranca u ekipi. Jedino Basel tu mislim iskače kvalitetom, ali daleko od toga i da se protiv njih ne može sa autoritativnim postavljanjem na terenu, ima Dinamo igrače za to. Ostali potencijalni nositelji (APOEL, Bate, Ludogorec) su isto vrlo nezgodne ekipe, ali pametnom igrom ih se sviju može nadjačati, rekao bih da je individualna kvaliteta uvelike na strani Dinama, problem je samo organiziranost na terenu.
Lech je postao prvakom Poljske, tako da ovu opasku (i crvenu boju) na slici treba zanemariti.
Sarajevo je jedini protivnik u drugom pretkolu kojeg bi volio da se izbjegne. Najvise zbog cinjenice sto bi volio da oba kluba prodju dalje, ali i zbog mogucih nereda. Santa Coloma je svakako najpozeljniji protivnik, ali tko god bude ocekujem dvije pobjede, a da ona na Maksimiru bude uvjerljiva.
U trecem pretkolu vec ima vise ozbiljnijih protivnika. Maccabi, Lech, Partizan, Midtjylland, ali i Qarabag bi mogli stvoriti probleme, mada tu nema nikoga koga se treba plasiti. Najtezi protivnik bi po meni bio Lech. Malmo, HJK, Molde, Videoton i Skenderbeu bi bili pozeljni, pogotovo ovaj posljednji.
U play offu su sve ozbiljni protivnici i ne mozes reci da bi nekoga pozelio i da bi sigurno prosli. Ja bi Celtica, najvise zbog imena, a znam i da nisu tako jaki kao nekada. Ove sezone su trebali pasti i u Glasgowu da nije igrao panj Wilson, a na Maksimiru ih je Pjaca sam dobio. Jednostavno su ekipa koju se moze proci i klub od kojeg nije sramota ispasti. Plzen je jedini kojeg nebi volio da dodje. Sigurno bi ih podcjenili, a poprilicno su dobri.
U trecem pretkolu vec ima vise ozbiljnijih protivnika. Maccabi, Lech, Partizan, Midtjylland, ali i Qarabag bi mogli stvoriti probleme, mada tu nema nikoga koga se treba plasiti. Najtezi protivnik bi po meni bio Lech. Malmo, HJK, Molde, Videoton i Skenderbeu bi bili pozeljni, pogotovo ovaj posljednji.
U play offu su sve ozbiljni protivnici i ne mozes reci da bi nekoga pozelio i da bi sigurno prosli. Ja bi Celtica, najvise zbog imena, a znam i da nisu tako jaki kao nekada. Ove sezone su trebali pasti i u Glasgowu da nije igrao panj Wilson, a na Maksimiru ih je Pjaca sam dobio. Jednostavno su ekipa koju se moze proci i klub od kojeg nije sramota ispasti. Plzen je jedini kojeg nebi volio da dodje. Sigurno bi ih podcjenili, a poprilicno su dobri.
APOEL, Bate i Ludogorec također mogu biti protivnici ako ispadne 1-3 nositelja. I sa njima bi vjerojatno bilo 'lako ćemo' iako smo vidjeli u prošlosti da su to sve izuzetno opaki protivnici, sve bivši sudionici Lige Prvaka, APOEL čak četvrtfinalist. Bit će zanimljivo vidjeti Dinamo u novoj sezoni, nadam se još dvojici pojačanja u obrani. Jedva čekam da vidim kako će to sve izgledati. Otišli jesu Broz i Čop, ali mislim da su im zamjene još bolje. Pretkola možda i najljepši dio sezone, utakmica se danima iščekuje u nedostatku zanimljivijeg posla. Već sad sam nabrijan, jedva čekam vidjeti i Henriqueza u dresu čileanske reprezentacije na Copa Americi. Dinamo definitivno ima individualnu kvalitetu, još kad bi se do kraja iskoristila bilo bi fantastično.
APOEL ce sigurno biti nositelj. Nepisano pravilo, netko mora ispasti i mislim da bi s njima izasli na kraj. Nebi dobili ni u Nicosiji. BATE mozda bude nositelj i sa njima bi bilo tu negdje, a cisto sumnjam da Ludogorets moze do mjesta nositelja.
Na početku da Vas pozdravim braćo BBB i poželim daljnje ugodno diskutiranje o našem svetom klubu.Veliki sam navijač naših plavih pa reko bio bi red da se i tu javim na ovoj temi.
Prvenstvo završilo, a sada ide za mene osobno poslastice gledanja pretkola LP I EL kako će se snać naši predstavnici, a pogotovo naš Dinamo.
Neka nam je sa srećom u ubrzom saznanju prvog protivnika drugog pretkola.
Prvenstvo završilo, a sada ide za mene osobno poslastice gledanja pretkola LP I EL kako će se snać naši predstavnici, a pogotovo naš Dinamo.
Neka nam je sa srećom u ubrzom saznanju prvog protivnika drugog pretkola.
YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Evo intervjua sa Zdravkecom od danas sa vecernji.hr, rečeno ono što već svi znamo:
http://www.vecernji.hr/nogomet/zdravko- ... va-1009225
Tko još puši ovospajk je napisao/la:Evo intervjua sa Zdravkecom od danas sa vecernji.hr, rečeno ono što već svi znamo:
Izbori
Kad kreće drugo kolo kvalifikacija za LP gdje nastupa i naš Dinamo ako netko zna bio bih zahvalan? 
YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
22.6. (za 2 tjedna) je ždrijeb drugog pretkola gdje će Dinamo doznati protivnike. Prve utakmice se igraju 14. i 15.7., a uzvrati tjedan dana poslije, ako je vjerovati wikipediji.
Hvalaspajk je napisao/la:22.6. (za 2 tjedna) je ždrijeb drugog pretkola gdje će Dinamo doznati protivnike. Prve utakmice se igraju 14. i 15.7., a uzvrati tjedan dana poslije, ako je vjerovati wikipediji.
Neka nam je onda sreća u izvlačenju povoljnog protivnika po nas.
YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Mislim da je do Dinama sve. Ako trener uspije izvuć maksimum iz igrača, onda je Liga Prvaka zagarantirana.
Da vas upitam, da li se ove sezone vise ocekuje od Hodzica?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Hođa je bio ozlijeđen pa prvi dio sezone nije ni igrao. Henriquez je definitivno prvi napadač, to je pokazivao kroz cijelu sezonu, a za mjesto prvog zamjenskog (koji će sigurno odigrati 30-ak utakmica u sezoni) će se boriti ove sezone odlični Radonjić koji se vratio s posudbe iz Istre i Ara...Ako je vjerovati Zdravkovim riječima, Hodžić ima klasu kao i Henriquez koju je nagovijestio u par navrata na proljeće zabivši dva gola i upisavši asistenciju usprkos limitiranoj minutaži (386 minuta).
Nije puno igrao, ali mlad je, tek 20 godina, treba vjerovati u njega, tim više što je polivalentan pa može igrati na svim pozicijama u napadu gdje bi također trebao dobivati minutažu u novoj sezoni, i to mu je svakako prednost pred konkurentima. Imam dojam kako je Zdravkov miljenik, a to je svakako veliki plus.
Rekao bih da Dinamo ima 4 nedodirljiva ofenzivca za 3 pozicije (Henriquez, Soudani, Pjaca i Fernandes) te još dvojicu koji su tu za davanje dubine napadu i koji će sigurno dobivati prilike barem u domaćim utakmicama u vidu Radonjića i Hodžića. Nije isključeno naravno ni da netko ode pa se otvori još više vremena za igru ostalima.
Nije puno igrao, ali mlad je, tek 20 godina, treba vjerovati u njega, tim više što je polivalentan pa može igrati na svim pozicijama u napadu gdje bi također trebao dobivati minutažu u novoj sezoni, i to mu je svakako prednost pred konkurentima. Imam dojam kako je Zdravkov miljenik, a to je svakako veliki plus.
Rekao bih da Dinamo ima 4 nedodirljiva ofenzivca za 3 pozicije (Henriquez, Soudani, Pjaca i Fernandes) te još dvojicu koji su tu za davanje dubine napadu i koji će sigurno dobivati prilike barem u domaćim utakmicama u vidu Radonjića i Hodžića. Nije isključeno naravno ni da netko ode pa se otvori još više vremena za igru ostalima.
Kada se sagleda realno, osim obrane koju treba još upotpunit, na gotovo svim pozicijama imamo jako kvalitetna rješenja i kao što kaže @spajk i dobar napad kojeg nije bilo duže vrijeme dok je Čop bio koji je u Europi bio trula banana, a i u ligi se ispromašivao.
YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Točno, da je Spahić došao to bi već ličilo na nešto u obrani ovako je tu još puno upitnika. Dobra je stvar što se ekipa nije previše mijenjala, ali lijevi bek i stoper bi dobro došli. Može se očekivati u narednih 20-ak dana poneko pojačanje mislim, a iako zasad nema nekih vijesti teško je očekivati da će braća Mamić sjediti skrštenih ruku.
Ma glavno da se pojačamo do onog trećeg pretkola di će već bit *drš-nedaj* kako zna biti u našem slučaju 
YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Da, drugo ako ne možemo proći s rezervama trebamo se ostavit nogometa (iako se i u njemu često napatimo). U trećem već dolaze prave nagazne mine od kojih se da ispast, pa bi bilo lijepo dotad imati prijavljene sve igrače. Negdje oko 20.7. je rok za prijavu igrača uoči trećega pretkola, tako da ima još više od mjesec dana za dogovorit poslove. Ne sumnjam da je skautska služba odrađivala svoj posao u ovom razdoblju, u zadnje 2-3 godine dolazili su kvalitetniji stranci (i igrači općenito) nego ranije.
Radonjić opet ozlijeđen
Povratnik u redove 'modrih', Dejan Radonjić, stvarno nema sreće u Dinamu. Na prvom treningu bivši napadač Istre ponovno se ozlijedio. Nakon pola sata napustio je trening i odšetao u svlačionicu, a vjerojatno se radi o obnovljenoj ozljedi gležnja koja ga je mučila na kraju protekle sezone.
Baš mi je žao dečka pošto je i sam protekle sezone pokazao da zna znanje i onda mu se ponovi ova ozljeda
Povratnik u redove 'modrih', Dejan Radonjić, stvarno nema sreće u Dinamu. Na prvom treningu bivši napadač Istre ponovno se ozlijedio. Nakon pola sata napustio je trening i odšetao u svlačionicu, a vjerojatno se radi o obnovljenoj ozljedi gležnja koja ga je mučila na kraju protekle sezone.
Baš mi je žao dečka pošto je i sam protekle sezone pokazao da zna znanje i onda mu se ponovi ova ozljeda
YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.