GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Kad kreće drugo kolo kvalifikacija za LP gdje nastupa i naš Dinamo ako netko zna bio bih zahvalan? 

YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
22.6. (za 2 tjedna) je ždrijeb drugog pretkola gdje će Dinamo doznati protivnike. Prve utakmice se igraju 14. i 15.7., a uzvrati tjedan dana poslije, ako je vjerovati wikipediji.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Hvalaspajk je napisao/la:22.6. (za 2 tjedna) je ždrijeb drugog pretkola gdje će Dinamo doznati protivnike. Prve utakmice se igraju 14. i 15.7., a uzvrati tjedan dana poslije, ako je vjerovati wikipediji.

Neka nam je onda sreća u izvlačenju povoljnog protivnika po nas.

YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Mislim da je do Dinama sve. Ako trener uspije izvuć maksimum iz igrača, onda je Liga Prvaka zagarantirana.
Da vas upitam, da li se ove sezone vise ocekuje od Hodzica?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Hođa je bio ozlijeđen pa prvi dio sezone nije ni igrao. Henriquez je definitivno prvi napadač, to je pokazivao kroz cijelu sezonu, a za mjesto prvog zamjenskog (koji će sigurno odigrati 30-ak utakmica u sezoni) će se boriti ove sezone odlični Radonjić koji se vratio s posudbe iz Istre i Ara...Ako je vjerovati Zdravkovim riječima, Hodžić ima klasu kao i Henriquez koju je nagovijestio u par navrata na proljeće zabivši dva gola i upisavši asistenciju usprkos limitiranoj minutaži (386 minuta).
Nije puno igrao, ali mlad je, tek 20 godina, treba vjerovati u njega, tim više što je polivalentan pa može igrati na svim pozicijama u napadu gdje bi također trebao dobivati minutažu u novoj sezoni, i to mu je svakako prednost pred konkurentima. Imam dojam kako je Zdravkov miljenik, a to je svakako veliki plus.
Rekao bih da Dinamo ima 4 nedodirljiva ofenzivca za 3 pozicije (Henriquez, Soudani, Pjaca i Fernandes) te još dvojicu koji su tu za davanje dubine napadu i koji će sigurno dobivati prilike barem u domaćim utakmicama u vidu Radonjića i Hodžića. Nije isključeno naravno ni da netko ode pa se otvori još više vremena za igru ostalima.
Nije puno igrao, ali mlad je, tek 20 godina, treba vjerovati u njega, tim više što je polivalentan pa može igrati na svim pozicijama u napadu gdje bi također trebao dobivati minutažu u novoj sezoni, i to mu je svakako prednost pred konkurentima. Imam dojam kako je Zdravkov miljenik, a to je svakako veliki plus.
Rekao bih da Dinamo ima 4 nedodirljiva ofenzivca za 3 pozicije (Henriquez, Soudani, Pjaca i Fernandes) te još dvojicu koji su tu za davanje dubine napadu i koji će sigurno dobivati prilike barem u domaćim utakmicama u vidu Radonjića i Hodžića. Nije isključeno naravno ni da netko ode pa se otvori još više vremena za igru ostalima.
Kada se sagleda realno, osim obrane koju treba još upotpunit, na gotovo svim pozicijama imamo jako kvalitetna rješenja i kao što kaže @spajk i dobar napad kojeg nije bilo duže vrijeme dok je Čop bio koji je u Europi bio trula banana, a i u ligi se ispromašivao.
YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Točno, da je Spahić došao to bi već ličilo na nešto u obrani ovako je tu još puno upitnika. Dobra je stvar što se ekipa nije previše mijenjala, ali lijevi bek i stoper bi dobro došli. Može se očekivati u narednih 20-ak dana poneko pojačanje mislim, a iako zasad nema nekih vijesti teško je očekivati da će braća Mamić sjediti skrštenih ruku.
Ma glavno da se pojačamo do onog trećeg pretkola di će već bit *drš-nedaj* kako zna biti u našem slučaju 

YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Da, drugo ako ne možemo proći s rezervama trebamo se ostavit nogometa (iako se i u njemu često napatimo). U trećem već dolaze prave nagazne mine od kojih se da ispast, pa bi bilo lijepo dotad imati prijavljene sve igrače. Negdje oko 20.7. je rok za prijavu igrača uoči trećega pretkola, tako da ima još više od mjesec dana za dogovorit poslove. Ne sumnjam da je skautska služba odrađivala svoj posao u ovom razdoblju, u zadnje 2-3 godine dolazili su kvalitetniji stranci (i igrači općenito) nego ranije.
Radonjić opet ozlijeđen
Povratnik u redove 'modrih', Dejan Radonjić, stvarno nema sreće u Dinamu. Na prvom treningu bivši napadač Istre ponovno se ozlijedio. Nakon pola sata napustio je trening i odšetao u svlačionicu, a vjerojatno se radi o obnovljenoj ozljedi gležnja koja ga je mučila na kraju protekle sezone.
Baš mi je žao dečka pošto je i sam protekle sezone pokazao da zna znanje i onda mu se ponovi ova ozljeda
Povratnik u redove 'modrih', Dejan Radonjić, stvarno nema sreće u Dinamu. Na prvom treningu bivši napadač Istre ponovno se ozlijedio. Nakon pola sata napustio je trening i odšetao u svlačionicu, a vjerojatno se radi o obnovljenoj ozljedi gležnja koja ga je mučila na kraju protekle sezone.

Baš mi je žao dečka pošto je i sam protekle sezone pokazao da zna znanje i onda mu se ponovi ova ozljeda

YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Bit će Radonja dobro, vjerujem ja, žilav je on. Svakako je puno vremena do drugog (15.7.), a kamoli do trećeg pretkola, koje je krajem sedmog/početkom osmog mjeseca. Samo da nije onih puknuća i višemjesečnih izostanaka kao prošle godine, Fernandes, Taravel, Pamić, Addy, Hodžić i ja sam zadovoljan.
@spajk shvaćam ja sve to, ali se bojim da neće odigrat jednako kvalitetnu sezonu jer dosta toga ovisi o ovim pripremama kako se koji igrač pripremi.
YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Užas za modre već na početku priprema, nadareni veznjak Domagoj Pavičić se ozlijedio. Svega par dana udaljen od prvoga treninga u novoj sezoni, plemeniti 21-godišnjak slomio je metatarzalnu kost u stopalu i prema prvim prognozama neće ga biti najmanje dva mjeseca. Ovo je veliki udarac za Dinamovu veznu liniju, ali i ambicije u novoj sezoni obzirom da se Domagoj u nekim najavama predstavljao kao nositelj igre i jedan od oslonaca veznog reda te mogući starter uz Ademija i Machada.
Nadajmo se da će se Pavičić što prije oporaviti, i da će braća Mamić blagovremeno reagirati sa možebitnom zamjenom ako se utvrdi da ni kapetan Antolić ne bude 100% spreman za pretkola Lige Prvaka. Josip Pivarić je također zimus na pripremama u La Mangi doživio istu ozljedu iako se vratio na travnjake čak i prije nego je bilo predviđeno. Držimo palčeve da i sa drugim modrim mladićem bude ista situacija i da nas ponovno razveseljava svojim driblinzima, dodavanjima i pogocima nakon operacije koja mu predstoji.
Nadajmo se da će se Pavičić što prije oporaviti, i da će braća Mamić blagovremeno reagirati sa možebitnom zamjenom ako se utvrdi da ni kapetan Antolić ne bude 100% spreman za pretkola Lige Prvaka. Josip Pivarić je također zimus na pripremama u La Mangi doživio istu ozljedu iako se vratio na travnjake čak i prije nego je bilo predviđeno. Držimo palčeve da i sa drugim modrim mladićem bude ista situacija i da nas ponovno razveseljava svojim driblinzima, dodavanjima i pogocima nakon operacije koja mu predstoji.
Čini se da bi se mogla ostvariti želja rođe Signorea te bi Radonjić trebao biti prodan u Koreju, navodno je milijunski iznos u pitanju. Obistine li se glasine, kao zamjena bi se u modro jato vratio šibenski sin vjetra Ante Rukavina iz Lokomotive. Točno onako kako je rođo i poželio. 

Zamolio bi da netko promjeni ovu anketu ako je u mogućnosti kao u npr. moze li Dinamo do Lp ili Europa lige, pošto je ova zastarjela anketa 

YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Nakon što je neku noć Soudani zabio dva za Alžir, i dokapetan Arijan Ademi se upisao u strijelce za Makedoniju sinoć. Zabio je gol iz blizine nakon kornera, dovoljno tek da ublaži poraz svoje reprezentacije u gostima kod Slovačke (2:1).
Mateo Kovačić je na korak od odlaska iz Intera u redove Liverpoola. Procjenjuje se da je odšteta za mladog veznjaka oko 23 milijuna eura. Profitirat će i Dinamo, određeni postotak od transfera ide i u modru blagajnu. Ovime Liverpool nastavlja tradiciju dovođenja mladih nada iz Intera, nakon što su na sličan način 'oteli' i Philippea Coutinha.
A u Dinamo je doveden mladi Amerikanac Roman Martin (18), proglašen nedavno najboljim nogometašem Južne Kalifornije. Mladić je rekao kako je oduševljen, te da je bio na probama u raznim nogometnim klubovima diljem svijeta (čak i nekim engleskim i španjolskim), ali da ga se nijedan nije dojmio kao Dinamo:
http://www.goal.com/hr/news/7081/hrvats ... ID=TP_HN_1
Mateo Kovačić je na korak od odlaska iz Intera u redove Liverpoola. Procjenjuje se da je odšteta za mladog veznjaka oko 23 milijuna eura. Profitirat će i Dinamo, određeni postotak od transfera ide i u modru blagajnu. Ovime Liverpool nastavlja tradiciju dovođenja mladih nada iz Intera, nakon što su na sličan način 'oteli' i Philippea Coutinha.
A u Dinamo je doveden mladi Amerikanac Roman Martin (18), proglašen nedavno najboljim nogometašem Južne Kalifornije. Mladić je rekao kako je oduševljen, te da je bio na probama u raznim nogometnim klubovima diljem svijeta (čak i nekim engleskim i španjolskim), ali da ga se nijedan nije dojmio kao Dinamo:
http://www.goal.com/hr/news/7081/hrvats ... ID=TP_HN_1
Ne,nije.spajk je napisao/la:Mateo Kovačić je na korak od odlaska iz Intera u redove Liverpoola. Procjenjuje se da je odšteta za mladog veznjaka oko 23 milijuna eura. Profitirat će i Dinamo, određeni postotak od transfera ide i u modru blagajnu. Ovime Liverpool nastavlja tradiciju dovođenja mladih nada iz Intera, nakon što su na sličan način 'oteli' i Philippea Coutinha.
Izbori

Siamo, trebas se okladit s nekim. Tko god objavi da odlazi kontriras 

Može oklada slobodno
Izbori

Izbori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.