FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
treba nam skoro kompletna zadnja linija,delacha pokushati zadrzhati pod svaku cijenu,neka miloshketa[WINKING FACE] ako nishta na klupi,o meshi vishe nemam snage govoriti,chivchija iskupi se,na tebe je red[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Maloku vec dvije godine govori da odlazi jer nije zadovoljan sa minutazom. A sada je navodno odlucio da ostane i da se proba nametnuti novom treneru.Bosniacum Lilium je napisao/la:Odakle ti informacija da zele otpustiti Malkoua ? Nisu valjda toliko lud klub
-
duskajurisic
- Kontakt:
Ponudiš mu novce, redovnu platu, on ima materijala raskinuti sa hajdukom ugovor za 10 minuta, ma sve je moguće kad imaš da mu daš platu, ja ne znam koliko će naš budžet biti ali mislim da se ovakvi igrači mogu dovesti, ili čak i malko bolji. Naravno ne treba maštati o nekim top igračima koji ne bi igrali na ovim prostorima ali ovo je realno da realnije ne može. Iznenadit ćemo se svi pozitivno kako će se to razvijati. Ako ode cimi imam prijedlog isto Darko Velkovski.Ajax je napisao/la:Maloku vec dvije godine govori da odlazi jer nije zadovoljan sa minutazom. A sada je navodno odlucio da ostane i da se proba nametnuti novom treneru.Bosniacum Lilium je napisao/la:Odakle ti informacija da zele otpustiti Malkoua ? Nisu valjda toliko lud klub
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma nije to je li mahalanje ili slicno, nego sam par dana ranije spomenuo da ne bi bilo lose ugrabiti talenta kakav je recimo Elvir Maloku, jer me malac od ranije odusevioduskajurisic je napisao/la:Kaažu nit im daju priliku nit ih plaćaju adekvatno i svim silama hoće da to razjebe, nemoj misliti da sam mahalac, poznajem bar 100 krila, ne bi baš njega napisao da ne znam da se moože dovesti. Oni su tamo dovedeni na buku i frku, nikad nisu ozbiljno računali na njeg, Elvir je trebao dobiti neke papire jer je maloljetan, to su igrači iz pogona Rijeke, i Hajduk hoće da raskine vjeruj mi.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Donekle bih se složio sa Jurišićkom. Imamo itekako veliki broj padobranaca u ekipi + nekoliko izrazito precijenjenih igrača:
Tatomirović - simpa momak, ali objektivno **** od štopera.
Barić - Zalutao
Purić - Zalutao
Kallasi - Apsolutno nepotrebna kupovina, mrtvi prosjek kakvog možeš naći u drugoj ligi.
Protić - haj ti momak kući.
Alispahić - prevara na kvadrat, što sam govorio i kad je potpisao.
Stojčev - izrazito iritirantan igrač koji se ubio za termina. Da se razumijemo, jasno je da je kvalitetan, ali njegov odnos prema igri je kriminalan. Po 30 pogrešnih dodavanja po tekmi, slanje lopte u bunar, peglanje lopte, šetkanje kada protivnik ima loptu. Ja da sam trener, nema teorije da bih 15 minuta trpio njegov odnos prema dresu. Ili ćeš se dohavizati ili ćeš na tribine - ne na klupu, već na tribine. E sad, da daje svoj maksimum sigurno bi imali odličnog veznjaka, jer ima kvalitet. Ja ga lično ne bih prodavao, ali bih doveo neku bolju alternativu, pa nek se Miki snalazi s klupe.
Puzigaća - Ja bih njega ostavio. Igrač koji svakako ima milion mana, ali igrač koji daje ruke. Borben je, iskusan, ima solidan pas, zna zabiti gol i generalno je timski igrač. Treba dakako naći boljeg (Subića), ali bih ga zadržao.
I slažem se da trebamo iskopati nekog južnoamerikanca. Za relativno malu lovu možemo dovesti zvijer koja će poboljšati našu krvnu sliku. Naš najveći problem je činjenica da smo izrazito spora i neeksplozivna ekipa. SLični smo našoj reprezentaciji. Potrebna nam je brzina, damar i trka a to južnoamerikanci, koji su generalno našpenovani, mogu donijeti.
Tatomirović - simpa momak, ali objektivno **** od štopera.
Barić - Zalutao
Purić - Zalutao
Kallasi - Apsolutno nepotrebna kupovina, mrtvi prosjek kakvog možeš naći u drugoj ligi.
Protić - haj ti momak kući.
Alispahić - prevara na kvadrat, što sam govorio i kad je potpisao.
Stojčev - izrazito iritirantan igrač koji se ubio za termina. Da se razumijemo, jasno je da je kvalitetan, ali njegov odnos prema igri je kriminalan. Po 30 pogrešnih dodavanja po tekmi, slanje lopte u bunar, peglanje lopte, šetkanje kada protivnik ima loptu. Ja da sam trener, nema teorije da bih 15 minuta trpio njegov odnos prema dresu. Ili ćeš se dohavizati ili ćeš na tribine - ne na klupu, već na tribine. E sad, da daje svoj maksimum sigurno bi imali odličnog veznjaka, jer ima kvalitet. Ja ga lično ne bih prodavao, ali bih doveo neku bolju alternativu, pa nek se Miki snalazi s klupe.
Puzigaća - Ja bih njega ostavio. Igrač koji svakako ima milion mana, ali igrač koji daje ruke. Borben je, iskusan, ima solidan pas, zna zabiti gol i generalno je timski igrač. Treba dakako naći boljeg (Subića), ali bih ga zadržao.
I slažem se da trebamo iskopati nekog južnoamerikanca. Za relativno malu lovu možemo dovesti zvijer koja će poboljšati našu krvnu sliku. Naš najveći problem je činjenica da smo izrazito spora i neeksplozivna ekipa. SLični smo našoj reprezentaciji. Potrebna nam je brzina, damar i trka a to južnoamerikanci, koji su generalno našpenovani, mogu donijeti.
Maloku je odlucio da igra za Albaniju a sto se tice Hajduka izjavio je da zeli da se nametne novom treneru za evropske utakmice. Mislim da nema nista od toga a inace Hajduka "je trazio" za njega 200.000 eura a za klubove iz HNL-a 400.000 eura.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 jun 2015, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Jedva cekam da Mesa sanira povredu do kralja i da obavi pripreme punim intenzitetom sa ekipom te da se dodatno uigra.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
belosevic28
- Kontakt:
Malo ste nerealni sa ovim imenima
ali dobro, svako od nas ima neke zelje, prijedloge... Po meni za PL BiH imamo prilicno dobar kadar , dodao bih samo d.beka i krilo (kao zamjena Dulji i Krletu), ako svi iz sampionske generacije ostanu, naravno... Sto se tice iskoraka u Evropi, braco draga, i ja ga prizeljkujem kao i vi, ali treba jos posla i vremena... 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
samo cu vam reci za Alispahica da svi grijesite samo da ga obidju povrede najbolji igrac u ligi ce biti zapamtite
Samo Sarajevo
- PeppermintSA
- Kontakt:
On je prenapuhan igrač. Moramo jednom za sva vremena se bataliti regionalnih otpada. Da valja igrao bi u Rijeci. Kratko i jasno. Dosta je s pričama ''ne voli ga trener'', eno i Enrike nije naročito gotivio Messija ali je paša igrao.Sabinho je napisao/la:Jedva cekam da Mesa sanira povredu do kralja i da obavi pripreme punim intenzitetom sa ekipom te da se dodatno uigra.
Polako brate, postovi su evidentirani.kanarinac je napisao/la:samo cu vam reci za Alispahica da svi grijesite samo da ga obidju povrede najbolji igrac u ligi ce biti zapamtite
Ok momak, da valja igrao bi u Rijeci a evo ja cu ti reci da Cimirot ne bi igrao u Rijeci koji je trenutno nas top igrac.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Cimirot će igrati u Hamburgu bez problema ako tamo pređe, a ne u RijeciSabinho je napisao/la:
Ok momak, da valja igrao bi u Rijeci a evo ja cu ti reci da Cimirot ne bi igrao u Rijeci koji je trenutno nas top igrac.
-
bordobijeli
- Kontakt:
bezz prica ,pa ne igra ni Husejnovic u Dinamu pa ga ovdje dizu u nebesa Meša vise igrao u dinamu od Saida mada su meni ta poredjenja bezzz svaki igrac ima svoji mana i prednosti .sto Ivica Osim rece jednom mi prvo gledamo pojedince pa poslije ekipu a ustvari jako je bitno kako igrac osjeca timsku igru ,kako se ukloi s timom ,zeli li samo igati za sebe ili je spreman se zrtvovsti za tim itd itd .Sabinho je napisao/la:Polako brate, postovi su evidentirani.kanarinac je napisao/la:samo cu vam reci za Alispahica da svi grijesite samo da ga obidju povrede najbolji igrac u ligi ce biti zapamtiteDoci ce vrijeme za koji mjesec da ih prezentujemo.
Na osnovu cega mozes tvrditi da je Mesa prevara? @peper
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ne znam zašto ovdje neki nisu za to da Branko Ivanković dođe za trenera ?Ne može se on stavit u isti koš sa Jarnijem i Kodrom koji su se došli učit na Sarajevu.Ivanković je u više navrata osvajao prvenstva Hrvatske s Dinamom i bio je selektor Irana.Ako je bio dobar Mamiću i ako je država Iran koja je igrala sad na SP smatrala da je dobar stručnjak kako onda nama nevalja ?Lik je potpuni profesionalac,jako autoritativan,inteligentan,elokventan,iskusan i ima rezultate.
-
duskajurisic
- Kontakt:
@ Bosniacum Lilium , izvini samo za ovog Jelišića,on igra za Bayern II, to jest od 30.06. ne igra više, to je takmičenje Reginalna liga Bayern, 4,5 njemačka liga po jačini, on je strašan talenat, uklapa se u filozofiju kluba, njemu je najbolje sad doći i igrati fudbal, bundesligaši i druga liga njemačke, ne mogu baš na tako osjetljivoj poziciji imati dijete, dok je u ovim ligama u regiji to nekako normalno, da se guraju talenti, jer je bolji od 90% lige, tržišna vrijednost je veća Mihojeviću njego njemu, platu sumnjam da ima neku veću od neke stipendije u vidu 2000eura, kod nas može možda dobiti puno više od plate, prostor, napredak, ozbiljniji fudbal u odnosnu na regionalnu ligu, iskustvo, kontinuitet u repci, na očima skauta, sad ide LP, do godine opet, prodati se u Češku , Belgiju, pa onda nešto više,ja mislim, al jedno se slažemo mali je predobar igrač već, ja sam ga gledo par puta, uvijek oduševi, po meni najbolji u ovoj mladoj reprezentaciji.
A ovo za Alispahića,on je dr. nauka za našu ligu, strašan igrač. samo da se oporavi !!!
A ovo za Alispahića,on je dr. nauka za našu ligu, strašan igrač. samo da se oporavi !!!
Stojcev je u Istocnom odigrao najgoru utakmicu otkako igra za Sarajevo, ali se to sve zaboravi zbog jednog gola. Da ono nije ušlo vjerovatno bi bio na crnoj listi više od pola forumaša. Njegova nonšalancija, ljutnja na saigraca i mlataranje rukama kada neko izgubi loptu i sam pristup utakmice je bezobrazan i vrijeđa. Da smo ozbiljan tim, on bi vec davno bio na klupi i cekao priliku da se dokaže i pokaže šta zna, a zna mnogo.THEC je napisao/la:Manje vise je sve receno, Baric nema kvaliteta da bude u nasem timu, dok druga dvojica naravno iz drugih razloga mada ni na terenu nisu nezamjenjivi, jer mi ovdje prije tekme moramo Boga moliti da maestro ustane na desnu nogu i odigra utakmicu kako treba, ili hoce li Puzigaca od 128 pokusaja uspjeti ubaciti barem tri lopte kako treba, neka hvala njima na svemu ali mi ako zelimo profesionalniju ekipu da imamo, Dzeme,Milosa i Bojana se moramo rijesiti, toliko od mene
Što se tice Puzigace, imace moju podršku sve dok bude davao svoj maksimum i borio se, kao što je to do sada radio. Brzo zaboravljamo neke stvari, to ce nam se naravno opet obiti o glavu.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 03 jun 2015, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter
-
farukzidane
- Kontakt:
ode jedan,,,,,dzemo sretno,,,hvala na svemu,,,ali ti si dao svoj maksimum,,sretno
Sa Dinamom je osvojio samo jednu titulu uz kup i ranije superkup te osvojio je kinesku superligu sa Shandongom.momirpeh je napisao/la:Ne znam zašto ovdje neki nisu za to da Branko Ivanković dođe za trenera ?Ne može se on stavit u isti koš sa Jarnijem i Kodrom koji su se došli učit na Sarajevu.Ivanković je u više navrata osvajao prvenstva Hrvatske s Dinamom i bio je selektor Irana.Ako je bio dobar Mamiću i ako je država Iran koja je igrala sad na SP smatrala da je dobar stručnjak kako onda nama nevalja ?Lik je potpuni profesionalac,jako autoritativan,inteligentan,elokventan,iskusan i ima rezultate.
Nije on trener za Sarajevo.
Ti si opet šampion !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Znam ja te pojedinosti o njemu, gledao sam ga i ja. Slazem se da je mozda i najbolji mladi reprezentativac kojeg imamo. Barem se u tom svjetlu pokazao. Eh sad je sve do Abdulahaduskajurisic je napisao/la:@ Bosniacum Lilium , izvini samo za ovog Jelišića,on igra za Bayern II, to jest od 30.06. ne igra više, to je takmičenje Reginalna liga Bayern, 4,5 njemačka liga po jačini, on je strašan talenat, uklapa se u filozofiju kluba, njemu je najbolje sad doći i igrati fudbal, bundesligaši i druga liga njemačke, ne mogu baš na tako osjetljivoj poziciji imati dijete, dok je u ovim ligama u regiji to nekako normalno, da se guraju talenti, jer je bolji od 90% lige, tržišna vrijednost je veća Mihojeviću njego njemu, platu sumnjam da ima neku veću od neke stipendije u vidu 2000eura, kod nas može možda dobiti puno više od plate, prostor, napredak, ozbiljniji fudbal u odnosnu na regionalnu ligu, iskustvo, kontinuitet u repci, na očima skauta, sad ide LP, do godine opet, prodati se u Češku , Belgiju, pa onda nešto više,ja mislim, al jedno se slažemo mali je predobar igrač već, ja sam ga gledo par puta, uvijek oduševi, po meni najbolji u ovoj mladoj reprezentaciji.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !