FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jun 2015, 11:26

anelbavarac je napisao/la:Od Di Marie i Griezmanna,dodjosmo do polovnjaka Coste :lol:
Costa ne alternativa, nije primarna opcija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 03 jun 2015, 11:43

Omerbavarac je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:Od Di Marie i Griezmanna,dodjosmo do polovnjaka Coste :lol:
Costa ne alternativa, nije primarna opcija.
Znaci dovest cemo i alternativu i primarnu opciju. Ja sam ipak za primarne opcije nista sekundarno.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 03 jun 2015, 11:48

Znaci alternativa nam ne gine.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jun 2015, 12:26

muamerc je napisao/la: Znaci dovest cemo i alternativu i primarnu opciju. Ja sam ipak za primarne opcije nista sekundarno.
Necemo, Costa ce uletjeti u prvi plan u slucaju da nam propadne posao sa Griezmannom ili Di Marijom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 03 jun 2015, 12:34

Valjda su dvije posljednje sezone naučile upravu i revolucionarnu zalutalu neznalicu Pepa da mi sa alternativama ne možemo ama baš ništa. Depay nam je umak'o, Hazard je haman nemoguća misija (plač). Od ostalih koji znaju šutat' loptu vidim Di Mariu koji se dovodi u kontext sa nama. On je međutim školski primjer mačka u vreći. Emocionalno nestabilan tip za kojeg nikad ne znaš šta mu se mota po glavi. Sit sam k'o halve jednog takvog, a ime mu je Mario Gece. Plus, pita se i Utd valjda nešto. Meni se Konopljanka mota po glavi. Pravi Slaven, mrskorad, ali kojem treba dobar saksonski bič da sve što on zna ispliva na površinu. Da zna igrat' lopte, to smo se uvjerili, samo mu treba jak devizni špric i pravi treneri i mi smo na konju.

Ne znam šta će bit' sa Pizarom. Žao mi je što ga Pep nije više koristio prošle sezone. Pravi Bavarac, a takvih je jako malo južno od ekvadora. Treba to znat' cijenit', al' šta zna trener koji ne vidi dalje od svog nosa.

@Gero i @Ribery, dajte nam novu anketu vezanu za transfere i co., po ličnom izboru. :cool:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 03 jun 2015, 12:35

Iiiii veliki transfer mega pojacanje u Bayernu za svega 0 maraka vraca se Emil Hojberg :-P
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jun 2015, 12:59

Gotzeu sretan 23. rodjendan a Hojbjergu sretno u novoj epizodi u Bayernu sa nadom da ce dobiti vise sanse jer to objektivno i zasluzuje.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 jun 2015, 13:28

Ja bi Hojberga opet posudio. Mislim da bi to bilo idealno, i onda ga vratit u ekipu
Stern des Südens

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 03 jun 2015, 14:08

Ne znam zasto pojedinci omalovazavaju Douglasa Costu..radi se o veoma dobrom igracu i s kojim mozda treba pokusati..i jos uz to ima tek 24 godine...kako pisu njemacki mediji radi se o cifri oko 20 mil eura...rizik postoji ali isto tako momcina moze eksplodirati i postati pun pogodak..s druge strane 20 mil eura se mogu lakse preboljeti nego recimo 60-70 mil...da se ja pitam pored njega kaparisao bih i El Ghazija iz Ajaxa koji tek treba da napravi iskorak...inace momak je ogroman potencijal

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 03 jun 2015, 15:01

edo07 je napisao/la:Ne znam zasto pojedinci omalovazavaju Douglasa Costu..radi se o veoma dobrom igracu i s kojim mozda treba pokusati..i jos uz to ima tek 24 godine...kako pisu njemacki mediji radi se o cifri oko 20 mil eura...rizik postoji ali isto tako momcina moze eksplodirati i postati pun pogodak..s druge strane 20 mil eura se mogu lakse preboljeti nego recimo 60-70 mil...da se ja pitam pored njega kaparisao bih i El Ghazija iz Ajaxa koji tek treba da napravi iskorak...inace momak je ogroman potencijal
edo07 je napisao/la:Ne znam zasto pojedinci omalovazavaju Douglasa Costu..radi se o veoma dobrom igracu i s kojim mozda treba pokusati..i jos uz to ima tek 24 godine...kako pisu njemacki mediji radi se o cifri oko 20 mil eura...rizik postoji ali isto tako momcina moze eksplodirati i postati pun pogodak..s druge strane 20 mil eura se mogu lakse preboljeti nego recimo 60-70 mil...da se ja pitam pored njega kaparisao bih i El Ghazija iz Ajaxa koji tek treba da napravi iskorak...inace momak je ogroman potencijal
Jel treba da mi pokusavamo s igracem (inace da li mislis da mi treba da bilo skim pokusavamo), koji igra u ukrajini i koji dolazi iz JA? Znaci jos relativno nepoznat i nedokazan na vecoj sceni, JA karaktera koji kad vidi snijeg od 5cm pocinje da sizi, a ko zna mozda zbog toga, usput, bude kakve kuce palio.

Ja sam stava da se istresu novci za klasu, a ako bas ne moze, bas ono nerealne cijene da se onda okrenemo za alternativu koja ce pristati da iduce godine hobla klupu. Jos jednom izrazavam zaljenje sto se nije pokusalo sa Depayom, ali eto valjda uprava zna sta radi.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 03 jun 2015, 15:50

@muamerc pa vidis da se za ostale igrace spominju astronomske cifre...po mom misljenju de Bruyne ne vrijedi 70mil eura ( cifra koja se u medijima spominje )...i na kraju ako ga dovedes nemas garant da nece proci isto kao u Chelsea-u ( iako je tamo dobijao dva puta priliku a ni jednu nije iskoristio )...kad bi se vec islo na istresanje ogromnog kesa onda jedini vrijedan toga je Hazard ( ne racunajuci Messija i Cristinu )

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 03 jun 2015, 21:04

Centre forward je napisao/la:Valjda su dvije posljednje sezone naučile upravu i revolucionarnu zalutalu neznalicu Pepa da mi sa alternativama ne možemo ama baš ništa. Depay nam je umak'o, Hazard je haman nemoguća misija (plač). Od ostalih koji znaju šutat' loptu vidim Di Mariu koji se dovodi u kontext sa nama. On je međutim školski primjer mačka u vreći. Emocionalno nestabilan tip za kojeg nikad ne znaš šta mu se mota po glavi. Sit sam k'o halve jednog takvog, a ime mu je Mario Gece. Plus, pita se i Utd valjda nešto. Meni se Konopljanka mota po glavi. Pravi Slaven, mrskorad, ali kojem treba dobar saksonski bič da sve što on zna ispliva na površinu. Da zna igrat' lopte, to smo se uvjerili, samo mu treba jak devizni špric i pravi treneri i mi smo na konju.

Ne znam šta će bit' sa Pizarom. Žao mi je što ga Pep nije više koristio prošle sezone. Pravi Bavarac, a takvih je jako malo južno od ekvadora. Treba to znat' cijenit', al' šta zna trener koji ne vidi dalje od svog nosa.

@Gero i @Ribery, dajte nam novu anketu vezanu za transfere i co., po ličnom izboru. :cool:

E majstore konačno netko ko dijeli moje mišljenje o Konopljanki. :D :D :D

I još to zabadava. Sve smo rekli o ovom majstoru i po meni bi se taj igrač morao dovesti kad već nije Depay stigao a uklopio bi se savršeno u Bayernov sistem.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 03 jun 2015, 21:17

majstore konačno netko ko dijeli moje mišljenje o Konopljanki. :D :D :D
:thumbup:

Što se tiče transfera Di Marie i Gerizmana, nadam se da će ostati samo na glasinama, nešto ne vjerujem da bi se sa njima usrećili

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 03 jun 2015, 22:18

Astren je napisao/la:
majstore konačno netko ko dijeli moje mišljenje o Konopljanki. :D :D :D
:thumbup:

Što se tiče transfera Di Marie i Gerizmana, nadam se da će ostati samo na glasinama, nešto ne vjerujem da bi se sa njima usrećili
Evo nekoliko vijesti i spekulacija:
- Gotze napunio 23 godine
- na Audi kupu osim Real M, nastupaju Milan i Totenhem
- Navodno da razmatramo aktivaciju klauzule za Griezmanna koja iznosi 65 miliona
- neke drugi izvori govore da smo odustali od Di Marie i Griezmanna zbog njihove cijene i da smo bacili oko na Douglasa Costu iz Sahtara
- Danteu se ne ide iz Bayerna
- Darmian (valjda se ovako zove, mrsko mi provjeravat) iz Torina bi zelio u Bayern ali nasoj upravi je previsoka cijena od 20mil

Sta reci, nadam se da realnost nije ovakva inace ostadosmo...

Klare

Post Postao/la Klare » 03 jun 2015, 22:34

Dante treba da ostane, a pojačanja ko god da dođe, a doće neko i treba da dođe, ima da grije klupu Ribu, Robu, Mileru, te Lewi..., a do dvije godine valjda izroni neko za koga budemo sigurniji da je taj pravi.
Trenutno tog rješenja baš i nema, ili su vjereni eto kao vaš Hazard.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 03 jun 2015, 22:48

isakovich je napisao/la:Iiiii veliki transfer mega pojacanje u Bayernu za svega 0 maraka vraca se Emil Hojberg :-P
imamo najjacu upravu hhaahaha samo nek je oko nule :lol: :lol:

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 03 jun 2015, 23:11

Klare je napisao/la:Dante treba da ostane, a pojačanja ko god da dođe, a doće neko i treba da dođe, ima da grije klupu Ribu, Robu, Mileru, te Lewi..., a do dvije godine valjda izroni neko za koga budemo sigurniji da je taj pravi.
Trenutno tog rješenja baš i nema, ili su vjereni eto kao vaš Hazard.
Za dvije godine, hajde 3 ce doci Julijan Brandt, u to nema sumnje.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 04 jun 2015, 00:03

ovaj brahimi ima sta da pokaze, bio solidan i protiv nas, radio je cuda u lp mozda bi i mogao biti zamjena za ribca. Volio bih i ja hazarda al ne moze :? a darmian je slican lichtsteineru moze i lijevo i desno igrati, brz a zna i zabiti. Meni cak i bolji od rafe u nekim situacijama ali eto nema iskustva dovoljno za najjace klubove pa vjerovatno zbog toga i vagaju da li ga uzeti ili ne. Malo pretjeruju sa cijenom ali uvijek smo imali jake igrace iz uprave da to malo spuste :yawn:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 jun 2015, 01:11

Darmian je za Rafinhu Lahm. Ove basnoslovne klauzule Bayern nece nikad' aktivirati. Ova sezona je pokazala da smo mrtvi prosjek,kada nam se povrijedi Robben ili Ribery,zato je krilo svjetske klase neophodno.Polovnjaci ne,samo dokazani igraci.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 04 jun 2015, 07:59

kad se vec razbacujemo tim potencijalnim pojacanjima, red je da moja malenkost hiti jeno: isko :cool:
njemacki bild prenosi da ce real izdvojiti ogromne novce kako bi doveo par igraca iz eng. lige.
helem, ako bi im ponestalo love, red bi bio da im bayern pomogne kupujuci iska :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: B1988K i 6 gostiju.