FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Darmian je spreman da pakuje kofere nego Bayern ne zeli platiti €20M, da ne bude zabune isto se desilo sa Immobileom i kasnije ga Dortmund doveo za manju cijenu, valjda cemo ga dovesti za neki €15M i eto nam beka. 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- BavaracZenica
- Kontakt:
Fino je citat i sve te spekulacije, sad ce se dosta igraca dovoditi u dodir sa Bayernom, pa tako citam za onog Kostica Filipa hehehehehe...
Sve u svemu ocekuje nas burno transfer ljeto siguran sam.. i ja dajem veliki LAJK za Brahimija, momak je zvijerka, sto se tih klauzula tice, pumpaju te cijene nenormalno , ima li kakva akcija kakav popust
Kako sad vidim najvise se razmislja o 3-4 igraca koji se svakodnevno spominju, Di Maria Griezman Darmian !!
Ja cu po obicaju vjerovati upravi, i koga god da dovedu, nadam se da ce se taj NEKO snaci u Bayernu, da ce biti od velike pomoci ekipi, jer ekipa je bitna ne pojedinac.
Sve u svemu ocekuje nas burno transfer ljeto siguran sam.. i ja dajem veliki LAJK za Brahimija, momak je zvijerka, sto se tih klauzula tice, pumpaju te cijene nenormalno , ima li kakva akcija kakav popust
Ja cu po obicaju vjerovati upravi, i koga god da dovedu, nadam se da ce se taj NEKO snaci u Bayernu, da ce biti od velike pomoci ekipi, jer ekipa je bitna ne pojedinac.
FC Bayern !!!!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Darmian, Brahimi, Griezmann, Di Maria...sve je to ok ali kakav crni Costa pa ljudi moji ja kad ovako nesto citam dodje mi da se ubijem, trebali bi ganjati Reusa ili vec neku drugu zvijedzu mada opet vjerujem da cemo napraviti najmanje jedan veliki transfer i to akobogda bude Di Maria.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
65 miliona je baš puno za Griezmanna i ne vjerujem da je vrijedan tog novca.
Dobar je igrač, nemojte me pogrešno shvatiti, ali pitanje je kako bi se snašao u Bayernu.
On sad igra u ekipi koja često ima dosta prostora kad ide naprijed i njemu to odgovara, ali kako bi se snašao u ulogama Robbena i Riberya koje imaju u ovom Bayernu i na daleko manjem prostoru, ne znam.
Što se Konopljanke tiče, on je opet više kao Gozte nego kao Robben. Dobar je igrač i posjeduje kvalitet da igra za Bayern, ali opet to nije to.
Ne znamo još šta Pep traži i traži li uopće krilo ove sezone. Ako da, onda treba znati da li traži neko prodorno i brzo krilo sa dobrim driblingom i igrom jedan na jedan ili traži nekoga ko je više uklapa u neke njegove planove sa posjedom i ko je dobar u igri bez lopte, dobar pas, preglednost.
Ja bih volio da je ovo prvo i u tom slučaju Andersona ili Costu (što da ne), mada me ne bi čudilo da to bude Pedro
U drugom slučaju je najbolji izbog Konopljanka, ali onda ne dobiješ ništa što nisi imao ove sezone bez Robbena i Riberya.
Velika je šteta što Depaya nisu doveli.
Dobar je igrač, nemojte me pogrešno shvatiti, ali pitanje je kako bi se snašao u Bayernu.
On sad igra u ekipi koja često ima dosta prostora kad ide naprijed i njemu to odgovara, ali kako bi se snašao u ulogama Robbena i Riberya koje imaju u ovom Bayernu i na daleko manjem prostoru, ne znam.
Što se Konopljanke tiče, on je opet više kao Gozte nego kao Robben. Dobar je igrač i posjeduje kvalitet da igra za Bayern, ali opet to nije to.
Ne znamo još šta Pep traži i traži li uopće krilo ove sezone. Ako da, onda treba znati da li traži neko prodorno i brzo krilo sa dobrim driblingom i igrom jedan na jedan ili traži nekoga ko je više uklapa u neke njegove planove sa posjedom i ko je dobar u igri bez lopte, dobar pas, preglednost.
Ja bih volio da je ovo prvo i u tom slučaju Andersona ili Costu (što da ne), mada me ne bi čudilo da to bude Pedro
U drugom slučaju je najbolji izbog Konopljanka, ali onda ne dobiješ ništa što nisi imao ove sezone bez Robbena i Riberya.
Velika je šteta što Depaya nisu doveli.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo na Areni 3 repriza finala LP-a protiv Dortmunda.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Suzava se krug mogucih pojacanja...Di Maria odlucio da ostane u Unitedu..
Eto ostaje jos njih par mogucih. Nadam se da cemo odrijesiti kesu i dovesti Griezmanna u suprotnom tac. Konopljanku niko ziv ne spominje. Desnog beka isto tako. Dante ostaje. Nista se ne desava a malo po malo pripreme se priblizavaju. Sta bi od onih dodatnih 30 mil od stadiona?edo07 je napisao/la:Suzava se krug mogucih pojacanja...Di Maria odlucio da ostane u Unitedu..
I na kraju ce biti da ce pojcanja biti emil,i oporavljeni igraci riberi i roben.pa ljudi bayern je to cicija i po.nece tu biti velikih transfera.nesto sitno
VOLIM BAYERN
Kao da ne znate Bayern i našu upravu ljudi moji
Neće nikad pravit poteze bez jake analize šta treba a šta ne, odnosno šta je najbolje sa svakog aspekta sada i ubuduće..
Napravit će transfer i od 100 milki ako je potrebno..
Bićemo svi sretni potezima siguran sam. Uživajte
Napravit će transfer i od 100 milki ako je potrebno..
Bićemo svi sretni potezima siguran sam. Uživajte
Ima tu nekoliko igraca koji se posmatraju, a novinari jos nisu dokucili.
No po mojoj slobodnoj procjeni, bolje je kesirat 100miliona za Hazarda i zavrsiti transfer rok sa njim samo. Nego dovoditi neke coste, darmiane i ostale i tako sklepat 100miliona i pravit novu ekipu.
No po mojoj slobodnoj procjeni, bolje je kesirat 100miliona za Hazarda i zavrsiti transfer rok sa njim samo. Nego dovoditi neke coste, darmiane i ostale i tako sklepat 100miliona i pravit novu ekipu.
Stern des Südens
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ima još puno do početka sezone transfer rok počinje tek 1.7. tako sačekajmo još. Vidjet ćemo s čim ćemo raspolagati tek do utakmice Super kupa protiv vukova vjerovatno će biti promjena u ekipi, a koje ostaje da sačekmaomuamerc je napisao/la: Eto ostaje jos njih par mogucih. Nadam se da cemo odrijesiti kesu i dovesti Griezmanna u suprotnom tac. Konopljanku niko ziv ne spominje. Desnog beka isto tako. Dante ostaje. Nista se ne desava a malo po malo pripreme se priblizavaju. Sta bi od onih dodatnih 30 mil od stadiona?
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
http://www.espnfc.co.uk/story/2480212/a ... nsferrableAtletico Madrid say Antoine Griezmann is 'un-transferrable'
znaci nista ni od njega...
Brahimi: Playing for Bayern would be a dream
Porto attacker Yacine Brahimi has admitted that it would be hard to turn down Bayern Munich if the Bundesliga champions came knocking.
The Allianz Arena side are keen to add some more depth to their attack to provide cover for the injury prone Franck Ribery and Arjen Robben and have been linked with a number of wingers in recent months.
Brahimi is one of the names to have caught the attention of Bayern and the 25-year-old says he would be open to a move to the Bavarians.
"Right now, I am a Porto player, but I always dream of playing for the biggest clubs in the world," Brahimi was quoted as saying by A Bola.
"Porto are a big club in Europe, but there is always a step up.
"Every player dreams of wearing the jersey of a club like Bayern Munich."
Brahimi joined Porto from Granada in the summer of 2014 and has since become a key figure at the Portuguese giants.
The Algeria international has a contract with Porto until June 2019.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Uplatis klauzulu od 65mil i onda pustis Griezmanna da odlucuje. Ali to je nama skupo tako da od tog nema nista.phily je napisao/la:http://www.espnfc.co.uk ... nsferrableAtletico Madrid say Antoine Griezmann is 'un-transferrable'
znaci nista ni od njega...
Brahimi: Playing for Bayern would be a dream
Porto attacker Yacine Brahimi has admitted that it would be hard to turn down Bayern Munich if the Bundesliga champions came knocking.
The Allianz Arena side are keen to add some more depth to their attack to provide cover for the injury prone Franck Ribery and Arjen Robben and have been linked with a number of wingers in recent months.
Brahimi is one of the names to have caught the attention of Bayern and the 25-year-old says he would be open to a move to the Bavarians.
"Right now, I am a Porto player, but I always dream of playing for the biggest clubs in the world," Brahimi was quoted as saying by A Bola.
"Porto are a big club in Europe, but there is always a step up.
"Every player dreams of wearing the jersey of a club like Bayern Munich."
Brahimi joined Porto from Granada in the summer of 2014 and has since become a key figure at the Portuguese giants.
The Algeria international has a contract with Porto until June 2019.
![]()
- Centre forward
- Kontakt:
Mnogo je to para za Griezmana. Ustv., za njega je mnogo i 30 al' eto, sve živo je podivljalo pa i ne treba da čudi.
Vidim spominje se kapiten Liona, Gonalons. Veznjak naravno.
Ne bi me čudilo da ga maestro Pep dovede.
Vidim spominje se kapiten Liona, Gonalons. Veznjak naravno.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- schweinsteiger
- Kontakt:
I pticama na drvecu je postalo jasno da je nas sledeci trener Klopp.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
Da, jedno je sigurno, a to je da će ili Pep ili Klopp biti naš trener iduće godine.schweinsteiger je napisao/la:I pticama na drvecu je postalo jasno da je nas sledeci trener Klopp.
Ne vrijedi 65 miliona ni u snu, mada je i ta klauzula koliko toliko normalna jer jučer čitam da je Pedrova klauzula nakon potpisivanja novog ugovora 150 miliona euraCentre forward je napisao/la:Mnogo je to para za Griezmana. Ustv., za njega je mnogo i 30 al' eto, sve živo je podivljalo pa i ne treba da čudi.
Vidim spominje se kapiten Liona, Gonalons. Veznjak naravno.Ne bi me čudilo da ga maestro Pep dovede.
Veznjaka nikad na odmet, pogotovo ako pristanu na neke backup uloge, ali pored svih veznjaka koji su igrali ove godine dolaze Hojbjerg i Kimmich i to bi već bilo previše.
Kakva je situacija sa Kirchoffom zna li neko ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.