Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ko sve smije nosit adidas opremuX31987 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Avdija ih glavom kontroliše sve tri.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako kod tebe smajlići nikad ne radeAzRimiRzA je napisao/la:Aj majko![]()
![]()
niste normalni
slazemo se za Mahmutovica.ja sam i prije 3-4 godine trubio da istog treba pozvati-imas pravo mozda cak i prije Djurića - ali sve ostalo je u "5 deka " igrao Tino ili Prcić ili Vrančić mislim da je svejednoSveti je napisao/la:Da ne potezem za otprije jasnom argumentacijom, ali svi smo svjesni koji igraci nemaju sta da traze u a timu, a opet su tu. To je i laicima jasno. Kad smo kod vrancica koji ispada sa svojim timom, djuric je vec ispao, a dobio je priliku ispred mahmutovica, koji je daleko bolji igrac od milana, plus je u zivotnoj formi.
Trebalo bi ti pisati na karti, al' mislim otprilike 1,5-2h pred samu tekmuBelminM23 je napisao/la:Kada se inače otvore kapije za ulaz na stadion ?
+1Virtu4l je napisao/la:Naši novinari i pitanja na pressicama![]()
![]()
Dobro im je Lulić 'odbrusio' na početku.
Pa moraš li svakog igrača pitati šta očekuje od utakmice protiv Izraela, eto, očekuju neriješeno ili poraz
Ne pitaju igrace u kladionicarskom fazonu 1x2. Razni su faktori ukljuceni u jednu fudbalsku utakmicu.Virtu4l je napisao/la:Naši novinari i pitanja na pressicama![]()
![]()
Dobro im je Lulić 'odbrusio' na početku.
Pa moraš li svakog igrača pitati šta očekuje od utakmice protiv Izraela, eto, očekuju neriješeno ili poraz
Ako je od 20:45 tekma, onde se u 18h otvaraju ako se ne varam.BelminM23 je napisao/la:Kada se inače otvore kapije za ulaz na stadion ?
Da, da, vidi se kako igrači raznovrsno odgovaraju uključujući te faktore, posebno Lulić.akisarajevo92 je napisao/la: Ne pitaju igrace u kladionicarskom fazonu 1x2. Razni su faktori ukljuceni u jednu fudbalsku utakmicu.
Ma moram ući na stadion kad nema gužve, a nekako mi se na kraju ne ulazi, hoću da gledam zagrijavanje izbliza (konačno)Frankie je napisao/la:Ako je od 20:45 tekma, onde se u 18h otvaraju ako se ne varam.BelminM23 je napisao/la:Kada se inače otvore kapije za ulaz na stadion ?
NeceBelminM23 je napisao/la:Ma moram ući na stadion kad nema gužve, a nekako mi se na kraju ne ulazi, hoću da gledam zagrijavanje izbliza (konačno)Frankie je napisao/la:Ako je od 20:45 tekma, onde se u 18h otvaraju ako se ne varam.BelminM23 je napisao/la:Kada se inače otvore kapije za ulaz na stadion ?
Pukla mi karta, onaj dio što oni sebi uzmu mi je već otkinutAl kontam, jbg, neće valjda bit problem.
adoo11 je napisao/la:
NeceBitno ti je samo da imas oba djela karte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.