12.06.2015. / BiH - Izrael
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ko sve smije nosit adidas opremuX31987 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Avdija ih glavom kontroliše sve tri.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Koja smirenost u očima Avdije a lopta mu pola glave pojela 
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Aj majko :lol: :lol: :lol: niste normalni
Kako kod tebe smajlići nikad ne radeAzRimiRzA je napisao/la:Aj majko![]()
![]()
niste normalni
Ma ja to ugasio da se nevide na poslu. Ja mislio vi vidite normalno.
-
damirdamic72
- Kontakt:
slazemo se za Mahmutovica.ja sam i prije 3-4 godine trubio da istog treba pozvati-imas pravo mozda cak i prije Djurića - ali sve ostalo je u "5 deka " igrao Tino ili Prcić ili Vrančić mislim da je svejednoSveti je napisao/la:Da ne potezem za otprije jasnom argumentacijom, ali svi smo svjesni koji igraci nemaju sta da traze u a timu, a opet su tu. To je i laicima jasno. Kad smo kod vrancica koji ispada sa svojim timom, djuric je vec ispao, a dobio je priliku ispred mahmutovica, koji je daleko bolji igrac od milana, plus je u zivotnoj formi.
Kada se inače otvore kapije za ulaz na stadion ?
Trebalo bi ti pisati na karti, al' mislim otprilike 1,5-2h pred samu tekmuBelminM23 je napisao/la:Kada se inače otvore kapije za ulaz na stadion ?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Naši novinari i pitanja na pressicama
Dobro im je Lulić 'odbrusio' na početku.
Pa moraš li svakog igrača pitati šta očekuje od utakmice protiv Izraela, eto, očekuju neriješeno ili poraz
Pa moraš li svakog igrača pitati šta očekuje od utakmice protiv Izraela, eto, očekuju neriješeno ili poraz
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
MISKE...
sve sam mogao prezaliti i u miru se oprostiti od nasih velicina kao sto su Barbarez, Hasan i dr.,tako ce mi biti i sa Spahom, Edinom... ali Misketa nikad necu moci prezaliti, za mene reprezentacija bez njega nije ista, nekakvu posebnu notu je davao istoj...on mi je uvijek bio poseban, u svakom smislu!
Sad mi ga jos teze gledati na ovim pripremama kada znam da nece igrati...sve me nekakva "nostalgija" hvata
Ocekujem pobjedu, akoBogda. Napokon imamo kondic.trenera i maksimalnu ozbiljnost na treninzima gdje se zna sta ko radi... uz to, mislim da su i igraci svjesni da je ovo zadnji voz na putu za Francusku, do slijedece stanice u Belgiji gdje smiju sebi dozvoliti "presjedanje bez prevelikog kasnjenja", ali zato onda u jednom "vagonu" treba "proputovati Zenicu" (vs.Andora i Wales) i Kipar.
Vjerujem u plasman, dat ce Bog.
sve sam mogao prezaliti i u miru se oprostiti od nasih velicina kao sto su Barbarez, Hasan i dr.,tako ce mi biti i sa Spahom, Edinom... ali Misketa nikad necu moci prezaliti, za mene reprezentacija bez njega nije ista, nekakvu posebnu notu je davao istoj...on mi je uvijek bio poseban, u svakom smislu!
Sad mi ga jos teze gledati na ovim pripremama kada znam da nece igrati...sve me nekakva "nostalgija" hvata
Ocekujem pobjedu, akoBogda. Napokon imamo kondic.trenera i maksimalnu ozbiljnost na treninzima gdje se zna sta ko radi... uz to, mislim da su i igraci svjesni da je ovo zadnji voz na putu za Francusku, do slijedece stanice u Belgiji gdje smiju sebi dozvoliti "presjedanje bez prevelikog kasnjenja", ali zato onda u jednom "vagonu" treba "proputovati Zenicu" (vs.Andora i Wales) i Kipar.
Vjerujem u plasman, dat ce Bog.
Ko nam je kondicioni?
Ko je ovaj Perić, koja mu je uloga u štabu?
Ko je ovaj Perić, koja mu je uloga u štabu?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
+1Virtu4l je napisao/la:Naši novinari i pitanja na pressicama![]()
![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne pitaju igrace u kladionicarskom fazonu 1x2. Razni su faktori ukljuceni u jednu fudbalsku utakmicu.Virtu4l je napisao/la:Naši novinari i pitanja na pressicama![]()
![]()
Don't believe the hype.
Ako je od 20:45 tekma, onde se u 18h otvaraju ako se ne varam.BelminM23 je napisao/la:Kada se inače otvore kapije za ulaz na stadion ?
Da, da, vidi se kako igrači raznovrsno odgovaraju uključujući te faktore, posebno Lulić.akisarajevo92 je napisao/la: Ne pitaju igrace u kladionicarskom fazonu 1x2. Razni su faktori ukljuceni u jednu fudbalsku utakmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Odmah nakon toga slijedi kakva je atmosfera u reprezentaciji. 
Ma moram ući na stadion kad nema gužve, a nekako mi se na kraju ne ulazi, hoću da gledam zagrijavanje izbliza (konačno)Frankie je napisao/la:Ako je od 20:45 tekma, onde se u 18h otvaraju ako se ne varam.BelminM23 je napisao/la:Kada se inače otvore kapije za ulaz na stadion ?
Pukla mi karta, onaj dio što oni sebi uzmu mi je već otkinut
NeceBelminM23 je napisao/la:Ma moram ući na stadion kad nema gužve, a nekako mi se na kraju ne ulazi, hoću da gledam zagrijavanje izbliza (konačno)Frankie je napisao/la:Ako je od 20:45 tekma, onde se u 18h otvaraju ako se ne varam.BelminM23 je napisao/la:Kada se inače otvore kapije za ulaz na stadion ?
Pukla mi karta, onaj dio što oni sebi uzmu mi je već otkinutAl kontam, jbg, neće valjda bit problem.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
adoo11 je napisao/la:
NeceBitno ti je samo da imas oba djela karte.
Ma bit će sve dobro i tri boda na našoj strani.
Al vala, i slabo je ono izrezbareno, doduše jesam je i ja smotao kao početnik bio.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], eaglebvb09, Google Adsense [Bot] i 45 gostiju.