Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

lejla
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la lejla » 20 apr 2010, 21:11

lejla je napisao/la:slika

Najluđi u regionu 8-)
Pedro '19 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 apr 2010, 21:42

lejla je napisao/la:
Pedro '19 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: poslusao vas pedro
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 21 apr 2010, 02:25

ovaj ekrem stvarno nije normalan lik...jaoooooooo pogledajte kako cacka zube kreditnom karticom hahahahahahah

[youtube][/youtube]
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 21 apr 2010, 12:36

Danas treba dati podrsku nasim borcima,koji su branili ovu zemlju.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 21 apr 2010, 14:38

UMRO JUAN ANTONIO SAMARANCH :cry: veliki prijatelj Sarajeva i Bosne !!
R.I.P
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 apr 2010, 14:54

R.I.P Juan Antonio Samaranch

Ovom covjeku treba odati veliko priznanje.
U Barceloni preminuo Juan Antonio Samaranch

Bivši predsjednik Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Juan Antonio Samaranch (89) preminuo je danas u bolnici u Barceloni, saopšteno je iz klinike u kojoj je juče Samaranch primljen zbog srčanih tegoba.

Samaranch je bio na čelu MOK-a od 1980. do 2001. godine. Samo je otac modernih Olimpijskih igara Pierre de Coubertin proveo više vremena na ovom položaju, od 1896. do 1925. godine.

Samaranch je bio na bolničkom liječenju više puta tokom nekoliko posljednih godina.

Bivši predsjednik MOK-a bio je u bolnici u Monaku prošle godine, nakon što se onesvijestio. U Švicarskoj i Španiji liječen je od visokog krvnog pritiska 2001. i 2007. godine. Također je primao dijalizu zbog problema sa bubrezima.
1994. je dosao u Sarajevo da simbolicno obiljezi 10-godisnjicu olimpijskih igara... Slika je iz Zetre, tada spaljene i pod kontrolom UN-a.
slika
#divovi

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 apr 2010, 15:06

bad_boy je napisao/la:Danas treba dati podrsku nasim borcima,koji su branili ovu zemlju.
Koji haos ,provalili su i policiju ,razbijena su skoro sva stakla na vladi,murija suzavce baca,evo sad se i zapalila ona kucica pred vladom...

Pravo ratno stanje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sanjo
Kontakt:

Post Postao/la Sanjo » 21 apr 2010, 15:07

Rat ispred zgrade Vlade FBiH, više osoba teško povrijeđeno

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 21 apr 2010, 15:08

miky_hz je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:Danas treba dati podrsku nasim borcima,koji su branili ovu zemlju.
Koji haos ,provalili su i policiju ,razbijena su skoro sva stakla na vladi,murija suzavce baca,evo sad se i zapalila ona kucica pred vladom...

Pravo ratno stanje
Tako i treba nek ih marisu sve redom,kud nece politicare uhvatit strest :evil: ljudi su branili drzavu 90-ih,i danas je brane od politicara.Nek se bore za svoja prava,i ovu drzavu,treba im skinut kapu,toliko od mene,odo sad na tekmu.

I ovu policiju treba stresti malo,ovi su branili odbranili Bosnu,da bi ih ove kornjace sad marisale :evil: :evil: brane politicare,a borce udaraju . :evil: :evil: :evil:
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 apr 2010, 15:14

Samo sto trenutno u zgradi vlade nema ni jednog politicara i svi su otisli prije pocetka ovoga protesta

Tako da neznam sta dalje ovi misle,sa rusenjem i lupanjem zgrade vjerovatno nece puno postici
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 21 apr 2010, 15:15

miky_hz je napisao/la:Samo sto trenutno vladi nema ni jednog politicara i svi su otisli prije pocetka ovoga protesta

Tako da neznam sta dalje ovi misle,sa rusenjem zgrade vjerovatno nece puno postici
Pa ckapi pobjegla od boraca,ljut sam na gradjane ove drzave,sto se ne dignu da otjeraju ove lopove,vide sta nam rade,i narod to podrzava,kud nece zapalit vladu,jjjjooooooooojjjjj ljut sam ko nikad u zivotu,pogotov na policiju koja stiti lopove,a udare one koji su ih 90-ih branili :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 21 apr 2010, 18:01

kako da promijenim ime profila?

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 21 apr 2010, 19:33

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:kako da promijenim ime profila?
napravis novi profil :)

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 21 apr 2010, 20:38

Na danasnji dan prije 18 godina u 17:50 pocela je agresija na Bosansku Krupu ! Nikom se ne ponovilo :(

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 21 apr 2010, 22:14

[youtube][/youtube]

JEDINO SE NASI BORCI BORE ZA OVU ZEMLJU,JOS KAD BI SE NAROD SAV DIGAO,PROMJENILI BI VLAST ZA 360 STEPENI !!! PODRSKA BORCIMA

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 21 apr 2010, 22:15

1. maja svi pred vladu ! ;)
A C A B !

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 21 apr 2010, 22:18

Emir_ZENICA je napisao/la:1. maja svi pred vladu ! ;)
Ko ce doci pred vladu,ovom narodu je bitnije se najest i napit,nego promjenit vlast,al sta ces takav smo narod .

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 21 apr 2010, 22:20

bad_boy je napisao/la: Ko ce doci pred vladu,ovom narodu je bitnije se najest i napit,nego promjenit vlast,al sta ces takav smo narod .
Prvi maj nije dan slavlja, jer nemamo razloga slaviti, nego upravo dan iskazivanja nezadovoljstva i zahtjeva za postivanje nasih prava ;)
A C A B !

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 21 apr 2010, 22:21

Emir_ZENICA je napisao/la:
bad_boy je napisao/la: Ko ce doci pred vladu,ovom narodu je bitnije se najest i napit,nego promjenit vlast,al sta ces takav smo narod .
Prvi maj nije dan slavlja, jer nemamo razloga slaviti, nego upravo dan iskazivanja nezadovoljstva i zahtjeva za postivanje nasih prava ;)
Poznavajuci nas,ne bi me cudilo da se borci jedino pojave,slabo ce se narod odazvat,ko ce propustit 1.maj posjedit negdje.

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 22 apr 2010, 00:09

slika
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.